Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://img715.imageshack.us/img715/4930/dsc04404v.jpg

Οριστε το αναμνηστικο μας!!!

Αυτο το εξοδο μπροστα στα άλλα που εγιναν ήταν το πιο μικρό, δεδομενης της χαρας που πρόσφερε στα πιτσιρικια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ν

Κίκο μου για μένα αξίζει ένα μικρό δωράκι για τα παιδιά δε θα ξεχάσω μικρή που μία από τις μαμάδες των φιλενάδων μου

(που τελικά ο.κ. φαλήρησαν από τα περιττά έξοδα κυριολεκτικά!) μας έκανε δωράκια συνήθως παραμυθάκια μικρά τα περιμέναμε πώς και πώς!

Μαρή κομμώτρια δεν το έκανες μόνη σου το μαλλί αφού ήθελες κάτι τόσο απλό?

Από τα παραμύθια φαλίρισε :D:D:D:D:D

Ιχιιχιχ

αλλιώς είναι αν σε πασπατεύουν και αλλιώς να μαλλιοτραβιέσαι μονή σου κούκλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πετρούλα σουπερ το δωράκι σου σίγουρα είναι λίγα τα έξοδα για τα δωράκια απλά εγώ είμαι πολύ δυσκολεμένη και προσπαθώ να κόψω από παντού κυριολεκτικά

:tongue::tongue:

Ρίτα περαστικά στο ταρζανακι σου....

κούκλες πάω

σιγα σιγα να κάνω μακιγιάζ

και να φύγουμεεεεεεεεεεεε

δεν ξέρω αν γράψω κάτι μετά ανοιχτό θα τον έχω να ακούω μουσική

Αφιερωμένο :D:D:D

:tongue::tongue:

Ρίτα περαστικά στο ταρζανακι σου....

κούκλες πάω

σιγα σιγα να κάνω μακιγιάζ

και να φύγουμεεεεεεεεεεεε

δεν ξέρω αν γράψω κάτι μετά ανοιχτό θα τον έχω να ακούω μουσική

Αφιερωμένο :D:D:D

Σ' ευχαριστούμε Ηλιάνα. Μου θύμησες το δικό μου αγαπημένο!!!

(πριν το τέλος)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

στονε μου τελειες οι φωτο σας κι ολοι σας εισαστε σουπερ φτου σας φυσηκα ο Αναστασης ειναι ο καλυτερος!!!

Σουλα μου και παλι θα πω τι κουκλα κορη εχεις ειναι σαν τα παιδια που βλεπεις σε διαφημισεις!!!

οι μεγαλοι μου αντρες πηγαν βολτα κι εγω με τον μικρο εδω μολις τον θηλασα και πρεπει να σηκωθω να κανω καμια δουλεια γιατι το σπιτι ειναι σαν βοβαρδισμενο!!!

Ηλιανα μου καλα να περασεις θα σε παρω τηλ να μαθω νεα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσια μολις καθησα.παλι δεν σας διαβασα αναλυτικα.

εμεις σημερα πηγαμε σε παρτυ γενεθλιων.

επαιξε η καημενουλα ,ξεσαλωσε.

φανταστειτε οτι ξεχασε να μου ζητησει τσισα και τα εκανε πανω της.:eek:

κι εκει που επαιζε ωραια και καλα ,μου πεφτει παλι κατω και καρφβωνει το κεφαλι της στην γωνια της καρεκλας.ουτε στοχο να ειχε βαλει.

νααααααααααα ενα καρουμπαλο παλι ,ευτυχως στο πλαι και οχι τοσο μεγαλο!

λεω αμαν αυτο το παιδι!!!σκορδα να κουβαλαω????????

δεν εφαγα τιποτα ,ουτε νερο δεν ηπια απο την στεναχωρια μου κοριτσια!μου κοπηκε η ορεξη παλι!!!

τεσπα περαστικα να ειναι.

ριτα καταλαβα γιατι παιδι μιλας.για τον ντενυ τον τρομερο!!!!!!!

απιστευτο απο υπερκινητικοτητα να παθει τετοιο πραγμα!

αχ και τι να κανεις κοριτσι μου.κουραγιο και περαστικα του.

κανατε ακτινα η κατι αναλογο????

βατραχινα δεν ερχεσαι κι απο δω να καθαρισεις??

σαρδελινα τι εγινε με το μαγαζι?

ηλιανα ολα καλα με το τραπεζι?

οσο για την πιπιλα ναι μωρε με εχει γονατισει αυτες τις μερες.βγαζει και τραπεζιτη αι ποναει.ισως ηταν λαθος στιγμη αλλα την εχασε την πιπιλα και δεν ηθελα να της παρω αλλη.αυτο περιμενα να γινει.

τωρα αν της την δωσω θα κανω πισωγυρισμα και φοβαμαι.

αλλα κοριτσια ειμαι πτωμα.

δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι παλι και τα εκανε λιμπα εδω μεσα.

γενικως με τα δοντια εχουμε θεμα εμεις.την νευριαζει πολυ.

σημερα την μαλωσα ομως δεν αντεξα.

μου πεταει το φαγητο κατω .ε δεν παει αλλο αυτη η κατσταση!

βαρεθηκα να σφουγγαριζω η σταχτοπουτα και να πλενω!!!!

υπολοιπες μανουλες ολα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια θα περασει..Δεν ακουγεται τόσο ασχημο π΄ντως το χτυπημα οπως την προηγούμενη φορα!!

Βατραχακι, πλέον οι ρυθμοι επανήλθαν κατα 100%, ετσι??

Μαγειρεμα και γενικη τα εχεις αναλάβει εσυ??

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου ασε αυτα τα πεσιματα αφου να φανταστεις προχθες ηταν στη μαμα μου κι εβγαλε η μαμα μου απο το ψυγειο το βιταμ κι ο τιμος το ανοιξε κι εβαλε στο κεφαλι του χαχα το εμαθε απ'εξω το τι δουλεια κανει!!

στονε μου απο την αρχη σχεδον τα κανω ολα μονη το μαγειρεμα παντα καποιες φορες ερχοταν η μαμα μου και με βοηθουσε στις δουλειες αλλα τωρα δεν βολευει κι ετσι τα κανω ολα μονη αλλα δεν με πειραζει οταν δεν ειναι ο τιμος τελειωνω γρηγορα μαζι του εγω κανω κι αυτος βρομιζει απο πισω !

ναι ενταξει καλα ειναι απλα οταν κανω δουλειες μετα δεν προλαβαινω να παμε και βολτα κι τιμακος τον πιανει ζουρλα να δω τον χειμωνα τι θα κανουμε σκεφτομαι να τον στειλω παιδικο αλλα δεν ξερω φοβαμαι μην ειναι συναιχεια αρρωστος και κολλαει κι ο μικρος.

Σε δημοσιο ή ιδιωτικό??

Ο μικρος απο Οκτωβρη θα ειναι ηδη εξι μηνών και θα εχει κανει καποια εμβολια...

Αυτο ομως θα το αποφασίσεις τοτε, αφου θα ρωτησεις και την παιδιατρο.

Ειμαι και εγω πολύ μπερδεμενη αλλα μαλλον θα τον αφησω απο Μαρτη-Απρίλη αντι για Δεκέμβρη που κλείνουμε τα 2,5

σε δημοσιο θα τον στειλω και θα μου τον παρουν απο Ιανουαριο αλλα ειναι εποχη με φουλ ιωσεις να μου πεις και τωρα καλοκαιρι ειναι και παλι εχει ιωσεις ο μικρος θα ειναι σχεδον 9 μηνων και θα εχουμε κανει ολα τα πρωτα εμβολια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...