Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελακι αυτο που ξερω εγω ειναι οτι πολλοι παιρνουν τα στοιχεια απο τις αναγγελιες γαμων στις εφημεριδες ..μας ειχαν στειλει ενα σωρο προσπεκτους απο νυφικα - μακιγιαζ μεχρι και λιμουζινες..

Εκεί δεν λέει και πολλά στοιχεία όμως.

Ισως από κανένα γνωστό φωτογράφο, λέω τώρα εγώ ή από κάποια site γάμου που είχα γραφτεί κι εγώ και με είχαν ζαλίσει. Γίνεται και μια έκθεση με τέτοιο αντικείμενο όπου πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ τις εβγαλες τις ελιες??Πως εισαι?

ασε μη τα συζητας.

ας τα παρουμε απο την αρχη.η μια στο λαιμο και με ενοχλουσε η αλυσιδα και η αλλη λιγο πανω απο το αυτη,μεσα στο μαλλι που μεγαλωνε και πληγωνοταν.

κανει πρωτα ενεση στο λαιμο.την καυτηριαζει και παει στη πανω,στο μαλλι.βαζει 3 ενεσεις(δεν με πονεσαν)αλλα δεν με επιασαν και οταν ξεκινησε να την κοβει με πονουσε και μου εκανε και αλλη μια αλλα ξανα πονουσα και εκανε και 5η και μετα δεν πονουσα.

αυτη στο λαιμο χθες με ενοχλουσε ελαχιστα αλλα η αλλη στο κεφαλι με εχει ρημαξει.ειτε παιρνω παυσιπονο ειτε οχι ειναι το ιδιο.

πρηστηκε και λιγο με φαγουριζει κιολας.παιρνω αντιβιωση τωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικουλινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Για Ν. Κρήνη τί λες για μαγαζί; Δηλαδή εδώ στην περιοχή μου! Λες κι εσύ επειδή είναι σε όροφο δεν έχει τόση σημασία η περαντζάδα; εδώ βρίσκεις στάνταρ να παρκάρεις...μου είπανε από ένα μεσιτικό για ένα διαμέρισμα εδώ κοντά μου στην οδό Σμύρνης.

Στην Καλαμαριά εκεί που λες θα μου άρεζε και μένα...βρίσκεις να παρκάρεις και το καλό είναι ότι έχουν κάνει και πάρκινγκ σε περίπτωση που δεν βρείς κάτι έξω υπάρχει και αυτό!

και οι 2 περιπτωσεις ειναι καλες.δες και το διαμερισμα που σου προτεινει το μεσιτικο,εγω παντως το φανταζομαι με μεγαλη τζαμαρια σε χαμηλη οικοδομη τελευταιο οροφο.με μεγαλες ομορφες και μακρυες κουρτινες τραβηγμενες στην ακρη.το τζαμι απο εξω να ειναι καθρεφτης και το πατωμα ξυλινο

παντως αν επρεπε να διαλεξω καθαρα περιοχη θα προτιμουσα την μητροπολη γιατι εχει και την περατζαδα της

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

και οι 2 περιπτωσεις ειναι καλες.δες και το διαμερισμα που σου προτεινει το μεσιτικο,εγω παντως το φανταζομαι με μεγαλη τζαμαρια σε χαμηλη οικοδομη τελευταιο οροφο.με μεγαλες ομορφες και μακρυες κουρτινες τραβηγμενες στην ακρη.το τζαμι απο εξω να ειναι καθρεφτης και το πατωμα ξυλινο

παντως αν επρεπε να διαλεξω καθαρα περιοχη θα προτιμουσα την μητροπολη γιατι εχει και την περατζαδα της

περιμένω τηλ τώρα από ένα μεσιτικό για να δούμε.

Στην Κρήνη ίσως βρω τίποτε φθηνότερο, αλλά κι εγώ αρχικά θα προτιμούσα καλαμαριά. Για επαγγελματική στέγη βαράνε από 700 ? και πάνω και αρχικά μέχρι να ρολάρει το μαγαζί είναι πολλά ρε γμτ!

m57Zp2.png

γεια σας!

μολις τελειωσα τρεια πλυντηρια σιδερο κι εχω ακομη ενα!

τι κανετε;πως ειναι τα αρρωστουλικα σημερα;

Ηλιανα μου καλα αποτελεσματα με τον β επιπεδου!!!

κοριτσια σας αρεσει αυτο το φορεμα για την βαπτιση;

showimgcazy59bl.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

αντε καλε μικρο κοριτσακι εισαι ωραιο σωματακι εχεις βαλε κατι αερατο πανω απο το γονατο με κανα ομορφο χρωματακι

ριτάκι ήδη έχω κατά νου να συνεργάζομαι με μιά φίλη μου που ασχολείται με μανικιούρ / πεντικιούρ. Όσο για τις λίστες από τις ενορίες είναι φοβερή ιδέα και δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Φυσικά και θα το κάνω χαχα...κι οι ενορίες στα δίνουν δηλαδή αυτά τα στοιχεία;

Για επαγγελματικό μακιγιάζ θα ψαχτώ...Βικάκι αισθητικός δεν είσαι καλέ; Άντε την βοήθειά σου χαχα

μεγαλη ευθυνη κοριτσακι μου και δεν μπαινω ευκολα σε τετοια δοκιμασια.αν μου τυχει καμια περιεργη με απαιτησει του τυπου "οχι εγω αυτο θελω και ας μη μου ταιριαζει με το νυφικο"θα τα παρω στο κρανιο και δεν θελω.

την ειρηνη να πεις που ασχολειται καιρο και δεν εχει και δουλεια τωρα.ααααα με πηρε σημερα τηλ ειναι και τα 2 κοριτσακια και ειναι ολα τελεια.πηρα μεγαλη χαρα!!!

ευχαριστω κοριτσακια μου.

μην αγχωνεστε παντως,οσες εχετε και θελετε να τις βγαλετε,απ'οτι μου ειπαν μονο στο κεφαλι ποναει.ειδικα αυτη μεσα στα μαλλια,γαργαλανε οι τριχες τραβανε τα ραμματα.....

Διαφημίσεις

Συμπεθερα μου περαστικά σου! Το θεμα που έβαλες δεν μπορω να το διαβασω, είναι τοσο άδικο να υποφερουν αθωες ψυχουλες...:(

vatraxaki μου πολύ ωραιο το φορεμα αλλα θα προτειμουσα κατι πιο νεανικό.

Αφου κοιμηθηκε ο μικρός πάω κ εγω για ξαπλες!

Από πού να αρχίσω τώρα εγώ και θα προλάβω να σας γράψω πριν έρθει το σχολικό?

Το βράδυ μας ήταν δυστυχώς χειρότερο από τα προηγούμενα.Στις 2.30 έβαλε μια στριγκλιά ο μικρός στον ύπνο του και ξύπνησε τη μπουμπού που έμεινε ξύπνια ως τις 6.30 με βήχα λίγο πυρετό και μύξες, και 8,30 σηκώθηκε ο Γώγος για σχολείο! Θέλω να ελπίζω ότι από σήμερα θα πάμε καλύτερα (από πού αντλώ την αισιοδοξία οέο???), επιφυλάσσομαι όμως γιατί το πρωί ο Γωγούλης έκανε διάρροια μετά το γάλα! (Χτες τον άφησα να φάει ψάρι, πρέπει να κάνουμε επιγόντως κι εμείς τεστ για την αλλεργία). Κατά τα άλλα κι ο δικός μου σηκώθηκε με τελείως στεγνή πάνα σκέφτομαι κι εγώ να τη βγάλουμε αλλά από την άλλη δεν είμαι για επιπλέον ξυπνήματα για τσίσα! Το σκέφτομαι εξάλλου σκέφτομαι ότι σε 2 εβδομάδες στις διακοπές θατου φοράω μην κατουρήσουμε και τα ξένα κρεβάτια!:wink: Μετά κι από αυτή την αρρωστια κι αφού πήγα κι εγώ τζάμπο χτες κατέληξα ότι θα πάω να παραγγείλω το προσκλητήριο να τελειώνουμε, έτσι κι αλλιώς δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο, ούτε και διάθεση να ασχοληθώ. Σε 1 εβδομάδα αναχωρούμε, κι ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα και έχω άρρωστα τα μωρά, δεν είμαι για τέτοια!

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πώς είναι? Ντελενάκι 36,9 δεν είναι καλέ πυρετός! Κι ο Γώγος είχε ένα 37 το πρωί αλλά επίσης δεν το θεωρώ πυρετό. Χαίρομαι που ο Γρηγοράκης και ο Σωτηράκης πάνε πολύ καλύτερα! Ο Λευτεράκης τι γίνεται?

Σαρδελάκι οι κοπέλες με κάλυψαν πλήρως με τις ιδέες τους! Εγώ επειδή είμαι σε φάση που ψάχνομαι τώρα, πήγα σε κάποια μαγαζιά που οι κοπέλες δεν έδειχναν την παραμικρή διάθεση να σε εξυπηρετήσουν, παρόλο που μπορεί να είχαν πολύ ωραία πράγματα μόνο και μόνο από αυτό, σβου!!!

Βικάααακι ανατρίχιασα με την περιγραφή σου καλέ κι έχω και εγώ μια παλιοελιά που πρέπει να βγάλω στο κεφάλι αλλά μετά από αυτά που διάβασα, έεεεχουμε μέλλον!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι μου κι εμένα μια χαρά κομψό μου φαίνεται το φόρεμα, αλλά δεν ξέρω είναι το χρώμα, είναι που μου φαίνεται πολύ στητό, τι να πω, πιστεύω ότι κάτι πιο νεανικό και αέρινο θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Δε λέω μεγάλες κουβέντες όμως γιατί από μια φωτογραφία δε μπορείς να κρίνεις, εσύ ξέρεις τι ταιριάζει στο σώμα σου μπορεί να σε έβλεπα και να έμενα, γιατί συνήθως έτσι την πατάω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αυτό με κρατάει κι εμένα ρε συμπεθέρα ότι αυτός ο δύσκολος μήνας φτάνει επιτέλους στο τέλος του και αρχίζουν οι διακοπέεεες! Άντε να φτιάξει και ο καιρός γιατί μαςέχει ψυχοπλακώσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...