Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?προσπαθω να σας διαβασω αλλα εχω προβλημα.

εχουμε χασει τον υπνο μας.

κοψαμε την πιπιλα και δεν κοιμαται ουτε μεσημερι ουτε βραδυ κι εκτος απο αυτο δεν θελει και την κουνια της.

δηλ ολες μου οι προσπαθειες και οι κοποι πανε χαμενοι!

κουραστηκα τοσο να την μαθω να κοιμαται μονη της και σε σωστη ωρα και τωρα ολα στραφι.κι εχω και τον αντρα μου να φωναζει και να λεει οτι θα της δωσει πιπιλα!

τι να κανω δεν ξερω........

περαστικα στα αρρωστουλικα .πως ειναι σημερα?

οι εετασεις μου καλες ειναι.χαμηλο σιδηρο και φεριτινη εχω και b12.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμάν η καημένη η κοπέλα. Αδικο δεν είναι βρε παιδιά..

Πολύ!!!!Κριμα...

Ηλιανα μην επηρεαζεσαι..Εσυ να εισαι καλά και το σπορι..ποιο σπορι δλδ ολοκληρη ντουντουνα θα σας χαιρετουσε φανταζομαι....!!!χαχα

Μια χαρα!!!!! πάει κι αυτο....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμεις το γαλα δεν το μειωσαμε καθολου όταν περασαμε στο ποτηρακι..Πίνει και πολύ περισσότερο τωρα,μονο που τωρα εχει κολλησει με το καλαμακι και δεν κανει την προσπάθεια να πιει απο το ποτηρι..Ολοι εσπευσαν να μου πουν μα γιατι βιαζεσαι να το μεγαλώσεις???Του εκοψες την πιπιλα και το μπιμπερο απο τοσο νωρις???Μα δεν τον πίεσα καθολου, μια δοκιμη εκανα και επιασε κατευθειαν....Γενικα μπορω να πώ οτι ηταν συνεργασιμος σε πολλά πραγματα ο Αναστασης, παρα την ζωηραδα του και την τρελα του!!!

Μια γειτονισσα της μαμας μου εχει εγγονη που πάει στον παιδικο και πίνει γαλα απο το μπιμερό και προχτες εφερε το μπουκαλι της μαζί και μια πιπιλα τα οποια ειχαν και τα δυο απο μια μεγαλη τρυπα...δεν μιλησα αλλα αφου το παιδι πίνει απο τοσο μεγαλη τρυπα ποιος ο λογος να μην πιει κι απο το ποτηρι..και η πιπιλα???

Ουτε εμεις το μειωσαμε καθολου ισα ισα θα ελεγα... αλλα ηταν και πολυ μικροτερος και τον ειχε εξιταρει η ιδεα του ποτηριου.

Σε διαβαζω και γελαω παντως...να ξερες ποσες φορες τα ακουσα αυτα...και χωρις λογο κιολας αφου το παιδι δε ζοριστηκε καθολου.τεσπα με εχεις καταλαβει... ολα αυτα τα ακουω βερεσε.Η καθε μαμα ξερει καλυτερα εως πιο σημειο δεοχονται τα παιδια της αλλαγες.Και ποτε θα ειναι πιο ευκολο να τις δεχτουν.

Τα φορεματακι σουπερ, το δευτερο ειναι πολυ ομορφο αλλα μου φαινεται ειναι για κοριτσομανες...εχει πανω μια νεραιδουλα μου φαινεται...χαχα

Ηλιανα μπραβο !!!Συγχαρητηρια.Μεγαλωνει μια χαρα το σποριδιο και ο Λευτερακης ομως πολυ πλακα!!!

Καλε πως περνετε τοσο λιγα κιλα?

Μαελενη θα ξεπεραστει η αλλεργια και εγω σαν παιδι ημουν φουλ και τωρα δεν εχω τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

.

vatraxaki τι site είναι αυτό με τα φορέματα.

Που το ανακάλυψες???? Δεν έχει κάτι άλλο, όχι απαραίτητα φουντωτό, αλλά όχι τόσο μεγαλίστικο?

ειναι αυτο το σαιτ http://www.jessicabrides.com/catalog/category.asp?cid=164 εχει παρα πολλα φορεματα και νυφικα το ειδα στο παρεντς εχουν παραγγειλει πολλες κοπελες απο εκει και οι τιμες τζαμπα αυτο που σας εδειξα εχει 45 ευρω περιπου

το πρωτο δεν μου αρεσει σαν φουσκα θα ειμαι το δευτερο αρκετα καλο

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ τι να πω Λαζαρενια για την πιπιλα...σου κανει κολπα ε???Εμενα δεν τη ζητησε καθολου, για αυτο δεν βρεθηκα σε διλημμα...Την ζηταει δλδ??/Αν ειναι να βγει εκτος προγραμματος και να χασει τον υπνο της, μηπως να της την εδινες μωρε???Σιγα το πραγμα τωρα...Ολοκληρη πάνα βγαλατε, ασε την πιπιλιτσα αφου βλέπεις οτι αντιδραει και δοκιμαζεις αργοτερα

Α δεν σου ειπα!!!Χτες πήγα την πρόσκληση για τοπαρτυ μας στον πρωτο μου ξαδερφο (εχουν κι εκεινη μια μικρή 16 μηνών) και μου ειπε πήρε μεταθεση και μεχρι τελος Αυγουστου ερχονtai στα μερη σας!!!Ηταν και οι δυο μες την τρελή χαρα!!!!Η δε γυναικα του λές και πέρασε στο πανεπιστημιο ενα πραγμα....χαχαχα

Διαφημίσεις

Ηλιανα μου μπραβο στο αγορακι σας!!!!

πολυ κριμα για την αλλη κοπελα ευχομαι να της χαρισει συντομα ο θεος ενα γερο παιδακι!

ασχετο βλεπει καμιας σας greys anatomy τα καινουρια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Το δευτερο φορεμα και μενα μου αρεσε περισσότερο..Το πρωτο ναι ειχε μια νεραιδα αλλα την ειδα μετα..δεν πειραζει!!Μου αρεσε πολύ το υφασμα!!

Αλλα το δευτερο ειναι super!!!

Λαζαρένια μου κοίτα να τρως καλά να ανέβει και λίγο ο σίδηρος! Την επηρέασε τόσο πολύ το κόψιμο της πιπίλας ε? Τι να πω, είναι περίεργη φάση δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα αν θα την την ξανάεδινα εξαρτάται πόσ καιρό θα πάει έτσι, αλλά και απο τις δικές σας αντοχές!

Ηλιάνα μεγάλωσε ο σπόρος εεε? Μπράβο σας! Για την κοπέλα...δεν έχω λόγια! Να βλέπεις όμως και τα θετικά σε 15' η άλλη φίλη σου το έκανε το παιδάκι της!

Ρίτα μου πόσο να τα κρατήσω μέσα και τι θα κερδίσω? Πια όλα αυτά μου φαίνονται ανώφελα γιατί όταν πρωτογέννησα που κράτησα τον μικρό και δεν πήγαινε πουθενά και πάλι άρρωστοι ήμαστε και αρκετά σοβαρά, την τσίμπησε προφανώς από το μπαμπά μου που ήταν κι αυτός κάπως! Δε συμφωνώ με τη λογική να κλείσω μέσα τα παιδιά για να μην αρρωσταίνουν, σίγουρα όσο πιο πολύ επαφή έχει με άλλα παιδάκια τόσο πιο πιθανό είναι να κολλάει. Ωστόσο, από όταν πήγε παιδικό ξανά από Απρίλη, μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα και μία τώρα έκανε πυρετό, με τους εμετούς και τις διάρροιες είμαι σίγουρη ότι είναι κάποια ευαισθησία και έχει τέτοιες αντιδράσεις για να καθαρίσει ο οργανισμός ή αλλεργία σε κάτι που ακόμα δεν έχουμε βρει! Πιστεύω τώρα το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαελενη θα ξεπεραστει η αλλεργια και εγω σαν παιδι ημουν φουλ και τωρα δεν εχω τιποτα.

Αχ βρε Ρίτα μου δίνεις πολύ κουράγιο τώρα. Σ' ευχαριστώ.

Σκέψου να μην μπορεί να φάει τίποτα που να περιέχει γαλακτοκομικά το παιδί!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βρε Μαρινα ουτε εγω ειμαι της αποψης να τα κλενουμε μεσα για να μην αρρωστησουν αλλα οταν αρρωσταινουν απανωτα μηπως θελουν το χρονο τους να παρουν τα πανω τους?Εγω αυτο νομιζω.

Παντως εχεις δικιο το Καλοκαιρι θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλε ελενη εγω ημουν κατι σαν το Ναταλακι της Μαριζας και παρολα αυτα δεν εχω τιποτα τωρα.Οποτε μην αγχωνεσαι!!!

Λαζαρενια μου δε ξερω τι να σου πω...εσυ ξερεις ποσο εντονη αντιδραση εχει.

Δε θελω να ακουστω απολυτη αλλα εγω δεν θα την εδινα.Να σου πω και το λογο?Τωρα οτι εγινε εγινε ,τι τωρα? τι σε 3 μηνες? αν ειναι να αντιδρασει θα αντιδρασει και στο μελλον μη σου πω και χειροτερα...ενταξει λενε οτι το καθε παιδι θελει το χρονο του αλλα δε ξερω και κανενα ουτε διαβασα και κανενα που να του την ξαναεδωσαν σε αυτες τις ηλικιες και μετα να το πηρε πιο ευκολα...

Δε θελω να σε επηρεασω εσυ θα κρινεις αν σε περνει να το παλεψεις κι αλλο.

Και να την ξαναδωσεις δεν τρεχει τιποτα μικρη ειναι ακομα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι να πω κι εγώ θα δούμε! Εντομεταξύ συνάντησα τον από πάνω μας που πάνε τα μικρά στο ίδιο σχολειο, η μικρή του τέζα με πυρετό! Σας αφήνω σιγά-σιγά γιατί το απόγευμα θα καλοπεράσουμε πρέπει να πάμε νοσοκομείο, μπήκε η πεθερά μου ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό αλλά εκτάκτως και μια ξαδέρφη μου! Ωραία θα περάσουμε πάλι, ευτυχώς θα φύγει νωρίς η μάνα μου από τη δουλειά γιατί αλλιώς, τι θα έκανα, αγχώνομαι λιγο γιατί δε θέλω να έχει και τα δύο΄παιδιά ταυτόχρονα αλλά θα γυρίσουμε γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

pikoulini υγεία θα σου στείλω πμ να σου πω κάποια πράγματα τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο τίποτα δεν είναι τυχαίο ΑΥΤΟ να ΘΥΜΑΣΑΙ και μην

στενοχωριέσαι για τον άντρα σου

ana08 περαστικά στο σπουργίτι σου και ευχαριστώ για τις ευχές

κικο μου εγώ είμαι η ποιο άσχετη να απαντήσω για το πώς κόβετε το μπιμπερό καλή επιτυχία πάντως

Deleni αχ η ψυχούλα περαστικά σας

vatraxaki ετοιμάζεσαι για να κανείς κορμί κοπελιά βλέπω ?:tongue:

τι στενό φόρεμα έχεις κατά νου ?:mrgreen:

πολύ σικ και πολύ όμορφο

ρε κοριτσια ο μπεμπης εδω και λιγες μερες μου κανει νουμερα οχι σε μενα στους αλλους ενω ειναι πολυ χαμογελαστος αν πει να τον παρει καποιος αγκαλια ξεσηκωνει τον τοπο κλαιει απαρηγορητος ο τιμος δεν ηταν ετσι πηγαινε παντου αυτον τον κοβω να μην ξεκολλαει απο πανω μου.

ο θηλασμός τα κάνει έτσι τα παιδιά

και μετά πλήρως ανεξάρτητα:D:D:D:D

θα το δεις αυτό στην πορεία θα σε χορτάσει και μετά θα σε φτύσει χχιιχχιχ

maeleni δεν μπορώ να αρρωσταίνει ο μικρός δηλ αν πάθει κάτι ποιο σοβαρό δεν ξέρω τι αντίδρασης θα έχω :?:???::?χάνω την ψυχραιμία μου

μου έβαλε τις φωνές γιατί εκλεγώ που είχε το παιδί πυρετό

δεν μπορούσα να ηρεμίσω μέσα στην νύχτα

προσπαθούσε να με ηρεμήσει έπαθα κρίση πάλι αχχχχχχ

πόσα να αντέξει ο άνθρωπος

και φυσικά καταλήξαμε σε καυγά μετά έκλαιγα από ενοχές που του μίλησα άσχημα

μου ξανά έβαλε τις φωνές

ένα βράδυ με φωνές και κλάματα:(:(:(

περαστικά και σε εσάς μουτσσσσσσσσς στο μικρό σου άγγελο και τι αλλεργία έχει ?

δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω ρε κοριτσια.

διαβαστε ομως εσεις αν θελετε αυτο το θεμα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64035

το διάβασα και σοκαρίστηκα

Βίκυ μου καλή ανάρρωση μουτσσσσσσσσσσσσς:D:D:D

marina28 αχ καρδούλα μου δύσκολη νύχτα και για εσάς αμάν βρε κοπέλα μου τα μικρακια σου καλή ανάρρωση

τσακίζω τους γίγαντές μου με εσάς παρέα.

;

αχχχχχχχχχχχχ στείλε προς τα εδω λίγους μιαμ μαιμ

Για το πώς θα ήθελα να είναι ένα μαγαζί με νυφικά θα γράψω το βραδύ και λαβε άποψης σου ότι είμαι από τις δύσκολες πελάτισσες γενικά :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

..

:tongue::tongue:

Λαζαρενια μου δεν ξέρω κοπέλα μου έχω ακούσει διάφορα σενάρια για την πιπιλά λένε ότι ηρεμεί τα παΐδια και ότι μερικές φορές είναι καλό να την παίρνουν τι να πω εγώ θα την έδινα δεν είμαι τοσο σκληρή ελπίζω να μην λέω μπούρδα εμείς δεν κάναμε χρήση όποτε δεν ξέρω να απαντήσω αν όμως ταλαιπωρείτε το μικρό και ίσως να να την θέλει ισως να είναι κάτι ψυχολογικό και να την αποζητά :(:(:(

Ηλιανα μπραβο !!!Συγχαρητηρια.Μεγαλωνει μια χαρα το σποριδιο και ο Λευτερακης ομως πολυ πλακα!!!

Καλε πως περνετε τοσο λιγα κιλα?.

ευχαριστώ και τώρα και εσύ δεύτερο κοπελιά όσο για τα κιλά πολλά είναι ξεκίνησα βαρια όποτε δεν μου χρειάζονται περισεμε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για το γέλιο το χρειαζόμασταν μετα απο αυτό που έζησα πάλι σήμερα με την κοπέλα που έχασε το μωρό :(:(:(:(:(

αρχικά ευχαριστώ για τα καλά λόγια

για το ντουντουναρακο μας:D:D:D:D

δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα στηλ φορέματα

βασικά δεν μου ταιριάζουν εχω ανοιχτή λεκάνη κα μαυτα φαίνομαι βαρελάκι θέλουν κορμί αυτά τα ρούχα:?:???::?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...