Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάννα πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μπράβο για το νινάκι :):):):) Ευτυχώς που και ο Λευτέρης σου είναι καλύτερα. Τον τσίτωσες βρε τον αντρούλη σου το βράδυ και γι' αυτό σου έβαλε τις φωνές. Ελπίζω να είστε εντάξει τώρα.

Μαρίνα περαστικά στο μπουμπουκάκι σου. Σίγουρα θα τη βοηθήσει ο θηλασμός. Τελικά θα το παραγγείλεις το προσκλητήριο; Αχ κάψαμε τόση φαιά ουσία για το τίποτα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Deleni περαστικά στην Αναστασία σου. Εύχομαι να μην είναι σοβαρό. Έχετε και βάφτιση μπροστά σας.

Πετρούλα και ο δικός μου εφιάλτης είναι ο καιρός. Αχ ας μας λυπηθεί ο καλός Θεούλης. Ήμαρτον τέλος Ιουνίου είναι πια!!!!

Βατραχάκι εμένα μου άρεσε το πρώτο φόρεμα πολύ, είναι στο στυλ μου, και με ψηλοτάκουνο νομίζω θα είναι σούπερ. Μου άρεσε και αυτό που έβαλε η Πετρούλα με την νεράίδα. Κοριτσομάνα βλέπεις ;););););) Σε ευχαρστώ για τις αριστόγατες που μου έβαλες. Έφτιαξα με αυτές το βιβλίο ευχών γιατί η πρόσκληση τελικά ήταν τηλεφωνική.

Βικάκι το είχα ακούσει αυτό το θέμα με τον ξυλοδαρμό στον Παπαδάκη......αίσχος. Περαστικά και σε εσένα. Αχ και εγώ θέλω να βγάλω μια ελιά και είναι στο πρόσωπο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

pikoulini αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί τον θέλαν μόνο για συνέταιρο κι όχι για υπάλληλο πιά;;; Πεισματικά κι εκβιαστικά το πήγαν; Μήπως έχω καταλάβει λάθος εγώ; Φιλάκια πολλά.

Filaki μου αυτος παιρνει συνταξη και ηθελε να κρατησει το μαγαζι με την αδεια εξασκησεως του ανδρα μου. Να του δωσει ενα ποσοστο και να παιρνει σχεδον τα ιδια λεφτα. Οποτε εκβιαστικα και μονο το πηγε Καθε εμποδιο για καλο αλλωστε!!!

Βρε Μαρινακι συγχαρητηρια μονο εχω να πω για τη ψυχραιμια και την υπομονη σου!!!! Εγω μεχρι 37,5 εφτασε ο Παναγιωτης και τον πηγα μια φορα στο νοσοσκομειο και μια στη γιατρο. Αφου δεν εχουν παει και εμενα στο τρελοκομειο καλα ειναι. Τους βλεπω κανενα βραδ να με μπουζουριαζουνε στο τρελαδικο!!!

Πικουλινάκι εύχομαι ο αντρούλης σου να βρει σύντομα κάτι που τον ευχαριστεί.

......όσο για το τρελάδικο, και εγώ ώρες - ώρες νομίζω ότι 'το χάνω'. Αποφάσισα όμως να αλλάξω και να έχω ως πρότυπα Βίκυ, Μαρίνα και Φιλάκι. :D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Filaki μου αυτος παιρνει συνταξη και ηθελε να κρατησει το μαγαζι με την αδεια εξασκησεως του ανδρα μου. Να του δωσει ενα ποσοστο και να παιρνει σχεδον τα ιδια λεφτα. Οποτε εκβιαστικα και μονο το πηγε Καθε εμποδιο για καλο αλλωστε!!!

χαααααααααααχαχχαχ

Πολύ έξυπνος δεν το παίζει το πρώην αφεντικό του άντρα σου?????

Δηλ εκείνος να εισπράττει????

και ο άντρας σου να χρεωθεί ότι στραβό γέινη??

ρε κοίτα κάτι ξυπνοπούλια που κυκλοφορούν ελευθέρα

ρε ουςτττ από εκει

αντε να παει να κλωσήσει τα αυγά του αλου ................

να του πείτε εκ μέρος της μαμαλευτερακι

αααααααααααααα :twisted::twisted::twisted:

:tongue::tongue:

Καλησπέρα!

Μαελένη μου μήπως θα ήταν σκόπιμο να του κάνετε και κανένα τεστ να δείτε σε τι επίπεδα και που είνια αλλεργικός;:roll: Πάντως καλά το είχες καταλάβει εσύ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...

Πικουλίνη μου όλα θα πάνε καλά και αφού είναι τέτοια περίπτωση να μην φοβάται καθόλου... Σίγουρα θα υπάρχουν και πελάτες που θα τον ακολουθησουν...;)

Βατραχάκι ωραία τα φορέματα αλλά και εγώ είμαι επιφυλακτική με τα νούμερα...τώρα αν είναι όπως τα λες με τα μέτρα μάλλον δεν υπαρχει θέμα;)

Ηλιάνα μπράβο στο σποράκι σου!!!!

Κίκο μου όλες έχουμε αγωνία πριν τους μεγάλους υπερήχους... όλα θα πάνε καλά όμως είμαι σίγουρη!!!!

Πετρούλα εγώ αν και δεν έχω καμία πείρα με την διακοπή της πάνας θα έκανα το "κόλπο" της Ρίτας...υποσέντονα και βλέπουμε...:D

Μαρίνα πρέπει και εγώ να σου δώσω συγχαρητήρια... εμένα η γκρίνια της Αναστασίας σήμερα δεν περιγράφεται...απορώ πως τα κουμαντάρεις και τα δύο...

Στα δικά μας... ο πυρετός της φτάνει στο 38 (δεν τον άφησα να φτάσει και παραπάνω) αλλά με το ντολάλ το υπόθετο δεν πέφτει κάτω απο 37... εντωμεταξύ με 37 και όλο το κορμάκι της ζεματάει...:roll::roll::roll: Τώρα ήταν στις 6,15 να της δώσουν πονστάν και η έξυπνη μάνα μου της έδωσε ντεπόν :twisted::twisted: πάλι θα ψηθεί το πουλάκι μου...:(:( Δεν έχει φάει και απολύτως τίποτα...τουλάχιστον δεν ξαναέκανε εμετό...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Λαζαρένια να εισαι καλά και σε ευχαριστω μονο που το πρότεινες!!!Πολύ ευγενικο εκ μερους σου!!!

Κικη ειναι σωστο αυτο που λές οτι ειναι στο παιδί!!Αλλωστε εγω το ειπα οτι ηταν πολύ συνεργασιμος ο Αναστασης παρα την ζωηραδα του..Δεν απαίτησα, δεν πίεσα, δεν ζορισα..Το μονο που θυμαμαι σαν το πιο δυσκολο κομματι που προσπαθησα να καθιερωσω ήταν ο υπνος με τα μαλλια..Ακομη και την πάνα πιο εύκολα την βγαλαμε...

Κι εγω ξερεις δεν ειμαι πολύ της υπομονης αλλα αφου εβλεπα οτι ο μικρος ηταν πολύ κοντα στο να απαλλαγει απο καποιες συνηθειες, το συνεχισα..

Ελένη φαινεται οτι ο πυρετος σας δεν θα κρατησει για πολύ!!Περαστικα της!!!

Ρε κοριτσια εδω βρεχει...:(:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πικουλινι μην σκατε για τη δουλεια και ευτυχως που ειστε cool.

Tα καλυτερα να ξερεις βγαινουν καπως ετσι.Εχουμε βρεθει πολλακις και εμεις σε αδιεξοδο στο παρελθον και καναμε πραγματα που υπο αλλες συνθηκες δεν θα τα αποφασιζαμε και τελικα μας βγηκαν σε καλο.

Η μαμα μου λεει οτι ο καιρος ετσι θα παει και το σκ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Πετρούλα μου...

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια έχω και τον άντρα μου και έχω εκνευριστεί... ανησυχεί, θέλει να συμμετέχει και να την προσέχει και όλα καλά...

Η μικρή έχει φάει κόλλημα με μένα και ακόμα και με τις γιαγιάδες στις οποίες έχει τρελή αδυναμία σήμερα καθεται με δυσκολία και θέλει εμένα και επειδή όλη μέρα η μικρή φωνάζει "μαμά, μαμά" και δεν θέλει να την παίρνει κανείς αγκαλιά παρά μονο εγώ έχει πέσει στα μαύρα πανιά και όλο λέει "δε με θέλει η μικρή" :evil::evil:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γεια σας φιλενάδες!

Τρίτη-Τετάρτη ήμουν στο κρεβάτι..έκανα μια εξαγωγή στο δόντι την οποία έπρεπε να την είχα κάνει πολυυυυυυ καιρό(ήταν ένα από τα δυο που περυσι μου είχαν δημιουργήσει την ιστορία με το ιγμόριο..), ταλαιπωρήθηκα πολύ, έχω και ράμματα και γενικά ήμουν πολύ χάλια. Ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Εννοείτε πως μόλις είδα τον αριθμό των σελίδων δεν μπήκα καν στον κόπο να γυρίσω πίσω να διαβάσω...:oops:Από την τελευταία σελίδα λοιπόν:

deleni περαστικά στην Αναστασία!

Μαρίνα ακόμα ταλαιπωρούνται τα μικρά? Περαστικά και σε εσάς!

giovanna η Αλεξάνδρα είναι εντάξει τώρα? Πάντως κι εσύ μια χαρά είσαι! Σε καλό δρόμο! Άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι ιώσεις σας ήρθαν απανωτά και είναι απόλυτα λογικό που σε έπαιρνε από κάτω..που να δεις εγώ πως θα είμαι από Σεπτάμβρη. Παρέα με την πικουλίνα σε κανα τρελλάδικο(γιατί θα στενοχωριέται κι αυτή μαζί μου που θα αρρωσταίνει η Εύα..:lol: )

Ηλιάνα απ'ότι κατάλαβα το νινάκι μια χαρά ε? Μπράβο κοριτσάρα μου!

Κικίτσα μου αν δεις ότι δεν πιάνει τίποτα ξαναγύρισε στο μπιμπερό. Κι εγώ πιστεύω πως αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να το κόψουν( το έζησα με τον ανηψιό μου που έπινε μόνο γάλα και μόλις έκοψε το μπιμπερό έκοψε και το γάλα..) αλλά το προτιμώ από το να κόψει το γάλα. Εμένα μια φορά μόνη της μου ζήτησε καλαμάκι και ήπιε μια γουλιά και μετά μου ζήτησε πάλι το μπουκάλι. Επέμεινα λίγο και δεν ήπιε σταγόνα και μόλις της έδωσα το μπουκάλι το ήπιε κατευθείαν. Α, ο ανηψιός μου τον Ιούλιο κλείνει τα 4. Εννοείτε ότι η μαμά του άκουσε τρελλό κράξιμο από όλους που του είχε ακόμα μπιμπερό αλλά εγώ επέμενα πως ''έξω από το χορο...''. Το παιδί τρεφόταν μόνο με γάλα. Και με το ποτήρι δεν έπινε. Μόλις λοιπόν ένιωσε έτοιμη γιατί είχε βρει κανα δυο λιχουδιές που του άρεσαν το πέταξε. Και για 1 μήνα δεν ήπιε σταγόνα γάλα από το ποτήρι. Τελικά τώρα το πίνει κρύο κατευθείαν από το ψυγείο. Δεν μπορούσε από το ποτήρι να το πιει ζεστό. Τώρα το πίνει ξανά σαν νεράκι.

Λαζαρένια μου για την πιπίλα εσένα σου είχα γράψει..

Πετρούλα και εδώ έβρεξε πριν καμιά ωρα..

Βατραχάκι πάω να δω και τα υπόλοιπα φορέματα να σου πω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

"δε με θέλει η μικρή" :evil::evil:

Αχ και εμένα όταν κατά καιρούς το κάνει αυτό η Εύα τα βάφει μαύρα..χαζομπαμπάδες! :lol: Αλλά από το να είναι αδιάφοροι καλύτερα έτσι:mrgreen:

Ριτάκι καλά να περάσετε!

Βατραχάκι μου άρεσε πολυ το στυλ από αυτά που έβαλε η Πετρούλα. Το δευτερο πιο πολύ από τη νεράιδα αλλά σε άλλο χρώμα ίσως. Όλα τα άλλα δεν μου φάνηκαν τόσο νεανικά..Θα σε προτιμούσα με κάτι πιο τρέντυ! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

armaki μου περαστικα σου!

deleni μου ευχομαι να ειναι ο τελευταιος πυρετος που σου κανει η μικρη!

να σε ρωτησω η κυρια που τα προσεχει τα καταφερνει και με τα δυο;γιατι εγω και τα δυο σε μια γιαγια λιγο δυσκολα δεν τα βγαζουν περα.

πηρα τηλ την γιατρο μας να κλεισω ραντεβου και την ρωτησα για το εμβολιο και μου ειπε καλυτερα να τα κανουμε χωρια τα εμβολια κι οχι αυτο που ειναι και μμρ και ανεμοβλογιας μαζι χωρια λεει ειναι πιο αποτεσλαματικα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...