Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλαξα και το τικερακι μου και βλέπω το αλλο διπλα που ο πελαργος ολο και ζυγωνει στο σπιτακι και με επιασε ταχυπαλμία...Ακομη δεν το εχω συνειδητοποιησει και δεν εχω σκεφτει καθόλου τα περι τοκετου και τα σχετικά...πωπω τι θα περασω πάλι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

14 ωρες με τεχνητους πόνους και καμια εξελιξη τις πρωτες 11 ωρες..

Παρεμπιπτόντως τετοια ωρα ημουν στην αίθουσα ανανηψης...

Κρυωνααα.... ετρεμα σαν το ψαρι αλλα ενοιωθα πολύ γεματη, σαν να εκπλήρωσα ενα μεγαλο σκοπο....

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι βρε Φιλιω μου ολες να εχουμε σαν τη δικη σου εμπειρια..να πάμε για εξεταση και να γεννησουμε επι τόπου!!!Αγχος βεβαια κι αυτό αλλα καμια αναμονή..τα απρόοπτα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι και τα πιο ανωδυνα, σωματικα και ψυχολογικα..

σιγουρα απλα στα δευτερα ειναι αλλιως ξερεις τι θα περασεις αλλα ξερεις και τι ευτυχια θα νιωσεις και εισαι πιο χαλαρη θα το δεις εκεινη την στιγμη ευχομαι να γεννησεις ευκολα και γρηγορα με κανενα πονο!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μακαρι...απο εδω και περα θα σας πριζω λίγο και εγω..

Σημερα με 'πιασαν και τα ψυχοπλακωτικα μου και 2-3 φορες με πήραν τα ζουμια,το ειχε και η μερα, εφυγε και ο συζυγος για δουλεια και ηθελα λίγη παρεα...

Διαφημίσεις

Μανούλες καλημέρα.

Πετρούλα μου τι έπαθες καλό μου? Ελπίζω σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα!

Vatraxaki μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα, τουλάχιστον όταν ο μεγάλος δεν είναι εκεί!

Μπήκατε στο ρυθμό σας πια, οπότε παέι κι εσείς μεγαλώσατε χιχιχι!!!

Μαρινάκι η μπουμπού πως είναι σήμερα?

Delenaki να ευχηθώ να είναι καλύτερα σήμερα η μεγάλη και με το καλό να κάνει και μπλουμ σε λίγη ώρα και ο μικρός. Καλό καιρό έχει ευτυχώς.

Giovanna πως πήγε το πάρτυ σας? Εσας ο καιρός σας έκανε τελικά τη χάρη? Σήμερα είναι τα γενέθλιά σας έτσι δεν είναι? Χρόνια πολλά λοιπόν με υγεία πάνω απ' όλα και λιγότερη ταλαιπωρία από τον περσινό χρόνο. Να χαίρεστε την κούκλα σας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πήρα το θάρρος παιδάκια να ανοίξω εγώ το θεματάκι για την μικρή μας Αλεξάνδρα-Ελένη της Giavanna

Ευχές λοιπόν εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=458857#post458857

Ωχ παιδιά τώρα είδα ότι έγραψα λίγο λάθος το ονομα η άχρηστη :P

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και για να μην ξεχνιόμαστε!!!! Σήμερα είναι και τα γενέθλια της φίλης μας Ανδρεάνας.

Σουλίτσα μου να τη χαίρεστε!

Θεματάκι για ευχούλες http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=458862#post458862

γεια σας!!!!

τι κανετε;

εγω μολις τελειωσα το φαγητο εκανα γιουβετσι ειπαμε να παμε για μπανιο αλλα ο καιρος χαλασε εβγαλε αερα και συνεφιασε καθε μερα τα ιδια κανει τα νευρα μου!!!

εσεις τι κανετε;πηγατε ολες βολτα;

Γιοβαννα μου και Σουλα να χαιρεστε τα παιδακια σας να ειναι παντα γερα και τυχερα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Να 'μαι κι εγώ! Με το καλό να βαφτιστεί ο μπεμπούκος της deleni και να πέρασαν υπέροχα στα γενέθλιά τους οι όμορφες Αλεξάνδρα και Ανδριάννα!

Βατραχάκι χίλια μπράβο κοριτσάκι που τα καταφέρνεις όλα μόνη σου! Εγώ μόνο καθημερινά κάνω δουλίτσες και έχω γυναίκα για γενική! Όταν έχω και τα 2 παιδιά μου φαίνεται άθλος μαγείρεμα και συμάζεμα δεν παίζει να κάνω τίποτα παραπάνω! Εντομεταξύ τις καθημερινές 9.30 περίπου παίρνουν το Γιώργο με το σχολικό με το που γυρίζω μέχρι να ταίσω, αλλάξω τη μπουμπού να πιω κι εγώ κάτι για πρωινό κλπ πάει 10.30 για πλάκα! Μετά μέχρι τις 11 περίπου θέλει αγκαλίτσες γιατί γκρινιάζουμε πια έχουμε γίνει παιδάκια, άντε να αποκοιμηθεί κανένα μισάωρο και 12 πρέπει να φάμε αλλαχτούμε και πάλι! Για πότε πάει 1.30 που πρέπει να ξεκινάω να ετοιμάζομαι για να τον υποδεχτώ δεν ξέρω! Εντομεταξύ για να μην τρέχω εκείνη την ώρα, ετοιμάζω τα πάντα με ακρίβεια, του στυλ το γιογιό δίπλα στο καρεκλάκι φαγητού, φαγάκι στο πιάτο, νεράκι, πυτζαμούλες, μέχρι και τα πατζούρια στο δωμάτιο έχω κλείσει ώστε με το που έρθει να φάει, να πάει τουαλέτα και να ξαπλώσει γιατί όλο και κάτι χρειάζεται και η μπουμπού και εκείνη η ώρα μου φαίνεται λίγο δύσκολη, αφού δε θέλω να τον κόβω από το φαγητό! Σε θαυμάζω πότε προλαβαίνεις! Και πάλι μπράβο!

Χτες μετά από πολύυυυ καιρό και παρά την αυπνία των τελευταίων ημερών βγήκα με τις φίλες μου για μπάτσελορ! Το τι της είχαμε κανονίσει της νύφης δε λέγεται, σούργελα γίναμε στο μαγαζί! Πάντα τέτοια! Άσχετο αλλά τελικά ο κόσμος ξενυχτάει πολύ τα βράδυα! Εγώ έφυγα κατά τις 3 και ο δρόμος ήταν ασφυκτικά γεμάτος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...