Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπηκα στα πολυ γρηορα κοριτσια γιατι δεν ειμαι καθολου στα καλα μου.

Λοιπον περασαμε τραγικες στιγμες..

Ο Γρηγορης ανεβασε 38,5 πυρετο εχθες χωρις να εχει τιποτα αλλο.

Ειχα διαβασει σχετικα με υμενιτιδα και πυρετο και πηρα την παιδιατρο η οποια μας ειπε να παμε εσπευσμενα νοσοκομειο...

Τεσπα δε θελω να σας πω αλλες λεπτομερειες αυτη τη στιγμη, απλα εχασα τη μιση μου ζωη μεχρι να αποκλεισουμε πραγματα ωσπου μετα απο γολγοθα εξετασεων καταληξαμε σε ιωση στο ξεκινημα της.

Προφανως κατι κολλησε εκει μεσα τις προαλλες.Οπως και να εχει η ιωση( και ας ψηνεται το μωρο μου) ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να ακουσω.

Σχετικα με την υμενιτιδα μας εξηγησαν και καποια πραγματα ακομα αλλα δεν αλλαζει κατι, ακινησια, ουτε καν αγκαλια μεχρι το τελος της εβδομαδας.Προς το παρων συνεργαζεται πολυ καλα ο μικρος και με εχει εκπληξει.

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τα μυνηματα στο κινητο μου αλλα δε μπορω να απαντησω θα μιλησουμε με την πρωτη ευκαιρια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτακι περαστικα σας!!

Μηπως να σκεφτεις να πηγαινετε σε ιδιωτικο νοσοκομειο απο την επομενη φορα ??δυστυχως το Παιδων αμα πας λογω πολυωρης αναμονης παντα φευγεις με "δωρακια"μπορει μεν να ειναι δωρεαν αλλα πολυ ταλαιπωρια ..

Εμεις που παμε σε ιδιωτικο σε 1 ωρα εχουμε εξεταστει εχουμε δωσει αιμα εχουμε παρει αποτελεσματα εχουμε παρει γνωματευση και ειμαστε στο δρομο για το σπιτι ..και επειδη ο χρηστακος πηγαινε νοσοκομειο απο ημερων δεν κολλησαμε ποτε τιποτα ..

Και ως ιωσιολογος 38.5 δεν ειναι υψηλος πυρετος ,μια απλη ιωσουλα ειναι ..Απλα τωρα με την υμενιτιδα σου φαινεται γολγοθας ..ολα θα πανε καλα αφου ειναι συνεργασιμος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα οχι η ανταποκριση τους ηταν αμεσοτατη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο την προσεγγιση τους.

Προχθες περιμεναμε ολα κι ολα 15 λεπτα και εχθες δεν περιμεναμε καθολου.

Το σκεφτηκαμε και το ιδιωτικο πρωτα απο ολα αλλα επειδη επαιζε σοβαρη κατασταση ουτε καν η παιδιατρος που ειναι σε ιδιωτικο τα συνεστησε.

Αλλη εμπειρια εχουν εκει μεσα και το παραδεχτηκαν ολοι οι γιατροι που μιλησαμε και μιλησαμε με πολλους.

Θα σας τα πω καποια στιγμη.

Για τον πυρετο δεν ειμαστε πλεον στο 38,5 το εχουμε ξεπερασει κατα πολυ αλλα δε με νοιαζει καθολου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ριτακι επειδη απο τα δημοσια νοσοκομειο εχω πολυ ασχημη εντυπωση (κυριως απο ορθοπαιδικα τμηματα παιδων και παιδορθοπαιδικη τζανειου)εγω δεν περναω ουτε απεξω ..

Ειναι να πετυχεις τον καλο γιατρο διαφορετικα....κυκεωνας ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ριτάκι μου περαστικά σας βρε κούκλα μου. Ανέβασε κι άλλο πυρετό ο μικρός; Σας δώσανε καμιά αντιβίωση; Ουφ αμάν...ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα το μαναράκι.

Ιωάννα μου η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος όταν πήγαν από το μεσιτικό τους είπε ότι αν θέλουν οπωσδήποτε να το πάρουν ας το πάρουν αλλά αυτή δεν συνεργάζεται με αμοιβή, κοινώς δεν τους πληρώνει. Φυσικά δεν τους υπέγραψε και τίποτε...εμένα με πήραν από το μεσιτικό εφόσον εκδήλωσα ενδιαφέρον για το χώρο. Ήρθε η μεσίτρια με πήγε, το είδα συμφωνήσαμε με την ιδιοκτήτρια και γύρισα σπίτι. Πρίν πάρω τον δρόμο για το σπίτι μου λέει η μεσίτρια "υπέγραψε μου αυτό το χαρτί ότι σου έδειξα το ακίνητο, δεν είναι κάτι άλλο" το υπέγραψα κι εγώ κι έκανα βλακεία. Αν δεν το είχα υπογράψει τώρα θα έκανα πίσω και θα μου το έδινε η ιδιοκτήτρια πάλι αλλά χωρίς τους μεσίτες. Διότι προχθές που πήγαμε να μιλήσουμε ξεκινάνε αυτοί να λένε για αμοιβές κτλ. και η ιδιοκ. πήρε ανάποδες. Τους υπενθύμισε ότι εξ΄αρχής τους είπε πως δεν συνεργάζεται με το να πληρώσει και το ξέρανε. Κι ούτε καν έγινε λόγος για αμοιβή. Με τα πολλά της είπαν "οκ" δηλ. δεν θα της πάρουνε φράγκα. Εγώ είμαι συγχισμένη μ΄αυτούς επειδή ούτε καν ανέλυσαν τις αμοιβές τους και μιά φορά μπήκαν στο ψαχνό. Φυσικά φταίω κι εγώ, δεν το συζητώ...βλακεία μου που δεν ρώτησα εγώ 5 πράγματα αλλά νόμιζα πως η συζήτηση θα γίνει στο γραφείο τους (μιάς κι έχω νοικιάσει κι άλλες φορές και έχω συνεργαστεί με μεσίτες πάντα έτσι γινόταν).

Τώρα δεν μπορώ να κάνω πίσω γιατι λόγω αυτού που υπέγραψα μπορούν να με κυνηγήσουν νομικά.

Φίλος μου μεσίτης μου είπε ότι στο δικό του γραφείο κυνηγάνε νομικά μόνο όταν πρόκειται για πώληση, για ενοίκιο δεν αξίζει τον κόπο. Ποιός μου δίνει όμως την εγγύηση ότι δεν θα με κυνηγήσουν; Οπότε θα πληρώσω τώρα και θα σκάσω. Η ιδιοκτήτρια πάντως το γλίτωσε!

m57Zp2.png

Καλημερα κοριτσακια!

Εμείς καλα είμαστε Δοξα Τω Θεό! Ο μικρός σχολειο και εγω πήγα jumbo για αγορες της μπέμπας. Φυσικά πήρα δωρακια και για τον Κωνσταντίνο μου.

Εχω ξεκινησει ετοιμασιες και πλυσιματα για τη μπεμπα, ενας χαμος γινετε.

Πηρα και το βιβλιο της Πατσουρου για τον θηλασμο και εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα, να προλαβω να το τελειωσω. Λιγάκι υπερβολικη μου φαίνεται σε κάποια θεματα, αλλα οκ...

Ριτακι μου περαστικά σας. Κουραγιο θα του περάσει γρηγορα!

Πάω να σας διαβασω...

Αχ κωνκων μου θυμαμαι τοτε που ψωνιζα για τον χρηστακο...καθομουν και χαζευα με τις ωρες τα ρουχαλακια και τα πραγματακια ...τι ενθουσιασμο ειχα!!!!Με το καλο να ερθει το μπεμπουλινι σας!!

Οσο για το βιβλιο διαβασε το και πες μας αν αξιζει να το παρουμε ..εχω πει στο δευτερο να το παλεψω λιγο περισσοτερο (να το φτασω δλδ στο τριμηνο -τετραμηνο για παραπανω ουτε λογος )

cca53e644d.png

eTRlp2.png

σαρδελακι μου και ποσο θα τους πληρωσεις;

εγω ξερω απο εδω οτι ο μεσιτης σαν αμοιβη περνει ενα ενοικιο.

κωνκων μου λεει πολυ χρησιμα πραγματα το βιβλιο θα δεις οτι καποια τα περισσοτερα δεν τα γνωριζες καν!!

τον δευτερο τομο θα σου ελεγα να μην τον παρεις ακομη να δεις πως θα πας με τον θηλασμο και μετα αν θες παρτον.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μου όλα μαζί σας βρήκαν!Περαστικα σς ευχομαι τι να πω αλλο βρε κοριτσι μου.

Συμπεθερα μου και εγω πιστευω οτι πρεπει να προχωρήσεις.Καθε αρχη και δυσκολη αλλα εσυ να αφοσιωθείς στο στοχο σου οπως λεει και η Ιωάννα.

Φιλιώ μου για τη διαιτα δεν θα ελεγα και πολύ καλα.Εχασα συνολικα 2,5 κιλά σε 20 μέρες.Σαν τη χελωνα παω!!!!

Ιωάννα μου σ' ευχαριστώ για την ευχή σου αν και το δευτερο παιδακι προς το παρον μου φαινεται μακρινη ιδεα!

Ντινα μου εγώ θυμαμαι οταν ψωνιζα για την μικρη ηθελα να τα παρω ολα!!!!!!!!!

εννοείται ρε φιλενάδες ότι θα πληρώσω...έτσι που τα έκανα θα πληρώσω, απλά με σύγχισαν οι βλάκες. Τελοσπάντων...

βατραχουλίνα μου για επαγγελματική στέγη 1 ενοίκιο από εμένα και 1 ενοίκιο από την ιδιοκτήτρια!

m57Zp2.png

καλημερα μανουλες κι απο μενα.

το μονο που προλαβα να διαβασω ειναι της ριτας.

αμαν βρε ριτα μου.πολυ στεναχωρηθηκα.

ηρθε κι εδεσε το γλυκο που λενε.

υπομονη και καλη ανρρωση!!!!

ηλιανα μου εστειλες την αιτηση.σε ευχαριστω πολυ.μπορω να την τυπωσω και να στειλω αυτη ετσι?

καλημερα μανουλες υπολοιπες .πως ειστε?τα παιδακια σας καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...