Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας φιλεναδούλες μου...

ελπίζω να είστε όλες καλά. Κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι στο παρτάκι της νυφούλας μου, αλλά μείναμε χωρίς αυτοκίνητο σήμερα.

Ήρθαν φίλοι μας για παρείτσα κι επί της ευκαιρίας μου έκανε και πεντικιούρ η φίλη μου...λίγος καλωπισμός δεν βλάπτει.

Χρόνια Πολλά στα κοριτσάκια μας Ανδρεάννα και Αλεξάνδρα!

Σας φιλώ...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Η μέρα σήμερα ηταν λίγο δύσκολη... ο μικρούλης άρχισε να κλαίει με το που φτάσαμε στην εκκλησία, καθόλη την διάρκεια των φωτογραφιων, είτε τον είχα εγώ, είτε η νονά (καμία διαφορά), καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου και σταμάτησε μόνο όταν τον βούτηξε ο παπάς στην κολυμπήθρα:confused::confused::confused::confused: κορυφαίο;;:rolleyes: Μετά βέβαια κοιμήθηκε αμέσως μόλις μπήκε στο καρότσι, ξύπνησε μόνο να φάει και ξανακοιμήθηκε το μανάρι μου...:D:D:D Μετά στο σπίτι ήταν μες στην τρελή χαρά!!!8)8):cool:

Το μαγαζί που κάναμε το τραπέζι είχε παιδική χαρά και δύο κοπέλες να προσέχουν τα παιδακια οπότε τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρα!:D

Η Αναστασία απο την άλλη... δύσκολα τα πράγματα κορίτσια..:roll::roll::roll: Την έπιασε υστερία και δεν καταφέραμε να βγάλουμε ούτε μια φωτογραφία όλη μαζί η οικογένεια, πετούσε κάτω πράγματα, δεν πλησίαζε κανένα παρά μόνο τη μαμά μου (ούτε εμένα ούτε τον μπαμπά της) και είδαμε και παθαμε να τη συνεφέρουμε μετά στο σπίτι...έπαιξε βέβαια και αρκετή ώρα με τα άλλα παιδάκια αλλα προς το τέλος έγινε ο χαμός...:roll::roll::(:(:( νομίζω ότι ζηλέυει πολύ και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

Τον μικρούλη, τον Γιάννη πλέον:rolleyes: τον έχουμε αφήσει πολύ στην άκρη και ασχολούμαστε πάρα πολύ μαζί της.... ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσει... Αφού να σκεφτείτε στο αυτοκίνητο έκανε ολόκληρη φασαρία γιατί δεν έφτανε να πειράξει τον μπέμπη... και το έλεγε μόνη της 'θέλω πειράξω μπέμπη" και δώστου κλάμα...:roll::roll::roll:

Τέλος πάντων γενικά πάντως περάσαμε πολύ όμορφα...ευτυχώς είχε και λιακάδα και μόνο προς το τέλος συννέφιασε...

Σούλα και Γιοβάννα να χαίρεστε τα κορίτσάκια σας και του χρόνου να γιορτάσετε ακόμα περισσότεροι:rolleyes::rolleyes::rolleyes: (λέω εγώ τώρα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Delenaki να σας ζήσει ο Γιάννης σας πρώτα απ' όλα! Δύσκολη μέρα όντως για το μεγαλύτερο παιδί η βάφτιση του αδερφού του! Θέλει λίγο χρόνο μόνο και θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα είμαι σίγουρη@

mGKop3.png60Jvp3.png

Deleni να είστε καλά να τον δείτε και γαμπρό. Να τον χαίρεστε.:D:D:D

Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια.

Που είναι η Ρίτα σήμερα; Ελπίζω να είναι καλά ο Γρηγόρης.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

deleni μου να σας ζησει ο Γιαννης!!!

αχ κι εμεις εχουμε ξεσπασματα ζηλιας μου φαινετε οσο περναει ο καιρος κανουν περισσοτερα νουμερα!!

κι εμεις βολταραμε αλλα το βραδακι εβγαλε μια ψυχρα ποτε θα ζεστανει επιτελους;

ριτα τι κανει ο μικρος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια επιστρέψαμε κι εμείς στο σπιτάκι μας επιτέλους κι αφού ετοίμασα τον μικρό και κοιμάται είπα να πω κι εγώ τα δικά μας νέα!

Μαρινάκι πολύ cool σε βρίσκω αφού κατάφερες να πας και στο γλέντι! Μπράβο κούκλα!

Giovanna πολύ χαίρομαι που είχατε καλό καιρό και πήγε καλά το παρτάκι σας. Ε να μην πάει χαμένο και το βάψιμο! Και πάλι να τη χαίρεσαι την κούκλα σου.

Delenaki να σας ζήσει ο μικρός Γιαννάκης σας, να είναι καλοφωτισμένος και τυχερός.

Να ευχαριστήσουμε τη Σούλα, το σύζυγο της και τη μικρή Ανδρεάνα για το πολύ όμορφο απόγευμα που μας χάρισαν.

Οπως είπε και η Πετρούλα η μικρή είναι όλα τα λεφτά!!! Να τη δείτε να πίνει "σαμπάνια" (χυμό σε ποτήρι σαμπάνιας) και να χορεύει στα τραπέζια!!!! Μια κούκλα, μια τσαχπίνα το καλό μου. Ξεκόλλησε και λίγο από το φουστάνι της μαμάς της ;)

Η τουρτίτσα Dora πεντανόστιμη!!!!! Οχι που δεν θα δοκίμαζα εγώ η κοιλιόδουλη.

Τα δικά μας παιδάκια την καταβρήκαν στον παιδότοπο.

Ο Αναστάσης ταρζανάκος. Παιδιά να δείτε πού ανέβαινε και με πόση ευελιξία κατέβαινε!!!!!

Ο Γκογκής στα αγαπημένα του μπαλάκια, όπως πάντα.

Τέλος Σούλα μου σ' ευχαριστούμε για το τριπλό δωράκι! Πολύ ωραίο, από αυτά που κουβαλάμε πάντα μαζί μας ;)

Να τη χαίρεστε παιδιά και του χρόνου με υγεία να ξανασβήσουμε πάλι όλοι μαζι τα κεράκια μας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα καπό μένα.

Να ευχηθώ καταρχήν στην deleni μας να σας ζήσει ο νεοφώτιστος.

Οσο για τη συμπεριφορά της Αναστασίας τι να σου πω βρε φιλενάδα.Είναι και αυτή πολύ μικρούλα και λογικό το βρίσκω να αντιδράει.Πιστευω όμως ότι σιγα σιγα θα στρώσει.

Ευχαριστώ πολύ την Ελένη και την Πετρούλα (και τους συζύγους) που ηρθαν στο παρτακι μας.

Όπως σας είπαν και τα κοριτσια η κόρη μου ενώ στην αρχή δεν ξεκολούσε από πάνω μου , με το που ηρθε η τούρτα και στο καπάκι η…σαμπάνια (ωραοτατη βυσιναδα) εδωσε ρεσιταλ.Την ανεβασαμε πανω στο τραπέζι και χορευε και δεν ελεγε να κατεβει.

Γεροί να είμαστε όλοι και του χρόνου!!

Ιωάννα μου να χαιρεσαι και εσύ την κουκλίτσα σου.

Μαράκι μου είδα το μηνυμα και την κλήση αλλα οντως ημουν στο τρεξιμο.Ευχαριστώ πολύ κουκλα μου.

Α οσο για το ουφο μου το ειπε και μενα η Βίκυ στο τηλέφωνο αλλα προλαβε και μπηκε και σας εγραψε.Παντως εμενα όπως μου τα είπε ηταν σίγουρη ότι ηταν εξωγηινοι!!!!!!

Μαργαρίτα ο μικρός σου πως ειναι???

Πολλά φιλια σε ολες και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας.

ΥΓ. Παθαμε πλακα με τον Αναστάση ο οποίος ανεβαινε με φοβερή ανεση στα φουσκωτα στον παιδοτοπο.Ουτε τα μεγάλα παιδάκια δεν το κανουν καλύτερα.

Ταρζανακι κανονικο !!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλημέρα :):):):):):) Από σήμερα έχω άδεια. Τώρα απολαμβάνω ένα καφεδάκι μαζί σας και αργότερα θα κατέβω για ψώνια, να αλλάξω κάτι δώρα βασικά, και καφεδάκι.

Όλες καλά;

Σουλίτσα μπράβο που περάσατε και εσείς καλά. Μεγάλωσαν τα ζουζούνια μας και μας τρελλαίνουν :):):):)

Deleni η Αναστασία σου μάλλον ζήλεψε χτες γιατί όλη την προσοχή σας την είχε ο Γιάννης. Το έχω δει να συμβαίνει και σε άλλη βάφτιση. Είναι μικρούλα όμως μωρέ και δεν το αντιλαμβάνεται όλο αυτό που γίνεται. Μην δίνεις σημασία. Τα αδερφάκια που έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, και ουσιαστικά μεγαλώνουν μαζί, μετά δένονται περισσότερο.

Αφιερωμένο σε όλες μας!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=W_iU9JFBdE8&feature=related

Καλημερααααααααααα

Παροτσαββατοκυριακο αυτο που περασε!!!και απο οτι διαβασα ολα τα παρτυ υπεροχα!!

Να ξεκινησω απο ντελενι ..Ντελενι μου να χαιρεσαι τον Γιαννακη σου!!!να ειναι παντα γερος και τυχερος ..

Χρονια πολλα στον Ανασταση μας ,στην Αλεξανδρα και την Ανδρεαννα !!!να τα χαιρομαστε

Εμεις το ΣΚ περασαμε ησυχα και δεν πηγαμε για μπανιο μιας και ο Χρηστος σηκωσε πυρετο (εφτασε μεχρι 39)απο Σαββατο βραδυ ειναι απυρετος αλλα απο Σαββατο απογευμα μας ξεκινησε λιγο διαρροια ..Βεβαια απο διαθεση δεν πτοουμαστε και με 39 χοροπηδαμε σαν κατσικια..

Και ειμασταν στην πλατεια και ετρεχε συνεχως και με ρωταει μια κυρια..μα γιατι τρεχει συνεχεια ετσι ???και της απαντω ετσι τρεχει ολη μερα ...με λυπηθηκε η κυριουλα...Ειχα και τον ανηψιο παρεα να με βοηθαει ..αλλα μετα το διωρο το παιδακι μου λεει δεν αντεχω αλλο θεια κουραστηκα!!

Ουφ Δευτερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ειχα και τον ανηψιο παρεα να με βοηθαει ..αλλα μετα το διωρο το παιδακι μου λεει δεν αντεχω αλλο θεια κουραστηκα!!

:D:D:D:D:D:D:D τα έπαιξε το παιδάκι. Μα που τη βρίσκουν τόση ενέργεια;

Περαστικά στο Χρηστάκη. Ελπίζω να μην συνεχιστεί.

Έφυγα κορίτσια. Τα λέμε το μεσημέρι.

Ιωάννα μου περαστικά σας.

Πάντως τα μικρα μας δεν παλευονται.

Εγώ ακόμα ψαχνω να βρω που είναι οι durasel να τις βγαλω!!!!!!!!!!!!

Αχ μεσα στη ζαλαδα με τα δικα μας ξεχασα να πω για τα γενεθλια του Αναστάση.

Καλά το τι είχε ετοιμάσει η εγκυούλα μας Πετρούλα δεν λέγεται.

Όλα ηταν φανταστικά .Βέβαια η κόρη μου με φροντίζει να μην παχαινω και δεν με αφησε να φαω και πολύ αλλα ότι πρόλαβα ηταν αψογο.

Οι οικοδεσπότες μας αψογοι το σπτι φανταστικό και ο εορταζομενος κουκλος!

Μπραβο σας παιδια και του χρονου να ειστε γεροί και τετραπλοι!!!!!!(αυτό ηδη στο δρομο είναι)

καλημερα!!!

τι κανετε;

Ιωαννα μου περαστικα σας!σημερα ειναι καλα;πηγε σχολειο;

ριτα που εισαι;τι κανετε;

θα ξεκινουσε και σχολειο ο Γρηγορης ε;

Σουλα πως παει η διαιτα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωάννα μου περαστικά σας...

Ντελενάκι μου καλοφώτιστο το παιδάκι σας!

Εγώ με τα νέα το μαγαζιού τώρα...η ιδιοκτήτρια είναι θαυμάσια αλλά συγχιστήκαμε και οι δυο με το μεσιτικό γραφείο και είμαστε να σκάσουμε. Πολύ γαιδούρια είναι και καθόλου επαγγελματίες θα έλεγα! Είμαι να σκάσω...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...