Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κoριτσακια μου ηρθα για λίγο να σας "δω"..

Πωπω Ελένη που τοεχω το μυαλο μου???Αυριο θα σηκωνομουν να πάω στα γενεθλια...χαχα

Καλα που μου το θυμησατε!!!Μ'αρεσει που μου εστειλε και προσκληση η Σούλα..:roll::roll:

Οσες δεν καταφερετε να ερθετε, μη στενοχωριεστε - θα σας δείξω εγω....χαχαχαχα-θα σας βαλω φωτογραφίες να δείτε...

Κικη και Ιωαννα με το καλό οι υπέρηχοι!!!

Βατραχακι διαβαζω οτι θηλάζετε ξαπλωμενοι...Οσο περναει ο καιρος να εισαι πιο προσεκτικη γιατι εγω την πάτησα..Τον θηλαζα ετσι μες τον υπνο του απο το αριστερο στηθος και το μωρο ηταν απο την εξω πλευρα του κρεβατιου και γλυκαθηκα κι εγω και κοιμηθηκα (ως τοτε δεν γυρνουσε)...Ξυπνησα απο το κλάμα του οταν επεσε, απο την τρομαρα μου, μου κοπηκε η ανασα και ο συζυγος όπως πήγε να σηκωθει με φορα μπλέχτηκε το πόδι του στο σεντονι και σωριαστηκε πάνω στη τζαμαρια...

Ετσι μετα απο αυτο οταν τον θηλαζα απο την εξωτερικη πλευρα του κρεβατιου πάντα εβαζα ενα μαξιλαρι στην πλάτη του και ειχα το νου μου να μη κοιμηθω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια

Απο το πρωι ειμασταν στο νοσοκομειο.

Γρηγορης υμενιτιδα....επωδυνο ισχιο.Ξυπνησε και δεν μπορουσε καθολου να περπατησει.

Πηγαμε νοσοκομειο και μας ειπαν απο υπερβολικη δραστηριοτητα....

Αχ το ξερα οτι θα μας τυχαινε αυτο το πραγμα καποια στιγμη...

10 μερες αυστηρα κρεβατι και μονο αγκαλια....

Πως θα τον κρατησω κατω μου λετε?Ειμαι σε απογνωση ειλικρινα...

Ουφ.Θα σας χασω οπως καταλαβαινετε θα μπαινω οποτε μπορεσω

Φιλια σε ολες

Αμάν βρε Ρίτα μου!

Περαστικά στο Γρηγοάκη σου, αλλά πράγματι πως θα τον κρατήσεις ξάπλα οεο?

Κουράγιο κοπέλα μου κι εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά το παιδάκι σου.

Σας έδωσαν και φαρμακάκια, κρεμούλα, κάτι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Τιποτα Ελενη μονο αγκαλια και ξαπλα...να μην πατησει καθολου.

Για 2-3 μερες θα ποναει και δεν θα θελει να παταει ετσι και αλλιως μετα αρχιζει το μανικι....

Παω...

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τιποτα Ελενη μονο αγκλαια και ξαπλα...να μην πατησει καθολου.

Για 2-3 μερες θα ποναει και δεν θα θελει να παταει ετσι και αλλιως μετα αρχιζει το μανικι....

Παω...

Φιλια

Ωχ ωχ. Κουράγιο και γερά νεύρα Ριτάκι μου!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαργαρίτα μου περαστικά σας.Πω πω πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις ετσι.

Κουράγιο.

Πετρούλα μου δεν πειράζει βρε θα ερχόσουν να πιούμε ενα καφεδάκι(χα χα).

Ολα ετοιμα για σήμερα?

Διαφημίσεις

ρίτα για παροδική υμενίτιδα σας μίλησε;

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο στα παιδάκια αυτό και συνήθως μέσα σε 6 με 8 μέρες είναι πάλι ολα ΟΚ. Βέβαια συνηθισμένη είναι και η ανάπτυξη νέων επεισοδίων υμενίτιδας αλλά συνήθως αναρρώνουν πολύ πιο γρήγορα από οτι την πρώτη φορά! Ας ελπίσουμε να γίνει γρήγορα καλά!

m57Zp2.png

Ωχ βρε Ρίτα τι σας έτυχε και κυρίως στον Γρηγοράκη που θα πονάει το μαναράκι μου. Απ’ότι θυμάμαι και άλλη μια κοπέλα από την παρέα μας δεν είχε αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα; όσο μπορείς κουράγιο και πολύ κουβέντα για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να περπατάει για λίγο καιρό μέχρι να αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα.

Και εγώ αναρωτιόμουν που είναι η ΠανΜαρ κορίτσια σήμερα.

Ωχ βρε τον Γρηγορη...δεν ειδα προηγουμενως το μνμ σου Ριτα, δημοσιευσα και εκλεισα...

Να ειναι γρηγορα περαστικα και ανωδυνα!!!Θα ειναι λίγο δυσκολα αλλα θα περασουν γρηγορα οι μερες...

Σούλα σχεδον ετοιμα, η μαμα μενει να ετοιμαστει και ο μπουφες να στρωθεί...

Αααα και ο καιρός να εχει το νου του εεε....?????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πολλά φιλάκια σχολαω.

Πετρουλα μου θα τα πούμε το απόγευμα .Αγχώθηκα σήμερα όλη την ωρα στον ουρανό κοιτάω για σύννεφα και τώρα βλεπω μερικα αλλα ας ελπίσουμε οτι δε θα σου το χαλάσει.

Φιλάκι πρόκληση κάνει κάθε τόσο και η κόρη της φίλης μου που σου έχω πει σχετικά με την αλλεργία για τα γαλακτοκομικά , αυγά , ψάρια αλλά σε πληροφορώ σχετικά με την ανάπτυξή της είναι μια χαρά το κορίτσι, μη σου πω πιο ψηλό και απο άλλα κορίτσια της ηλικίας της. οι γιατροί τη διαβεβαιώνουν ότι τα υποκατάστατα που παίρνει έχουν τις ίδιες (σχεδόν) ουσίες με αυτά που αποφεύγει και με αυτό τον τρόπο δεν επηρεάζεται η ανάπτυξη. όπως βλέπουμε η επιστήμη σε αυτά τα θέματα έχει προχωρήσει πολύ.
Σ΄ευχαριστώ kiko μου, ότι μαθαίνεις να μου λες. Εμένα η Ναταλία όπως ξέρεις θηλάζει γιατί το υποκατάστατο δεν το θέλει με τίποτα, ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ είναι η αλήθεια. Το αβγό όμως δεν ξέρω υποκαθιστάται. Τέλος πάντων... ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία... ούτε το μόνο πιστεύω παιδάκι που δεν τρώει αβγό.

Καλησπέρα κορίτσια, θα σας διαβάσω λίγο κι αρχίζω ετοιμασίες να την κάνουμε κι αυτό το Σ/Κ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κικη μου μεχρι τωρα δεν ειχε κανενα προβλημα. Μονο τη φιλουσε και την αγκαλιαζε!!!Τον βλεπω ομως σιγα σιγα να αρχιζει να ζοριζεται. Εκει που τη φιλαει της ριχνει και καμια τσιμπια. Ολο και κανενα lego της πεταει!!! Βεβαια σε γενικες γραμμες ειναι πολυ συνεργασιμος και καλος μαζι μας και μαζι της!!!!
Χαχαχαχαχαχα, δεν παίζεται!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...