Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

kiko μου να χαίρεσαι το μαναράκι σου!

Μαράκι μου ναι ευτυχώς η σπιτονοικοκυρά δειχνει να είναι σούπερ!

Γιοβάννα μου όσο για την σπιτονοικοκυρά έτσι κανονίστηκε. Αυτή είχε βάλει μόνη της αγγελία στην εφημερίδα και την πλάκωσαν τα μεσιτικά για να το αναλάβουν. Εξ΄αρχής τους είπε ότι δεν πληρώνει κάτι κι έτσι δεν υπέγραψε και κάτι. Η μεσίτρια το ανέλαβε έτσι οπότε δεν είχε και δικαίωμα να ζητήσει λεφτά.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκιά μας Κίκο να τα εκατοστήσει και το δικό σου γλυκό αγοράκι!

Σαρδελάκι όπως τα λες είναι αφού δεν υπέγραψε δε χρωστάει τίποτα σε κανένανμ το μεσιτικό το ανέλαβε μόνο για την προμήθεια από τον ενοικιαστή! βΚαι πάλι δεν είναι και λίγα αυτά που θα εισπράξουν!

Ρίτα πώς είστε? σας σκέφτομαι!

Αρμάκι τι καλό φτιάχνεται>

Καλέ η ΠανΜαρ πού χάθηκε?

Εγώ τα έχω και τα δύο με λίγο βήχα, μυξούλες αλλά και πολλές τσίμπλες! Τολ κλου της ίωσης!Το ρίξαμε στο tombrex,Σάββατο πρωί φεύγουμε κι ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα! Τέλεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβάννα μου όσο για την σπιτονοικοκυρά έτσι κανονίστηκε. Αυτή είχε βάλει μόνη της αγγελία στην εφημερίδα και την πλάκωσαν τα μεσιτικά για να το αναλάβουν. Εξ΄αρχής τους είπε ότι δεν πληρώνει κάτι κι έτσι δεν υπέγραψε και κάτι. Η μεσίτρια το ανέλαβε έτσι οπότε δεν είχε και δικαίωμα να ζητήσει λεφτά.

Αααα δεν είχα καταλάβει ότι το ''έκλεψαν'' από αγγελία. Και πάλι που να το ξέρεις εσύ όταν υπέγραφες το χαρτί; Δεν υπέγραψες και κάτι ψέμματα όμως, άρα μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Σημασία έχει ότι σου αρέσει ο χώρος.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κάνε την 1η δόση εμβολίου για την ηπατίτιδα Α. Δεν μπορεί να μην μας ακούσατε. :|:-|:|:-| Είναι 10.800 γρ και 87 εκ. Στην αρχή έκανε λάθος ο γιατρός και μας είπε 11.800 αλλά μετά προσγειωθήκαμε. Αχ τι κόπο έχω κάνει γι' αυτά τα 10.800. Την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε μία γενική ούρων για να μου φύγουν και κάτι ιδέες.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γιοβάννα μου κάνατε εμβόλιο ε; Μάλιστα...εμείς την Ηπατίτιδα Α ακόμη δεν την κάνουμε...όταν είναι να πάει παιδικό μου είπε.

Έχουμε κι εμείς όμως να κάνουμε τον πνευμονιοκ. την 3η δόση αυτή τη βδομάδα!

Ναι ο χώρος μου άρεσε πάρα πολύ ευτυχώς...τον ερωτεύτηκα μόλις τον είδα!

Στην ονομασία δεν έχω καταλήξει ακόμη...ή Alessandra (αν δεν υπάρχει ήδη) ειδάλλως Αξέχαστα Ενθύμια (η ομάδα που υπάρχει εδώ και καιρό και στο facebook)

m57Zp2.png

Και τα δύο σαρδελάκι είναι πιασάρικα! Μια χαρά μένουν στο μυαλό σου! Αλήθεια τον μικρό σκέφτεσαι καθόλου να τον στείλεις σταθμό ή όχι ακόμα? Θυμάμαι που έγραφες ότι η πεθερά δεν την παλεύει!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα γλυκα μου κοριτσια....

ΣΑΣ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑ:):):) δεμ εχω διαβασει τπτ, και ετσι δεν σχολιαζω,:) αλλα ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας ακομα καλυτερα:)

εμεις ειμαστε σουπερ, η μικρουλα μας εχει βρει την χαρα της εδω και αλλονιζει ολοι μερα, μονο ο καιρος λιγο μας τα χαλναει.

θα προσπαθησω να σας διαβασω αν και δεν το πολυ βλεπω γιατι ειμαι ενα ορθιο πτωμα και τα ματια μου κλεινουν, αυριο εχω και πρωινο ξυπνημα γιατι η συμπεθερα μου θα φυγει πολυ νωρις και το σωστο ειναι να πιουμε το καφεδακι μας μαζι.

σας ευχομαι ονειρα γλυκα και καλο υπνο

Σαρδελάκι εγώ προτιμώ το 'Αξέχαστα Ενθύμια'

Μαρινάκι νομίζω ότι μέχρι το Σάββατο έχεις καιρό να ετοιμαστείς. Μην αγχώνεσαι. Τα πιτσιρίκια καλύτερα; Από ότι κατάλαβα δεν έχουν πυρετό. Άντε θα φύγουν και οι τσίμπλες.

Κα Φωτεινή και σε εμάς λείψατε. Το διασκεδάζετε με τη Φωτεινούλα; Πόσο καιρό θα την έχετε μαζί σας;

Καλή ξεκούραση κ. Φωτεινή και να τα λέμε συχνότερα από αύριο ε? Μας λείψατε κι εμάς!

Γιονβάνα μου με τόσα που έχουμε περάσει αυτά τα θεωρώ πταίσματα, ούτε καν τα θεωρώ άρρωστα! Η μικρούλα σου πώς είναι? Πότε θα σταματήσει το σχολείο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση κ. Φωτεινή και να τα λέμε συχνότερα από αύριο ε? Μας λείψατε κι εμάς!

Γιονβάνα μου με τόσα που έχουμε περάσει αυτά τα θεωρώ πταίσματα, ούτε καν τα θεωρώ άρρωστα! Η μικρούλα σου πώς είναι? Πότε θα σταματήσει το σχολείο?

Θα πα΄με και την Πέμπτη.....την θέλουν γιατί κάνουν πρόβες για τη γιορτή (θα τρελλαθώ :):):):):) ) και μετά τέλος. Ίσως πάει κάποιες μέρες ενδιάμεσα και σποραδικά απλά για να μην χάνει την επαφή.

Κοριτσάκια καληνύχτα. Ματς, μουτς

Koριτσάκια μου καλησπέρα, δεν έχω διαβάσει τίποτα... δεν έχω προλάβει... ελπίζω μόνο Ρίτα μου ο Γρηγόρης να είναι καλύτερα, και γλυκιά μου Stone να το χαίρεσαι το αγοράκι σου αγαπη μου.

Εμείς εδώ όλα καλά, είμαστε που ειμαστε λίγο χύμα με τα Σ/Κ στο χωριό βγαίνουμε εντελώς εκτός προγράμματος................ αλλά αξίζει. Η αγάπη μου με τρελαίνει, φαντάζομαι και τα δικά σας. Τί απόλαυση είναι αυτή, τί καμάρι. Λιώνω............

Α και κάτι ακόμα σε 10 μέρες περίπου, πρώτα Ο Θεός, φεύγουμε διακοπές στα Χανιάααααααα, εεεεεεεεε, επιτέλους ξανά ύστερα από 3 χρόνια. Αυτή τη φορά με την αγάπη μας μαζί, θα είναι υπέροχα.

sardelaki μου καλή αρχή αγάπη μου. Ολη μας η θετική ενέργεια κοντά σου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!

Καφεδακι?

1171884lnxq1w8asc.jpg

Σηκωθηκα νωρίς να απολαυσω τον καφε μου γιατι απο σημερα τέλος τα σχολεια! Εχω μαγειρεψει και απο χθες το βραδυ και ετσι θα εχουμε χρονο με τον Κωνσταντίνο να παιξουμε με την ησυχία μας!

Στο σχολειο ρε κοριτσια δεν μας δωσαν ουτε ενα ενδικτικο(έτσι τα λέγανε?) ένα ενθυμιο, κατι τελος παντων απο τη σχολικη χρονια που περασε. Απλα το μεσημερι που πηραμε τα παιδια μας είπαν οτι ηταν η τελευταια μερα. Ουτε βγηκαν και ολες οι δασκαλες να μας χαιρετησουν. Με πηραξε πολύ. Απο τις 3 δασκαλες του μικρου μονο η μία ηρθε που μου τον έφερε. Ενταξει το καταλαβαινω οτι δεν έχουν κοσμο και τρεχουν αλλά κατι θα μπορουσαν να κάνουν. Δεν το συζητάω για γιορτουλες και τετοια. Τωρα θα μου πειτε οτι κ αυτες εχουν τον πονο τους που δεν ανανεωνωνται οι συμβασεις τους και μενουν χωρις δουλεια... Τεσπα...

Μαρίνα μου ελπίζω μεσρι το Σάββατο να είστε τελειως καλα και να περασετε τελεια στις διακοπουλες σας!

giovanna μου μια χαρα είναι η μικρή στα κιλάκια της με τοσες ιωσεις που έχει περάσει! Αντε γραμμαριο γραμμαριο θα φτάσετε και τα 11 σε λιγο καιρό.

Φωτεινη πως περνάτε? Η μικρουλα έχει ξεσαλωσει?

sardelaki μου και τα 2 ονοματα είναι πολύ όμορφα!;)

filaki μου αντε κοντευουν οι μερες! Καλα να περάσετε στα Χανιά. Εχω κάνει κάτι φεγγάρια και εκεί...

Ρίτα μου πώς είναι ο Γρηγορης?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...