Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες -γιαγιούλες τι κάνετε;

Εμείς ενώ είχαμε ετοιμαστεί μια χαρά να πάμε να κάνουμε το δεύτερο μπανάκι μας , τσουπ έπιασε μια τρομερή μπόρα και κλειστήκαμε μέσα στα καβούκια μας. Ευτυχώς είχα βγάλει κιμά για κάθε ενδεχόμενο και έτσι θα φάμε καλά και σήμερα.

Γιοβαννούλα και απο'δω να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου, να είναι γερή και να την καμαρωνέτε. Ελπίζω να περάσατε όμορφα στο χθεσινό παρτάκι σας, τουλάχιστον χθες εδώ είχε καλό καιρό , σήμερα μας τα χάλασε.

Σουλίτσα και εσείς σήμερα δεν έχετε γενέθλια;

Χρόνια πολλά να χαίρεσαι την κουκλάρα σου (άσχετο αλλά είναι φοβερή μιλάμε, απο που να πιάσεις , απο το μάγουλο, το μαλλί , το μάτι; απο πού;)να είναι γερό και καλότυχο το κορίτσι ,ελπίζω να είναι και πιο φωτεινός και ηλιόλουστος ο καιρός στα βόρεια και να το ευχαριστηθείτε αν και απ'ότι θυμάμαι σε παιδότοπο δεν θα γίνει;

Μη με παρεξηγείτε αλλά το αλτζχάιμερ όλο και με πλησιάζει.

Πετρούλα καταπληκτικό το δωράκι σου προς τα παιδάκια και πολύ επίκαιρο και καλοκαιρινό. Είμαι σίγουρη πως ότι δώρο και να λαμβάνουν τα παιδιά το χαίρονται εξίσου και μόνο στην ιδέα ότι παίρνουν και αυτά κάτι.

Και πάλι να είσαστε και εσείς καλά και να χαίρεστε την πολύ όμορφη οικόγενεια που έχετε δημιουργήσει.

Βατραχάκι ωραίο είναι το συμμάζεμα αλλά πως γίνεται με αυτά τα ταρζανάκια που έχουμε σε δευτερόλεπτα να γίνεται ασυμμάζεμα;

Ριτάκι σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, κάτι αντίστοιχο ένιωθα και εγώ όταν μου είχε αρρωστήσει και δεν είχε όρεξη να κουνηθεί απο το κρεβάτι και εγώ του έλεγα "σήκω παιδί μου και ας τα κάνεις όλα λίμπα, δεν με πειράζει", αλλά να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι παροδικό , όσο περισσότερο προσέξει τώρα τόσο πιο νωρίς θα ξεμπερδέψετε και αφού λες ότι στην καφετέρια δεν σηκώθηκε καθόλου σημαίνει ότι το παιδί έχει καταλάβει και προσέχει και ο ίδιος , μεγάλο πράγμα , μπράβο του. Όσο για το μπιμπερό όπωσδήποτε και θα το ξαναπροσπαθήσω σε λίγο καιρό , δεν είμαι απο τους ανθρώπους που αφήνουν τα πράγματα στη τύχη τους απλά δεν μπορώ να βλέπω να βασανίζεται ο μικρός και ειδικά με το θέμα της διατροφής.

Ηλιάνα που είσαι να μας πεις πως τα περάσατε στο τραπέζι;

Σαρδελάκι καλορίζικο το μαγαζί και καλές δουλειές να έχεις κοπέλα μου.

εμείς έχουμε πολύ γκρίνια ρε γ@$@$ μου αυτές τις μέρες, πρέπει να βγάζει το μαναράκι μου μάλλον τους τραπεζίτες και όλα του φταίνε, έχει πολλά νεύρα και δεν θέλει πολλά πολλά.

Λαζαρένια μου και εμένα όταν έχει νεύρα ό σκατούλης μου , πετάει ότι κρατάει στο χέρι του και συνήθως αυτό είναι φαγητό , άστα σου λεώ και εμείς στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

φιλιά σε όλες καλά να περάσετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χτες μετά από πολύυυυ καιρό και παρά την αυπνία των τελευταίων ημερών βγήκα με τις φίλες μου για μπάτσελορ! Το τι της είχαμε κανονίσει της νύφης δε λέγεται, σούργελα γίναμε στο μαγαζί! Πάντα τέτοια! Άσχετο αλλά τελικά ο κόσμος ξενυχτάει πολύ τα βράδυα! Εγώ έφυγα κατά τις 3 και ο δρόμος ήταν ασφυκτικά γεμάτος!

Μαρινάκι μια χαρά σε βρίσκω, αφού βρήκες το κουράγιο και πήγες στο μπάτσελορ δεν παίζεσαι. Μπράβο καλά κάνατε και το διασκεδάσατε , τουλάχιστον γέμισες τις μπαταρίες για να αντέξεις τις ιώσεις μέχρι να υποχωρήσουν τελείως.

Ξέχασα το Ντελενάκι που βαφτίζουν το μπεμπάκο τους σήμερα. Η ώρα η καλή να είναι και εύχομαι να είναι πάντα γερός ο νεοφώτιστος.

μπραβο Μαρινα μου που βγηκες καλα εκανες να δουμε εγω ποτε θα βγω!!!

οσο για τις δουλειες τι μπραβο μου λες καλε σιγα οτι κανουμε ολες προσπαθω να κανω κι εγω και μην νομιζεις τις περισσοτερες μερες το σπιτι μας ειναι βομβαρδισμενο τοπιο!!!

αυτο που κανω καθημερινα ειναι μαγειρεμα και συμαζεμα κι οτι αλλο προλαβω σκουπα σφουγγαρισμα κτλ δεν λεω στις αρχες ειχα βοηθεια καποιες μερες απο την μαμα μου και στο σιδερο απο την πεθερα μου α την αληθεια την λεω αλλα αφου ειμαι σπιτι και δεν δουλευω προς το παρων προσπαθω να κανω τα περισσοτερα μονη μου!

κικο μου κι εμεις το χασαμε το μπανιο μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μανουλες γεια σας.

μολις καθησα κι εγω.

πηγαμε οι ερμες για μπανιο και μας επιασε μπορα.μολις γυρισαμε να ο ηλιος!

ουφ βαρεθηκα!πηξιμο τον χειμωνα ,πηξιμο και το καλοκαιρι?δεν λεει.......

να ευχηθω στην ανδρεανα μας και στην αλεξανδρα μας ,τα δυο πανεμορφα κοριτσακια του καφε μας,

χρονια πολλα και ευτυχισμενα!

χρονια πολλα να τα εκατοστησετε!

γιοβανα και σουλα να τις χαιροσαστε και να τις καμαρωνετε!

στην ελενη μας να ευχηθω τα καλυτερα γαι την σημερινα βουτια στην κολυμπηθρα.

καλοφωτισμενo να ειναι!

θα ευχηθω και στα αναλογα τοπικ!

μαριανκι και βατραχινα μπραβο σας που τα καταφερνετε με δυο μωρα και φυσικα σε ολες τις δευτερομανουλες!

θελει υπομονη και φανταζομαι την κουραση σας.

κικο μου τα ιδια περναμε ε?

υπολοιπες που ειστε?

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας κορίτσια. :):):):):)

Σουλίτσα να χαιρόμαστε τα μανάρι μας και με το καλό να τους χαρίσουμε και αδερφάκια.

Κορίτσια χτες περάσαμε καταπληκτικά. Φοβόμουν πολύ για τον καιρό και τον αέρα, αλλά τελικά όλα ήταν πολύ εντάξει. :D:D:D Η αγαπούλα μου ξεσσάλωσε. Φοβόμουν πώς θα αντιδράσει όταν δει άλλα παιδιά να παίρνουν τα παιχνίδια της, αλλά αυτή ήταν πολύ καλή οικοδέσποινα. Αχ, μόνο να δείτε πώς έλαμπαν τα ματάκια της όταν είδε τους φίλους της :-D:-D:-D:-D. Με συγκίνησε πολύ. Το μεσημέρι, προφανώς από την αγωνία της για το πάρτυ, δεμ είχε κοιμηθεί και φοβόμουν ότι θα νυστάξει νωρίς, αλλά αυτή ντούρασελ έως τις 23.00. Είχα πάρει και εγώ κάτι δωράκια για τα παιδάκια, όχι κάτι σπουδαίο - αυτά που κάνουν σαπουνόφουσκες (πώς τα λένε :confused::confused::confused:) - αλλά κατέληξαν άδοξα γιατί τα δίχρονα τα άδειασαν και κάποια τα έσπασαν κιόλας :mad::mad::mad:. Έτσι κάποια παιδάκια έφυγαν χωρίς το δωράκι, αλλά επιφυλλάσομαι να το αντικαταστήσω. Κατά τα άλλα, η τούρτα μας πεντανόστιμη και για το φαγητό πήρα πολύ καλές κριτικές αν και σε αυτό είχα και βοήθεια από μαμά, πεθερά και αδερφή :wink:wink:

Θα σας βάλω και φωτογραφίες, όταν καταφέρω και τις συγκεντρώσω από τις φωτογραφικές μηχανές, αν και δεν τραβήξαμε πολλές.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα σήμερα.....από το πρωί τους έχω τρελάνει όλους. Τώρα έγινε αυτό, τώρα κάναμε τούτο......κλπ. Τώρα μου την έφερναν στο δωμάτιο.......αχ θα με πάρουν τα ζουμιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου καταπλητικό το πάρτυ σας. Να είστε και του χρόνου καλά να γιορτάσετε.

Ηλιάννα όλα καλά με το τραπέζι;

Κίκο για τα παιδάκια θα πρότεινα κάτι εντελώς απλό. Διάβασες πώς κατέληξε η δικιά μου ιδέα; Πάρε μπαλόνια καλύτερα. Πιο πολύ θα τα χαρούν. Σας τα χάλασε σήμερα ο καιρός και χάσατε το μπανάκι σας; Κρίμα.

Ρίτα πώς είναι σήμερα ο Γρηγόρης; Τουλάχιστον να μην πονάει καημένος. Ευτυχώς που συνεργάζεται.

Βατραχάκι ούτε και εσείς κολυμπήσατε διάβασα. Βουτάς και τον μπέμπη; Αλήθεια τι έκανες με το φόρεμα;

Λαζαρένια κουράγιο. Θα γεμίσει και το στόμα τους με δόντια και θα ησυχάσουμε.....μετά θα έχουμε άλλα.

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα στα γρήγορα και να ευχηθώ στα κορίτσια μας!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σουλίτσα και giovanna να χαίρεστε τις κουκλες σας!

deleni μου να είναι καλοφωτισμένο το αντράκι σου! Ελπίζω να περάσετε τέλεια αυτή την τόσο ξεχωριστή μερα!

Σας φιλώ όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βατραχάκι ούτε και εσείς κολυμπήσατε διάβασα. Βουτάς και τον μπέμπη; Αλήθεια τι έκανες με το φόρεμα;

giovanna μου τον μπεμπη οχι δεν τον βουταω δεν ξερω αν κανει εχω την εντυπωση μετα απο 5 μηνων κανει να μπουν στην θαλασσα θα ρωτησω και την γιατρο να μου πει.

με το φορεμα ακομη δεν εκανα τιποτα αργοτερα νομιζω εχω ακομη χρονο.

αρμα μου τι κανετε;δεν πηγατε χωριο;η Ευα καλα;

Deleni να σας ζήσει ο νεοφώτιστος. Γερός και καλότυχος να είναι.

Βατραχάκι εγώ ξέρω ότι δεν τα βουτάμε μέχρι να γίνουν 6 μηνών. Απλά είχε γράξει η Πανμαρ ότι έκανε μπάνιο τη Σοφία 2 μηνών, εγραφες και εσύ 'κάναμε μπανάκι' κλπ και νόμιζα ότι βούταγες και τον μπέμπη.

Διαφημίσεις

οχι γιοβαννα μου ο μπεμπης καθεται αραχτος στη σκια χαχα του χρονου μπανακι αυτος αν και μπορει τον αυγουστο που ειναι ζεστα τα νερα να κανει καμια βουτια δεν ξερω θα τι λεει και η γιατρος μας!

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια μας που σήμερα έκλεισαν τα 2.να τις χαίρεστε κορίτσια.

Χθες είδαμε με την μαμά μου κάτι στον ουρανό λέτε να ήταν ούφο;εγώ πάντως είμαι σίγουρη.σαν κόκκινη φλόγα ήταν κ στην αρχή πήγαινε γρηγορα προς τα αριστερά κ μετά σιγά σιγά προς τα πάνω κ εξαφανίστηκε κ μετά από μια ώρα ξανά ήρθε.το είδαμε πολλοί.είναι η δεύτερη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο κ η τρίτη που είδε η μαμά μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

'Αλλο και τούτο Βικάκι ποιός ξέρει τι να ήτανε!

Γιοβάννα πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά στο πάρτυ σας! Εγώ τέτοια που κάνουν φούσκες έχω πάρει για να φτιάξω τις παιδικές μπομπονιέρες στη βάφτιση σε σχήμα παγωτό! Με άγχωσες τώρα που είπες ότι χύθηκαν και έσπασαν αλλά τα παιδάκια στη βάφτιση θα είναι και μεγαλύτερα, οπότε ελπίζω να μην έχω θέμα! Στα γενέθλιά μας μαζί με τα δικά μου παιδιά θα έχω 2 κάτω του έτους, το Γιώργο, 2 τρίχρονα και ένα πεςντάχρονο οπότε δυσκολεύομαι να βρω δωράκι για όλα! Λ¨΄εω να κλέψω την ιδέα της Ρϊτας κι εγώ, είμαι κλεφτρόνι το παραδέχομαι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πήγαμε στο mall με τα ξαδερφάκια του μικρού και έκαναν ένα χαμό αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκαν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσακια καλησπέρα!!!!!

Ελένη να χαίρεστε τον νεοφώτιστο!!!Να είναι γερός και καλός χριστιανός!!

Περιμένουμε τα νεα της βαφτισης και φωτο να σας καμαρώσουμε!!!

Ιωάννα να χαίρεστε την Αλεξανδρα σας!!!Να την καμαρώσετε οπως ποθείτε και όπως της αξίζει!!

Μολις γυρισαμε απο το πάρτυ της όμορφης Ανδρεάνας!!!Ολα ηταν υπεροχα και οι οικοδεσπότες άψογοι!!Η Ανδρεανα ήταν όλα τα λεφτα...αφου εσβησε τα κερακια αρχισε να χορευει σε τρελούς ρυθμους πάνω στο τραπέζι και ειχε κλέψει τα βλέματα όλων...

Οι φιλοι μας Ελένη και Γρηγορης ήταν και εκεινοι στα κέφια τους και ο μικρος Γκογκής με τον Ανασταση δεν ξεκολλησαν μεσα απο τον παιδότοπο...

Σουλα και Νικο σας ευχαριστουμε πολύ!!!Να χαίρεστε το κοριτσακι σας!!!

Ευχαριστουμε και για το δωρακι σας, κανονικο παιχνίδι!!

Αυρια θα σας δω μετα τις 4 καθως θα λειπω απο το πρωί σε σεμινάριο...

Σας φιλώ και σας καληνυχτω!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωάννα να χαίρεσαι την Αλεξάνδρα! Πολύχρονη να 'ναι!

μαμαλευτεράκη πήγε στον παιδικό μέσα Απριλίου, 2-3 βδομάδες αφού χτύπησε η πεθερά μου που την κρατούσε 3 μέρες τη βδομάδα. Το πρόγραμμα προσαρμογής ήταν 2 φορές τη βδομάδα και μπορούσες να το πας το παιδί από τις 8.30 και το έπαιρνες μία. Η αδερφή μου βοήθησε στην προσαρμογή γιατί δούλευα τότε, και την πήγαινε κατά τις 10 αλλά τις πρώτες φορές παρευρισκόταν στον χώρο. Ήταν απλώς σε άλλο δωμάτιο για μία ώρα μετά για δύο ώρες κτλ. Τις πρώτες 5ή 6 φορές μαζί ήτανε και μετά την άφησε εκεί.

Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι την επηρρέαζε τόσο πολύ αλλά μετά από λίγες μέρες έτυχε να θέλω να την αφήσω στη μητέρα μου και μου 'κανε μεγάλο πανικό οτι την εγκατέλειπα μόλις κατάλαβε οτι την άφησα για βράδυ... Δεν βγήκα ποτέ εκείνο το βράδυ που ήταν το μπάτσελορ της κουμπάρας (!). Μετά παρατήρησα το βράδυ ξυπνήματα, που βέβαια μπορεί να ήταν και λόγω δοντιών, αλλά έχω την εντύπωση οτι ήταν αυτό. Επίσης ήταν πάνω μου κολλημένη, θα 'λεγα ανασφαλής...

Δεν ξέρω αν μετά τα 3 είναι πιο εύκολο. Έτσι λένε.. Τώρα βέβαια μου λέει για τους φίλους της, και θυμάται πράγματα που κάνανε μαζί και ξέρω οτι περνούσε καλά γιατί όταν την έπαιρνα ήταν μες την καλή χαρά! Είμαι υπερ του παιδικού γενικά γιατί βλέπω τί κάνουν και ξέρω οτι ένα πρωινό στο σπίτι δεν είναι ποτέ τόσο ενδιαφέρον..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...