Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!

τι κανετε;

πετρουλα μου χρονια σου πολλα πολυχρονη να εισαι γλυκια μου και με το καλο να υποδεχτητε το μωρακι σας!!!

φιλακι μου χανια ε; αχ ζηλευω πολυ υπεροχη η Κρητη!!!

κικο μου καλα εκανες ιδιως στο φυστικι παμε καλα;απο τις πιο επικυνδινες τροφες!

ριτα μου ψηθηκε ο καημενος αντε παει περασε σχεδον!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

επιστρέψαμε κι εμείς από ΙΚΕΑ!

Ριτάκι τί να πω; Ζορίστηκε ο καημενούλης...περαστικά και αγύριστα!

κικο μου όσο για την πεθερούλα σου θα σου πω πως μιά χαρά φέρθηκες. Εφόσον σε αμφισβήτησε μπροστά στο παιδί σου και δεν ακολούθησε αυτό που της είπες σου λέω πως κι εγώ θα σηκωνόμουν να φύγω.

Με την διατροφή των παιδιών μας δεν παίζουμε...και θα σας πω και ένα περιστατικό που κόντεψα το αγοράκι μου να μείνει στον τόπο από ξηρό καρπό από κάτι μαλακίες που του έδωσε η πεθερά μου να φάει. Μόλις το είδα να πνίγεται, να βγάζει σάλια από το στόμα και να μελανιάζει τα είδα όλα. Αλλά τον γλίτωσα...

m57Zp2.png

καλέ σαλονικιές ρώτησα και χθες...πότε είστε για καφεδάκι αλλά καμία δεν απάντησε. Εσείς τα είπατε τώρα αρκετές φορές κι εγώ δυστυχώς ήμουν απούσα και θα ήθελα πολυ να σας δω!

m57Zp2.png

Ριτάκι περάσατε μεγάλη δοκιμασία απ'ότι διαβάζω αλλά είναι σημαντικο του ότι έχεις παιδί που συνεργάζεται άψογα μαζί σου, θεωρώ ότι μια αντίστοιχη περίπτωση αν συνέβαινε σε εμάς θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Ομολογώ πως δεν την ήξερα αυτή την ίωση αλλά την έμαθα πια και θα είμαι και εγώ απο εδώ και στο εξής ενήμερη αν δω κάτι περίεργο. Όπως και να 'χει με το καλό να πάτε την Πέμπτη στο γιατρό και να ηρεμήσετε μια και καλή.

Κυρία Φωτεινή καλά κάνετε και είσαστε αυστηρή στο θέμα της διατροφής και η μητέρα μου πάντα με ρωτάει και με παίρνει τηλέφωνο πριν δώσει κάτι στο παιδί , ποτέ δεν παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει κατι απο μόνη της.

ΜαΕλένη μου μη νομίζεις και πατατάκια του έχω δώσει και παγωτό και απ'όλα αλλά μόνο σε περίπτωση που βρίσκομαι σε ξένο σπίτι ή έχω καλέσμένους σαφώς και θα του δώσω γιατί είναι λογικό να ζηλέψει. Απο μόνη μου όμως ποτέ δεν το κάνω γιατί ναι μεν θα τα φάει κάποια στιγμή αλλά όσο μπορώ να το καθυστερήσω καλό νομίζω του κάνει.

Βατραχάκι και Σαρδελάκι και εγώ γι'αυτό τα πήρα στο κρανίο γιατί μπορεί να πνιγεί άνετα με το φυστίκι 1ον αλλά και έχω ακούσει για το θέμα της αλλεργίας απλά είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί τώρα δεν της έχω καθόλου εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρη ότι όσο τον κρατάει όλο και απο μια βλακεία θα του δώσει να φάει όσο εγώ δεν είμαι μπροστά αλλά και επειδή ο σύζυγός μου θεωρεί ότι αντέδρασα υπερβολικά.

Δυστυχώς όμως όταν σου κρατάνε το παιδί άλλοι ,νομίζουν ότι αποκτούν αυτόματα και τα δικαίωμα για να επεμβαίνουν στη ζωή του.

σχεδον ετοιμο και το φαγητακι μας ψαρακια στο φουρνο με φρεσκια ντοματουλα απο τον μπαξε μας!

κικο μου δικιο εχεις σ'αυτα που λες ευτυχως εγω δεν εχω τετοια προβληματα και οι δυο οι γιαγιαδες δεν περνουν απο μονες τους πρωτοβουλια.

Διαφημίσεις

Κικο μου ετσι για ενημερωση οι ξηροι καρποι μεχρι και τα 3 απογορευονται αυστηρως και πολυ καλα αντεδρασες γιατι κυριο λογο στην διατροφη του παιδιου εχεις εσυ και μονο εσυ...Εγω ομολογω οτι θα αφηνω τον Γιωργο να ξεκαθαρισει την κατασταση δεν πολυμπλεκομαι σε αντιμαχιες με την πεθερα ..τα λεω στον Γιωργο και αυτος κανονιζει ..

Ριτακι μου σιγα σιγα θα επανελθει το αγορι μας!!ολα θα πανε καλα!!!σημασια εχει οτι επανερχεται ..Δεν σε εχω παρει τηλ. γιατι καταλαβαινω οτι πνιγεσαι ..θα τα πουμε με το καλο σε λιγες μερες να συνελθεις ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλέ σαλονικιές ρώτησα και χθες...πότε είστε για καφεδάκι αλλά καμία δεν απάντησε. Εσείς τα είπατε τώρα αρκετές φορές κι εγώ δυστυχώς ήμουν απούσα και θα ήθελα πολυ να σας δω!

Καλή μου Αλεξάνδρα η μόνη Θεσσαλονικιά παρούσα, επί του παρόντος, είμαι εγώ.

Τα υπόλοιπα κοριτσούδια δεν τα βλέπω εντός, οπότε μάλλον θα ξανακάνεις την πρόταση κι αργότερα, γιατί δεν θα την είδαν.

Πως πάει η επιχείρηση? Ολα οκ με το χώρο? Πότε πας να τον ετοιμάσεις?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλή μου Αλεξάνδρα η μόνη Θεσσαλονικιά παρούσα, επί του παρόντος, είμαι εγώ.

Τα υπόλοιπα κοριτσούδια δεν τα βλέπω εντός, οπότε μάλλον θα ξανακάνεις την πρόταση κι αργότερα, γιατί δεν θα την είδαν.

Πως πάει η επιχείρηση? Ολα οκ με το χώρο? Πότε πας να τον ετοιμάσεις?

το είπα και λίγες μέρες πιό πρίν αλλά δεν αντέδρασε καμία μάλλον γιατι πνιγόταν με τις ετοιμασίες για τα παρτάκια.

Λενάκι μου περιμένω τηλ. από την ιδιοκτήτρια να κάνουμε το συμβόλαιο και μετά να κάνω έναρξη στην εφορία κτλ. Σιγά σιγά όλα θα ετοιμαστούν και στα εγκαίνια φυσικά θα σας περιμένω :mrgreen:

m57Zp2.png

το είπα και λίγες μέρες πιό πρίν αλλά δεν αντέδρασε καμία μάλλον γιατι πνιγόταν με τις ετοιμασίες για τα παρτάκια.

Λενάκι μου περιμένω τηλ. από την ιδιοκτήτρια να κάνουμε το συμβόλαιο και μετά να κάνω έναρξη στην εφορία κτλ. Σιγά σιγά όλα θα ετοιμαστούν και στα εγκαίνια φυσικά θα σας περιμένω :mrgreen:

Eννοείται καλή μου! Αντε με το καλό και καλή ευκολία στις ετοιμασίες και στα τρεχάματα.

Καλές δουλειές δεν λέω ακόμα, θα πούμε από κοντά στα εγκαίνια :) :)

Οσο για το καφεδάκι......αναμένω κι εγώ να δω πότε θα βολέψει τα κοριτσάκια μας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Δηλαδή δεν ξέρεις ακόμα τι θα γίνει από Σεπτέμβρη; Θα λειτουργεί ο Σταθμός; Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξεις; Μανίκι τώρα και αυτό.

giovanna μου απο Σεπτέμβρη θα έχει λυθει το θεμα, θέλω να πιστευω.... Το πρόβλημα ήταν ο Ιουλιος. Απλά με τη κοιλια τουρλα τωρα, λιγάκι ζοριζομαι...φοβάμαι μη γεννησω νωριτερα. Αν δω οτι και απο Σεπτεμβρη ξεκινανε με απεργιες και χωρις μονιμο προσωπικο, θα ψαξω σε ιδιωτικο. Θα μπορουσα και φετος να τον αλλάξω αλλά εκει ειχε τους φιλους του, περνουσε καλα και δεν ηθελα να περασει παλι προσαρμογη. Ελπίζω να πανε ολα καλα!

Πετρουλα μου σε ξέχασα το πρωί:oops:. Χρόνια σου πολλα με υγεια! Να εισαι γερη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλό να έρθει και το 2ο μωρακι σας!

Κικη μου μια χαρα αντεδρασες. Και εγω ξερω οτι απαγορευονται μεχρι τα 3 οι ξηροι καρποι. Κ αν πνιγοταν το παιδί, τί θα ελεγε μετα? Απαπαπαπα απλά επειδη είναι η πεθερα οτι και να πεις εσυ, αυτη θα νομιζει οτι απλά θελεις να της πας κοντρα....

Στο παρτυ μας ο Κωνσταντίνος βρηκε την σακουλα με τα φουντουκια, οταν τον είδα έπαθα σοκ. Οταν εχω εδω βεβαια τις γιαγιαδες μας πάντα με ρωτανε αν είναι να του δωσουν κατι. Απο γλυκακια φτιαχνω συνηθως κατι με κρεμα γιωτης και κανα πτι-μπερ, άντε και καμια γαλακτοφετα. Γενικως δεν τα ζηταει απο μονος του τα γλυκα.

Ριτακι μου τόσο υψηλο πυρετό είχατε? Πω πω ψηθηκε το παιδί... Ελπίζω να του περασει γρηγορα.

Διαφημίσεις

Περαστικά κι αγύριστα Ριτάκι μου, τί περίπτωση κι αυτή... Καλή δύναμη αγάπη μου και στους δυο σας.

Stone Χρόνια Πολλάαααααααα!!!!!!!!!!! Ότι επιθυμείς αγάπη μου να το έχεις, την υγειά σου πάνω από όοοολα και τα αγοράκια σου να τα βλέπεις και να τρελαίνεσαι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ριτάκι μου περαστικά στο Γρηγόρη σου. Μου φαίνεται ότι ό,τι δεν πέρασε όλα το Χειμώνα το παιδί το πέρασε μέσα σε 3 24ωρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα. Τι θα κάνεις με το σχολείο; Αύριο δεν θα ξεκινούσατε;

Κωνκων σε καταλαβαίνω. Και εμάς μας είπαν να πάει η Αλεξάνδρα σε δημοτικό παιδικό σταθμό για να γλιτώσουμε τα έξοδα, αλλά τώρα έχει τους φίλους της και δεν θέλω να την αλλάξω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια εχει καμια σας τεντα παραλιας;

βρηκα αυτη και μου αρεσε για να βαζω τον μπεμπη μεσα ειναι και με αντιηλιακή προστασία +UV30 νομιζω πως ειναι καλυτερα απο την ομπρελα και δεν χρειαζεται στισημο διπλωνει και μπαινει σε μια θηκουλα

http://www.hobbi.gr/popup_image.php?pID=2321

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!!

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλες παρα πολύ για τις ευχες σας και που με θυμηθήκατε, ειτε μεσω του φορουμ ειτε μεσω μνμάτων!!Ευχομαι και σε εσας τα καλύτερα!!!

Ριτα και μονο που το περιγραφεις όλο αυτο που ζησατε, ακουγεται πολύ δυσκολο και επώδυνο!!!Μακαρι και η αναρρωση να ερθει πολύ-πολύ γρηγορα απ'ότι αναμένετε....Να μας φιλήσεις το παλικαρακι μας που τον βρηκαν όλα μαζί και αντεχει τόσο...

Κικη σημερα που εισαι πιο ηρεμη μπορεις να της εξηγησεις του λόγους που πήρες το παιδι και εφυγες αφου πρωτα εκεινη σε αγνοησε..Μπορει οι κατα τα άλλα νοστιμοτατοι ξηροι καρποι να αποτελουν τροφή με υψηλη διατροφικη αξία, όμως πρεπει να γνωριζουμε οτι στα παιδια ηλικιας μεχρι 4 ετων ειναι αυξημενος και ο κινδυνος πνιγμού απο διαφορες τροφές καθως τα παιδια δεν τις μασαν πολύ καλά (ξηροι καρποι, καραμελες, σκληρα φρουτα, ελιες κ.α).Στην προκειμενη περίπτωση ειναι και η αλλεργία....

Σαρδελάκι και Ελένη όποτε θελετε για τη συναντηση..Εγω μπορω πρίν τις 10/7 και μετα τις 18/7..Οι υπόλοιπες???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...