Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σωστά το έθεσες Ηλιάνα! Καλά να περάσετε στη συνάντηση!

Κοιμούνται και τα δικά μου τώρα θα σηκώσω τη μπουμπού να την ταίσω και να ξεραθώ κι εγώ! Κοιμήθηκα μετά από πόσο καιρό δεν ξέρω το μεσημέρι καμιά ώρα και δε μπορούσα να σηκωθώ μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια επέστρεψα από το παρτάκι του φίλου μας του Αναστάση, αλλά έπρεπε να ετοιμάσω τον μικρό για ύπνο και μετά να καθήσω.

Περάσαμε super. Ο καιρός ευτυχώς αρκετά καλώς, γιατί καθήσαμε έξω.

Η οικογένεια όλοι ένας κι ένας, περιποιημένοι, χαμογελαστοί, φιλόξενοι, σαν να τους γνώριζα χρόνια.

Αρχηγός ο Αναστάσης βέβαια.

Η Πετρούλα μας μια κούκλα, δεν έχω λόγια.

Τα εδέσματα? Ολόκληρος μπουφές!!!!!! Πολύ νόστιμα όλα, εγώ έφαγα 2 πιάτα, αλλά μην το πείτε πουθενά!

Πολλά νινάκια, τα περισσότερα κοριτσάκια με αποκορύφωση το super μωρό Ολγα, βαφτισιμιά της Πετρούλας μας. Πωπω τέτοια μωρά 10 θα ήθελα να έχω. Ησυχο, γελαστό, παιχνιδιάρικο.......

Και μετά ήρθε η ώρα της τουρτίτσας. Πολύ όμορφη η παράσταση και η τούρτα καταπληκτική από τα χεράκια της μαμάς της Πετρούλας. Το ανάλογο τραγουδάκι και οι φωτογραφίες με συγγενείς και φίλους και στο τέλος για όλους ένα δωράκι σχετικό με το όλο θέμα των γενεθλίων!

Ευχαριστούμε Πετρούλα, Αναστάση, Χρίστο και υπόλοιπη οικογένεια για το υπέροχο απόγευμα και για τις λιχουδιές που μας προσφέρατε.

Να χαίρεστε τον κούκλο σας και με το καλό να υποδεχτείτε και το 2ο νινάκι σας.

Ο Γρηγόρης σας στέλνει τις ευχές του και τις ευχαριστίες του για το αναμνηστικό δωράκι!

Τα φιλιά μας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια μου δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα παρά μόνο την τελευταία σελίδα...

Ρίτα περαστικά σας...

Πετρούλα να χαίρεσαι τον Αναστάση σου να τον καμαρώνεις και να τα εκατοστήσει... μάλλον δεν θα προλάβω να μπω αύριο... και απο ότι διαβάζω το πάρτυ είχε μεγάλη επιτυχία!!!:D:D

Σαρδελίνα Καλή αρχή!!!!!:D:D

Εμείς περάσαμε χάλια βράδυ, ο πυρετός έφτασε 39,5, δεν έπαιρνε αντιπυρετικό με τίποτα (ήπιε ελάχιστο απο το πονσταν και μετά φοβόμουν να της βάλω και υπόθετο) και τελικά κατέβηκε στο 37 μετά από μπανάκι με κομπρέσες γιατί ούτε και στην μπανιέρα μπορούσα να τη βάλω.... εντωμεταξύ είχε και τη χοντρη την κουβέρτα αγκαλιά και είδ Κι έπαθα να της την παρω... ούτε μια ώρα δεν κοιμήθηκα... Το πρωί έτρεχα με τη δουλειά και όλη την υπόλοιπη μέρα η Αναστασία είνα γαντζωμένη πάνω μου... Το μόνο καλό είναι ότι δεν ξανανεβασε πυρετό, είμαστε με δέκατα αλλλά την πήγαμε στο γιατρό και τελικά έχει αμυγδαλύτιδα..οπότε θα πάρουμε αντιβίωση (να δω πως, το απόγευμα ολόκληρη μάχη δώσαμε) και το πουλάκι μου όταν πάει να φάει ποναει και το αφήνει...:(:(:(

Ελπίζω αύριο να είμαστε λίγο καλύτερα και σήμερα να έχουμε ήσυχο βράδυ...

Ελπίζω να είστε καλά όλες, καλό βράδυ και θα προσπαθήσω να μπω αύριο να σας πω τα νέα μας...

Φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μπράβο Ελένη μου που γυρίσατε με καλές εντυπώσεις και πέρασαν καλά τα παιδάκια και μαζί και οι μαμάδες εν αντίθεση με εμάς που φύγαμε γρήγορα γιατί απλά δεν περνούσε καλά ο μικρός μου ευτυχώς καθίσαμε σε ένα πάρκο με της άλλες δύο κοπέλας και έπαιξαν τα παιδάκια και ευχαριστήθηκα χίλιοι καλοί χοραν ένας στραβός ρε παιδί μου δεν χοραει πουθενά

Φιλιω μου θα καθίσουμε λίγες μέρες όσο αντέξω δηλ την μάνα μου χιχιχι

Μαρινακι εσύ την ξυπνάς για αν φαί δεν σηκώνετε από μονή

Σιδερώνω :twisted::twisted::twisted::twisted:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ελενάκι ήμουν σίγουρη ότι η οικοδέσποινα είχε φροντίσει να είναι όλα πολύ όμορφα! Άντε και στης Ανδριάνας αύριο!

Δεν το έχω δοκιμάσει βατραχάκι αλλά αυτές τις μέρες που δεν είναι καλά ξυπνάεο ούτως ή άλλως! Πάντως προτιμώ έτσι κι ας κερδίζουμε έστω ένα μισάωρο ύπνου το πρωί! Άσε που θέλω να κάνει κάμποσα γεύματα, είπαμε τοσοδούλα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Deleni μου περαστικά στο κοριτσάκι σου γρήγορα να συνέλθει, μακάρι να έχετε ένα ήρεμο βράδυ έχετε και τη βάφτιση την Κυριακή!

ηλιάνα κοιμισμένη τη βάζω στο στήθος και ρουφάει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιάνα μόνη πήγα. Τον μικρό δεν τον πήρα από φόβο μην κολλήσουμε κανένα άλλο παιδάκι και καλά έκανα τελικά γιατί είχε πολλά μωράκια.

Αλήθεια όλο ξεχνάω να ρωτήσω. Το πήρες το σίδερο τελικά? Κι από που? Καλό? Σε βόλεψε?

Το πάρτυ της Ανδρεάνας χμ χμ χμ επαναλαμβάνω για να μην μπερδεύονται οι ενδιαφερόμενοι είναι την Κυριακή! Πετρούλα μου ακούς???? Μην πας και περιμένεις αύριο!

Αχ βρε Deleni μου περαστικά σας. Αλλά εγώ αντιπυρετικό δίνω με σύριγγα και λίγο με το ζόρι. Αλλιώς σιγά μην το πάρει.

Μαρινάκι μου και λίγα λες! Τραπέζια στολισμένα, διακοσμητικά τριγύρω, μπαλόνια, μπουφές τεράστιος, πιατάκια και χαρτοπετσέτες ανάλογα με το θεματάκι τους!!!! Τι να λέμε τώρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

deleni μου και παλι περαστικα σας αφου ξεκινησατε και αντιβιωση απο αυριο θα ειναι οκ και στην βαπτιση περδικι μακαρι να εχετε ενα ηρεμο βραδυ να ξεκουραστεις κι εσυ μην εισαι στη βαπτιση με μαυρους κυκλους!

Μαρινα μου αφου σας βολευει ετσι καλα κανεις!

Ηλιανα μου ε αν πει και μια κουβεντα παραπανω δεν πειραζει μανα ειναι χαχα κουνα το κεφαλι εσυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εδώ είμαστε κι εμείς! Όλα καλά, τί να πρωτοπώ.. Η Κάτια πήγε παιδικό για προσαρμογή 2 φορές την εβδομάδα και πλέον περνούσε πολύ καλά, σκεφτείτε πως κάνανε και τελετή "αποφοίτησης" με "δίπλωμα" και καπέλο από αυτά που φοράμε στο πανεπιστήμιο !!! Αλλά για όσες δεν έχουν περάσει αυτή την εμπειρία του αποχωρισμού να πώ πως 20 μέρες περίπου το παιδί κρεμιόταν κυριολεκτικά πάνω μου γιατί νόμιζε οτι θα την εγκατέλειπα! Ξυπνούσε και το βράδυ 2-3 φορές και ερχόταν στο δωμάτιο...

Αρχίσαμε κι εμείς τα μπανάκια, Σούνιο κυρίως και καθημερινές περνάμε καλά μαζί πλέον, παιδικές χαρές, σπίτια γιαγιάδων και ψώνια κυρίως!

Γιογιό χρησιμοποιεί μερικές φορές, συνήθως όταν της το θυμίζω, αλλά δεν ξυπνάει με στεγνή πάνα ποτέ.

Μη σας ζαλίσω με νέα του τελεταίου μήνα άλλο...

Stone να τον χαίρεσαι! Πολύχρονος να 'ναι!

Ρίτα ελπίζω σύντομα να μην πονάει καθόλου ο Γρηγοράκης αλλά να καταλάβει κιόλας οτι πρέπει να το ξεκουράσει, όσο γίνεται!

deleni περαστικά σας... υπομονή και θα περάσει και αυτό..

Ξέρετε τί κάνει η lazarenia;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Eκατσα και εγω.......

Κοριτσια περασαμε πολύ όμορφα!!Το αγορακι μου ηταν πολύ χαρούμενο και περιστοιχισμενο απο κοσμο που τον αγαπάει πολύ!!!!

Ελένη ευχαριστω πάρα πολύ για τα καλα σου λόγια και που ηρθες να μας τιμησεις και ας ηταν αδιαθετος και υπο αναρρωση ο Γκογκής...

Ευχαριστουμε πολύ και την Σούλα καθως και την καλή μας φιλη Ανδρεανα που μας τιμησαν και ηρθαν να γιορτασουμε τα γενεθλια μας!!! Ελπίζω η μικρη να το χαρηκε...

Ευχαριστουμε πολύ για τα ομορφα και χρηστικα δωρακια σας!!!

Θα βαλω αυριο φωτο αλλα αν τυχον χρειαστειτε ατομο για τις φωτογραφίες σας μην πάρετε την αδερφη μου...Ολες ζουμαρισμενες είναι, εβγαλε ολες τις ατελειες στη φορα...:tongue::tongue:

Ελένη ευχομαι η Αναστασια αυριο να ειναι τελειως καλά και να κανετε χωρις αγχος τις τελευταιες ετοιμασιες για τη βαφτιση του μπέμπη...

Μαρινα η μικρη πως ειναι??εκανε πάλι πυρετο??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιάνα μόνη πήγα. Τον μικρό δεν τον πήρα από φόβο μην κολλήσουμε κανένα άλλο παιδάκι και καλά έκανα τελικά γιατί είχε πολλά μωράκια.

Αλήθεια όλο ξεχνάω να ρωτήσω. Το πήρες το σίδερο τελικά? Κι από που? Καλό? Σε βόλεψε?

!

αχ άσε πονεμένη ιστορία το σίδερο:(:(:(

μου χάρισε η αδερφούλα μου ένα με μποιλερ

φανταστικό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τις το είχαν κάνει δώρο στο γάμο προ 15 αιτίας :D:D:D

και δεν το είχε κάνει χρήση στο κουτί ήταν να φανταστής

εεεεεεεεεεεε καιιιιιιιιι

κάνει κανένα 10λπετο να ζεστάνει νερό:twisted::twisted:

σταματά στα 5 ρούχα ενδιάμεσα :twisted::twisted::twisted:

άντε πάλι 10λεπτα:(:(:(

ήταν τα πρώτα που είχαν βγει με μποιλερ ;);)

είπα να την γλυτώσω την αγορά σίδερου

λόγο της δύσκολης οικονομικής μας κατάστασης

αλά δεν γίνετε ρε κορίτσια μέχρι να ζεσταθεί κάθομαι στο καφέ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κο

Εμείς περάσαμε χάλια βράδυ, ο πυρετός έφτασε 39,5, δεν έπαιρνε αντιπυρετικό με τίποτα (ήπιε ελάχιστο απο το πονσταν και μετά φοβόμουν να της βάλω και υπόθετο) και τελικά κατέβηκε στο 37 μετά από μπανάκι με κομπρέσες γιατί ούτε και στην μπανιέρα μπορούσα να τη βάλω.... εντωμεταξύ είχε και τη χοντρη την κουβέρτα αγκαλιά και είδ Κι έπαθα να της την παρω... ούτε μια ώρα δεν κοιμήθηκα... Το πρωί έτρεχα με τη δουλειά και όλη την υπόλοιπη μέρα η Αναστασία είνα γαντζωμένη πάνω μου... Το μόνο καλό είναι ότι δεν ξανανεβασε πυρετό, είμαστε με δέκατα αλλλά την πήγαμε στο γιατρό και τελικά έχει αμυγδαλύτιδα..οπότε θα πάρουμε αντιβίωση (να δω πως, το απόγευμα ολόκληρη μάχη δώσαμε) και το πουλάκι μου όταν πάει να φάει ποναει και το αφήνει...:(:(:(

Ελπίζω αύριο να είμαστε λίγο καλύτερα και σήμερα να έχουμε ήσυχο βράδυ...

Ελπίζω να είστε καλά όλες, καλό βράδυ και θα προσπαθήσω να μπω αύριο να σας πω τα νέα μας...

Φιλιά!

Ωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχ τώρα τα διάβασα αυτά περαστικά σας μωρέ αμάν κατάρα έπεσε στο καφέ μια φορά να είμαστε όλοι γεροί αμάν ποια περαστικά σας φιλιααααααααααα πολλα και μην φωβασαι τα υποθετα σε πολυ πυρετο φιλιααααααααα

Εδώ είμαστε κι εμείς! Όλα καλά, τί να πρωτοπώ.. Η Κάτια πήγε παιδικό για προσαρμογή 2 φορές την εβδομάδα και πλέον περνούσε πολύ καλά, σκεφτείτε πως κάνανε και τελετή "αποφοίτησης" με "δίπλωμα" και καπέλο από αυτά που φοράμε στο πανεπιστήμιο !!! Αλλά για όσες δεν έχουν περάσει αυτή την εμπειρία του αποχωρισμού να πώ πως 20 μέρες περίπου το παιδί κρεμιόταν κυριολεκτικά πάνω μου γιατί νόμιζε οτι θα την εγκατέλειπα! Ξυπνούσε και το βράδυ 2-3 φορές και ερχόταν στο δωμάτιο...

;

Δηλ δύσκολα μας λες στην αρχή?

τώρα εσένα πήγε για αρχή?

η πήγε ολλον τον χειμώνα και στην αρχή είχε το θέμα αποχωρισμού?

Η λαζαρενια είναι καλά χτες μιλήσαμε ψάχνετε για παιδικούς και δουλίτσα τελικά δεν πήραν μετάθεση και προσπαθεί να ορθοποδήσει εκεί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...