Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω τι να πω με τοσα αρρωστα μωρα.αφου πηρα την πεθερα μου τηλ να μαθω πως ειναι η φωτεινη.μαλλον την προστατευει η αντιβιωση και δεν αρρωσταινει συχνα.

για την βαφτιση δεν ξερω αν θα παω την κυριακη(της συναδελφου εννοω)

θα κανω μπανιο την δευτερα τα μαλλια μου γιατι δεν κανει νωριτερα και μαλιστα τις 2 πρωτες φορες με σαμπουαν μπεταντιν.οποτε με τοσο χαλια μαλλι που δεν μπορω να το χτενισω κιολας που να παω.

προβληματιζομαι ομως με εσενα πετρουλα μου,που χθες μου εκλεισε η χειρουργος ραντεβου για αυριο στις 7 να με ξανα δει στο θεαγενειο.εννοειται πως δεν μπορω να οδηγησω αφου δεν μπορω να γυρισω το κεφαλι μου γιατι με τραβαει.αλλα εχω και το ραντεβου.μολις με ειπε μερα και ωρα απογοητευτηκα.οχι τιποτα αλλα θα με παρεξηγησετε και θα νομιζετε οτι επιτηδες σας αποφευγω,οχι κοριτσια μου!!!

ισως αν τελειωσω νωρις να ερθουμε με τον λουκα,αν μπορει αλλιως δεν ξερω.απογοητευτηκα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τσακίζω τους γίγαντές μου με εσάς παρέα.

Με πήραν τηλ. από το μεσιτικό...θα πάω το απόγευμα να δω 2 διαμερίσματα στην Καλαμαριά και θα σας πω έπειτα τα νέα.

Βικάκι μου η Ειρήνη ασχολείται και με μακιγιάζ, καθαρισμούς και τέτοια; Δεν το ήξερα...καλά που μου το είπες. Αν την δείς σε κάποια φάση ρώτα την αν την ενδιαφέρει και έπειτα μπορω να μιλήσω εγώ μαζί της. Να της δώσεις και τα φιλιά μου...πολύ χάρηκα που είναι όλα ΟΚ με τα νινάκια. Πότε γεννάει; Πω πω κι άλλες δυο νύφες για τον γιο μου χαχα...και τον λιγουρεύεται η Ειρήνη για γαμπρό αχαχαχα...ακούς συμπεθέρα;;;;;;;;;;;;;

m57Zp2.png

Πω, πω βρε Βικάκι τι συγκλονιστική ιστορία ήταν αυτή , μιλάμε δάκρυσα με την περιγραφή του περιστατικού. Ακούμε και ακούμε καθημερινά για κακοποίηση παιδιών αλλά κακοποίηση από γονείς με τέτοιο μορφωτικό επίπεδο ομολογώ πως ήταν η 1η που διάβασα και μακάρι παναγία μου να ήταν και η τελευταία αλλά δυστυχώς … εφόσον το νομικό μας σύστημα είναι φειδωλό σε τέτοια θέματα πώς να μην επαναλαμβάνονται τέτοια τραγικά περιστατικά.

Βίκυ ταλαιπωρήθηκες με τις ελιές αλλά εφόσον έπρεπε να βγουν είναι θέμα ημερών η ανάρρωση πλέον.

Μαελενίτσα μπράβο που ο γιόκας σου είναι καλύτερα, τώρα σχετικά με την αλλεργία πάλι καλά που την ανακαλύψατε τώρα και θα μεριμνήσετε για αυτό, ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό να την κληρονομήσει αφού και ο μπαμπάς ταλαιπωρείται. Όπως και να ‘χει θα αντιμετωπιστεί με τον καιρό , μην ανησυχείς.

Μαρινάκι μου , μεγάλη ταλαιπωρία βρε κοπέλα μου περνάς και εσύ με τις ιώσεις. Να είσαι αισιόδοξη όμως εφόσον πλησιάζουν οι διακοπές , να πάτε με το καλό και να κάτσεις σε μια καρέκλα και να μη σηκώνεσαι από εκεί για μια βδομάδα.

Μαελενίτσα μπράβο που ο γιόκας σου είναι καλύτερα, τώρα σχετικά με την αλλεργία πάλι καλά που την ανακαλύψατε τώρα και θα μεριμνήσετε για αυτό, ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό να την κληρονομήσει αφού και ο μπαμπάς ταλαιπωρείται. Όπως και να ʽχει θα αντιμετωπιστεί με τον καιρό , μην ανησυχείς.

Kiko μου ο μπαμπάς μας χρόνια και χρόνια παίρνει κάτι πανάκριβες σταγόνες από το εξωτερικό, αλλά διαφορά προς το καλύτερο τουλάχιστον δεν είδαμε. Ισα ισα στο τελευταίο τεστ του έβγαλαν και καινούργιες αλλεργίες. Τώρα αν μεγαλώσει λιγάκι ο μικρός σίγουρα θα ψάξουμε να δούμε πόσα ακόμα τον ενοχλούν. Πάντως με το πορτοκάλι που είχαμε πέρσι νομίζω μας πέρασε. Μπορεί να του περάσουν και οι άλλες. Τι να πω.

Μαρινάκι μανίκι η υπόθεση. Πωπω αύπνο μωρό=γκρίνια. Αχ ταλαιπωρία μεγάλη για όλους σας.

Αλήθεια συνήθισες το νέο laptopaki σου????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω για τις γνωμες σας!!!

σας φαινετε μεγαλιστικο;αυτα τα νεανικα τα φουντοτα και με τα φρουφρου δεν με τρελενουν τελος παντων θα δω εχω καιρο μπορει να το παρω γιατι δεν ειναι και πολυ ακριβο καθολου θα ελεγα!

ρε κοριτσια ο μπεμπης εδω και λιγες μερες μου κανει νουμερα οχι σε μενα στους αλλους ενω ειναι πολυ χαμογελαστος αν πει να τον παρει καποιος αγκαλια ξεσηκωνει τον τοπο κλαιει απαρηγορητος ο τιμος δεν ηταν ετσι πηγαινε παντου αυτον τον κοβω να μην ξεκολλαει απο πανω μου.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαλενάκι συνήθως στα παιδάκια περνάνε μεγαλώνοντας οι αλλεργίες! Το μικρούλι το συνήθισα είναι πανάλαφρο, το έχω αγκαλιά και χωρίς καλώδια αφού η μπαταρία κρατάει κανένα 7ωρο! Ο Χ βέβαια μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλο δωράκι φέτος στη γιορτή μου, θα το καταπιώ κι αυτό!:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Bικακι ουτε να το σκεφτεσαι ρε εσυ...τι προβληματιζεσαι???Στο γιατρο πρεπει να πας, μην το συζητας..κι αν ξεμπερδεψετε νωρις και εχετε χρόνο και διαθεση εμεις εδω θα είμαστε!!!

Κικη ο Αναστασης μονο δυο φορες ανεβασε πυρετό..ο πιο υψηλος 38.8.

Ευτυχως γιατι θα ηταν κριμα να μας πήγαινε ετσι και στα γενεθλια μας..

Σε ευχαριστω!

Πωπω αυτος ο καιρος με εχει πονοκεφαλιασει...θριλερ εχει καταντησει...

Βατραχακι και εμενα μου αρεσε το ρουχο αλλα θα προτιμουσα να βαλεις κτ πιο εκκεντρικό και νεανικό..

Ελένη ο πυρετος σας πως εξελισσεται???

Η Ηλιανα ηρθε απο το γιατρο??

Μαρινακι, κουραγιο καλή μου!!!Αντε μηπως αν πάτε διακοπές σας φυγουν όλα και ηρεμησετε!!!!Τι αλλο να πω....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πω πω βρε Μαρινα ταλαιπωρειστε παρα πολυ...

Τι να πω?

Παντως εγω αν μου τυχαιναν ολα αυτα οτι και να μου ελεγε η γιατρος θα τα κρατουσα μεσα για λιγες μερες να αναρρωαουν εντελως.Εχει γινει φαυλος κυκλος ολο αυτο τωρα και δεν προλαβαινουν να σηκωσουν κεφαλι...

Ευχομαι να ξεμπερδεψετε για φετος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε και εμείς από το Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ έπεσα πάνω σε μια περίπτωση και σοκαρίστηκα πήγαν για β και το μωρό ήταν νεκρό ο άντρας έκλεγε από έξω εγώ έτρεμαν τα πόδια μου έβγαλαν την γυναίκα έξω μισολιπόθυμη αχ παναγία μου τι οδυνηρά πράγματα ……………….:(:(:(

Και ασ πάω και στα ευχαρίστα τα δικά μας 620 γρ ο χοντρούλης μου

πολύ καλός ..

τσίμπησα και αλά μισό κιλό 4 ½ σύνολα :?:???::?

είμαστε πολύ καλά μου είπε

από εβδομάδα μου κανόνισε ραντεβού για υπέρηχο στα νεφρά μεσα στο νοσοκομείο

τζάμπα και σήμερα το Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ να νε καλά η γιατρός να καλά και αυτήν και ο ΓΡΑΡΑΣ :D moytsssssssssss

Η εξετάσεις του λευτερακη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ:D:D:D

μαλών κρύωσε δεν ξανά έκανε πυρετό

αλα πολλα ττζιτσ κανει ο κολαρακοσ :tongue::tongue::tongue:

του τώρα κοιμάται ο γλυκός μου

γελασαν πολύ στο νοσοκομειο μαζι του

μολις τελείωσε την εξετάσει ο εμβρυολόγος

ντεντε έλεγε ο λευτερακις και έδειχνε την κοιλιά του

τον ξάπλωσε και του έκανε και καλά υπέρηχο να δούμε

το δικό του ντεντε πολύ γέλασες γιατρός και μαία καμάρωνε και κοιτούσε την οθόνη λες και έβλεπε τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Bικακι ουτε να το σκεφτεσαι ρε εσυ...τι προβληματιζεσαι???Στο γιατρο πρεπει να πας, μην το συζητας..κι αν ξεμπερδεψετε νωρις και εχετε χρόνο και διαθεση εμεις εδω θα είμαστε!!!

Κικη ο Αναστασης μονο δυο φορες ανεβασε πυρετό..ο πιο υψηλος 38.8.

Ευτυχως γιατι θα ηταν κριμα να μας πήγαινε ετσι και στα γενεθλια μας..

Σε ευχαριστω!

Πωπω αυτος ο καιρος με εχει πονοκεφαλιασει...θριλερ εχει καταντησει...

Βατραχακι και εμενα μου αρεσε το ρουχο αλλα θα προτιμουσα να βαλεις κτ πιο εκκεντρικό και νεανικό..

Ελένη ο πυρετος σας πως εξελισσεται???

Η Ηλιανα ηρθε απο το γιατρο??

Μαρινακι, κουραγιο καλή μου!!!Αντε μηπως αν πάτε διακοπές σας φυγουν όλα και ηρεμησετε!!!!Τι αλλο να πω....

Πετρούλα μου έχει πάει στους παππούδες εδώ και ώρα, να κάνω ένα μπανάκι κι εγώ, και φοβάμαι να τηλεφωνήσω μην τυχόν και κοιμάται. Αν ήταν κάτι όμως δεν θα έπαιρνε ο παππούς???? Αρα μάλλον καλά θα είναι. Μα φάνηκε κι από τη νύχτα. Τα περίμενα τα 40άρια να πω τη μαύρη αλήθεια μου, αλλά ευτυχώς.

Vatraxaki τι site είναι αυτό με τα φορέματα.

Που το ανακάλυψες???? Δεν έχει κάτι άλλο, όχι απαραίτητα φουντωτό, αλλά όχι τόσο μεγαλίστικο?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ το 2ο μου άρεσε κι εμένα. Πάλι θέμα με το χρωματάκι βέβαια, αλλά πολύ γουστόζικο. Θέλει και πόδι λαμπάδα βέβαια!!!!!!!

και ένα πολύ καλό ευχάριστο γέννησε μια φίλη πρωτότοκος μέσα σε 15 λεπτά κορίτσια με τεχνητούς πόνους γιατί είχε ξεπέρασε της εβδομάδες αυτά να ακούτε και να γελάτε και να χαίρεστε

πάω να διαβάσω και αν σας σχολιάσω :D:D:D

.

.

:tongue::tongue:

Γυρίσαμε και εμείς από το Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ έπεσα πάνω σε μια περίπτωση και σοκαρίστηκα πήγαν για β και το μωρό ήταν νεκρό ο άντρας έκλεγε από έξω εγώ έτρεμαν τα πόδια μου έβγαλαν την γυναίκα έξω μισολιπόθυμη αχ παναγία μου τι οδυνηρά πράγματα ……………….:(:(:(

Και ασ πάω και στα ευχαρίστα τα δικά μας 620 γρ ο χοντρούλης μου

πολύ καλός ..

τσίμπησα και αλά μισό κιλό 4 ½ σύνολα :?:???::?

είμαστε πολύ καλά μου είπε

από εβδομάδα μου κανόνισε ραντεβού για υπέρηχο στα νεφρά μεσα στο νοσοκομείο

τζάμπα και σήμερα το Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ να νε καλά η γιατρός να καλά και αυτήν και ο ΓΡΑΡΑΣ :D moytsssssssssss

Η εξετάσεις του λευτερακη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ:D:D:D

μαλών κρύωσε δεν ξανά έκανε πυρετό

αλα πολλα ττζιτσ κανει ο κολαρακοσ :tongue::tongue::tongue:

του τώρα κοιμάται ο γλυκός μου

γελασαν πολύ στο νοσοκομειο μαζι του

μολις τελείωσε την εξετάσει ο εμβρυολόγος

ντεντε έλεγε ο λευτερακις και έδειχνε την κοιλιά του

τον ξάπλωσε και του έκανε και καλά υπέρηχο να δούμε

το δικό του ντεντε πολύ γέλασες γιατρός και μαία καμάρωνε και κοιτούσε την οθόνη λες και έβλεπε τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αμάν η καημένη η κοπέλα. Αδικο δεν είναι βρε παιδιά.

Αλλά ας πούμε τα ευχάριστα του Λευτεράκη χαχαχαχα!!! Εκανε και υπέρηχο ο καλός μου ε?

Πολύ ωραία που οι εξετάσεις σας είναι καλές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...