Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω Κωνκων μου θα εφαγες φρικη ...παιρνει καθολου αδεια ο συζυγος να σε βοηθησει ??

ασχετο αλλα με αυτο το φθινοπωρακι εγω την εχω καταβρει ..εκει που ημουν κινουμενο ερειπιο εχω παρει τα πανω μου με την δροσουλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τα εκατοστησουν Ο Αναστασης μας, η Ανδρεαννα μας και η Αλεξανδρα μας. Γερα και τυχερα τα παιδακια μας!!!

Να ζησει και ο νεοφωτιστος Γιαννακης μας!!!

Μαργαριτα περαστικα σας!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!!!Πριν λίγο ηρθα απο το σεμιναριο μου το οποίο θα συνεχιστει και αυριο...

Η Τεταρτη... last working day!!!Ανυπομονώωωωω.....

Ντινα ειστα ολοι υπέροχοι!!!Να σας ζήσει η μικρη!!..και ο Παναγιωτακης ομως αστερι, ακολουθει κατα πόδας τον μπαμπα του!!Φτου σας!

Ριτα περαστικα στον Γρηγορη και ευχομαι συντομα να τα ξεπερασει ολα ο μικρος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Απο τα λιγα που εχω διαβασει...

Delenaki να τον χαιρεσαι τον Γιαννακη σου! Πολυ γελασα με την Αναστασια! Αλλα εσυ δεν πρεπει να στεναχωριεσαι! Ολα αυτα ειναι αναμενομενα, σιγα σιγα θα συνηθισει την παρουσια του! Κι αυτη μωρο ειναι ακομα...

Πικουλινα τελειες φωτογραφιες! Και η μπουμπου θαυμα! Το καψατε βλεπω!!!

Ριτακι πολυ σε σκεφτομαι... Σε πηρα και τηλ. Το καταλαβαινω πως εχεις πιεστει πολυ... Αμα ηρεμησεις παρε με ενα τηλ. Και γενικα, αμα χρειαστεις κατι, ειμαι διαθεσιμη! Ολα καλα θα πανε! Ιωσουλα ειναι θα περασει!

Ιωαννα περαστικα στον Χρηστακη! Το ιδιο ακριβως ειχε και ο Σωτηρης την προηγουμενη εβδομαδα. Προσοχη στη διατροφη και ολα καλα!

Την κανω, θα ξαναμπω σε λιγο!

t7fQp3.png

ΠΙκουλίνα μου ήσαστε όλοι πολύ ωραίοι και όλα όμορφα σχεδιασμένα! Θέλουμε κι αλλες φώτο μη νομίζεις, όταν σας τις δώσει ο φωτογράφος!

Ριτάκι τι διαβάζω ρε γμτ σας ήρθαν όλα μαζεμένα! Εντάξει βέβαια μία απλή ίωση ειναι ευτυχώς θα περάσει γρήγορα! Περαστικά και πάλι στο αγοράκι σου! Είναι δύσκολη περίοδος από πλευράς ιώσεων πάντως κι ας κοντεύει να μπει ο Ιουλης!

Συμπεθέρα ο Χρηστάκος την πάτησε κάτω την παλιοίωση και έλιωσε την πλατεία ε? Ν 'ναι καλά το παιδάκι!

Σουλίτσα η κούκλα σου έδωσε ρεσιτάλ χορού διαβάζω ε? Ελπίζω να αποθανατίσατε τις στιγμές θα είναι όλα τα λεφτά!

Ντίνα μου τώρα βρήκαν να τον κλείσουν το σταθμό? Τι να πεις τουλάχιστον να λυθεί οριστικά το θέμα κι από Σεπτέμβρη να μην έχετε θέμα. Θα φύγουμε κι εμείς ρε γμτ αλλιώς οπωσδήποτε αφού θα είναι και το παιδί σπίτι θα σου έλεγα να ερχόσαστε κάποια στιγμή κι από εδώ να παίξουν που είμαστε κοντά και να ηρεμήσουμε κι εμείς λίγο.

Σαρδελάκι μου δυστυχώς όλα τα μεσιτικά κάπως έτσι δουλεύουν. ΤΗν πάτησες αλλά τι να πεις τουλάχιστον βρήκες αυτό που ήθελες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Νατασα επειδη τα εχω λιγο χασει, σημερα εχετε γενεθλια;;;;;

Οχι καλε, απλα εχει κολλησει το τικερ μου και βαριεμαι αφορητα να ασχοληθω... Γενεθλια ειχε ο μικρος στις 17/6.:D

t7fQp3.png

Αναστασάκιιιιι χρόνια σας πολλά να τα εκτατοστήσει το αγοράκι σου το όμορφο και άντε σιγά-σιγά ήρθε και σένα η σειρά σου να του χαρίσεις αδερφάκι!

Πετρούλα δε θυμάμαι τι είχες πει, μέχρι Τετάρτη θα πας δουλειά και μετά ξανά αφού γεννήσεις ΑΝ δεν έχεις πιάσει αλλού δουλειά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Άντεεεε χάζεψα σου ξαναευχήθηκα Νατάσα δεν πειράζει!!! Ένα μυαλό Χειμώνα-Καλοκαίρι μπλοκάρει κι αυτό!!! Τελικά λίγα παιδάκια μένουν ακόμα που δεν πέρασαν τα γενέθλιά τους ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Οχι καλε, απλα εχει κολλησει το τικερ μου και βαριεμαι αφορητα να ασχοληθω... Γενεθλια ειχε ο μικρος στις 17/6.:D

Καλα και ο εγκεφαλος μου εχει κολλησει . Εγω θελω να ασχοληθω μπας και τον ξεκολησω αλλα δε γινεται τιποτα. Ο εγκεφαλος μου και το τικερακι σου 1-1 , το ιδιο κολλημα εχουν φαει!!!!!

Μαρινακι λίγα παιδακια πια εμειναν..Ο Γωγος, ο Πανουλης και ο Αναστασης (νο2)..ξεχναω καποιο???

Εγω Τεταρτη πάω τελευταια μερα και μετα δεν ξερω αν θα ξαναπάω..δλδ ακομη κι αν δεν μου ερθει ο καινουριος διορισμος από 1/1 θα πάρω το εξαμηνο και αν δεν μου ερθει και στο μεσοδιαστημα, από 1/7/11 πάλι στα ιδια λημερια θα είμαι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...