Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα μου λες οτι ειναι απο τον θηλασμο αυτα τα νουμερα;αχ μην το πεις σε κανεναν ομως γιατι θα με φανε μετα χαχαχα!!!!

Βικακι μου καλη αναρωση πω ανατριχιασα με την περιγραφη!!!

Μαρινα μου περαστικα σας ολα μαζι σας ηρθαν αμαν ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε ελενη εγω ημουν κατι σαν το Ναταλακι της Μαριζας και παρολα αυτα δεν εχω τιποτα τωρα.Οποτε μην αγχωνεσαι!!!

Το ελπίζω Ρίτα μου γιατί άκουσα περίπτωση γιού φίλης που τώρα ανακάλυψαν την αλλεργία στα γαλακτοκομικά (θα πάει τρίτη δημοτικού) και έχει πάει πάρα πολύ πίσω η ανάπτυξη του παιδιού από αυτόν το λόγο.

Τους το είπε η γιατρός που την ανακάλυψε!!!!!! Τρομερό δεν είναι?

Λέει θα μπορούσα να είχε ψηλώσει άλλους 10 ποντους αν το αντιλαμβάνονταν νωρίτερα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σαρδελακι εμενα αυτο που θα με τραβαγε σε ενα μαγαζι θα ηταν μια καλαισθητη πρωτη εικονα. Αν εχεις βιτρινα μια καλογουστη βιτρινα, αν δεν εχεις μια περιποιημενη ταμπελα. Εμενα προσωπικα δε θα με τραβαγαν οι προσφορες (μη φανταστεις οτι μου τρεχουν απο τα μπατζακια), απλα εχω στο μυαλο μου οτι οπου ακους πολλες προσφορες, τα πραγματα δεν ειναι οπως τα περιμενεις (αισθητικα εννοω..). Στο δικο μου μυαλο παντα ετσι? Απο εκει και περα εφοσον θα εβλεπα κατι που θα με ενδιεφερε θα κοιταζα να μειωσω οσο μπορω την τιμη, αλλα αυτο σε δευτερο σταδιο...

Σαρδελάκι θεωρώ και εγώ πως η βιτρίνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εγώ προσωπικά για να μπώ σε ένα μαγαζί θα το κάνω μόνο αν με τραβήξει η βιτρίνα αλλιώς προσπερνώ, είναι πολύ λίγα τα μαγαζία που θα μπω μόνο και μόνο επειδή έχουν το όνομα και υστερούν σε βιτρίνα. Επίσης η ταμπέλα να προσπαθήσεις να τη φτιάξεις όσο μπορείς πιο εντυπωσιακά όμορφη και καλαίσθητη γίνεται, παίζει εξίσου μεγάλο ρόλο με τη βιτρίνα και τέλος θεωρώ πως τα δώρα ή κάποια προσφορά (στην παρούσα φάση της κρίσης) θα δελεάσουν αρκετό κόσμο. Όπως και να το κάνεις όταν ακούς από τον ιδιοκτήτη ότι υπάρχει κάποιο δώρο και κάποια ανταπόδωση στην αγορά που θα κάνει ο πελάτης έχει θετική ανταπόκριση. Προσωπική μου γνώμη πάντα όλα τα παραπάνω.

Να πω και εγώ τη γνώμη μου και ελπίζω να βοήθησω την Αλεξάνδρα μας όσο μπορώ.

Θα είσαι σε όροφο και δεν θα έχεις βιτρίνα σωστά; Αν όμως έχεις μπαλκόνι ή παράθυρα από την πλευρά του δρόμου, και αν είσαι σε πεζόδρομο με κίνηση και μαγαζιά ακόμα καλύτερα, μπορείς να φτιάξεις μια χαριτωμένη μικρή βιτρίνα από εκεί. Πάντα μπορεί να την δει κάποιος που περπατάει στο απέναντι πεζοδρόμιο ή από απέναντι πολυκατοικίες κλπ. Αυτό, σε συνδυασμό με μια όμορφη πινακίδα, θα σε βοηθήσει αρχικά. Μετά έχεις σκεφτεί τη διαφήμιση σε ραδιόφωνο; Ένα όμορφο ρομαντικό τραγουδάκι και ένα πιασάρικο κείμενο είναι ότι πρέπει. Μην τονίσεις όμως το θέμα των προσφορών. Προσωπικά όταν ακούω για προσφορές από την αρχή σκέφτομαι 'ποιος ξέρει τι μ@λ@κι@ θέλει να μας πουλήσει;' (σύγγνώμη αλλά αυτό μου περνάει από το μυαλό :oops::oops::oops:). Αυτό μπορείς να το κάνεις αφού μπει η πελάτισσα στο μαγαζί και να διαδοθεί έτσι στόμα με στόμα. Βοήθησα καθόλου;

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

… αρχικά ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το ντουντουναρακο μας δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα στηλ φορέματα βασικά δεν μου ταιριάζουν εχω ανοιχτή λεκάνη κα μαυτα φαίνομαι βαρελάκι θέλουν κορμί αυτά τα ρούχα

Ηλιανα μου δεν σου αρεσαν ή δεν σου ταιριαζουν???

Εμενα το πρωτο μου αρεσε αλλα ξερω οτι δεν θα μου ταιριαζει γιατι εχω πεταχτα κοκαλα στο στερνο..Το δευτερο κα μου αρεσε και πιστευω θα μου ταιριαζε..ειμαι και εγω με ανοιχτη λεκανη!!!Αυτα ειναι που κρυβουν και καποιες ατελειες..Μιλάω για μενα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιανα μου λες οτι ειναι απο τον θηλασμο αυτα τα νουμερα;αχ μην το πεις σε κανεναν ομως γιατι θα με φανε μετα χαχαχα!!!!

Τηλ τώρα στο άντρα σου χχχχ οχοχοχοχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλέ θα δεις μετά θα σε φτηνη γιατί θα σε έχει χορτάσει στανταρ στο λεω αυτό

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κι εγω κοριτσια συμφωνω στο ναμην την ξαναδωσω γαιτι μετα πιο δυσκολα θα κοπει.

πιο δυσκολο κι απο πανα μου φαινεται........

απλα βλεπω οτι μαλλον βγαζει και τραπεζιτη πισω γιατι βαζει τα χερια της στο στομα της και ισως αυτο να της δημιουργει ενταση.

θα δω πως θα παει και θα αποφασισω.ευκειρεια τωρα που λειπει 5ημερο ο συζ για να μην του σπαει τα νευρα γιατι αυτες τις μερες ηταν πολυ νευρικος.

αχ συγχωρεστε με που δεν σας απαντησα......

ολες καλα ελπιζω ετσι?

πετρουλα ερχονται εδω στο νησι?αν ναι οτι χρειαστουνε να τους βοηθησω.ακομη και για σπιτι αν θελουνε.οκ?

1654096yn4fep17z7.gif

ι Προσωπικά όταν ακούω για προσφορές από την αρχή σκέφτομαι 'ποιος ξέρει τι μ@λ@κι@ θέλει να μας πουλήσει;' (σύγγνώμη αλλά αυτό μου περνάει από το μυαλό :oops::oops::oops:). .

Συμφωνώ διαφήμιση πολύ κάνουν σε σκάρτο πράγμα:D:D:D

άλλα τρικ θέλει το μαγαζί

και εγώ προτείνω να πάει ως πελάτης σε μαγαζιά να δει πως θα της φερθούν να σημείωση τη θα της άρεσε προσωπικά και τι όχι ;););)

και σε αλλεσ πόλης όχι απαραίτητα στην Θεσσαλονίκη το έχουμε κάνει αυτό στα πλαίσια μιας ασκήσεις στην σχολή

για το κομμωτήριο

πήγαμε σε άλλες πόλης και χτενιστήκαμε ωσ πελετασ σε καλά κομμωτήρια και σε κάποια της γειτονίας και κρατούσαμε σημειώσεις να δούμε τα συν και τα πλην μεγάλο σχολειό αυτό μάθαμε πολλά πράγματα αξιολογήσαμε σε τι πελάτες απευθυνόμαστε και τι παροχές θέλουν βοηθηθήκαμε στο πως να προσαρμοστούμε και να κατεβούμε η να ανέβουμε στο επίπεδο κάθε πελάτισσας

:tongue::tongue:

Κάνω ένα γκάλοπ τώρα με εσάς και ερωτώ: εσάς τί θα σας τραβούσε σε μία διαφήμιση για ένα καινούργιο μαγαζί με αντικείμενο ότι έχει σχέση με γάμο και βάπτιση; Τί θα σας έκανε να πάτε στο μαγαζί και να δείτε την δουλειά μου και ίσως να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάτι.
Εμένα θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον αν καταλάβαινα ότι αυτό το μαγαζί έχει το κάτι διαφορετικό, κι όλοι μετά να μου λένε "Πωπωωωωωω, καλέ από πού το πήρες αυτό;;;" Ακόμα κι η προτότυπη αυτή υπηρεσία που λες, να νοικιάζεις βραδινά φορέματα, κατάλαβα καλά;, κι αυτό θα με τραβούσε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

πετρουλα ερχονται εδω στο νησι?αν ναι οτι χρειαστουνε να τους βοηθησω.ακομη και για σπιτι αν θελουνε.οκ?

Λαζαρενια τους ειπα οτι εχω μια φιλη και αν χρειαστουν καποιες πρωτες πληροφορίες θα σε ψαξω (και καλά...) να σε βρω...

Μου ειπαν οτι πρωτα θα ρωτησουν στα στρατιωτικα σπίτια και μετα αν αντιμετωπίσουν πρόβλημα θα μου πουν ...

Να εισαι καλά, αλλα τι θες..μπελαδες στο κεφαλι σου??Και εγω μετα σκεφτηκα οτι ίσως εκανα μαλ%^$ια που τους το είπα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αυριο ειναι η τελευταια του μερα στη δουλεια. Ειναι τοσο θυμωμενος που ευτυχως δεν ειναι καθολου συναισθηματικα φορτισμενος. Απο αυριο εχουμε ανεργο μπαμπα.
pikoulini αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί τον θέλαν μόνο για συνέταιρο κι όχι για υπάλληλο πιά;;; Πεισματικά κι εκβιαστικά το πήγαν; Μήπως έχω καταλάβει λάθος εγώ; Φιλάκια πολλά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στην Ηλιάνα για τον υπέρηχο , πάντα τέτοια με το καλό να είναι όλα. Μόνο 4 ½ κιλά βρε κοπέλα μου , καλά δεν πεινάτε εσείς βρε κορίτσια , γιατί εγώ λυσσάω της πείνας κάθε λίγο και λιγάκι. Το περιστατικό της άλλης οικογένειας όμως που μας περιέγραψες μόνο τραγικό μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Πλησιάζει και εμένα ο καιρός μου για τη Β΄επιπέδου και με έχει πιάσει τρομερή ανασφάλεια. Μα καλά , δε λένε ότι οι παλινδρομήσεις συμβαίνουν κυρίως στο 1ο 3μηνο , πως σε μια τέτοια προχωρημένη εγκυμοσύνη συνέβη κάτι τέτοιο;

Λαζαρένια μου , εσύ έχεις πρόβλημα με την πιπίλα απ’ότι διάβασα και σε νιώθω απόλυτα γιατί και εγώ αντιμετωπίζω ανάλογο πρόβλημα τώρα που κόψαμε το μπιμπερό και δεν θέλει να βλέπει το γάλα. Δεν μπορώ να σε συμβουλέψω γιατί ούτε και εγώ είμαι σίγουρη τι θα κάνω. Ομολογώ πως αν συνεχίσει να μη πίνει γάλα τότε θα επανέλθω στο μπιμπερό μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση.

Μαρινάκι τραβάς όντως λούκι με τα ζουζούνια αλλά πιστεύω πως από του χρόνου θα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα με τις ιώσεις μιας και θα έχετε αποκτήσει του κόσμου τα αντισώματα. Αν τίθεται όμως θέμα αλλεργίας με τη μικρή , μακάρι και εσείς να το αντιμετωπίσετε κατάλληλα.

Μαελενίτσα ίσως είναι αναλόγως τον οργανισμό το θέμα των αλλεργιών, υπάρχουν άτομα που ξεπερνάνε τις αλλεργίες στα 5 τους άλλοι στα 15 και άλλοι ποτέ, όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που ενώ δεν έχουν κάποιο πρόβλημα εκ γεννετής , μετέπειτα παρουσιάζουν αλλεργία και μάλιστα ετεροχρονισμένα. Ο μπαμπάς μου για παράδειγμα ενώ μικρός είχε φάει τσιμπιές από μέλλισσες άπειρες δεν είχε κανένα πρόβλημα , στα 50α του ξαφνικά όμως ανακαλύψαμε ότι αν τον τσιμπήσει μέλισσα και δεν κάνει αμέσως κορτιζόνη μπορεί να χάσει και τη ζωή του.

Πετρούλα σχετικά με το μπιμπερό όπως έχω ξαναπεί είχες παιδί και εσύ και η Ρίτα τα οποία αποδέχτηκαν εύκολα αυτή την αλλαγή και ανταποκρίθηκαν αμέσως και καλά κάνατε , δυστυχώς όμως γι’αυτό λέω πως όλα τα παιδιά δεν είναι τα ίδια και παρόλο που υπάρχουν γονείς που προσπαθούν να περάσουν αυτές τις αλλαγές δυστυχώς οι προσπάθειες είναι μάταιες. Και εγώ σε πληροφορώ μόλις μάθανε ότι έκοψα το μπιμπερό αμέσως όλοι με κατακρίνανε ότι το έκανα πολύ νωρίς και ότι θα πρέπει να ξαναγυρίσω τάχιστα στο μπιμπερό για να δω αποτέλεσμα αλλά δεν ακούω κανέναν παρα μόνο το ίδιο το παιδί. Εφόσον δηλαδή ο μικρός μου δείξει ότι με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να το δεχτεί μόνο τότε θα πισωγυρίσω.

Σας φιλώ την κάνω για το σπίτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...