Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσφερθηκε η πεθερουλα μου να παει να μεινει στη μαμα μου και να εχουν και την μικρη μαζι τους μεχρι την δευτερα και προκειμενου να "εκμεταλευτουμε" την προσφορα της ειπαμε να παμε εμεις στη γερακινη που εκει κοντα θα εχουμε το σκαφος και να κανουμε καμια εξορμιση σε κανα κοντινο νησακι κυριακη και δευτερα με τον κουνιαδο μου και την συνυφαδα μου.οποτε αυριο μαζευω τα πραγματα μας και φευγουμε.
Πωπω, ωραία πράγματα Βικάκι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια

Απο το πρωι ειμασταν στο νοσοκομειο.

Γρηγορης υμενιτιδα....επωδυνο ισχιο.Ξυπνησε και δεν μπορουσε καθολου να περπατησει.

Πηγαμε νοσοκομειο και μας ειπαν απο υπερβολικη δραστηριοτητα....

Αχ το ξερα οτι θα μας τυχαινε αυτο το πραγμα καποια στιγμη...

10 μερες αυστηρα κρεβατι και μονο αγκαλια....

Πως θα τον κρατησω κατω μου λετε?Ειμαι σε απογνωση ειλικρινα...

Τίιιιιιιι;;;;; Αχ θα τρόμαξες Ρίτα μου... Ε δεν το πιστεύω αυτός ο γιός σου δεν παίζεται... Άντε κάνε τον καλά τώρα... Περαστικά σας αγάπη μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

vatraxaki μου πολύ ωραιο το βραδυνό σας προγραμμα! Φτου φτου μη το ματιασω το μωράκι. Μακαρι να τα καταφερω.... δεν θα έχω βοηθεια για τον Κωνσταντίνο πανω απο 10 μερες κ με προβληματίζει αρκετα.

Ρίτα μου τί ήταν αυτό.... Περαστικά του. Δεν ξερω πως να τον κρατησεις ξαπλα... δεν γίνετε...:confused:

Γεια σας κοριτσια!

Επηξα πολυ σημερα και τωρα που τελειωνει η μερα, ειπα να μπω να διαβασω κατι ευχαριστο να χαλαρωσω και ειδα τα νεα του Γρηγορη...

Περαστικα βρε Ριτακι μου, τι να πω? Θα σε παρω και τηλ το σκ να τα πουμε... Τιποτα δεν ειναι, μονο η ταλαιπωρια η δικη σας και ο εκνευρισμος του παιδιου. Θα περασει γρηγορα, θα δεις! Να μου τον φιλησεις ετσι?

t7fQp3.png

αχ βρε ριτα μου περαστικα σας αμαν μωρε πως να τα κρατησεις σ'αυτην την ηλικια ξαπλα;αχ και παλι καλη και γρηγορη αναρρωση να εχετε!

στονε μου ναι εχω τον νου οταν τον θηλαζω απο την εξω πλευρα του σφηνωνω απο πισω η την κουβερτα η το μαξιλαρι.

να περασετε τελεια στο παρτυ σας περιμενουμε φωτο!!!

κωνκων μου κι εγω μονο τις πρωτες μερες ειχα την μαμα μου μετα ολη μερα εως και σημερα μονη εκτος απο το μεσημερι για καμια ωριτσα που ερχεται ο καλος μου μην στεναχωριεσαι ολα μπαινουν σε μια σειρα κι εσυ θα βρεις την ρεγουλα σου και θα συνηθησεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Άγχος μου έχει γίνει ο καιρός. Σταμάτησε να βρέχει και άρχισε να φυσάει :evil::evil::evil::evil:

Ριτάκι μου τι ήταν τώρα και αυτό;;;; Ελπίζω να είναι περαστικό και σύντομο. Τουλάχιστον έρχεται ΣΚ και θα μπορέσει να σε βοηθήσει και ο καλό σου. Και ο Γιώργος της Felia (που τώρα δεν μπαίνει άλλο) το είχε περάσει αυτό.

Φιλάκι μην αγχώνεσαι με το ύψος της Ναταλίας σου. Και η Αλεξάνδρα που δεν έχει αλλεργίες είναι περίπου 86 εκ. Τη Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και θα σου πω ακριβώς. Διαφέρει όμως η ανάπτυξη αγοριών και κοριτσιών.

Μαελένη αφού έχει αποδεδειγμένα αλλεργία ο Γρηγόρης σου θα το προσέξετε και κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί.

Πετρούλα σας εύχομαι απόψε να περάσετε σούπερ και ........κάνε και καμιά ευχούλα να κρατήσει ο καιρός και για εμάς. :P:p:p

Βικάκι πολύ όμορφο ακούγεται το πρόγραμμά σας. Καλά να περάσετε μικρή μου και άσε Μαμά και Πεθερά να τσακώνονται στη Χαλκιδική με τα στοιχειά της φύσης. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σαρδελάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το κλείσετε το μαγαζί.

Κωνκών μην αγχώνεσαι. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι να γεννήσεις κάποια λύση θα βρεθεί.

Η Αλεξάνδρα τραγουδάει....'έχει σήμα, σήμα μπανάνα......' :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα μόλις τέλειωσα τα νύχια μου έφυγε η κοπέλα αυριο να κάνουμε το μαλλί:D:D:D

έχουμε την γιορτή πάππου αύριο δεν ξέρω αν θυμάστε;););)

πήγα και ειδή και την φίλη που γέννησε σένα τέταρτο

δεν κατάλαβε λέει τίποτα:confused::confused::confused: μα πωσ γεναν εστι

ΒΙΚΗ τούρτα της έκανα και αυτής κατά ενθουσιαστικάν που την είδαν έχω φωτογραφίες θα της περάσω υπολογιστή

μετά να της στείλω στην φιλιω

και μετά να της δείτε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι

:tongue::tongue:

Πικουλινάκι συγχαρητήρια για τη Βένια σου. Και η Αλεξάνδρα περίπου 7+ σηκώθηκε μόνη της στο πάρκο, αλλά καλά-καλά περπάτησε 14 μηνών. Μπράβο της πάντως :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna μου κι εμείς έχουμε έρωτα με το σήμα καμπάνα...και με το 11880 από μηνών έχει έρωτα. Τώρα την έχει μάθει απ΄έξω και έρχεται και μου λέει "μαμά...μπες κι εσύ...θα αλλάξει η ζωή σου" χαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Giovanna μου κι εμείς έχουμε έρωτα με το σήμα καμπάνα...και με το 11880 από μηνών έχει έρωτα. Τώρα την έχει μάθει απ΄έξω και έρχεται και μου λέει "μαμά...μπες κι εσύ...θα αλλάξει η ζωή σου" χαχα

χαχα φοβερος ο Αστερης!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

fotinipap σουπερ περιγραφές και σουπερ ατάκες πρέπει να αλλάξουμε τηλ και εγώ κάτι τέτοιες ώρες κάθομαι στην βεράντα και χαζεύω το υπε πέραν

marina28 ωτοασπίδες θα έλεγα άλλα έχεις και παιδια κοπέλα μου συγνωμη από τις 7 το πρωί σπάνε πλακάκια? Μου έχει τύχει να νιώθω ότι θα σπάσουν τα μηνίγγια μου με το καλέμι ένα ένα αφού ήθελα να πάω να βοηθήσω να τελειώνουν μια ωρα αρχύτερα τα βασανιστήρια μου

ΠΕΤΡΟΥΛΑ όμορφα να περάσετε στο πάρτι να κράτηση ο καιρός και να το απολαύετε ένα μεγάλο φιλί στον μικρό μου από εμάς για τα χρόνια πολλά

kiko συμφωνώ με τα τις πιπιλάς μαζί σου τελικά άλλα για την πάρτι μας οι γονείς δίκες μας ανάγκες εξυπηρετούν τα φουκαριάρικα παιδιά μας από μωρά

ελπίζω να βρείτε λύση για το γάλα και να μην τρέχετε στους δρόμους δοκίμασες και ΗΕΜΟ λένε ότι πιάνει

maeleni αυτό ήταν τον περάσατε και εσείς τον πυρετό άντε να είναι καλά το αγοράκι σου μουτσσσσσσσσσσσσς

pikoulini μπράβο στην κούκλα σας άντε τώρα και σηματάκια

κωνκων

μην αγχώνεσαι καθόλου όλα τέλεια θα πάνε εσύ χαλαρή να γεννήσεις και εμένα μόνος του θα φροντίζει ο άντρας μου τον λευτερακι όταν γεννήσω 4 μέρες και όταν μπω για τοκετό από έξω και τα δυο αγόρια θα είναι ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

sardelaki ΑΧ δεν θέλω να σε αγχώσω αλά άλλο πολώσεις από τηλ στο εξωτερικό και σε άλλες χρυσές εποχές και άλλο πώλησης φεις του φεις σε γυναίκες με τα σημερινά δεδομένα κρίσης

SOULA33 μπράβο στην κορακλα σου καιρός να αν την βγάλετε τελείως στον ύπνο να δεις ποσο υπεύθυνη θα γίνει μετά από αυτό αλήθεια την ήμερα πως τα πάτε ?

κωνκων μου μια χαρα τα παμε με τον θηλασμο οι μαραθωνιοι θηλασμοι σταματησαν σχεδον στις 40 μερες τωρα θηλαζει την ημερα περιπου αν 2 ωρες και καποιες φορες αν κοιμηθει ανα 3 το βραδυ εχουμε μπει περιπου σε ενα προγραμμα κοιματε στης 10-10,30 τον κανω μπανιο τον θηλαζω και νανι και ξυπναει κατα της 4 θηλαζει γρηγορα και ξανα κοιματε και μετα απο κανα 3ωρο παλι τα ιδια αλλα δεν με κουραζει καθολου το βραδυ γιατι θηλαζουμε ξαπλωμενοι και πολλες φορες κοιμομαστε αγκαλια :D.

στις αρχες ηταν δυσκολα να το ξερεις αν αντεξεις τις πρωτες μερες μετα ειναι ευχαριστιση!

ξαχασα να σου πω πως υπαρχουν μερες που ζηταει να θηλαζει πιο συχνα δεν του εχω προγραμμα οποτε ζητησει του το προσφερω με πολυ αγαπη!

μπράβο κούκλα μου θημασε σας τα έλεγα είδες τι γρήγορα και εύκολα είναι τώρα? κάθε μέρα που περνά και ποιο εύκολα

ριτα79 περαστικά σας αυτό έπαθε και ο ανιψιός μας πριν χρόνια θέλει και φυσιοθεραπεία αυτό ξεκινά μετά απο γρυπή αν δεν απατώμαι δεν είναι θέμα

υπερκινητικότητας

θα ρωτήσω την αδέρφη μου

βασικά θέλει παρακολουθήσει θα το ξανά πάθει

τις αδέρφης μου έπαιρνε και φάρμακα πέρα από την ξεκούραση

πονούσε φρικτά δεν μπορούσε να κάνει βήμα ούτε τουαλέτα δεν μπορούσε να πάει μετά χτυπούσε μπροστά στον μηρό

Κ

Η Αλεξάνδρα τραγουδάει....'έχει σήμα, σήμα μπανάνα......' :P:p:p:p

Ρούφηξε την από μένα αχ αυτά τα στοματάκια όταν λένε λεξούλες αχ

Και εμείς λέμε τα χρώματα ΚΟΥΚΟΥΒΑΟ :D:D:D

Μαυοοοοοοοοο =μαύρο:D:D:D:D:D:D

Ασποοοοοοοοοοο= άσπρο

Αφεεεεεεεε =καφέ

Οζζζζζζζζζ = ροζ

Μπεεεεεεεε = μπλε

Τιτινοοοοοοοοοοοο = κίτρινο

Γκιιιιιιιιιι= γρι

Μοοομο = μωβ

Καληηηηηηηη =πορτοκαλί

Ασι22@ = πράσινο....\

,,,

:tongue::tongue:

Καλησπερα

Σας ευχαριστω για τις ευχες προς το παρον καλα ειμαστε διοτι ακομα δε θελει να κατεβει....θα δειξει...

Γενικως πρεπει να ειναι και ανθεκτικος στον πονο γιατι δεν διαμαρτυρεται, ενω μας ειπαν οτι ποναει αρκετα αυτο.

Ηλιανα το πρωτο που με ρωτησαν ηταν αν εχει περασει ιωση προσφατα και τους ειπα ''οχι ουτε καν μυξα'',καναμε ακτινογραφιες και κατεληξαν στο επωδυνο ισχυο.Συμβαινει στα υπερδραστηρια παιδια και ιδιαιτερα αγορακια.

Αυτο που λες με τις ιωσεις ειναι αλλο ,ιογενεις υμενιτιδα.

Εμεις εχουμε αυτο που ειχε και ο γιος της Felia και που δυστηχως απο τοτε ελεγα οτι πολυ φοβαμαι οτι θα το αντιμετωπιζαμε καποια στιγμη με την ζωηραδα μας.... Ο γιατρο που μας ειδε χωρις να μας ξερει και βλεπωντας τον Γρηγορη στην αγκαλια μας, ειπε ''Υπερδραστηριο παιδι''

Ευερέθιστο (επώδυνο) ισχίο

Τι είναι;

Συλλογή υγρού στην άρθρωση του ισχίου λόγω άγνωστης αιτίας, που υποχωρεί από μόνη της χωρίς να αφήσει βλάβη.

Πόσο συχνή είναι;

Είναι η πιο γνωστή αιτία πόνου του ισχίου στην παιδική ηλικία. Προσβάλλει 2-3% των παιδιών μεταξύ 3-10 ετών. Είναι πιο συχνή σε αγόρια, σε βαθμό που σε κάθε κορίτσι που προσβάλλεται αντιστοιχούν 3 ή 4 αγόρια.

Ποια είναι τα κύρια συμπτώματα;

Πόνος στο ισχίο που κάνει το παιδί να κουτσαίνει. Συνήθως ο πόνος στο ισχίο έρχεται ξαφνικά και μπορεί να παρουσιάζεται ως πόνος στη βουβωνική χώρα, στον άνω μηρό ή περιστασιακά να αντανακλά στο γόνατο. Η πιο συχνή εκδήλωση είναι να ξυπνά ένα παιδί και να κουτσαίνει ή να αρνείται να περπατήσει.

Πώς μπαίνει η διάγνωση;

Η κλινική εξέταση είναι χαρακτηριστική. Παρατηρείται χωλότητα (δηλαδή το παιδί να περπατά κουτσαίνοντας) με μειωμένη και επώδυνη κινητικότητα του ισχίου κατά την εξέταση. Στο 5% των περιπτώσεων προσβάλλονται και τα δύο ισχία

Θεραπεία

Η θεραπεία στηρίζεται στην ξεκούραση, που πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του πόνου. Τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα βοηθούν στη μείωση του πόνου. Σε πολύ σοβαρά επεισόδια μπορεί να εφαρμοστεί έλξη του ποδιού. Το επώδυνο ισχίο υποχωρεί συνήθως χωρίς θεραπεία μετά από 6-8 ημέρες κατά μέσο όρο.

Πρόγνωση

Είναι άριστη, με πλήρη ανάρρωση σε περισσότερο από το 99% των παιδιών. Είναι συνηθισμένη η ανάπτυξη νέων επεισοδίων παροδικής υμενίτιδας, που είναι συνήθως πιο ήπια και πιο σύντομα από το πρώτο επεισόδιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι για τις κάρτες να τα στείλω εγώ στην εταιρεία σας; Σόρρυ, έχεις τον πόνο σου σε ρωτάω κι εγώ τις βλακείες μου!

Κορίτσια το σπίτι όπως όλα δείχνουν θα μου το δώσει..με πήρε τηλ. η μεσίτρια και μου λέει: "Αλεξάνδρα δεν ήθελε να το ξαναδώσει για επαγγελματική στέγη όπως σου είχα πεί κιόλας, αλλά σε συμπάθησε τόσο πολύ που θα σου το δώσει στα 550 ?" γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ελπίζω να μην κολλήσουμε πουθενά

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...