Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια έγραψα τόσα πολλά και τα έχασα όλα :(

Ηλιάνα και Κωνκων με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας.

Ηλιάνα περαστικά στο Λευτεράκη είναι καλύτερα? Οσο για τον καυγά σας, εύχομαι να τα βρείτε σύντομα, αν δεν τα έχετε βρει ήδη. Ερωτευμενα πιτσουνάκια είστε μωρέ. Αντε και μην κλαις και στεναχωριέσαι στην κατάσταση που είσαι.

Αna το 40,40 το έκανε στο ιατρείο. Εγώ μ' ανοιχτό το στόμα κι αυτή να μου λέει πόσο ανθεκτικά είναι τα μικρά στον πυρετό. Περαστικά και στο Σωτο σου.

kiko μου όπως είπαν και τα κορίτσια, επειδή το γάλα είναι βασικό της διατροφής, θα τολμούσα να ξαναδοκιμάσω το μπιμπερό. Μπορεί και να μην το πάρει, οπότε θα πρέπει να βρεις μια άλλη λύση.

Pikoulina κάθε αρχή και δύσκολη. Εύχομαι να τα καταφέρει σύντομα ο καλός σου, γιατί οι καλοί δεν χάνονται.

Delenaki περαστικά και σε σας. Το είπα εγώ οτι είναι ιός του Forum.

Τα δικά μας τώρα. Δεν κάναμε άλλο τόσο ψηλό πυρετό. Μέχρι 38 χτες βράδυ και πριν 37,6 και του έδωσα προληπτικά αντιπυρετικό.

Μάθαμε όμως και κάτι για τα αποτελέσματα της αλλεργίας. Εχει τάση, αμ όχι πως θα τη γλίτωνε, αλλά έχει και ένδειξη αλλεργίας στα γαλακτοκομικά, γι' αυτό κι εκείνο το θέμα με το γάλα το οποίο επιτέλους παραδέχτηκε!!!! Οχι ότι είναι καλό αυτό τώρα, αλλά τότε θυμάστε βρε κορίτσια που εγώ της έλεγα φταίει το γάλα και μου έλεγε πως έχει γαστρεντερίτιδα.

Τεσπα. Το έχουμε κατά νου κι αυτό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραιοτατο Βατραχακι!!!!

Ειχα μεινει κι εγω στην καλοκαιρινη βαφτιση και στο φορεμα της Raxevsky που φορούσε η Ζετα

μπα για καλοκαιρι δυσκολα λογο δουλειας!

αν ηταν καλοκαιρι θα το επερνα αν και δεν ξερω αν μου πηγαινε αυτα πανε στις ψιλες κι εγω που παω ωρε με 1,67 :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ΝτΕλενίτσα μου πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα σήμερα η μικρή, μακάρι να ήταν της μιας μέρας αυτή η ίωση.

Το ποτηράκι να σου πω την αλήθεια το είχα στο παρελθόν αγοράσει προκειμένου να μάθει να πίνει νερό με αυτό και σκέφτομαι να τα βγάλω πάλι όλα αυτού του είδους τα ποτηράκια πάλι προκειμένου να έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Ριτάκι μου σχετικά με το χοντρό καλαμάκι , η τελευταία αγορά που του έκανα ήταν ποτήρι με τον gummy bear και πολύ χοντρό καλαμάκι γι’αυτό ακριβώς το λόγο (επειδή δηλαδή βαριέται να ρουφάει)αλλά ενθουσιάστηκε στην αρχή και μετά τζίφος. Θα προσπαθώ όσο μπορώ να το παρατείνω με διάφορα ποτηράκια και βλέπουμε…

Βατραχάκι όντως πολύ σικάτο το φόρεμα, συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι πότε θα κάνεις τη βάφτιση , αν γίνει καλοκαίρι γιατί να μη σκεφτείς και κάτι πιο χρωματιστό και νεανικό μιας και εσύ είσαι μικρούλα, αλλά πάνω απ’όλα εσένα τι σου αρέσει και τι σου πηγαίνει, εμείς είμαστε οι τελευταίες που θα σου πούμε.

Πετρούλα ο Αναστάσης πως είναι;

Διαφημίσεις

Διαπιστωθηκε και αλλεργια Ελένη ε???Τουλάχιστον τωρα γνωριζετε!!!Ευτυχως που επεσε και ο πυρετος, δεν στο ειπα???

Ααα Ριτα ουτε και ο Γρηγορης σηκωνοταν τελειως στεγνος..Καμια σχεση η πάνα μας αυτες τις μερες με πριν μια εβδομαδα...Το μεσημερι εχει τυχει να ξυπνησει 1-2 φορες να μου ζητησει, αλλα το βραδυ ΄κοιμαται πολύ βαθια και νομιζω πως δεν θα μπορεσει να ξυπνήσει επειδη πιθανον να κατουριεται..Θα δω πως θα ξυπνησει και αυριο και βλέπουμε..

Κοριτσια πολύ τεμπελιασα σημερα..στον κοσμο μου ειμαι..πάλι θα τρεχω!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελενη μου καστανη ειμαι προς το παρων χαχα αλλα μπορω να το παραγγειλω σε οτι χρωμα θελω αν και μου αρεσε αυτο ειναι διαφορετικο

κικο μου Οκτομβριο θα ακνουμε την βαπτιση.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτάκι ήδη έχω κατά νου να συνεργάζομαι με μιά φίλη μου που ασχολείται με μανικιούρ / πεντικιούρ. Όσο για τις λίστες από τις ενορίες είναι φοβερή ιδέα και δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Φυσικά και θα το κάνω χαχα...κι οι ενορίες στα δίνουν δηλαδή αυτά τα στοιχεία;

Για επαγγελματικό μακιγιάζ θα ψαχτώ...Βικάκι αισθητικός δεν είσαι καλέ; Άντε την βοήθειά σου χαχα

Όσο για το γάλα θα πω ότι το βράδυ το πίνουμε με μπιμπερό (δεν επιχείρησα να του το κόψω ακόμη) και το πρωί το πίνουμε στο ποτηράκι.

Ο Αστέρης μου βγήκε βόλτα με την θεία, μόλις τελείωσε το φαγητό μου (γίγαντες σήμερα) και κάνω καθαριότητα σε ντουλάπες και πατάρια..ψόφισα λέμε!

m57Zp2.png

Βατραχακι πολυ ομορφο το φορεμα..εισαι και ξανθια θα εισαι μια κουκλα!!!οτι πρεπει για οκτωβρη..

Ελενη μου ευτυχως παει καλυτερα το μωρο .Τωρα αυτο με την αλλεργια πρεπει κατι να προσεξετε ή να κοψετε?

Διαβαζω για πανες και αγχωνομαι αν και πρωτη προτεραιοτητα εχω την πιπιλα ..θα παμε διακοπες χωρις αυτην!!!θα την ξεχασει κατα λαθος η μαμα στο σπιτι ..αμα τα καταφερουμε αρχες αυγουστου που εχω αδεια ξεκιναμε την πανα..το μπιμπερο δεν με ενοχλει γιατι πινει απο μπιμπερο μονο το γαλα πρωι -βραδυ ολη την μερα πινει απο ποτηρι ..απο το νεο ετος αυτος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μαελένη μου έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά; Και τί γίνεται τώρα; Τί σας είπε να προσέχετε; Ευτυχώς που έπεσε ο πυρετός γλυκειά μου.

ρίτα σου έστειλα μαιλ...αν τα δείς πες μου αν γίνεται αυτό που φαντάστικα να δείξω τις φώτο και στα κορίτσια μετά!

Καλέ το Μαράκι μας πού είναι; Η Εύα; Έχει καμία επικοινωνία μαζί της;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελακι αυτο που ξερω εγω ειναι οτι πολλοι παιρνουν τα στοιχεια απο τις αναγγελιες γαμων στις εφημεριδες ..μας ειχαν στειλει ενα σωρο προσπεκτους απο νυφικα - μακιγιαζ μεχρι και λιμουζινες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω ρε κοριτσια.

διαβαστε ομως εσεις αν θελετε αυτο το θεμα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64035

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια ούτως ή άλλως πίνουμε σκόνη ακόμα και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη της τη συνεχίζουμε. Μου είπε κάποια στιγμή να του δοκιμάσω από τα γάλατα εκτός ψυγείου και οπωσδήποτε όχι φρέσκο. Από τα άλλα τα γαλακτοκομικά δεν πολυτρώμε, οπότε απλά το έχουμε κατά νου και το παρακολουθούμε. Θα μου πεις και για πόσο θα πίνει τη σκόνη? Οσο αντέξει.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω ρε κοριτσια.

διαβαστε ομως εσεις αν θελετε αυτο το θεμα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64035

Ναι Βικούλα το ξέρω το θέμα. Πριν καναδυό βδομάδες έγινε. Είδες η μέγαιρα? Διδάσκει και οικογενειακό δίκαιο!

Μάλλον την σκαπουλάρησαν όμως με άνδρα ανώτατο δικαστικό. Το παιδί δεν ξέρω τι απέγινε.

Παιδια σοκαριστικο ..

ανθρωποι και καλα με υψηλο μορφωτικο επιπεδο και να ξυλοκοπει ενα παιδακι 8 χρονων ..τι ατυχο μωρο ..απο το ορφανοτροφειο σε βαναυσους θετους γονεις...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...