Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Καλα εχω ξεχασει να σας πω οτι η μπουμου μου εδω και 2 εβδομαδες σηκωνεται μονη της στο παρκο. Ενω επαιζαμε τον Παναγιωτη γυρναω και τη βλεπω ορθια. Τρελαθηκαμε απο τη χαρα μας με τον Πανουλη !!! Χορευαμε και φωναζαμε και οι δυο μαζι απο τη χαρα μας!!! Εννοειται οτι σηκωθηκε πολυ πιο γρηγορα απο τον Παναγιωτη!!!

Μαρινακι τι να πω βρε παιδι μου;;; Στις διακοπες θα βγαλεις τα αποθυμενα σου!!!!

Μια χαρά Πικουλινάκι , μεγάλωσε και η μπουμπούκα, όντως 7 μηνών και σηκώνεται μόνη της πολύ γρήγορα θα σου περπατήσει νομίζω.

Κωνκωνάκι μη τα σκέφτεσαι αυτά βρε κοπέλα μου, μέχρι ΄να έρθει η ώρα η καλή σίγουρα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα έχεις βοήθεια απο πολλούς.

Πετρούλα καλά να περάσετε σήμερα στο παρτάκι σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά Πικουλινάκι , μεγάλωσε και η μπουμπούκα, όντως 7 μηνών και σηκώνεται μόνη της πολύ γρήγορα θα σου περπατήσει νομίζω.

Κωνκωνάκι μη τα σκέφτεσαι αυτά βρε κοπέλα μου, μέχρι ΄να έρθει η ώρα η καλή σίγουρα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα έχεις βοήθεια απο πολλούς.

Πετρούλα καλά να περάσετε σήμερα στο παρτάκι σας.

Σχεδον 20 εβδομαδων βρε Κικη;;; Πως περναει ο χρονος ..... Β- Επιπεδου ποτε θα κανει;;; Εδω θα μου πεις σε λιγο καιρο γενναει το Κωνκωνακι!!!!! Με το καλο ολα τα κοριτσια να υποδεχθουν τα νεα μας μωρακια . Εισαστε και πολλες !!!!!

κωνκωνάκι μου μεγάλωσε το μπουμπούκι σου.

Πετρούλα μου καλές ετοιμασίες...μόνο εγώ δεν μπορώ να έρθω στα γενέθλια σας και της νύφης μου; Όπως ξέρετε δεν οδηγώ κι ο σύζυγος τελειώνει αργά σήμερα και αύριο...ουυυυυυυυυυυυυυφ!

Φωτεινή μου τι τραβάς κι εσύ εκεί στην εξοχή. Ό,τι πρέπει για μένα θα ήταν για να πάθω το εγκεφαλικό!

m57Zp2.png

Κωνκων μου πράγματι μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Εχεις καιρο ακόμα και οι γιαγιάδες σας θα γίνουν καλά.

Super η μικρούλα και ζωηρούλα μου φαίνεται χιχιχι.

Αφού βρήκες και κολπάκι μ το hemo ποιός σας πιάνει τώρα!!

Αντε Kiko βρες κι εσύ το κόλπο σας!!!!

Ναι ευτυχώς πάει πέρασε και το δικό μας. Και δεν θα ευχηθώ στο επόμενο μας τώρα.

Pikoulini όντως μικρούλα για να σηκωθεί, αλλά βλέπει τον αδερφούλη μωρέ κα μαθαίνει πιο γρήγορα. Καλά λένε τα 2α δεν τα παίρνεις χαμπάρι. Τα 3α δε.........ούτε καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν χιχιχι.

Κορίτσια γιατί με μπερδέψατε???? Κυριακή είναι τα γενέθλια της Ανδρεάνας. Καλά δε λέω Σούλα μου?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερααααααααα

Πετρουλα να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου!!!να ειναι παντα γερος και δυνατος ...

Πικουλινο μου μεγαλωσε το κοριτσακι σου!!

Αρμακι περαστικα...

Εμεις ειμαστε καλα , μονο που ο χρηστακος εχει λιγο βηχα ..του εκανα μασκουλα και κοιμηθηκε πολυ καλα ..

Μακιαααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σχεδον 20 εβδομαδων βρε Κικη;;; Πως περναει ο χρονος ..... Β- Επιπεδου ποτε θα κανει;;; Εδω θα μου πεις σε λιγο καιρο γενναει το Κωνκωνακι!!!!! Με το καλο ολα τα κοριτσια να υποδεχθουν τα νεα μας μωρακια . Εισαστε και πολλες !!!!!

Όντως βρε Πικουλίνα μου , περνάει γρήγορα ο καιρός αλλά επειδή στην εγκυμοσύνη είσαι συνέχεια στην τσίτα καλύτερα να περνάει έτσι γρήγορα για να έρθει η μεγάλη η ώρα και να έχουμε τα πλασματάκια μας αγκαλιά . Στις 9 Ιουλίου έχω κανονίσει για Β΄επιπέδου και αναμένω να έρθει με το καλό και αυτός ο υπέρηχος. Να μου φιλήσεις τα όμορφα ζουζούνια σου. Αλήθεια πως πάει ο Πανούλης με τη μπέμπα ;

Κωνκων μου και μία συνάδελφος μου το πρότεινε αυτό με το hemo γιατί είχε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου και έχει δει τρομερή διαφορά. Από κει που ο μικρός της δεν έπινε τίποτα τώρα με μια κουταλιά HEMO το ζητάει από μόνος του πρωί βράδυ. Θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια αυτή να σου πω την αλήθεια, θα δοκιμάσω και σήμερα άλλο γάλα και βλέπουμε.

Αντε Kiko βρες κι εσύ το κόλπο σας!!!!

Ναι ευτυχώς πάει πέρασε και το δικό μας. Και δεν θα ευχηθώ στο επόμενο μας τώρα.

Μαελενίτσα μπράβο που είσαστε και εσείς καλύτερα , θα γίνει και τελείως περδίκι ο μικρός τώρα με τα πάρτυ που έχετε και θα ξεσαλώσει.

Εμείς αν είναι να τη βγάλουμε με μια κουταλιά Hemo για το γάλα καλά θα είναι γιατί αν θέλει 1 χλμ περπάτημα για 200ml μάλλον θα το ξανασκεφτώ.χιχιχι

Το χέμο το είχα δοκιμάσει ξανα στο παρελθον αλλά δεν είδα διαφορα. Για να δουμε ελπίζω να το κρατησουμε έτσι... Του είπα οτι έβαλα κακαο στο γαλα του και φωναζε μετα "γάα κακάοοο":D

Ιωάννα μου κ εσύ με χέμο ε?:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κικο μου εφτασες βρε στην β επιπεδου ???με το καλο!!!στις 7/7 εχω εγω αυχενικη..στην γιορτη σου!!!κιλακια εχεις παρει ?

Το θυμάμαι που το είχες γράψει Ιωάννα μου ,ότι στις 7/7 έχεις την αυχενική και σου είπα ότι ανήμερα της Αγίας Κυριακής όλα καλά θα είναι , θα το δείς (ουπς να ένα ωραίο ποιηματάκι).

Κιλά έχω πάρει μέχρι στιγμής 5 αλλά ειλικρινά σου μιλάω Ιωάννα μου πεινάω πολύ, θα μπορούσα αν δεν κρατιόμουν με νύχια και με δόντια να τρώω όλη την ώρα και όλες τις βλακείες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Εσύ πως πας , έχεις όρεξη ή νιώθεις ναυτίες;

Όντως βρε Πικουλίνα μου , περνάει γρήγορα ο καιρός αλλά επειδή στην εγκυμοσύνη είσαι συνέχεια στην τσίτα καλύτερα να περνάει έτσι γρήγορα για να έρθει η μεγάλη η ώρα και να έχουμε τα πλασματάκια μας αγκαλιά . Στις 9 Ιουλίου έχω κανονίσει για Β΄επιπέδου και αναμένω να έρθει με το καλό και αυτός ο υπέρηχος. Να μου φιλήσεις τα όμορφα ζουζούνια σου. Αλήθεια πως πάει ο Πανούλης με τη μπέμπα ;

Κωνκων μου και μία συνάδελφος μου το πρότεινε αυτό με το hemo γιατί είχε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου και έχει δει τρομερή διαφορά. Από κει που ο μικρός της δεν έπινε τίποτα τώρα με μια κουταλιά HEMO το ζητάει από μόνος του πρωί βράδυ. Θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια αυτή να σου πω την αλήθεια, θα δοκιμάσω και σήμερα άλλο γάλα και βλέπουμε.

Κικη μου μεχρι τωρα δεν ειχε κανενα προβλημα. Μονο τη φιλουσε και την αγκαλιαζε!!!Τον βλεπω ομως σιγα σιγα να αρχιζει να ζοριζεται. Εκει που τη φιλαει της ριχνει και καμια τσιμπια. Ολο και κανενα lego της πεταει!!! Βεβαια σε γενικες γραμμες ειναι πολυ συνεργασιμος και καλος μαζι μας και μαζι της!!!!

Πικουλινα μου μια χαρα...θα ηταν και παραξενο να μην τον ενοχλησει καθολου η ελευση ενος νεου μωρου..

Κικο μου εγω πειναω σαν τρελη ...αλλα επειδη δεν ειχα χασει τα κιλα απο την πρωτη εγκυμοσυνη δεν με παιρνει να παρω πολλα και το εχω ριξει στα γιαουρτια πανω 20η εβδομαδα και 5 κιλα σε βρισκω σουπερ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Εχω προλάβει να διαβάσω πολύ λίγα γιατι εχω δουλειαααααα..

Ντινάκι η μπουμπού σου τέλεια .Και τι αγχώνεσαι βρε εχεις ακόμα καιρό και μια χαρά θα είναι η μανούλα σου.

Ντίνα (pikoulina) βιαστική η μικρή σου ε?Μπράβο στο κοριτσάκι μας.

Ελένη μου ευτυχώς που συνήλθε ο μικρός μας.

Α και τα γενέθλιά μας είναι την Κυριακή καλε.Στη μέρα αμς θα τα κανουμε εμεις φετος γιατι από του χρόνου που θα πέφτουν καθημερινές δεν το βλέπω.

Πετρούλα θα στο επειβεβαιώσω σήμερα στο παρτακι σας μην πάτε αυριο και καθεστε μονοι σας(χα χα)

Πολλα φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...