Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα ο Χρηστακης ειναι πολυ του γαλακτος -πολλες φορες πινει και το απογευμα- αλλοτε το πινει σε ποτηρι ,αλλοτε στο μπιμπερο -κυριως στο θεμα του μπιμπερο δεν το θεωρω πισωγυρισμα ...αμα το παιδι πιει το γαλα στο μπιμπερο δως του το και σε κανα μηνα ξανακανεις την προσπαθεια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα μου και κικο μου βιτρίνα δεν θα έχω...θα το κάνω σε όροφο το μαγαζί (τα μαγαζιά με βιτρίνα δεν πληρώνονται) οπότε θα πρέπει να δελεάσω πρώτα μάλλον με μιά καλαίσθητη ταμπέλα και ίσως και κάποια καλά πακέτα ή κάποια προσφορά την εβδομάδα των εγκαινίων.

Πικουλίνα μου όντως πολύ δύσκολο να βρείς μαγαζί. Ο αντρούλης σου τί θα ανοίξει;

m57Zp2.png

Το ίδιο μου είπε κορίτσια και η μητέρα μου , ότι δηλαδή πολλά παιδιά εφόσον κόψουν το μπιμπερό αυτομάτως κόβουν και το γάλα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τον δελεάσω με διαφόρους τρόπους (γιατί απ’ότι έχω καταλάβει βαριέται τρελά να ρουφάει με το καλαμάκι, όπως μέχρι πρότινος βαριόταν να κρατάει το μπιμπερό, τώρα έχουμε άλλα) και αν δεν δω διαφορά αναγκαστικά θα κάνω τη κίνηση να δω αν φταίει όντως το μπιμπερό.

Σαρδελάκι τότε δώσε μεγάλη σημασία στη ταμπέλα και στις προσφορές για να δελεάσεις τον κόσμο.

Ευχαριστούμε για τα περαστικά... είναι λίγο καλύτερα η μικρή... μίλησα με τη γυναίκα που την κρατάει και μου είπε ότι είχε 36,9...:( Ελπίζω να τελιώσω γρήγορα να πάω και εγώ σπίτι...

Σαρδελάκι μου συμφωνώ με τα κορίτσια... και εμένα θα μου αρεσε να τα πάρω όλα απο ένα μαγαζί και να μην ψάχνομαι και είτε να μου κάνουν κάποιο δώρο είτε κάποια έκπτωση στην τιμή... όσο για την περιοχή και εγώ ψηφίζω εκεί που λέει η Βίκυ...την ξέρω ακόμα και εγώ που απο Καλαμαριά έχω μαύρα μεσάνυχτα..:D:D

Κίκο και εγώ αν και μπορώ να σου πω χίλιους λόγους για να κόψετε το μπιμπερό θα σου έλεγα να το ξαναδοκιμάσεις... και εγώ επειδή όσες φορές και αν προσπάθησα η Αναστασία δεν πίνει το γάλα απο ποτήρι ακόμα της δίνω μπιμπερό...απλά έγω αλλάξει τις θηλές και είναι σαν ποτηράκι..

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=177564&itm=916&ct=1110206&pid=40

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρε Κικο δυστηχως ετσι ειναι και η αδερφη μου που εκοψε στα 5 να φανταστεις το μπιμπερο εκοψε και το γαλα...

Εγω κατι τετοια ειχα στο νου και τα βιαστικα αυτα τα θεματα.

Να σου πω μια ιδεα,δοκιμασε με καλαμακια πιο χοντρα του freddo να ρουφαει πιο ανετα και ισως αν επαιρνες καινουργια ποτηρια να τον δελεαζες?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι να σου πω μια ιδεα.

Βρισκεις μια κοπελιτσα που ασχολετια με επαγγελματικο νυφικο μακιγιαζ και νυχια.

Και στο πακετο του γαμου τους δινεις δωρο το μακιγιαζ ή το μανικιουρ ή απλα μια περιποιηση προσωπου.Ετσι δουλευεις και εσυ και αυτη...

Επισης βρισκεις ενα ανθοπωλειο να συνεργαεσαι και εξασφαλιζεις μια εκτωση για τις πελατισσες που θα στειλεις ...

ή ενα κομμωτηριο για το δοκιμαστικο χτενισμα δωρεαν κτλ κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι να σου πω μια ιδεα.

Βρισκεις μια κοπελιτσα που ασχολετια με επαγγελματικο νυφικο μακιγιαζ και νυχια.

Και στο πακετο του γαμου τους δινεις δωρο το μακιγιαζ ή το μανικιουρ.

Επισης βρισκεις ενα ανθοπωλειο να συνεργαεσαι και εξασφαλιεις μια εκτωση για τις πελατισσες που θα στειλεις ...

Πολύ ωραίες ιδέες Ρίτα!!!!! Συμφωνώ και εγώ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Α και για το μαγαζι εφοσον θα εισαι σε οροφο φροντισε να υπαρχει πολυ καλος φωτισμος στο μπαλκονι με προβολακια κτλ ,ταμπελα εννοειται πιασαρικη και σταντ στο δρομο μπροστα στην εισοδο.Ισως στησεις κατι για αρχη μπροστα με το φυλλαδιο σου ή κατι τετοιο για να τραβαει το ματι.

Δε ξερω βεβαια αν αυτα επιτρεπονται διοτι εδω ας πουμε στην Αθηνα στο κεντρο εχουν καταργηθει και οι ταμπελες και τα σταντ απαγορευονται....

Α και να σου πω και κατι αλλο που ξερω οτι κανουν εδω πολλα μαγαζια.

Περνουν τις λιστες απο τις ενοριες με τους επερχομενους γαμους και καλουν τηλεφωνικως τις μελλονυμφες με καποια προσφορα να πανε στο μαγαζι τους.

Εγω να πω την αληθεια ετσι πηγα σε αυτη που εκανα το νυφικο μου...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!

μολις τελειωσα τρεια πλυντηρια σιδερο κι εχω ακομη ενα!

τι κανετε;πως ειναι τα αρρωστουλικα σημερα;

Ηλιανα μου καλα αποτελεσματα με τον β επιπεδου!!!

κοριτσια σας αρεσει αυτο το φορεμα για την βαπτιση;

showimgcazy59bl.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ντινα όλα θα πάνε καλά!!!Ο επιμενων νικά και ο αντρας σου καθε αλλο παρα μοιρολάτρης μου ακουγεται!!Καλο ξεκινημα και καλή ευκολία!!!

Πριν 8 χρονια ο γαμπρος μου πήρε την απόφαση να φυγει απο τη δουλεια που εργαζοταν (τεχνιτης) και ανοιξε δικο του μαγαζι με όλα τα επακολουθα (δανειο, καινουρια πελατεια, αμφιβολίες και ρισκα) σημερα δεν προλαβαίνει, εχει αποπληρωσει το δανειο, εχει κανει μεγαλη ανακαίνιση στο σπίτι με προσθηκη οροφου και εχει αλλαξει και αυτοκινητο...Τα λέω αυτα γιατι και εκεινος ειχε πίστη στον εαυτο του και πεισμα μεγαλο!!!Ετσι θα γινει και με εσας!!!

Αλεξανδρα ειμαι και εγω υπερ της βιτρινας αλλα εφοσον δεν υπάρχει η δυνατότητα θα κανει μια εντυπωσιακη φωτεινη επιγραφη και καλή διαφημιση φυσικα..

Εμεις το γαλα δεν το μειωσαμε καθολου όταν περασαμε στο ποτηρακι..Πίνει και πολύ περισσότερο τωρα,μονο που τωρα εχει κολλησει με το καλαμακι και δεν κανει την προσπάθεια να πιει απο το ποτηρι..Ολοι εσπευσαν να μου πουν μα γιατι βιαζεσαι να το μεγαλώσεις???Του εκοψες την πιπιλα και το μπιμπερο απο τοσο νωρις???Μα δεν τον πίεσα καθολου, μια δοκιμη εκανα και επιασε κατευθειαν....Γενικα μπορω να πώ οτι ηταν συνεργασιμος σε πολλά πραγματα ο Αναστασης, παρα την ζωηραδα του και την τρελα του!!!

Μια γειτονισσα της μαμας μου εχει εγγονη που πάει στον παιδικο και πίνει γαλα απο το μπιμερό και προχτες εφερε το μπουκαλι της μαζί και μια πιπιλα τα οποια ειχαν και τα δυο απο μια μεγαλη τρυπα...δεν μιλησα αλλα αφου το παιδι πίνει απο τοσο μεγαλη τρυπα ποιος ο λογος να μην πιει κι απο το ποτηρι..και η πιπιλα???

Ριτα ηθελα να σε ρωτησω, ειναι 3η μερα τωρα που σηκωνεται σχεδον στεγνος (αν εχει κατουρησει μια φορα στην πάνα) πως να το χειριστω τωρα??Να περιμενω???Διαβασα και στο αλλο φορουμ για την νυχτερινη πάνα αλλα εκει αναφερουν πως οι περισσότερες την εβγαλαν μια κι εξω με την πρωινη και σηκώνονταν 2 - 3 φορες το βραδυ ποτε ξυπνουσαν το παιδι και ποτε αλλαζαν τα σεντονια (αν δεν προλαβαιναν) και σε δεκα μερες εστρωσαν...Δεν θελω μωρε να τον σηκωνω, μηπως μετα σηκωνεται και ζηταει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πολυ ωραιο βατραχακι πολυ σικατο!!!!

Θα μου αρεσε παρολα αυτα και κατι πιο αερατο καλοκαιρι δε θα ειναι?

οχι ριτα οκτωμβριο λεμε γι'αυτο κοιταω κατι τετοιο αν ηταν καλοκαιρι σιγουρα θα επερνα κατι πιο αερινο

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμενα ετσι σηκωνοντα σχεδον στεγνος πολυ καιρο Πετρουλα παρολα αυτα πανα ολοστεγνη δεν ειχα δει.

Βεβαια απο καιρο αρκετους μηνες πριν ειχε δειξει δειγματα οτι εχει συναισθηση και αν θελει μπορει να με φωναξει και να τα κανουμε, οπως και εκανε καποιες φορες.Απλα οσο φορουσε την πανα βαριοταν...λογικο...

Ειχα πει λοιπον να τον αφησω να δω ποτε θα ξυπνησει στεγνος και να τη βγαλω.

Επειδη ομως και η ηλικια τους ακομα ισως δεν τους επιτρεπει λογω χωρητικοτητας της κυστης να κρατηθουν ολο το βραδυ και επειδη ο δικος μου πινει πολυ γαλα το βραδυ αποφασισα να δοκιμασω το εξης:

Του την εβγαλα στρωνοντας υποστρωμα και κατω απο το σεντονι αλλα και ενα πανω(αυτα των ηλικιωμενων απο το σ/μ)ωστε αν στις αρχες ειχαμε πολλα ατυχηματα να μην χρρειαζοταν να αλλαζω και σεντονι μεσα στη νυχτα...χαχα τεμπελα!

Τεσπα λοιπον, καποια βραδυα ξυπνησε να μου ζητησει,καποια βραδια τον σηκωσα εγω πριν κοιμηθω(ειχα παει το γιο γιο μεσα στο δωματιο),καποια βραδια 2-3 βραχηκε τοτε που του εκανα την αλλαγη σε κρεβατι και μετα το εκοψε.

Απλα δινω το γαλα νωριτερα πλεον,τον βαζω να κανει οπωσδηποτε πριν πεσει και αν θεωρησω οτι μπορει να εχει πιει πολλα υγρα καποια μερα τον σηκωνω πριν πεσω σπανια ομως πλεον.Συνηθως φωναζει ο ιδιος αν θελησει αλλα οχι συχνα.

Αυτο ξερω οτι το κανουν πολλες κοπελες μεχρι μεγαλη ηλικια και εχει αποτελεσμα.

Τις προαλλες σηκωθηκε μονος του να τα κανει και ο φουκαρας μεσα στη νυστα του εκανε διπλα στο γιο γιο και οχι μεσα....χαχα

Φυσικα τον επιβραβευσα!Μικρα ειναι ακομα.

Απλα θεωρω οτι οσο την φορανε τεμπελιαζουν.

Αν εχει δειξει οτι μπορει να ξυπνησει και να σε φωναξει εχει δλδ συναισθηση τοτε κανε μια δοκιμη να τη βγαλεις.Ατυχηματα θα εχεις ισως αλλα δε πιστευω να ειναι πολλα μετα απο καποια βρεξιματα το σταματουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...