Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ άσε πονεμένη ιστορία το σίδερο:(:(:(

μου χάρισε η αδερφούλα μου ένα με μποιλερ

φανταστικό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τις το είχαν κάνει δώρο στο γάμο προ 15 αιτίας :D:D:D

και δεν το είχε κάνει χρήση στο κουτί ήταν να φανταστής

εεεεεεεεεεεε καιιιιιιιιι

κάνει κανένα 10λπετο να ζεστάνει νερό:twisted::twisted:

σταματά στα 5 ρούχα ενδιάμεσα :twisted::twisted::twisted:

άντε πάλι 10λεπτα:(:(:(

ήταν τα πρώτα που είχαν βγει με μποιλερ ;);)

είπα να την γλυτώσω την αγορά σίδερου

λόγο της δύσκολης οικονομικής μας κατάστασης

αλά δεν γίνετε ρε κορίτσια μέχρι να ζεσταθεί κάθομαι στο καφέ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωχ μάλλον κατάλαβα ποιό πρέπει να λες. Δεν θυμάμαι την μάρκα τώρα μου διαφεύγει. Ενα πορτοκαλί δεν είναι????? Και πολύ πολύ βαρύ? Αχ θα σκάσω δεν μου έρχεται το όνομα!

Ε ναι βρε Ηλιάνα μου!!!! Για να κάνεις διάλειμμα είναι. Να μην κουράζεσαι με τη μια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω ψοφήσει να ετοιμάζω για αύριο :?:-?:?:-? Δεν κοιμήθηκε και η Αλεξάνδρα το μεσημέρι και ήταν ένα τρελό απόγευμα. Είχα και το σύζυγο να βάφει άρον - άρον τα μπαλκόνια. Του έλεγα εγώ να αφήσει τις δουλειές αυτές για μετά τα γενέθλια αλλά ήθελε να είναι όλα τέλεια για το πάρτυ της κόρης του. Εύχομαι μόνο να μην φυσάει γιατί τότε όλα θα πάνε στράφι και δεν χωράμε και εντός σπιτιού. :|:-|:|:-|:|

Πετρούλα όλα ήταν τέλεια διάβασα. Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις κάθε μέρα. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!

Deleni αφού ξεκινήσατε αντιβίωση θα δεις καλυτέρευση από αύριο. Ψήθηκε και αυτή η καημενούλα.

Μαρίνα και η τοσοδούλα σου αύριο θα είναι καλύτερα.

Μην μιλάτε για σίδερο κορίτσια........άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωχ μάλλον κατάλαβα ποιό πρέπει να λες. Δεν θυμάμαι την μάρκα τώρα μου διαφεύγει. Ενα πορτοκαλί δεν είναι????? Και πολύ πολύ βαρύ? Αχ θα σκάσω δεν μου έρχεται το όνομα!

Ε ναι βρε Ηλιάνα μου!!!! Για να κάνεις διάλειμμα είναι. Να μην κουράζεσαι με τη μια!

Ένα μπλε είναι αγνώστου μάρκας

άσε με τώρα ακόμη να ζεστάνει και έχω μια ντάνα ρούχα :confused::confused::confused:

:tongue::tongue:

Έχω ψοφήσει να ετοιμάζω για αύριο :?:-?:?:-? Δεν κοιμήθηκε και η Αλεξάνδρα το μεσημέρι και ήταν ένα τρελό απόγευμα. Είχα και το σύζυγο να βάφει άρον - άρον τα μπαλκόνια. Του έλεγα εγώ να αφήσει τις δουλειές αυτές για μετά τα γενέθλια αλλά ήθελε να είναι όλα τέλεια για το πάρτυ της κόρης του. Εύχομαι μόνο να μην φυσάει γιατί τότε όλα θα πάνε στράφι και δεν χωράμε και εντός σπιτιού. :|:-|:|:-|:|

Πετρούλα όλα ήταν τέλεια διάβασα. Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις κάθε μέρα. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!

Deleni αφού ξεκινήσατε αντιβίωση θα δεις καλυτέρευση από αύριο. Ψήθηκε και αυτή η καημενούλα.

Μαρίνα και η τοσοδούλα σου αύριο θα είναι καλύτερα.

Μακάρι Giovanna μου να σας κάνει κι εσάς καλό καιρό και να περάστε υπέροχα στο παρτάκι σας! Οσο για τα βαψίματα? Ε μπαμπάς είναι θέλει κι αυτός να προσφέρει κάτι για τα γενέθλια της μικρής πριγκίπισσας ;) Μετά αν χρειαστεί ας τα ξανακάνει ένα χεράκι!!!!

Καλή ξεκούρση!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σουπερ ο άντρας σου:D:D:D

εμείς ακόμη να βάψουμε τις πόρτες και την κουζίνα :twisted::twisted:

ουδέν μονιμότερον

του προσωρινού ...............................

λέει ο δικός μου

και εγώ ανάβω :twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Ας ευχηθούμε εδώ για τον Αναστάση μας

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=457790#post457790

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

PITAKI μου περαστικά στον γρηγορακη σου.εύχομαι να γίνει πολύ γρηγορα καλά κ να σκισουν οι γιατροί τα πτυχία τους.

Ετοίμασα τα πράγματα μας κ φεύγουμε αύριο.

Το κεφάλι μου μετά την αλλαγή που μου καναν σήμερα με πονάει πάλι.

Ελπίζω όλα τα παιδάκια μας να ξυπνήσουν το πρωί χωρίς πυρετούς βήχα κ μύξες.

ΠETPOYΛA μου συγνώμη!

Κ μια που άλλαξε η μέρα να το χαίρεσαι το αγοράκι σου.XPONIA ΠOΛΛA.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ζεστάθηκε ..

ζεστάθηκε .....

πάω να συνεχίσω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μην φύγετε σε 5 λεπτά

θα ξανά μπλοκάρει:roll::roll::roll::roll::roll:

και θα το πετάξω

από την βεράντα στον κάδο ;);)

ακούω την σκουπιδιάρα

ναααααααααααα

ερχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

..

Διαφημίσεις

Βικάκι περαστικά σου κοπέλα μου. Ελπίζω να μην πάει μακριά η βαλίτσα με τον πόνο! Καλά να περάσετε και καλές βολτίτσες με τη "βαρκούλα" σας!
Βικάκι περαστικά σου κοπέλα μου. Ελπίζω να μην πάει μακριά η βαλίτσα με τον πόνο! Καλά να περάσετε και καλές βολτίτσες με τη "βαρκούλα" σας!

Και εγώ το EΛΠIZΩ.το κεφάλι δεν θα το βρέξω πριν την τρίτη κ τετάρτη θα βγάλω τα ράμματα.θέλω να ξύστω!

Χάρηκα που περάσατε τέλεια.

Σας είχα πει ότι είχα ραντεβού στις 7,η γιατρός όμως δεν ήρθε κ στις 8κ20 με ανέλαβε ένας κούκλος γιατρός.που να προλάβω να ερχόμουν.ήθελα να παω κ παιδίατρο για να γράψει αντιβίωσεις αλλά ούτε εκεί πρόλαβα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα!!!

επιτελους σημερα εχουμε ζεστη και ηλιο!!!!!

στονε μου να χαιρεσαι τον Αναστασακο σας να ειναι παντα γερος και καλοτυχος με το καλο να ερθει και το αλλο σας αντρακι!!!

Βικη αντε τυχερουλα που ειναι ο κουκλος γιατρος να παω για μια ενημερωση χαχαχα!βλεπεις greys;εκει να δεις κουκλους γιατρους :tongue:

Φωτεινη ευχαριστω για το τραγουδακι σουπερ μου αρεσει τρελα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα μανούλες!!!!

Πως ειναι τα αρρωστουλικα μας σημερα?????

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας!Το αγορακι μου σημερα κλείνει τα 2 και ειμαι πολύ συγκινημενη καθως φερνω στο μυαλο μου όλα οσα εζησα πριν δυο χρόνια, τη μερα που εφερα στον κοσμο το αγορακι μου...Τετοιες ωρες ήμουν στην αίθουσα τοκετών και δεν υπήρχε καμια εξέλιξη με τον τοκετό...Μονο την καρδουλα του ακουγαμε και το περιμεναμε...

Βικυ σημασια εχει οτι σε βρηκε καλά η γιατρός..τι μου ζητας συγγνωμη βρε...???

Καλα να περασετε στις διακοπούλες σας και καλή ξεκούραση!

Αααα δεν σας ειπα το πιο σημαντικο!!!Σημερα που κλείνουμε τα δυο κοιμηθηκαμε χωρίς πάνα και ξυπνησαμε στεγνοι!!!!Τυχαίο???Δεν ξερω...ο μικρος κοιμηθηκε στις 12.30 και ειχε κανει τσισα πολλές φορες μεχρι τοτε, το γαλα του το ειχε πιει απο τις 10 οποτε ειπα να τον αφησω χωρις πανα και μου ξυπνησε στις 7 και εκανε σχεδον μισο γιογιο τσισα....Το αγορι μου!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα σήμερα είναι το τραπέζι του παππού

πυρετώδης ετοιμασίες αρνιά και φαγητά ψήνονται στο χωριό

για να είναι όλα έτοιμα:D:D:D:D:D

68 παρουσίες θα σημειώσουμε παιδία αγγόνια και δισέγγονα όλοι ένα αίμα μαζί ελπίζω να έρθουν και όση είπαν ότι δεν θα δώσουν παρών

δεν ξέρω αλά νιώθω ότι κάτι δεν θα πάει καλά ότι αυτό το τραπέζι μας θα είναι το τελευταίο όλων μας μαζί

ένα περίεργο συναίσθημα με πλημμύριζε όλοι νύχτα

αγωνιά μα γιατί τώρα?

να κάνει το τραπέζι γιατί τώρα ?

τι προαίσθημα έχει και θέλει να μας δει όλους μαζί ?

σαν αποχαιρετιστήριο πάρτι για το μεγάλο ταξίδι.........?

.

ΠΕτρούλα να τα κατοστήσει το όμορφο αγοράκι σου και εσείς να του ετοιμά΄ζεται πάντα τέτοια ωραία πάρτυ!

Γιοβάννα άντε έρχετε και η σειρά σας να γιορτάσετε!

'ηλιάνα μη βάζεις τλετοια στο μυαλό σου!

Εμείς μια από τα ίδια βηχα και μύξα αλλά χωρίς πυρετό κι εγώ με ένα κεφάλι καζάνι, το βράδυ έχουμε και bachelor της κουμπάρας μου αλλά αν δεν καταφέρω να κοιμηθώ λιγουλάκι δε νομίζω να πάω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...