Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxaxa καλό Φιλιω!!!Με εκανες και γελασα γιατι κοριτσια πολύ τον παινεψα τον γιο μου και μου την εσπασε απο την ωρα που ξυπνησε...

Είχα αραδιασει και εδω κορδελες, χαρτονια και λοιπα εξαρτηματα και τα ειδε και εκστασιαστηκε....Τωρα τον πήρε ο μπαμπας του να πάνε μια βολτιτσα και να φερουν και σουβλάκια και να 'μαι...

Πιαστηκε ο αυχενας μου..και να 'κανα και τπτ σπουδαιο:(:(

Τεσπα!!!

Μαρακι περαστικα σου!!Δεν μας ειχες πει τπτ...εκτακτο ηταν???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαράκι μου περαστικά σου ψυχούλα μου, αλλά τα είπαμε κι από το τηλ! Εξαγωγή ή μη η γλώσσα της ροδάνι πάει :tongue:

Πήγα είδα 2 διαμερίσματα...το πρώτο ήταν πολύ μικρό δεν βόλευε με τίποτε. Το 2ο ομολογώ το ερωτεύτηκα...το είχα δεί και στο ίντερνετ και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει πολύ μεγάλη Σαλοτραπεζαρία που με βολευει απίστευτα γιαυτό που θέλω να κάνω. Είναι πολύ φωτεινό , έχει άλλο δυο μικρότερα δωμάτια που ειναι σούπερ κι αυτά. ΄Πρίν από εμένα είχε ινστιτούτο αισθητικής εκεί και της το άφησαν το διαμέρισμα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να φανταστείτε (είδα φώτο). Αυτή βασικά δεν ήθελε να το ξανανοικιάσει για επαγγελματική στέγη αλλά ψιλολύγισε σε μένα...η γοητεία μου βλέπετε χαχα...το νοίκιαζε στους άλλους 750? και τώρα το κατέβασε ςστα 600? και της είπα αν μπορέσει να μου το κατεβάσει στα 550? μιάς και είναι νέα επιχείρηση. Αν κατάφερα να την πείσω να μου το δώσει θα είμαι τυχερή γιατι είναι σε πολύ καλό σημείο. Ελπίζω να ενθουσιάστηκε από μένα γιατι μόνο έτσι θα το ξαναδώσει για επαγγελματική στέγη! Αυτά από μένα...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ καλησπερααααα!!!!:D:D:D:D

δεν διαβασα τιποτα ειμαι στη Χαλκιδικι και κρυωνω, βρεχει, πολυ μουχλα:mad:

βατραχακι να παραγειλω και εγω ενα φορεματακι στις διαστασης τις δικες μου και οταν δεν τρωει η φωτεινη να το φοραω?:):)

Μαράκι μου περαστικά σου ψυχούλα μου, αλλά τα είπαμε κι από το τηλ! Εξαγωγή ή μη η γλώσσα της ροδάνι πάει :tongue:

Α ΠΑ ΠΑ! Σαν πολύ παρέα με τη Βίκυ κάνεις μου φαίνεται! Τι να κανω? Εβγαλα το άχτι μου! Εχτές δεν μπορούσα να μιλήσω! :lol:

Εύχομαι να στον δώσει τον χώρο αφού σου άρεσε τόσο πολύ! Μακάρι!

το βρηκα τελικα το φορεμα που θα φορεσω

j1247.jpg

χαχαχα καλο;;;;;

παντως ενα ειναι σιγουρο οτι θα κλεψω τις εντυπωσεις :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν και λίγο απλό, νομίζω ότι είναι το καλύτερο απ'όλα! :mrgreen:

Πετρούλα μου δεν ήταν κάτι έκτακτο, απλά ξέχασα να σας το πω!

Σας ευχαριστω για τα περαστικά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ελένη μου σ'ευχαριστώ πολύ! Άσε με τα δόντια μου τρέχω χρονια και είναι το χειρότερο μου. Και φυσικά πάντα κάνω το ίδιο λάθος. Τα αφήνω μέχρι να φτάσω στο αμήν και μετά τρέχω...τεσπα..

Πες μου όποτε μπορέσεις, έγινε κάτι με τον Γρηγοράκο και με αλλεργία? Έψαχνα να διαβάσω αλλά δεν τα κατάφερα. Συνέβη κάτι?

Διαφημίσεις

μαράκι μου κακή επιρροή λες ε; Χαχα...δεν μπορώ να την κόψω την παρέα μαζί της...δεν γίνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Κακή επιρροή δεν λες τίποτα! χαχαχαχαχα!!!!! Αλλά σε καταλαβαίνω, αν αρχίσεις την παρέα με την Βίκυ δεν κόβεται με τίποτα! :lol:

Καλησπέρα κούκλες μανούλες Αλεξάνδρα μπράβο για τον χώρο δεν ξερω αν διάβασες αυτά που σου είπα για το μαγαζί και πως σου φάνηκαν ?

Αρμα περαστικά

Ελένη πως είναι ο μικρός ?

:tongue::tongue:

Ωπα τι διαβαζω?

Τι επαθες Αρμακι μου?Και σε σκεφτομουν αυτες τις μερες...

Ελπιζω να περασει γρηγορα.Την ειχα παθει και εγω ετσι με εναν φρονιμιτη και ραμματα και ξερω ειναι αφορητο.

Θα προσπαθησω αν βρω χρονο αυριο το πρωι να σε παρω.

Μουτς!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω σπιτι και οι ανδρες λειπουν...ωρε που παμεεεε????

Ηρθε ο μπαμπας του και τον πηρε να πανε σε κατι φιλους μας να παρουν κατι και τον εστειλα οπως οπως με τις παντοφλες, τελικα τον ζηταγαν τα παιδακια εκει και ανεβηκαν πανω και ξεμειναν...

Διασκεδαζουν τα αγορια μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσουδια!!!

Φωτεινη μου πολύ βροχή ε???Καλα να περασετε και καλή ευκολία και απο εδω!!!Σε ευχαριστω και για το μνμ..:)

Σημερα δεν βγηκα καθολου έξω...

Ηρθε ο ανιψιος μου να κοιμηθει εδω απόψε και κανουν ακομη τρελες με τον μικρο..:confused::confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...