Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όταν παντρευτεί δηλ.

Θα φας ξύλο όλα τα θηλαστικά αποθηλάζουν κάποια στιγμή

μην με ξενύχτασ :confused::confused::confused:

εσύ θες να αποθηλάσεις ?

αν εσύ θες εύκολο πράγμα....................

μπαμ και κάτω θα αποθηλάστε,,,,,,,,,,,,,,

ούτε εσύ είσαι έτοιμη ακόμη

για ψάξτω μέσα σου και απάντησε μου αύριο:D:D:D

φιλιαααααααα

:tongue::tongue:

Εμένα είναι περίπου 84 πόντους η κόρη μου είναι πολύ μινιόν όντως. Αγχώθηκα. Εσάς τί ύψος έχουν τα δικά σας, πείτε μου από περιέργεια. Κακώς αγχώνομαι τώρα.

Α εδώ θα το φας το ξύλο

εγώ δεν σου λέω τι συγκρίνεις τώρα?

θα σε ρωτήσω κάτι

εσύ τι ύψος έχεις? και τι ο άντρας σου?

θα σου απαντήσω για μένα εγώ είμαι 180 και ο άντρας μου 190 σκέψου και πάρε απαντήσεις

φιλιααααααααααα πολλα

Μην ρωτάς ποτέ ποτέ για τον άλλων τα παιδια γέρο παιδί και ας είναι 1.20

ακούς γερο και σωστό

τι να το κάνω εγώ το ντερεκι και να μου γίνει χασικλής /

ας μινει 1. 20

με αγαπη πολυ στα λεω φιλιαααααααααα

για ψάξτω μέσα σου και απάντησε μου αύριο:D:D:D
όχι τώρα θα σου απαντήσωωωωωωω, απλά αναρωτιέμαι, ωραία ήταν ως εδώ, εύκολα και βολικά, και τώρα πώς ξεκολάει; Tέλος πάντως αφού τα ξέρεις. Εσένα δε σε απασχολεί καθόλου;;;;; Πες μου αλήθεια για να με βοηθήσεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

θα σε ρωτήσω κάτι

εσύ τι ύψος έχεις? και τι ο άντρας σου?

θα σου απαντήσω για μένα εγώ είμαι 180 και ο άντρας μου 190 σκέψου και πάρε απαντήσεις

Όχι δεν είμαστε κοντοί, μέσοι ήμαστε, εγώ 1,65 κι ο άντρας μου 1,85.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

όχι τώρα θα σου απαντήσωωωωωωω, απλά αναρωτιέμαι, ωραία ήταν ως εδώ, εύκολα και βολικά, και τώρα πώς ξεκολάει; Tέλος πάντως αφού τα ξέρεις. Εσένα δε σε απασχολεί καθόλου;;;;; Πες μου αλήθεια για να με βοηθήσεις.

Δεν εχω μπει σε αυτό το σκεπτικό καθόλου

θα αποφασίσει εκείνος θέλω να αποθηλάσει φυσικά

και εγώ κουραστικά

αλά έχω ακόμη αντοχές

θέλω να ζήσω και λίγο τεντεμ;););)

Φιλάκι μου μην κάνεις συγκρίσεις. Καλά σου λέει η Ηλιάνα.

Στο κάτω κάτω εμείς έχουμε αγόρια, διαφορετικά από τα κορίτσια.

Αν κάτι σε κάνει να ανησυχείς ψάχτο λιγάκι παραπάνω. Αυτο που ανέφερα της φίλης μου για το ύψος είναι αλήθεια. Η παιδίατρος λέει ποτέ δεν κοίταξε πέρα από τα συνηθισμένα. Ε σου λέει το παιδάκι είναι λίγο μικροκαμωμένο. Ηρθε όμως η άλλη η πιο ψαγμένη και τους είπε ότι συμβαίνει αυτό. Ταρακουνήθηκαν οι άνθρωποι!

Κάνε κι εσύ τη δική σου ερώτηση και θα περιμένω με αγωνιά πραγματικά την απάντηση. 13/7 δεν είναι και πολύ μακριά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Οκ και άμα βγει κοντό τι θα κανείς δηλ θα πεθάνεις ?
Χέ$%^κα αν θα είναι κοντή ψηλή άσχημη στραβοκάνα ή η Τζούλια Αλεξανδράτου, την υγειά της με νοιάζει μόνο να έχει. Από αυτή την άποψη το κοιτάω, μήπως η αλλεργία της, της έχει επιρρεάσει την ανάπτυξη της.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν εχω μπει σε αυτό το σκεπτικό καθόλου

θα αποφασίσει εκείνος θέλω να αποθηλάσει φυσικά

και εγώ κουραστικά

αλά έχω ακόμη αντοχές

θέλω να ζήσω και λίγο τεντεμ;););)

Καλά... εσύ.............. έχεις άλλες προοπτικές μπροστά σου!!! Άντε, μακάρι κι εγώ!!! Πάντως όχι δεν κουράστηκα καθόλου γιατί να κουραστώ δεν κατάλαβα, σκάβω;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι μου μην κάνεις συγκρίσεις. Καλά σου λέει η Ηλιάνα.

Στο κάτω κάτω εμείς έχουμε αγόρια, διαφορετικά από τα κορίτσια.

Αν κάτι σε κάνει να ανησυχείς ψάχτο λιγάκι παραπάνω. Αυτο που ανέφερα της φίλης μου για το ύψος είναι αλήθεια. Η παιδίατρος λέει ποτέ δεν κοίταξε πέρα από τα συνηθισμένα. Ε σου λέει το παιδάκι είναι λίγο μικροκαμωμένο. Ηρθε όμως η άλλη η πιο ψαγμένη και τους είπε ότι συμβαίνει αυτό. Ταρακουνήθηκαν οι άνθρωποι!

Κάνε κι εσύ τη δική σου ερώτηση και θα περιμένω με αγωνιά πραγματικά την απάντηση. 13/7 δεν είναι και πολύ μακριά!

Κοίτα, η αλλεργιολόγος είναι το πρώτο πράγμα που κοίταξε όταν άρχισε να παίρνει το ιστορικό της Ναταλίας μου την πρώτη φορά που πήγαμε, δεν ήξερα και ρώτησα και μου εξήγησε, χωρίς όμως ποτέ να μου σχολιάσει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Ναταλία μου. Ποτέ δεν μου είπε τελικά κάτι για την ανάπτυξη της, παίρνω λίγο κουράγιο τώρα... Ναι όπωσδήποτε θα τη ρωτήσω την επόμενη φορά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καληνύχτα Φιλάκι. Πάω κι εγώ να μετρήσω θερμοκρασία!

Ααααα και μιλάμε πάντα για αλλεργία στα γαλακτοκομικά και για ανθρώπους που δεν το είχαν αντιληφθεί. Εσύ ξέρεις που έχετε αλλεργία και φαντάζομαι αποφεύγετε τα συγκεκριμένα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...