Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρίνα μου πως είναι τα παιδιά? Αχ τί καλα που βγηκες και ξεσκασες λιγακι....:D

λαζαρενια μου η γκρινια συνεχιζεται? Πως αντεχεις...

Με αυτα που ακουω δεν ξεκινάω ακομα να κοψω πιπίλα. Δεν ειμαι σε θεση να τα καταφερω. Μας βλέπω κατα τον χειμωνα, ετσι κ αλλιως δεν νομιζω οτι επείγει το θεμα. Με το γιογιο κάνουμε προσπάθειες αλλά οτι και να δοκιμασα δεεεεν. Ελεγα μηπως προλαβαινα πριν ερθει η μπεμπα αλλά μάλλον θα καθυστερησουμε και στο γιογιο.

Περαστικα και για το καρουμπαλακι σας. Μη στεναχωριεσαι, εμείς χτυπάμε συνέχεια....

Σούλα Πετρουλα και giovanna χαιρομαι που περασατε ωραια στα παρτάκια σας! Αντε και του χρονου με υγεία!

Deleni μου καλοφωτιστος ο Γιαννακης σου! Να τον χαιρεστε, να είναι καλοτυχος κ ευτυχισμένος στη ζωή του!

Ιωάννα μου αξίζει να το παρεις, έχει αρκετα πράγματα που δεν γνώριζα. Απλά είναι και λιγάκι υπερβολική σε ορισμένα θεματα.

vatraxaki μου μόνο τον 1ο τομο πηρα, κάνει και 30 ευρω... τον 2ο δε θα τον πάρω.

sardelaki μου δε πειράζει μωρε.... Οτι έγινε έγινε. Πλήρωσε τους να τελειωνεις μ'αυτους και προχωράς...

Σούλα μου κ εγω όλα ηθελα να τα πάρω αλλά ψώνησα πολύ συγκρατημενα... Μωρε τρελαθηκα με ολα αυτα τα ροζ. Φορεματακια, κορδελακια για τα μαλλιά:D.... Αστα!

Αχ ευτυχως είναι ετσι ο καιρος και μας δροσιζει! Ξερω οτι για τους υπολοιπους που θελουν να κανουν τα μπανακια τους είναι χάλια αλλά εμενα με τη κοιλιά τουρλα με βολευει πολύ!:D

Αυριο πάλι απεργια και το σχολειο κλειστο:evil:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!

Είμαι ακόμα κομμάτια...

Ρίτα πως είναι ο Γρηγόρης;

Σούλα νομίζω ότι η κόρη σου το καταδιασκέδασε!!!!! Και του χρόνου!

Κωνκων μη βιάζεσαι, έχεις να πάρεις κορδελάκια και κοκκαλάκια... τουλάχιστον αν είστε σαν και εμάς που τα χάνουμε συνέχεια...:rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

να ρωτήσω και κάτι άλλο κορίτσια...

γνωρίζετε κάποια εταιρεία που να παρέχει υπηρεσίες τηλεφώνου και ίντερνετ χωρίς να πρέπει να έχω γραμμή οτε; Δηλαδή να παρέχουν αυτή και το νούμερο!

m57Zp2.png

σαρδελακι μου η forthnet εχει κι εχει και πολυ καλες προσφορες πανε σ'ενα καταστημα να ρωτησεις εχει και σελιδα στο ιντερνετ εμεις ειμαστε πολλα χρονια εκει και ειμαστε πολυ ευχαριστιμενη.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Συμπεθέρα μου νομίζω η cyta (δεν είμαι σίγουρη οτι γραφεται ετσι) το κανει αυτο που λες .

Να σε ρωτήσω .Παντρευει την κόρη της μια συνάδερφος και επειδη είναι στο ψαξιμο να σε προτείνω?????Μπορείς ή όχι ακόμα.

Ο γάμος είναι για 30/10.

Διαφημίσεις

συμπεθερούλα μου μπορείς να με προτείνεις και σε ευχαριστώ πολύ κιόλας...σε κανέναν μήνα θα τα έχω όλα τα εμπορεύματα. Κι αν η κόρη της ασχολείται με το ίντερνετ μπορεί να ρείξει μιά ματιά στα προιόντα. Σε έναν μήνα πιστεύω πως θα έχω τα περισσότερα εμπορεύματα!

Βατραχάκι μου forthnet έχω κι εγώ στο σπίτι αλλά θέλω μία τηλεφωνία που να μην πρέπει να έχεις πρώτα την γραμμή του οτε!

m57Zp2.png

Συμπεθέρα μου νομίζω η cyta (δεν είμαι σίγουρη οτι γραφεται ετσι) το κανει αυτο που λες .

Να σε ρωτήσω .Παντρευει την κόρη της μια συνάδερφος και επειδη είναι στο ψαξιμο να σε προτείνω?????Μπορείς ή όχι ακόμα.

Ο γάμος είναι για 30/10.

ναι βρε σαρδελακι δεν χρειαζεται σου περνανε αυτη γραμμη με δικο τους νουμερο και νομιζω σου το χρεωνουν 50 ευρω

ααααααααααααααα ναι; αυτό δεν το ήξερα πάντως...

συμπεθέρα στην cyta πήρα μόλις τηλ. και μου είπαν ότι κι αυτή συνδέονται μέσω οτε δηλ. πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική γραμμή του ΟΤΕ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

αυτό βρήκα από την forthnet

Τιμοκατάλογος Forthnet Professional

Σταθερό μηνιαίο κόστος, από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet.

Τιμοκατάλογος Forthnet Professional

Βασικές Χρεώσεις / Υπηρεσίες Κόστος Μηνιαίο πάγιο με 1 τηλ. γραμμή ΜΟΝΟ 50?/μήνα Μηνιαίο πάγιο με 2 τηλ. γραμμές ΜΟΝΟ 60?/μήνα Μηνιαίο πάγιο με 3 τηλ. γραμμές ΜΟΝΟ 70?/μήνα Αστικές κλήσεις ΔΩΡΕΑΝ Υπεραστικές κλήσεις ΔΩΡΕΑΝ Broadband ADSL έως 24Mbps ΔΩΡΕΑΝ

Λοιπές Χρεώσεις / Υπηρεσίες Κόστος Κατοχύρωση/Αλλαγή Καταχωρητή domain name [.gr] ή [.eu] ΔΩΡΕΑΝ Web Hosting For All 1GB ΔΩΡΕΑΝ 1 ή 8 Static IPs ΔΩΡΕΑΝ Βασικό πακέτο Ψηφιακών Ευκολιών ΔΩΡΕΑΝ Επιπλέον πακέτο Ψηφιακών Ευκολιών 2? Δωρεάν έως 30/06/10 Web SMS 50 πρώτα ΔΩΡΕΑΝ

(0,081?/επιπλέον SMS) Αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού 20,23? εφάπαξ Ασύρματος εξοπλισμός ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση εξοπλισμού ΔΩΡΕΑΝ Τέλος ενεργοποίησης ΔΩΡΕΑΝ2 Τέλος διακοπής υπηρεσίας πριν από το πέρας του 12μηνου 96,60? εφάπαξ Τέλος διακοπής γραμμής πριν από το πέρας του 12μηνου 25,42?/γραμμή εφάπαξ

Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 21%

m57Zp2.png

sardelaki μου 50 ευρω το μηνα πάλι πολλά δεν είναι? Εμενα ο ΟΤΕ μου ερχετε 90 ευρω το 2μηνο με το conn-x και χωρις να εχω ψαξει τα προγραμματα που έχεις δωρεάν κλήσεις.

Κοριτσάκια σήμερα ήταν η τελευταια μερα στο σχολειο τελικά. Οι συμβάσεις για Ιουλιο δεν ανανεωθηκαν και τα κλεινουν. Να δω πως θα βγάλω αυτον τον μήνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...