Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γειά σας. Ολες ξεπορτισμένες είσαστε σήμερα ε?

Πετρούλα μου μεγάλη μέρα είναι σήμερα!!!! Και πάλι πολλές πολλές ευχές για το ζουζούνι σου και με το καλό να πάρετε στην αγκαλιά σας και το ζουζουνάκι ;)

Ηλιάνα και για σένα μεγάλη η μέρα η σημερινή. Το τραπέζι του αγαπημένου σου παππού! Ετοιμασίες φαντάζομαι!!! Να πάτε και να περάστε υπέροχα, να τιμήσετε τον παππού και να το χαρεί πολύ που θα σας δει όλους μαζεμένους. Ασχημες σκέψεις μη βάζεις στο νου σου κοπέλα μου! Να σκέφτεσαι θετικά, έτσι όπως μόνο εσύ μπορείς. Τα φιλιά μου.

Αχ Μαρίνα τα δικά σας συνεχίζονται. Ευτυχώς χωρίς πυρετό, αλλά και τα υπόλοιπα μια δυσκολία και μια γκρίνια την φέρνουν στα ψυχουλάκια.

Deleni εσύ που να βρεις χρόνο να μπεις σήμερα. Εύχομαι να είστε καλύτερα κοπέλα μου κι αύριο με το καλό να γίνει και η βάφτιση.

Σούλα και Giovanna τρεχάματα και για σας σήμερα? Φαντάζομαι! Ολα πρέπει να είναι έτοιμα για το πάρτυ σας!!!!! Ξέρω Σούλα αύριο είναι!

Ρίτα ο Γρηγοράκης μας σήμερα? Αρχισε η διαμαρτυρία ή είναι νωρίς ακόμα? Αχ κι εκείνη την αγκαλιά πως την φαντάζομαι!!!! Αλήθεια με το δικό σου πόδι όλα οκ? Γιατί πως θα τον σηκώνεις τόσα κιλά παιδάκι με πονεμένο ποδαράκι?????

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μάλλον για μπανάκι έχουν πάει!! Καλά να περάσετε κορίτσια και καλές βουτιές σε όσες το τολμήσουν!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα για λίγο περιμένω την κομμώτρια να με κάνει το Μαλί μου ο μικρός ακόμη δεν κοιμήθηκε τρώω σηκωτή με σαλάτα αχ πολύ μου αρέσει αυτό το φαγητό νεκρά σήμερα στο καφέ

Πετρούλα τι φανταστικά νεα από το αγόρι σου μπράβο μην του ξανά βάλεις πανα στον ύπνο προμηθεύσου υπνοσεντονα ;););)

:tongue::tongue:

κοριτσια με συγχωρειτε δεν διαβασα πολλα.

να ευχηθω χρονια πολλα στον αναστασακο της πετρουλας μας.

πετρουλα μου χρονια πολλα να τον χαιρεσαι .με το καλο να ερθει και το δευτερο μωρακι σας και η ευτυχια σας να τετραπλασιαστει!

ριτα πολυ στεναχωρηθηκα με τον γρηγορακο.περαστικα του και γρηγορη αναρρωση.

πως εγινε τωρα αυτο δεν καταλαβα.......σημερα πως ειναι?

εγω κοριτσια ακομη τρεχω με την μικρη.βγαζει και τραπεζιτη και τα νευρα μας τσαταλια.

πολυ γκρινια,υπνο με το ζορι και πολυ ατιθαση.

ξερω ξερω ,λογικο,αλλα εγω κομματια!

1654096yn4fep17z7.gif

Μπήκα και εγώ λίγο να δώσω τις ευχές μου στον συνωνόματο Αναστάση και να πω να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα υγιή παιδάκι και καλότυχο.

Πετρούλα μου και του χρόνου να περάσετε πάλι όμορφα όπως περάσατε και φέτος στο παρτάκι σας μαζί πια με το νέο μπεμπέ σας.

Γιοβαννούλα εύχομαι να περάσετε και εσείς τέλεια στο δικό σας παρτάκι.

Αναμένουμε φώτο εμείς που δεν μπορέσαμε να σας απολαύσουμε απο κοντά.

Ηλιάνα να περάσετε και εσείς όμορφα στο οικογενειακό σας τραπέζι, τέτοιες στιγμές είναι μεγάλες και για 'σας αλλά και για τον παππού που θα σας έχει συγκεντρωμένους όλους μαζί και γι'αυτό μάλλον θα ήθελε να μαζευτείτε για να σας χαρεί και για κανέναν άλλο λόγο που σκέφτεσαι.

Λαζαρένια μου ακόμα ταλαιπωρείσαι με την πιπίλα ,χαράς το κουράγιο σου βρε κοπέλα μου , εγώ ειλικρινά θα είχα λυγίσει με αυτές τις αντιδράσεις και δυστυχώς το έκανα και αμάρτησα , χθες το βράδυ του έδωσα μπιμπερό και σας πληροφορώ ότι ήπιε 2 μπουκάλια , προτού γίνει όμως αυτή η αλλαγή μετέφερα το γάλα σε 4 καινούργια ποτηράκια , πήρα 2 καινούργια γάλατα και στο τέλος δεν άντεξα, έκλαιγα μεν απο τα νεύρα μου αλλά όταν είδα να ρουφάει όλο το μπιμπερό και στη συνέχεια να μου ζητάει και άλλο τότε απόρησα:roll::roll:. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω αλλά προς το παρόν λέω να τον αφήσω και να προσπαθήσω πάλι αργότερα. Αυτό που συνηδειτοποίησα ήταν ότι με το μπιμπερό χουζούρευε τρελά , δηλαδή το είχε όπως την πιπίλα του, ρούφαγε με μανία και έκλεινε τα μάτια του απο τη νύστα. Αχ δεν ξέρω τι να πω...

Ριτάκι πως είναι σήμερα ο Γρηγοράκης, έλπίζω να κοιμηθήκατε ήρεμα βρε κοπέλα μου.

Ντελενάκι περαστικά και σε εσάς να είναι και η σημερινή μέρα να σας βρει γεμάτους υγεία οικογενειακώς και τελευταία φορά που ταλαιπωρείστε με ίωση. Λογικό είναι η ζουζούνα να σε αποζητάει , κάτι τέτοιες στιγμές με τον πυρετό θέλουν συνέχεια την οικογενειακή θαλπωρή τα μικρά μας.

Μαρινάκι ελπίζω και εσείς να είστε κάθε μέρα και καλύτερα, σχετικά με τον πυρετό είναι λογικό να ανεβάζουν πάντα το βράδυ γιατί τότε ηρεμεί ο οργανισμός μου είχε πει η γιατρός και έτσι είναι πάντα αποδεδειγμένο σε όλες τις ιώσεις τα βράδια να είναι τα πιο κρίσιμα σχετικά με την αύξηση του πυρετού.

Βικάκι καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.

Κυρία Φωτεινή πολύ χαρούμενο το τραγουδάκι που μας χαρίσατε και εγώ αυτή την εποχή το ακούω τέρμα.

ΜαΕλένη πως είναι ο μικρός σήμερα;

Βατραχάκι τελικά το παρήγγειλες το φορεματάκι;

Σουλίτσα άντε με το καλό να περάσετε και εσείς τέλεια στο πάρτυ της όμορφης πριτζιπέσας σου.

φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες , καλό ΣΚ να έχουμε.

Γειά σου Kiko μου. Από μας όλα καλά. Προσπαθώ με διαλείμματα να τον ταϊσω και να τον βάλω για ύπνο!

Ε τουλάχιστον κατάφερες να πιεί γάλα, κάτι είναι κι αυτό έτσι δεν είναι?

Ax Lazarenia ταλαιπωρείστε κι εσείς? Τι να πω. Υπομονή και καλό κουράγιο.

Τα φιλιά μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Eδω ειμαι κι εγω...

Ηλιανα καλά να περασετε στο τραπέζι του παππου και βγαλε τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο σου...Και την αλλη φορα ετσι ελεγες και όλα πήγαν μια χαρα!!!

Ριτα πως ειστε σημερα???Διαμαρτυρεται ο μικρος??

Κικη ασε το μπιμπερο παιδι μου στον μικρό!!!Γιατι να του το κοψεις αφου δεν θελει??Αφησε τον ετσι, μονο το γάλα του να πίνει και ας ειναι κι ετσι!!!

Λαζαρενια συντομα θα ξεχαστει η μικρη, αφου πήρες την απόφαση να το φτασεις μεχρι εδω κανε λίγη υπομονη ακόμη...Καλη συνεχεια!

Ιωαννα πως πάνε οι προετοιμασίες για το πάρτι???Ειδες καθολου για τον καιρό??

Εγω αφησα τον μικρο στη μαμα μου και βγηκα μια βολτα στα μαγαζια, πήρα δωρακια για υποχρεώσεις και για τον Ανασταση μου εξοπλισμο θαλάσσης..μαγιω, πετσετα, καπελακια και πεδιλακια

Εχω βαλει και καποιες φωτο στο fb..

Λαζαρενια αν θες στειλε μου το e-mail σου να στις στείλω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έτοιμο και το μαλλί κούκλα είμαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολύ δύσκολο χτένισμα τα ίσιωσε και τα μάζεψε λίγο χιχιχι

πως θα ξαπλώσω όμως τώρα λίγο ?

Τέλος πάντων

σας γλυκοφιλώ ελπίζω να είστε καλά σε λίγες μέρες θα ξανά μπω

kiko

ας μπούμε στην θέση τούς τόσο καιρό απολάμβαναν το γαλατακι τούς μέσα από το μπιμπερό τους και τώρα εμείς κρίναμε ότι είναι απαραίτητο να σταματήσουν να απολαμβανόσουν από εκεί το γάλατακι τους

αν μας στερούσαν την απόλαυση μας πως θα αντιδρούσαμε ?

οκ σεβαστό υπάρχουν παιδία που ήθελαν να αλλάξουν και να δοκιμάσουν ποτηράκια αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδία είναι έτυμα να το κάνουν

και να αποχωριστούν το μπουκάλι η την πιπιλά..τους

άσε το παιδάκι σου να φαί όπως θέλει;);)

ΘΑ ΠΩ και την ΑΤΑΚΑ ΠΑΛΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

όλοι κάποια στιγμή το έκοψαν..................

το θέμα είναι να γίνετε ανώδυνα για κάθε παιδί και όταν αποφασίσει εκείνο…

Ηλιανα καλά να περασετε στο τραπέζι του παππου και βγαλε τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο σου...Και την αλλη φορα ετσι ελεγες και όλα πήγαν μια χαρα!!!

.

Καλέ πότε ?τώρα είναι το τραπέζι δεν έγινε άλλο τραπέζι πριν δυο μηνεσ έγινε η πρόσκληση από τότε το σκέπτομαι

Ει Πετρούλα είμαι και εγώ εδώ, θέλω και εγώ φώτο:(

Μα ελενίτσα δεν σου τρώει , γιατί τον ταϊζεις με διαλείμματα καλέ;

Πόσο σας χαίρομαι που βλέπεστε έτσι συχνά και ειδικά τώρα με τα παρτάκια των παιδιών σας,εμείς πάλι είπαμε να τα κάνουμε στο σπίτι αλλά μεταξύ συγγενών , γιατί ανεβαίνει αρκετά το κόστος και λόγω του ότι θα πάμε και διακοπές , είπαμε να περιορίσουμε κάποια άλλα έξοδα για να χαρούμε τις διακοπές. Ο μπαμπάς μας είναι κάτω και προσπαθεί να συμμαζέψει λίγο την αυλή της πεθεράς μου που σας έλεγα και εγώ ψάχνω στο internet για εικονίτσες γιατί με πήρε η ξαδέρφη μου τηλέφωνο και ζήτησε να κάνει δώρο εκείνη την τούρτα (μιας και δουλεύει σε ζαχαροπλαστείο) με θέμα το κάστρο (μιας και λέει είναι πολύ εντυπωσιακή) και να πω την αλήθεια μου την εμπιστεύομαι.

Κορίτσια επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάρω δωράκια στα 4 ολόκληρα παιδάκια (ναι καλά διαβάσατε μόνο τόσα θα είναι) που θα έρθουν το άλλο Σάββατο στα γενέθλια, τι δώρο προτείνετε σε κοριτσάκια και αγοράκια σύμφωνα με το θέμα, δηλαδή το κάστρο;

Κικο εγώ δεν έκανα δωράκια στα γενέθλια του Λευτέρη νομίζω ότι είναι περιττά έξοδα

έφαγαν

ήπιαν

έπαιξαν

πέρασαν καλά:D:D:D:D

τι να σου πω δεν ξέρω σαν τι σκεφτεσαι με πόσο κόστος περίπου ?

Διαφημίσεις

καλώς την Ηλιάνα , καλέ γιατί δεν κοιμάσαι εσύ να είσαι και ξεκούραστη για το τραπέζι;

Σχετικά με την πιπίλα συμφωνώ και εγώ μαζί σου αλλά δεν παύει βρε κοπέλα μου να νιώθω μια ανασφάλεια (όπως και σε πολλά άλλα θέματα σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση του μικρού) αν όντως αυτό που κάνω είναι και το σωστό ή το κάνω όπως είπαμε για να έχω ήρεμο το κεφάλι μου χωρίς πολλές πολλές σκοτούρες. Όπως και να 'χει μόνο η πορεία θα δείξει τι είναι σωστό και τι όχι.

Τώρα σχετικά με το παρτάκι έκανα αυτή τη σκέψη μιας και τα παιδιά είναι λίγα και όπως έγραψα θα είναι σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Για κόστος μη φανταστείς κάτι τρομερό μέχρι δηλαδή 5€ το πολύ το άτομο.

Γεια σας κοριτσια,

Κοιμηθηκαν οι ανδρες και ειπα να μπω να σας διαβασω να ξεχαστω λιγο.

Βασικα με εχει ριξει η ιστορια αυτη...Ο Γρηγορης ουτε ποναει(ετσι δειχνει τουλαχιστον)και προς το παρον συνεργαζεται μια χαρα αλλά τον βλεπω ετσι ''καθηλωμενο'' και στεναχωριεμαι πολυ.Αχ ποτε θα μου τα ξαναγκρεμισει ολα εδω μεσα?

Κιχ δε θα ξαναβγαλω ας λυσσαει οσο θελει φτανει να ειναι καλα.

Εγω εχω ηδη κουραστει πολυ με την αγκαλια αλλα δε με πειραζει μονο να του περασει εντελως θελω.Ευτυχως δεν ειμαι και τιποτα εγκυος οποτε η αγκαλια παλευεται..οσο για το ποδι μου Μαελενη με ενοχλει ελαχιστα καποιες φορες αλλα οχι τιποτα σημαντικο,μια χαρα ειμαι.

Βασικα μας τονισαν οτι δεν ειναι τιποτα απολυτως και ειναι πολυ συνηθισμενο στα αγορια(ηδη απο χθες ακουσα καμμια 10αρια γνωστους που το εχουν αντιμετωπισει).Το ηξερα και εγω απο πριν ,ειχα ενημερωθει και το περιμενα οπως σας ειπα αλλά μας τονισαν επισης οτι ειναι καθαρα θεμα του γονιου αν θα τραβηξει η ιστορια ή θα περασει στο 10ημερο.Κοινως αν τον καταφερουμε και κατσει ολες αυτες τις μερες ολα θα πανε καλα και ανωδυνα .

Λαζαρενια μου να σου εξηγησω...απλα ''ξεβιδωθηκε'' το μαναρι μου...κατακουραστηκε με τοσο απιστευτο τρεξιμο,σκαρφαλωμα κτλ μικρο παιδι και τον πονεσε το ποδι.Καπως ετσι μας το εξηγησαν.Ειναι υπερδραστηριος τι να σου λεω τωρα αν δεν τον δεις...τα ξερετε τα εχουμε πει.

Πρωτη φορα σημερα σε καφετερια δεν κατεβηκε καν απο την καρεκλα ,φανταστειτε και που μπουσουλουσε κατεβαινε....Το ζησαμε και αυτο...αλλα πολυ με στεναχωρει...

Τεσπα θα περασει.

Πετρουλα να χαιρεσαι τον κουκλο σου.Να τον καμαρωσεις οπως ποθεις!!!Γερος και καλοτυχος να ειναι παντα και να ξαναγιορτασετε του χρονου ολοι μαζι με το νεο σας μπεμπακι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρα βρε Ηλιανα καλά θυμομουν οτι ειχες ξαναναφερθει στην πρόσκληση του παππου..απλά ηταν για το ιδιο τραπέζι ε???

Κικη μου εγω περιμενα 30 παιδακι και ηρθαν τα 23..

Εκανα για ολα τα παιδακια καπελακια και τα εδωσα στο τυπογραφειο να μου τυπώσουν πάνω τον Eeyore με ενα ευχαριστηριο κειμενακι που ομως ο τυπογραφος μου ειπε οτι δεν υπαρχει χωρος για όλο αυτο αν θελω να βαλω και το σχεδιο..'Η σχεδιο μου ειπε (αυτο που διαλεξα) ή κειμενο και ετσι βαλαμε τον Γκαρη και κτ πολύ μικρό σαν κειμενο που το "εκλεψα" απο τη Ριτα, γιατι ηθελα να εχει και κτ δικο μας αυτο το αναμνηστικο δωρακι και εκεινη τη στιγμη μου ηρθε αυτο σαν εικονα και που το ειπα...Πάνω στο καπελακι λοιπόν εγραφε (πάλι με μικρα γράμματα...:?:-?) Ημουν κ'εγω στο παρτυ του Ανασταση

Μετα τα τυλιξα σε ζελατινα και εβαλα μεσα και 5-6 καραμελιτσες και διαφορα τετοια και τα εδωσα στα παιδακια...Χαρηκαν πολύ!!!

Θα το βαλω να το δειτε...

Κικη μου το δικο σου το e-mail το εχω για αυτο δεν στο ζήτησα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σχετικα με τιν πιπιλα ,μπιμπερο κτλ να σας πω τι μου ειχε πει η παιδιατρος οταν την ειχα ρωτησει...Μου λεει ,να τα δωσεις την πιπιλα, το μπιμπερο και ολα τα υπολοιπα φτανει να εχεις το σθενος να τα κοψεις οταν πρεπει.Ναι, η αληθεια ειναι οτι εμεις τους τα πασσαρουμε, οταν εμεις θελουμε επειιδη ετσι μας βολευει ,αλλά μετά εμεις εχουμε και την ευθυνη να τους τα κοψουμε οσο πιο ανωδυνα γινεται, οταν πρεπει.

Παρολα αυτα Κικο μου, καλα εκανες και το ξαναεδωσες το μπιμπερο!!Σου ειπα ειναι το μονο θεμα επειδη αφαρα την διατροφη τους που και εγω θα πισωγυριζα.Φτανει να ξαναπορσπαθησεις καποια στιγμη ωστε και ο ιδιος να το εχει στο μυαλο του.

Σας φιλω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να 'μαι και του λόγου μου...δε θα σχολιάσω τα δικά μου γιατί αρκετάαααα κι εγώ βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια πόσομάλλον εσείς να τα διαβάζεται!

Κίκο μου για μένα αξίζει ένα μικρό δωράκι για τα παιδιά δε θα ξεχάσω μικρή που μία από τις μαμάδες των φιλενάδων μου (που τελικά ο.κ. φαλήρησαν από τα περιττά έξοδα κυριολεκτικά!) μας έκανε δωράκια συνήθως παραμυθάκια μικρά τα περιμέναμε πώς και πώς!

Μαρή κομμώτρια δεν το έκανες μόνη σου το μαλλί αφού ήθελες κάτι τόσο απλό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...