Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό και το χρώμα και το σχέδιο!!!!!

Θα καταφέρεις να το παραγγείλεις ακριβώς στο μεγεθός σου όμως?

Ωραία φορέματα στο site, έτσι με μια πετατή ματιά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

όπα εδώ είσαι στο στοιχείο μας

σουπερρρρρρρρρρρρ

πάντως και ένα μακρύ λέει για μαμα σε βάφτιση δίνει άλλων αέρα εγω μακρύ φορούσα θυμάσαι….

:tongue::tongue:

Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στην Ηλιάνα για τον υπέρηχο , πάντα τέτοια με το καλό να είναι όλα. Μόνο 4 ½ κιλά βρε κοπέλα μου , καλά δεν πεινάτε εσείς βρε κορίτσια , γιατί εγώ λυσσάω της πείνας κάθε λίγο και λιγάκι. Το περιστατικό της άλλης οικογένειας όμως που μας περιέγραψες μόνο τραγικό μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Πλησιάζει και εμένα ο καιρός μου για τη Β΄επιπέδου και με έχει πιάσει τρομερή ανασφάλεια. Μα καλά , δε λένε ότι οι παλινδρομήσεις συμβαίνουν κυρίως στο 1ο 3μηνο , πως σε μια τέτοια προχωρημένη εγκυμοσύνη συνέβη κάτι τέτοιο;

αχ δεν σε σκέφτηκα και πήγα και το έγραψα συγγνώμη:(:(:(:(

στο άλλο καφέ δεν το ανάφερα

αχ σε ξεχάσετε

σε παρακαλώ μην το διαβάζεις και μην το σκεφτεσαι συγγνώμη :(:(:(:(

Κικη εγω συμφωνω και το εχω ξαναπει αλλα δεν ειναι μονο θεμα παιδιου αλλα και θεμα timing.Αντε και δεν του το εκοβα το μπιμπρο τοτε που το εκανα και δεν ετρεχε και τιποτα τωρα θα το δεχοταν το ιδιο ευκολα ή θα ηταν χειροτερα?

Για αυτο λεω οτι η καθε μια ξερει το παιδι της.Ο Γρηγορης ειναι αντιδραστικος παρααα πολυ σε αλλαγες εδω σφραγιζει το στομα του αμα δει φαγητο που δεν εχει δοκιμασει σιγα μην του αλλαζα ευκολα το ποτηρι και το δεχοταν.

Εξαρταται λοιπον ποτε κρινει η καθεμια μας οτι ειναι καλυτερο να το κανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ριτα δεν ξερω εχουν παρει πολλες κοπελες και μειναν πολυ ευχαριστιμενες και απο το ραψιμο και απο το υφασμα δινεις ολα σου τα μετρα σου λεει τι να μετρησεις και σου το ραβει και οι τιμες ειναι πολυ κατω δηλαδη εδω για ενα τετοιο φορεμα θα ηθελα περιπου 250 ευρω αυτο εχει μονο 45 + τα μεταφορικα αναλογος το βαρος

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εγω με τη δουλεια μια χαρα, αρχιζω να βρισκω τους ρυθμους μου! Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μια με το αγχος της δουλειας, μια με την αρρωστια του Σωτηρη, απο τη στεναχωρια μου εχασα 4 κιλα σε 15 μερες! Κατι ειναι κι αυτο, ελπιζω να τα κρατησω!
Τί λες παιδάκι μου δε νομίζω ότι σου περισεύανε αν θυμάμαι καλά...!!!! Ξεκίνα πάλι να τρως!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ριτα δεν ξερω εχουν παρει πολλες κοπελες και μειναν πολυ ευχαριστιμενες και απο το ραψιμο και απο το υφασμα δινεις ολα σου τα μετρα σου λεει τι να μετρησεις και σου το ραβει και οι τιμες ειναι πολυ κατω δηλαδη εδω για ενα τετοιο φορεμα θα ηθελα περιπου 250 ευρω αυτο εχει μονο 45 + τα μεταφορικα αναλογος το βαρος

Πλάκα κάνεις μονο 45 ευρ

?

θέλω και εγώ από εκεί όπως είπα έχω γάμο το Πάσχα παντρεύω το αδελφάκι μου το στερνοπούλι μας και θέλω να κάνω μπαμ

Πλάκα κάνεις μονο 45 ευρ

?

θέλω και εγώ από εκεί όπως είπα έχω γάμο το Πάσχα παντρεύω το αδελφάκι μου το στερνοπούλι μας και θέλω να κάνω μπαμ

καλε οχι αυτα τα δυο που εδειξα ειναι στην ιδια τιμη τα περισσοτερα τοσο εχουν και καποια λιγο πιο ακριβα μπες και δες οι τιμες ειναι σε δολαρια κανε μετατρωπη

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλε οχι αυτα τα δυο που εδειξα ειναι στην ιδια τιμη τα περισσοτερα τοσο εχουν και καποια λιγο πιο ακριβα μπες και δες οι τιμες ειναι σε δολαρια κανε μετατρωπη

Χα μπήκα δεν ξέρω καλά αγγλικά αλά έβγαλα άκρη πάντως όταν χρειαστώ θα με βοηθήσεις νταξξξξξξ?

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4158

δεσσσσσσσσ για αδερφη νυφησ λεμε τωρα

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4147 και αυτο ..............@@@@

Διαφημίσεις

αχ δεν σε σκέφτηκα και πήγα και το έγραψα συγγνώμη:(:(:(:(

στο άλλο καφέ δεν το ανάφερα

αχ σε ξεχάσετε

σε παρακαλώ μην το διαβάζεις και μην το σκεφτεσαι συγγνώμη :(:(:(:(

Καλέ Ηλιάνα μη μου ξαναζητήσεις συγνώμη , τι είμαι και μου ζητάς συγνώμη.

Ανέφερες ένα περιστατικό που είδες και καλά έκανες. Ούτως η άλλως και εσύ είσαι έγκυος όχι μόνο εγώ και δυστυχώς αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν και ακούγονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Νομίζω πως όλες μας λίγο πολύ σε κάθε υπέρηχο έχουμε τρομερή αγωνία να δούμε αν όλα είναι καλά , έτσι και τώρα που πλησιάζει ο 2ος μεγάλος υπέρηχος έχω και εγώ ανάλογη αγωνία , όχι ότι με αυτό που έγραψες τρομοκρατήθηκα ακόμα περισσότερο. Ηλιάνα μου ειλικρινά επειδή μου έχει συμβεί παλίνδρομη εγκυμοσύνη , νομίζω ότι και 5 παιδιά να κάνω πάντα θα έχω την ίδια αγωνία και ανησυχία σε κάθε υπέρηχο είτε ακούω για παλινδρομήσεις είτε όχι μόνο και μόνο επειδή τη βίωσα.

Ριτάκι και αυτό σαφώς έχω πει ότι δηλαδή δεν το αφήνουμε μόνο στο παιδί και επαναπαυόμαστε λέγοντας ότι έχει καιρό ακόμα για τέτοιες αλλαγές και τόνισα ότι πρέπει και οι γονείς να κάνουν αρχικά την προσπάθεια (σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία , γιατί σωστά λες ότι όσο πιο μικρά τόσο καλύτερα τις αποδέχονται τις αλλαγές) και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Σε κάθε ηλικία περνάνε και διαφορετική φάση τα παιδιά μας και δυστυχώς δεν ξέρουμε τις αντιδράσεις τους αν δεν τα δοκιμάσουμε πρώτα.

κικο μου κι εγω για το μπιμπερο το προσπαθησα και δεν επινε καθολουυυυυυυυυυ γαλα.οποτε το αρχισα παλι.

για την πιπιλα θεωρω οτι οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα.

θα δειξει πως παει η κατασταση.

παντως σημερα τι εκανε.πηρε την πιπιλα του μπιμπερο και την πιπιλιζε.δεν περιμενα να την εχει τοσο αναγκη γιατι την μερα δεν την ηθελε καθολου.αλλα στον υπνο ηταν απαραιτητη.

πετρουλα για τα στρατιωτικα σπιτια λογικα θα κανουν τα χαρτια τους.

δεν ειναι κανενας μπελας.αν χρειαστουνε τοοτιδηποτε να δωσεις και τηλ μου.μακαρι να ειχα κι εγω εναν ανθρωπο εδω οταν ηρθα να με κατατοπισει σε 5 πραγματα.

τι λες τωρα?με μικρο μωρο και δεν θα τους βοηθησω?

οτι θελουνε εδω ειμαι οκ?

1654096yn4fep17z7.gif

οκ κι εγω του χρονου παντρευω τον αδερφο μου!

αντε να ψαχνουμε μαζι κορμια θανατηφορααααααααααααααααααα

θα γινουμεεεεεεεεεεε

χααααααααα

Εσύ μακρύ σκάφτεσαι για τον γάμο του αδελφού σου ?

εγώ θέλω να κάνω μπαμ

όχι όμως να ξεπέρναω την νύφη

άσε που θα είναι μια κούκλα

απλά λέμε τώρα θέλω να είμαι πολύ καλή και εγώ

..

Καλέ Ηλιάνα μη μου ξαναζητήσεις συγνώμη , τι είμαι και μου ζητάς συγνώμη.

Ανέφερες ένα περιστατικό που είδες και καλά έκανες. Ούτως η άλλως και εσύ είσαι έγκυος όχι μόνο εγώ και δυστυχώς αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν και ακούγονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Νομίζω πως όλες μας λίγο πολύ σε κάθε υπέρηχο έχουμε τρομερή αγωνία να δούμε αν όλα είναι καλά , έτσι και τώρα που πλησιάζει ο 2ος μεγάλος υπέρηχος έχω και εγώ ανάλογη αγωνία , όχι ότι με αυτό που έγραψες τρομοκρατήθηκα ακόμα περισσότερο. Ηλιάνα μου ειλικρινά επειδή μου έχει συμβεί παλίνδρομη εγκυμοσύνη , νομίζω ότι και 5 παιδιά να κάνω πάντα θα έχω την ίδια αγωνία και ανησυχία σε κάθε υπέρηχο είτε ακούω για παλινδρομήσεις είτε όχι μόνο και μόνο επειδή τη βίωσα.

Όχι δεν έχεις δίκιο έπρεπε να μην το αναφέρω καν νιώθω πολύ άσχημα τώρα αχ μην το σκεφτεσαι καθόλου σε παρακαλώ

ενταξηηηηηηη ?

φιλιαααααααααα είσαι πολύ γλυκιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...