Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα

Τι μου κανετε!!!!και ναι και οι δικες μας διακοπες πλησιαζουν σιγα σιγα !!σε 10 μερες φευγουμε !!!γιουπι γιουπι!!!(μαλλον φιλακι φευγουμε την ιδια μερα!!!)

Ο Χρηστακος ειναι ελαφρως καλυτερα απο την διαρροια και συνεχιζουμε την διατροφη ..

Σημερα γιορταζει και το Πετρουλινι μας!!!Πετρουλινι μου καλο χρονια πολλα!!!να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και με το καλο να δεχθεις και τον δευτερο γιο!!

Κικο μου να χαιρεσαι τον υιο!!!Παντα γερο και τυχερο να ειναι το αγορακι μας!!

Giovanna μια χαρα οι μετρησεις της Αλεξανδρας ...λιιιγο ακομη και τα φτασαμε και τα !11!!

Σήμερα εχω beuate ..παω να φτιαξω φρυδακια -νυχακια ..

Καλε η γειτονισσα μου που ειναι ??θα την παρω αργοτερα τηλ.

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα γλυκα μου κοριτσια:)

ολες μια μια πλησιαζει ο καιρος για διακοπες...με το καλο να πατε και να περασετε υπεροχα:)

δεν καλο καταλαβα τι επαθε ο Γρηγορακης μας:confused::(, ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα και ολα να πανε καλα

εχουμε και αλλα αρρωστουλικα...κατι διαβασα αλλα δεν θυμαμαι, συγγνωμη:confused:

Giovanna ολο το καλοκαιρι..πρωτα Ο Θεος θα εχω την Φωτεινουλα μου...

αλλα μην φανταζεστε κοριτσια μπορει να ειμαι στην εξοχη αλλα ειναι κουραση, δεν ειναι διακοπες, απλος αλλαγη κατοικιας...αλλα το εχω πει ξανα..δοξα Τον Θεο που εχουμε αυτο το σπιτι και μπορουμε να απολαυμβανουμε την υπεροχη φυση και καθαρο αερα

πρωι πρωι εφυγε και η συμπεθερα μου, ξυπνησε και η Φωτεινη για να μοιρασει γαλατα:), το απογευμα θα ερθει και η Βικυ

ακομα δεν εχει κοσμο το χωριο και το βραδυ ειναι περιεργα, ολη τη νυχτα γαυγιζε ο σκυλος, και εγω που κοιμομουν στο σαλονι με την Φωτεινη ειχα ολο το νου μου εξω, αγριευομαι πολυ ειδικα που ακομα η συνυφαδα μου απο διπλα δεν ηρθε.

ολο το καλοκαιρι κοιμαμαι στο σαλονι γιατι αν θα κοιμηθω επανω δεν εχω στο οπτικο μου πεδιο το τι γινετε στο οικοπεδο ειτε ειναι ο συζυγος εδω ειτε οχι, μου αρεσει κιολας γιατι βλεπω την φυση και οταν ξημερωνει και χαραζει η ημερα ειναι μαγεια.

παω να κανω γαλα την μικρουλα μου και αργοτερα θα επανερθω

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα μανουλίτσες.

Θα σας διαβάσω αργότερα.

Να ευχηθώ τα χρόνια μου πολλά στην Πετρούλα μας κι ελπίζω όλα τα παιδάκια μας να είναι καλά σήμερα.

Τα φιλιά μου, πάω να δώσω κι εγώ γάλα κι επιστρέφω!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα και από εμένα.

Πετρούλα να ζήσεις και να χαίρεσαι και την όμορφη οικογένειά σου.

Τι κάνετε κορίτσια; Το μωράκι μου είναι 'κολείο', στο σπίτι έχει έρθει γυναίκα να καθαρίσει (μετά από παααααάρα πολυυυυυυύ καιρό), εγώ χαζολογάω και σε λίγο θα κατέβω :D:D:D:D:D:D

Κωνκων ευχαριστούμε για το καφεδάκι αν και θα ήθελα κάτι πιο παγωμένο :tongue::tongue::tongue::tongue: Δηλαδή δεν ξέρεις ακόμα τι θα γίνει από Σεπτέμβρη; Θα λειτουργεί ο Σταθμός; Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξεις; Μανίκι τώρα και αυτό.

Φιλάκι ζηλεύω. Θέλω και εγώ Χανιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!!!

Πετρούλα μου χρόνια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!!:D:D:D

Εμείς κορίτσια στο τέλος μου φαίνεται δεν θα πάμε πουθενά διακοπές... απο την ανοργανωσια μας και μόνο...:evil:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας φιλεναδούλες

εδώ τις ευχές για την Πετρούλα μας

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=461815#post461815

Χρόνια Πολλά κι από δω φιλενάδα!

Όσο για το όνομα του μαγαζιού το πιό πιθανό είναι να επιλέξω το "Αξέχαστα Ενθύμια" μιάς και αρκετό καιρό τώρα το διαφημίζω μέσω φατσοβιβλίο!

m57Zp2.png

Σαρδελάκι μου η Πετρούλα δεν έχει γενέθλια σήμερα, έχει γιορτή. 29/6 - Πέτρου και Παύλου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα σε όλη την πάρεα του cafe.

Σας υπέρευχαριστώ για τις ευχούλες σας , είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σας που θυμηθήκατε και μου ευχηθήκατε για τον Τάτση μου αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά και μάλιστα τις περισσότερες από ‘σας δεν σας έχω δει καν από κοντά , έχουμε δεθεί αρκετά και μοιραζόμαστε τις χαρές για τέτοιες μεγάλες στιγμές. Να είσαστε όλες καλά και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πετρούλα χρόνια πολλά και καλά να έχεις και εσύ κοπέλα μου , σήμερα ανήμερα της ονομαστικής σου εορτής και εύχομαι με το καλό να έρθει η ώρα για το δεύτερο μεγάλο βήμα της ζωής σου.

Αλήθεια που έχουν εξαφανιστεί η ΠανΜαρ και η Ηλιάνα (Βατραχάκι & Ιωάννα έχετε καθόλου νέα);

Ριτάκι ελπίζω να ξημερωθήκατε καλύτερα σήμερα και γενικά μέρα με την ημέρα να γίνεστε ολοένα και περισσότερο καλά.

Κυρία Φωτεινή καλά να περνάτε στην εξοχή και να κοιτάξετε να ξεκουραστείτε.

Εγώ σήμερα κορίτσια είμαι να σκάσω όλη μέρα, αρπάχτηκα χθες με την πεθερά μου βλέπετε και με σύγχυσε πολύ περισσότερο που είδα πως το πρωί που κατέβασα το μικρό μου κράταγε και μούτρα αν έχει το θεό της η γυναίκα.

Επειδή έχω ένα κόλλημα με τη διατροφή του μικρού και δεν θέλω να τρώει βλακείες τύπου πατατάκια, κρουασανάκια, ζαμπόν κοκ και της είπα χθες που πήγαινε να του δώσει φυστίκια να μη του δώσει γιατί δεν θέλω γυρνάει και μου λέει όχι εγώ θα του δώσω του παιδιού και δεν θα πάθει τίποτα. Μιλάμε μου γυρίσανε τα μάτια ανάποδα κορίτσια , είχε ανέβει η πίεση στο κατακόρυφο και πήρα το παιδί μες τα νεύρα μου και φύγαμε άρων άρων. Ο δε άντρας μου που το συζήτησα σήμερα το πρωί για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της (δηλαδή τα μούτρα της) μου λέει εν μέρει έχω δίκιο γιατί με αμφισβήτησε μπροστά στο παιδί αλλά και εγώ ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έκανα, δηλαδή που πήρα το παιδί και έφυγα λες και ήταν καμιά ξένη.

Όχι πείτε μου ρε κορίτσια εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου, ήμουν όντως υπερβολική;

Διαφημίσεις

πετρουλα μου χρονια σου πολλα και να σε χαιρομαστε ολοι και πανω απο ολα η οικογενεια σου.

κικη μου εγω λεω οτι εχεις πολυ δικιο και καλα εκανες, ειμαι και εγω πολυ απολυτη σε θεματα διατροφης.

προχτες τρωγαμε καρπουζι στη βεραντα ηταν η συμπεθερα η μαμα μου, φωτεινη και εγω, καθως καθαριζα το φρουτο να δωσω στην Φωτεινη η μαμα μου τσουκ την δεινει απο το πιρουνι της, εγω εγινα τουρκα καθως δεν συνηθίζω να δεινω απο το δικο μου πιρουνι και ουτε θελω αλλος να το κανει εκτος απο την Βικυ που ειναι η μαμα, οταν το παιδι ειναι υπο την δικη μου επιβλεψη θα κανω αυτο που εγω θεωρω σωστο.

λοιπον ...την φωναζω την μανα μου να σταματησει και μου απανταει...εε τι εκανα κακο?? συνεχιζε και εδινε...εγω παλι φωναξα αλλα τιποτα οσπου στο τελος μονο που δεν την εδειρα:) αναψα φουντωσα απο τα νευρα μου

Καλημερα!

Καταρχην να χαιρομαστε τα κοριτσια μας Ανδρεανα και Αλεξανδρα!!!

Το αγορακι μας Ανασταση!

Τον νεοφωτιστο Γιαννακη!

Την εγκυουλα μας Πετρουλα!!!

Γεροι και καλοτυχοι να ειστε ολοι!!!!

Ευχαριστω για τα τηλεφωνηματα σας δεν ειναι οτι δε θελω να σας μιλησω αλλα ειλικρινα δεν μπορυσα να μιλησω ουτε λεπτο.

Να σας πω λιγο το σηριαλ απο το νοσοκομειο και μετα γιατι τα του νοσοκομειου δε θελω ουτε να τα αναφερω προς το παρον.

Φυγαμε απο εκει οπως σας ειπα με τη γνωστη υμενιτιδα και διαγνωση για ιωση στο ξεκινημα της.

Απο Κυριακη απογευμα εως εχθες το απογευμα το παιδι ψηθηκε με 40 πυρετο ακατεβατο με αντιπυρετικα.

Απο εχθες το απογευμα ειναι απυρετος.1 μερα δλδ κρατησε, αλλά εχθες παρατηρησα στις πατουσες και στα χερακια του, στις παλαμες, ψιλα ψιλα σπυρακια πηρα την παιδιατρο και καταληξαμε στο οτι η ιωση αυτη λεγεται ''χερια ποδια στομα'' ή αλλιως hand foot and mouth disease.Ειναι ιωση καλοκαιρινη που ειναι στα φορτε της στους παιδικους αυτη την περιοδο και ο Γρηγορης την κολλησε απο τα παιδακια των φιλων μας που ειχε παει το προηγουμενο βραδυ αφου και τα ιδια ενημερωθηκα οτι παρουσιασαν το ιδιο.

Αυτη η ιωση λοιπον ειναι πολυ επιπονη και επιθετικη.Κανει υψηλο πυρετο,εξανθηματα μονο στις παλαμες και στα πελματα και το χειροτερο ολων στοματιτιδα με πληγες.

Οποτε εχθες ειχα ενα παιδι να ψηνεται στον πυρετο ,ξαπλωμενο για το ποδι,να μην μπορει να μιλησει,να μην μπορει να φαει και να μην μπορει να πιει τιποτα, ουτε καν να καταπιει.

Ολη μερα εχθες ουτε μια γουλια νερο δεν καταφεραμε να του δωσουμε και ειμασταν στο τσακ και για αφυδατωση.Ευτυχως εχθες τη νυχτα και αφου πια εγκατελειψα την προσπαθεια εξηγωντας του οτι αν δεν με βοηθησε θα παμε παλι στο γιατρο ξυπνησε μονος του και ζητησε νερο και γαλα.Ηπιε 2 ποτηρια και κοιμηθηκε.Σημερα ειναι απυρετος,το ποδι δειχνει να ειναι καλυτερα αφου θελει να πατησει και παταει αθελα του στο κρεβατι ασχετο αν δεν τον αφηνουνμε γιατι οι οδηγιες ηταν σαφης και ευτυχως πινει κανονικα υγρα.

Μετα απο ολο αυτο καταλαβα οτι εχουν τεραστια δυναμη μεσα τους.Του εξηγησαμε και εμεις και ο γιατρος την κατασταση με το ποδι και συνεργαζεται τελεια.

Εχουμε επανεξεταση την πεμπτη και ελπιζω να ειμαστε καλυτερα.

Επειδη η κατασταση με το παιδι στο κρεβατι ειναι πολυ δυσκολη και επειδη ειμαι κυριως μονη μου δεν μπορω να μιλησω ευκολα θα προσπαθησω να σας παρω εγω με την πρωτη ευκαιρια.

Πολλα φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επειδή έχω ένα κόλλημα με τη διατροφή του μικρού και δεν θέλω να τρώει βλακείες τύπου πατατάκια, κρουασανάκια, ζαμπόν κοκ και της είπα χθες που πήγαινε να του δώσει φυστίκια να μη του δώσει γιατί δεν θέλω γυρνάει και μου λέει όχι εγώ θα του δώσω του παιδιού και δεν θα πάθει τίποτα. Μιλάμε μου γυρίσανε τα μάτια ανάποδα κορίτσια , είχε ανέβει η πίεση στο κατακόρυφο και πήρα το παιδί μες τα νεύρα μου και φύγαμε άρων άρων. Ο δε άντρας μου που το συζήτησα σήμερα το πρωί για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της (δηλαδή τα μούτρα της) μου λέει εν μέρει έχω δίκιο γιατί με αμφισβήτησε μπροστά στο παιδί αλλά και εγώ ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έκανα, δηλαδή που πήρα το παιδί και έφυγα λες και ήταν καμιά ξένη.[/font][/size][/color]

Όχι πείτε μου ρε κορίτσια εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου, ήμουν όντως υπερβολική;

Kiko μου καλημέρα. Φυσικά και με τη διατροφή του παιδιού δεν παίζουμε.

Καλά έκανες. Ειδικά ξηρούς καρπούς!!!!

Ασε που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία, μπορεί και να πνιγεί!!!!!

Τι κάνει η καλή πεθερά αν του κάτσει στο λαιμό το φυστικάκι?????

Αν θέλεις εξήγησέ της το κιόλας, μήπως σταματήσει τα μουτράκια και φυσικά να μην το κάνει όταν θα είναι μόνη με το παιδί!!!!

Οσο για τα κρουασανάκια, σοκολάτες κλπ, ούτε κι εγώ θέλω να τρώει, αλλά θέλοντας και μη κάποιες φορές του δίνω και για να μην τα στερηθεί και τα ζητάει αργότερα σε μεγαλύτερο βαθμό. Καλά μη φανταστείς βέβαια. Καμιά δαγκωνιά από το δικό μου εννοώ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ριτάκι μου τι να πω πια!!!!

Περαστικά να είναι όοοοολα για το Γρηγοράκη σου και με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Μεγάλη ταλαιπωρία για το παιδάκι πωπω. Κρεββατωμένος, να πονάει στο πόδι, να έχει και πυρετό, να βγάλει και εξανθήματα και στοματίτιδα! Εμ δεν έμεινε κι άλλο, τον καημενούλη.

Πάλι καλά που ήπιε υγρά.

Περαστικά και πάλι.

Η Ηλιάνα νομίζω έγραψε πως θα τα πούμε σε μερικές μέρες. Μήπως έμεινε στο χωριό μετά το τραπέζι του παππού? Πώς να τα πέρασαν άραγε?

Κορίτσια μόλις μίλησα με την Ηλιάνα. Είναι πράγματι στο χωριό, στη δροσούλα, περνάνε πολύ καλά και θα μας τα πει όλα μόλις επιστρέψει.

Ιωάννα (Joa) πήρες την Πανμαρ να δεις τι απέγινε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...