Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαελένη τελικά έχει αλλεργίες ο Γρηγόρης σου; Γάλα περιέχουν πολλά τρόφιμα πάντως, βούτυρο, σοκολάτες, άλλα γλυκά, μπεσαμέλ, γιαούρτι, τυρί κλπ, δεν θα είχες προσέξει και κάτι άλλο τόσο καιρό; Μήπως απλά τον πείραξε το advance; Δοκιμάσατε και άλλο γάλα ή κάποιο εβαπορέ; Εγώ θα το έκανα πριν καταλήξω σε συμπεράσματα. Από τον πυρετό καλύτερα;

Deleni εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα η Αναστασία σου. Μακάρι να συνέλθει το πουλάκι μου.

Μαρίνα η μπουμπού πώς είναι; Τρώει καθόλου; Αλήθεια εσείς πότε θα αρχίσετε στερεές; Θυμάμαι με την Αλεξάνδρα που δεν έπαιρνε βάρος, 4ων μηνών ξεκικήσαμε ρυζάλευρο.

Άρμα περαστικά. Άτιμο πράγμα ο πόνος του δοντιού. Και εγώ πρέπει να πάω για έναν καθαρισμό αλλά φοβάμαι μην ανακαλύψει ο οδοντίατρος και καμιά κουφάλα. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κικο μου κι εγω για το μπιμπερο το προσπαθησα και δεν επινε καθολουυυυυυυυυυ γαλα.οποτε το αρχισα παλι.

για την πιπιλα θεωρω οτι οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα.

θα δειξει πως παει η κατασταση.

παντως σημερα τι εκανε.πηρε την πιπιλα του μπιμπερο και την πιπιλιζε.δεν περιμενα να την εχει τοσο αναγκη γιατι την μερα δεν την ηθελε καθολου.αλλα στον υπνο ηταν απαραιτητη.

Ααααααχ.... το θηλασμό σκέφτομαι.... πώς κόβεται.........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

[QUOTE=maeleni;455521]Οχι απο συνομιλία Ηλιάνα μου. Εμείς κάναμε εξετάσεις.

Αν εννοείς τη φίλη μου, αυτό το έμαθα προχτές και από σπόντα. Της φίλης μου το παιδάκι έχει 10 μέρες που ανακάλυψαν την αλλεργία στα γαλακτοκομικά κι αυτό επειδή έκανε εγχείρηση για πέτρα στη χολή, παιδάκι δημοτικού Παναγίτσα μου, και μια γιατρός έτυχε να δει κάποια αποτελέμστα που δεν την καλοάρεσαν και ζήτησε τεστ αλλεργίας κι έτσι το ανακάλυψαν.

QUOTE]

Δεν το είπα για σένα για εμένα το είπα συνομιλώντας είμαστε ποιο πολύ υποψιασμένες σε θέματα κατάλαβες …………?

Κοροϊδεύεις για τα Μεσάγγαλα κοπελιά. Εμ ας έρθουμε κατά κείθε και θα καούν τα κάρβουνα! Οχι μόνο χτενίσματα και όλη την γκαρνταρόμπα μου θα κουβαλήσω. Αμ πως!!!!

Φέρε ΜΑρι τις τουαλέτες

και τουσ γκαμπινεδες

να δούμε που θα τα βάλεις στα μεσαγλαλα ??

μιλάμε για πολύ κοσμοπολίτικο μέρος τώρα

τύφλα ΝΑ έχει η Μύκονος

όλο ΣΑΜΠΡΕΛΙΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΑΜΠΡΕΛΑ

ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ενσωματωμένα τα τα σωσίβια κυκλοφορούν

:tongue::tongue:

Μαελένη τελικά έχει αλλεργίες ο Γρηγόρης σου; Γάλα περιέχουν πολλά τρόφιμα πάντως, βούτυρο, σοκολάτες, άλλα γλυκά, μπεσαμέλ, γιαούρτι, τυρί κλπ, δεν θα είχες προσέξει και κάτι άλλο τόσο καιρό; Μήπως απλά τον πείραξε το advance; Δοκιμάσατε και άλλο γάλα ή κάποιο εβαπορέ; Εγώ θα το έκανα πριν καταλήξω σε συμπεράσματα. Από τον πυρετό καλύτερα;

Αχ καλή μου δεν πολυτρώει τίποτα από αυτά. Μπεσαμέλ δεν έχει φάει ποτέ, ούτε και βούτυρο μιας και δεν έχουμε στο σπίτι.

Οσο για το γιαούρτι το έκοψε από τότε και για το τυρί μόνο ζητάει, το πιανει και μου το ξαναδίνει. Μόνο σε κανένα τοστάκι το τρώει.

Το συμπέρασμα βγήκε από εξετάσεις, εγώ απλά το είχα κατά νου, αλλά όχι και σίγουρο.

Τέλος πάντων προχωράμε και πάλι βλέπουμε. Μακάρι να μας περάσουν όλα όπως και της Ριτούλας μας!

Για την ώρα πάντως η εντολή είναι να συνεχίσω με τη σκόνη. Αργότερα θα δοκιμάσω γάλα τύπου Neslac.

Από τον πυρετό ευτυχώς πολύ καλύτερα, αλλά βγάλαμε κάτι εξανθήματα πάλι στα πόδια.

Να υποθέσω απο το 40άρι το χτεσινό?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κοριτσάκι μου καλησπέρα, είχα βγει νωρίτερα έξω για μια εξέταση θα σας τα πω, και γυρνώντας ζήλεψα την πλατεία, κόσμος να πίνει ποτάκι, γλυκός καιρός, μουσική, χαλαρές καταστάσεις, κι ένα φεγγάρι..............σκέφτηκα πόσο καιρό έχω να έρθω στην πλατειούλα μου.... έ, μέχρι να φτάσω σπίτι, έτρεχα να μαζέψω τα ρούχα γιατί έριχνε καρέκλες, κατά τις 10 όλα αυτά.

Έκανα έναν υπέρηχο θυροειδούς και μου βρήκαν κάτι όζους, τί είναι πάλι αυτά, παρόλα αυτά με καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα... Αααααχ.... ουκ αν έρχεται μόνον το γήρας, όλο σε γιατρούς τρέχω...... Αν ξέρετε κάτι για το θέμα πείτε μου, ανησυχω μήπως χρειάζεται αγωγή και πρέπει να αποθηλάσω άρων αρων...

Για τη Ναταλία τώρα, έκλεισα ραντεβού με την αλλεργιολόγο να πάμε να κάνουμε πρόκληση με τις φακές, να δοκιμάσουμε δηλ. τις φακές, στις οποίες είναι αλλεργική αλλά στις δεύτερες εξετάσεις που έκανε είχε πέσει αρκετά η τιμή. Θα πληρώσω γύρω στα 200 ευρώ για να τρώει η Ναταλία τις φακές που θα έχω ετοιμάσει το προηγούμενο βράδυ, χαχαχαχα, χαλάλι σου αγάπη μου.

Εμένα κορίτσια πάντως με έχει σαν Θεό της. Άν ξυπνήσει και δεν με δει που είναι η μαμά μου θα πει πρώτη κουβέντα. Τα πράγματα μου το λέει σε όλους ότι είναι δικά μου κι αν τα αγγίξουν τα διεκδικεί. Κάνει κι άλλα πολλά, όχι πως δεν με πρήζει όμως και δεν με ταλαιπωρεί όπως κάνουν όλα τα παιδάκια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

[QUOTE=maeleni;455521]Οχι απο συνομιλία Ηλιάνα μου. Εμείς κάναμε εξετάσεις.

Αν εννοείς τη φίλη μου, αυτό το έμαθα προχτές και από σπόντα. Της φίλης μου το παιδάκι έχει 10 μέρες που ανακάλυψαν την αλλεργία στα γαλακτοκομικά κι αυτό επειδή έκανε εγχείρηση για πέτρα στη χολή, παιδάκι δημοτικού Παναγίτσα μου, και μια γιατρός έτυχε να δει κάποια αποτελέμστα που δεν την καλοάρεσαν και ζήτησε τεστ αλλεργίας κι έτσι το ανακάλυψαν.

QUOTE]

Δεν το είπα για σένα για εμένα το είπα συνομιλώντας είμαστε ποιο πολύ υποψιασμένες σε θέματα κατάλαβες …………?

Φέρε ΜΑρι τις τουαλέτες

και τουσ γκαμπινεδες

να δούμε που θα τα βάλεις στα μεσαγλαλα ??

μιλάμε για πολύ κοσμοπολίτικο μέρος τώρα

τύφλα ΝΑ έχει η Μύκονος

όλο ΣΑΜΠΡΕΛΙΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΑΜΠΡΕΛΑ

ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ενσωματωμένα τα τα σωσίβια κυκλοφορούν

Α γειά σου!!! Μια από αυτές και του λόγου μου!!!!!!

Ο μικρός σου από πυρετό? Μας είπες?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ααααααχ.... το θηλασμό σκέφτομαι.... πώς κόβεται.........

Δεν κόβετε :D:D:D:D

αποθηλάζει όταν είναι έτοιμο το παιδί ;)

φυσικά και ανοδινα

βασικά εγώ θα πω κάτι άλλο

θα φάνω κακιά τώρα :D:D:D:D

στην αρχή προσπαθούμε όλοι να δώσουμε πιπιλά

και όταν ένα μωρό δεν τρώει καλή ώρα ο δικός μου

όλοι λένε αααααααααα γκρινιάρικα είνα

ι δεν του έμαθες πιπιλά ................????????????

και μετά αφού την συνηθίσουν

και την τρωνε καλά καλά αποφασίζουμε

ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ

γιατι ??????????????

Γιατί την δώσαμε??????????

Και ποτέ πρέπει να σταματήσει ?

Τι οφέλη είχε στο παιδί μας όλο αυτόν τον καιρό????????

Που τώρα δεν έχει ?

Γιατί να την δώσουμε από αρχής αφού πρέπει να την κόψουν βασανιστικά απορώ

Α γειά σου!!! Μια από αυτές και του λόγου μου!!!!!!

Ο μικρός σου από πυρετό? Μας είπες?

Λες να χοζολογαγα άμα είχε πυρετό???????????????

Καλά καλά κορμί φωτιά έχεισ εσύ

τσισσσσσσσσ αααααααααααα

εγώ πάντως θα φαίνομαι αδύνατη διπλά στης φώκιες χιχιχ

Πάω να ξαπλώσω κουκλες φιλιαααααααααααα

Πολύ διάβασα και σήμερα σας ζάλισα πάλι χιχιχιχ

Είχα και κεφάκια άντε καλό βραδύ μουτσσσσσσσσσσσσσς στα μουτραααααααααααααα

Αα και στο γάμο τον παιδιών σας

αυτό θα βάλεις φιλωωωωωωωω

να σκάση το φιλάκι ......:mad::x:x

να δεις ποια συμπεθέρα θα κοιταν ποιο πολύ χαααααααααα

συγγνώμη φιλάκι μουυυυυυυυυ

αλά αλά πρόλαβε ψάξε να βρεις καλύτερο εσύ ;););)

Χαχαχαχαχαχα, ε κάτι θα κάνω κι εγώ βρε παιδί μου να γίνω ωραία.....!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χαχαχαχαχαχα, ε κάτι θα κάνω κι εγώ βρε παιδί μου να γίνω ωραία.....!!!!!!

Όσο και αν ψάξεις τέτοιο κομμάτι δεν θα βρεις πουθενά

άμα βρεις σφυρά μας :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ετσι Ηλιάνα μου ε? Αχ κι ο μικρός μολις δει γυμνό τρέχει με φόρα το τσιμπάει και φωνάζει και αου!!! Σκέψου να τσιμπολογήσει όλες τις σαμπρέλες εκεί!!! Χαχαχα πλάκα θα έχει.

Η Πανμαρ που είναι παιδιά? Δεν εμφανιστηκε σήμερα. Θα πήγαινε γονείς ε? αν θυμάμαι. Το κρανοποτό το δοκίμασε άραγε????

συν ότι την αλλεργία στα γαλακτοκομικά θα πρέπει να την προσέξουμε, γιατί πολλές φορές δε αφήνει το παιδί να αναπτυχτεί και ειδικά να ψηλώσει.
Και μόλις σήμερα σκεφτόμουν πώς γίνεται η κόρη μου να φοράει σήμερα το παντελονάκι που φόραγε στα βαφτίσια της κι ήταν 9 μηνών... αγχώθηκα... θα το συζητήσω εκτενέστερα με την αλλεργιολόγο στις 13/07.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πια σαβρα λες, απο της γουρλιδικες? αν ειναι τετοια κριμα δεν ειναι η καημενη?.:confused::confused:....

τι τον λες τωρα μου λετε?....ε και εγω αδειασα ενα μπουκαλι teza υποτιθετε αοσμο, αλλα βρωμισε ολο το δωματιο:mrgreen:

Δίκιο έχει αν είναι σαμιαμίδι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Και μόλις σήμερα σκεφτόμουν πώς γίνεται η κόρη μου να φοράει σήμερα το παντελονάκι που φόραγε στα βαφτίσια της κι ήταν 9 μηνών... αγχώθηκα... θα το συζητήσω εκτενέστερα με την αλλεργιολόγο στις 13/07.

Ρώτα κι εσύ Φιλάκι μου να δούμε τι διαφορετικό θα μάθεις, μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη. τουλάχιστον ενημερωτικά. Κάτι πάντως σαν να κατάλαβε ο σύζυγος απο την αλλεργιολόγο ότι λόγω της αλλεργίας δεν γίνεται καλή απορρόφηση του ασβεστίου.

Ετσι Ηλιάνα μου ε? Αχ κι ο μικρός μολις δει γυμνό τρέχει με φόρα το τσιμπάει και φωνάζει και αου!!! Σκέψου να τσιμπολογήσει όλες τις σαμπρέλες εκεί!!! Χαχαχα πλάκα θα έχει.

?

Τόπλες παντός δεν θα δει ο δικός μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευτυχώςδηλ γιατί

θα της κυνηγούσε

και θα ξερογλείφονταν μπροστά τους μιααααα μιααααααααμ

γαγα γαγα φαντάζεσαι σκηνικό ...........?????

Άντε ξελογιάστρες φεύγω άντε

φιλιααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...