Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Παιδάκια γειά σας. Τι χαζόκαιρος πια! Μια βόλτα να θέλεις να πας σου χαλάει τη διάθεση.

Πετρούλα πως πήγε το σεμινάριο? Παρκάρατε εύκολα τελικά? Κουράστηκες?

Σήμερα έχει γενέθλια ο Τάτσης????? Kiko!!!!!! Να το χαίρεστε και με το καλό και το αδερφάκι!!

Pikoulini πολύ όμορφες οι φωτο. Να σου ζήσει η μικρή και πάλι. Ωραίες μπομπο!! Και το κόκκινο πολύ όμορφο τελικά.

Ιωάννα περαστικά στο Χρηστάκο.

Ρίτα όλα μαζεμένα βρε κορίτσι μου. Περαστικά σας εις διπλούν!!!!

Φιλιά και στις υπόλοιπες. Πάω να ευχηθώ στον Αναστάση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη ολα καλά..παρκαραμε εντος του σταθμου τελικά και απο εκει με τα πόδια σε 5 λεπτ'α ήμασταν στο ξενοδοχείο.

Ειναι πολύ ενδιαφερον το θεμα και η παρουσιαση και μας ανοιξε τα ματια ο εισηγητης σε πολλά θέματα...Αυριο ειναι το δεύτερο μερος

Εσεις χτες φτασατε καλά???Δεν σας επιασε βροχη...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ο ΤΑΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ;;;;

Μπάχαλο το μυαλό μου κορίτσια :D:D:D:D:D:D

Ριτάκι περαστικά σας. Κατάλαβα ότι περνάτε μπόρα όταν είδα ότι δεν μου απάντησες στο μήνυμα. Εύχομαι να ξεμπερδέψετε γρήγορα και από την ίωση και από την υμενίτιδα και άλλο κακό να μην έχετε;

Πικουλινάκι όλα φαίνονται πολύ όμορφα και εσύ κούκλα!!!! Αλλά και ο Παναγιώτης σου, ο σύζυγος και η Βένια σας μοντελάκια. Ομορφόσογο :D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σαρδελάκι όπως τα έγραψες νομίζω ότι δεν φταις εσύ αλλά η ιδιοκτήτρια. Τους δίνει το οκ να διαφημίσουν το χώρο της αλλά καλά αυτή δεν συναινεί;;;; Τότε γιατί όταν την πήραν τηλέφωνο ότι έχουν ενδιαφερόμενο κλπ δέχτηκε να το δείξει; Εσύ σωστά υπέγραψες αυτό που υπέγραψες. Αφού αυτοί σε πήραν τηλέφωνο και αυτοί σου έδειξαν το χώρο. Αλήθεια είναι. Μου φαίνεται ότι η ιδιοκτήτρια ήθελε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δηλαδή να έχει τσάμπα την διαφήμισή της, αλλά να πληρώσει άλλος :evil::evil::evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ελένη ολα καλά..παρκαραμε εντος του σταθμου τελικά και απο εκει με τα πόδια σε 5 λεπτ'α ήμασταν στο ξενοδοχείο.

Ειναι πολύ ενδιαφερον το θεμα και η παρουσιαση και μας ανοιξε τα ματια ο εισηγητης σε πολλά θέματα...Αυριο ειναι το δεύτερο μερος

Εσεις χτες φτασατε καλά???Δεν σας επιασε βροχη...

Οχι ευτυχώς δεν έβρεξε πουθενά! Απλά με το συμβάν είχαμε τα σχετικά νευράκια μας, αναμενόμενο!

Πάω να στείλω τις φωτο!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Μια χαρά τα καταφέρατε με τα γενέθλια του Τάτση!

Ριτάκι περαστικά και πάλι...τι να πω ρε γμτ? Του τι φυλάει ο πυρετός κάθε καλοκαίρι του Γρηγόρη? Άντε να περάσει γρήγορα κι αυτό. Τουλάχιστον αφού αποκλείσατε άλλα χειρότερα απ'ότι κατάλαβα κάτι είναι κι αυτό..όποτε θες πάρε με..

Σαρδελάκι μου έτσι γίνεται με τα μεσιτικά δυστυχώς..τουλάχιστον είναι ο χώρος όπως το θες και με καλή σπιτονοικοκυρά. Κάτι είναι κι αυτό!

Σουλίτσα μου μπράβο που περάσατε τόσο καλά στο πάρτυ! Τέλεια η Ανδρεάννα! Και του χρόνου!

joa περαστικά στον Χρηστάκο!

Πετρούλα άντε κοντεύεις με τη δουλειά! 2 μερούλες μόνο!

Αχ πάω. Εχω υποσχεθεί στην Εύα ότι θα φτιάξουμε γλυκό και είναι ήδη πανω στην καρέκλα και φωνάζει!

Αν καταφέρω θα μπω το βράδυ να σχολιάσω και τα υπόλοιπα που θέλω.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα ζουζούνες τι κάνετε;

απο το πρωί , τώρα κατάφερα να μπω να σας διαβάσω γιατί είχε πολύ τρέξιμο στη δουλειά, έχει απεργία αύριο και έτσι ζοριστήκαμε λίγο παραπάνω σήμερα.

Καλέ σήμερα έχει γενέθλια το καμάρι μου, ο Τάτσης μου. Είμαι λίγο συγκινημένη γιατί πριν ακριβώς μισή ώρα τον βγάλανε απο τα σπλάχνα μου(ωραία περιγραφή έε;;) και απο τη συγκίνηση τον έστειλα με τον πατέρα του μια βόλτα για να μαζέψω λίγο το σπίτι.:-D Το Σάββατο θα του κόψουμε την τουρτίτσα όπως σας έλεγα μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο, σήμερα τη βγάλαμε οι 3 μας χωρίς πολλά πολλά.

Σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας , εύχομαι να είσαστε και εσείς καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας πάνω απ'όλα.

Πικουλινάκι εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω φώτο , θεωρώ όμως ότι θα είσασταν όλοι καταπληκτικοί.

Ντελενάκι να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Γιαννάκης εύχομαι και όσο για την Αναστασούλα μη στεναχωριέσαι μωρέ, παιδάκι μικρό είναι και αυτή ακόμα , θα ηρεμήσει που θα πάει , θα το πάρει απόφαση και θα το αποδεχτεί. Περνάνε και τις φάσεις τους τα παιδιά μας , μη το ξεχνάμε αυτό.

Γιοβαννούλα έμαθα περάσατε όμορφα στο παρτάκι σας και εσείς και του χρόνου να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι.

Σουλίτσα η κόρη σου τα έδωσε όλα απ'ότι έμαθα και καλά έκανε μιας και ήταν η μέρα της και δικαιούταν να το ευχαριστηθεί όσο τίποτε άλλο και του χρόνου και εσείς να είσαστε πάντα καλά.

Σαρδελάκι σχετικά με το μεσιτικό γραφείο που ανέφερες δυστυχώς μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας τις δουλειές αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνεται αλλιώς. Σκέψου ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Πετρούλα 2 και σήμερα , άντε σαν τους φαντάρους και εσύ , με το καλό να τελειώσεις και να πας σπιτάκι σου να ξεκουραστείς και να περιμένεις τον πελαργό που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Ριτάκι μου, τώρα διάβασα τα δικά σας, εύχομαι κοπέλα μου να ηρεμήσετε σύντομα οικογενειακώς και να ξεπεραστούν όλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχει μεγάλη σημασία πάντως που ο Γρηγοράκης συνεργάζεται γιατί αλλιώς θα ήταν πολυ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Αρμάκι καλή επιτυχία στο γλυκό.

Ιωάννα περαστικά στον Χρηστάκο σου εύχομαι.

ΜαΕλένη χαζόκαιρος δεν λες τίποτα , δεν μου κάνει αίσθηση για τίποτα με αυτή τη μουνταμάρα που επικρατεί πάλι και όχι τίποτε άλλο αλλά διάβασα πως όλη τη βδομάδα έτσι θα μας πάει.

Νατασούλα τρέχεις και δεν φτάνεις , υπομονή και μόλις παλιώσεις στη θέση που είσαι θα σου φαίνονται όλα πολύ διαφορετικά και απλά.

Μαρινάκι πως πάνε τα ζουζούνια σου;

Κωνκωνάκι υπομονή και εσύ με τον μικρούλη αλλά δεν σε φοβάμαι γιατί έχεις μάθει στα δύσκολα και έτσι αυτό για σένα θα είναι παιχνιδάκι.

φιλιά σε όλες.

pikoulinaki μου δεν προλαβα να δω φωτο.

Ιωάννα μου την αδεια ο καλός μου τη κρατάει για τη γέννα και για μετα που θα παμε στο χωριο. Αυτες οι 4 ωρες που τον άφηνα με ξεκουραζαν παρα πολύ και προλάβαινα να φτιάξω ενα φαϊ. Αχ...ελπίζω να είναι συνεργασιμος τις επομενες ημέρες.

Αντε Πετρουλα μου σε λίγο άδεια, υπομονη 2 μερουλες!

armaki μου καλη επιτυχία στο γλυκο σας. Και εμείς πάντα παρεα φτιαχνουμε τα γλυκακια μας, θελει να κραταει το μιξερ:mrgreen:.

Μαρίνα μου σ'ευχαριστω για τη προσκληση. Κάτι θα κάνουμε....Υπομονη θα κανω 3 βδομαδες κ μετα ίσως να κατεβει η μανουλα μου.

Πότε φευγετε? Τα παιδιά είναι καλυτερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...