Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα περαστικά και στην Αναστασία μας!!!!!!!

Αμαν πια τα καημενουλια.

Ντινάκι μου δεν συμφερουν τα jumbo Εχουν τόσα πραγματακαι και επειδή τα βλέπεις σε χαμηλές τιμές παιρνεις παρα πολλά και η ζημια φαινεται στο ταμείο.

Ετοιμαζεστε σιγα σιγα για τη μπουμπου ε?

Αλεξάνδρα εμενα θα μου αρεσε

1ον να μπορώ να τα πάρω όλα από ένα μαγαζί

2Ον να μου κανανε και καποιο δώρο

3ον να τονίζεται το πόσο αμεση είναι η παράδοση

Ισως ακόμα και μια τιμή συνολική πχ «πακέτο βάφτισης μόνο με ….» φυσικά ανταγωνιστική τιμή.

Αν σκεφτω και κατι άλλο θα σου πω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.youtube.com/watch?v=e-aoi6ddLd0&feature=related

ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑ:D:D:D:D:D

καλημέρα

δύσκολη νύχτα

μεγάλη..............................

με πολύ κλάμα

από εμένα τον μικρό..............

τσακώθηκα και με τον άντρα μου πολύ άσχημα μέσα στην νύχτα:(:(:(:(

ΑΛΛΑ καινούργια μέρα ξεκινά

11 έχουμε ραντεβού για τον μπεμπέ μας

και όλα ποιο όμορφα γίνονται μόλις αντικρίζεις το πρωινό

φιλιαααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Αλεξάνδρα εμενα θα μου αρεσε

1ον να μπορώ να τα πάρω όλα από ένα μαγαζί

2Ον να μου κανανε και καποιο δώρο

3ον να τονίζεται το πόσο αμεση είναι η παράδοση

Ισως ακόμα και μια τιμή συνολική πχ «πακέτο βάφτισης μόνο με ….» φυσικά ανταγωνιστική τιμή.

Αν σκεφτω και κατι άλλο θα σου πω.

όλα αυτά σκέφτομαι να τα κάνω...όπως επίσης θέλω να έχω τα πάντα στο μαγαζί και να κάνω ακόμη και στον γάμο ένα πακέτο...δηλ. εκτός από το νυφικό αν πάρεις και τις λαμπάδες, τα στέφανα και τισ μπομπο από μένα σου το δίνω π.χ. φθηνότερα ή κάποιο δώρο. Έτσι και μιά φίλη μου που παντρεύεται τώρα τα έκλεισε όλα απο ένα μαγαζί!

m57Zp2.png

αυτο που παιζει πολυ σαρδελακι στην αθηνα ειναι το πακετο γαμου

δλδ πακετο που να περιλαμβανει νυφικο - λαμπαδες -στεφανα - μπουμπουνιερες (ενα αριθμο )και πακετακια για ρυζακι σε μια τιμη..

εμεις στο γαμο μας το ειχαμε κανει αυτο και μου ειχαν κανει δωρο ενα βραδυνο φορεμα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αυτο που παιζει πολυ σαρδελακι στην αθηνα ειναι το πακετο γαμου

δλδ πακετο που να περιλαμβανει νυφικο - λαμπαδες -στεφανα - μπουμπουνιερες (ενα αριθμο )και πακετακια για ρυζακι σε μια τιμη..

εμεις στο γαμο μας το ειχαμε κανει αυτο και μου ειχαν κανει δωρο ενα βραδυνο φορεμα ..

ωραίο αυτό...πολύ καλό!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Ας ειναι καλυτερη η σημερινη μερα για ολα τα αρρωστουλικα. Τι εγινε ρε κοριτσια με τις παλιοιωσεις;;;;;;

Αλεξανδρα εχεις βρει κανενα καταστημα;; Πολυ δυσκολο ρε παιδι μου. Και εμεις που ειμαστε σε αναζητηση καταστηματος (για τον ανδρα μου),τωρα καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι. Αυριο ειναι η τελευταια του μερα στη δουλεια. Ειναι τοσο θυμωμενος που ευτυχως δεν ειναι καθολου συναισθηματικα φορτισμενος. Απο αυριο εχουμε ανεργο μπαμπα.

http://www.youtube.com/watch?v=e-aoi6ddLd0&feature=related

ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑ:D:D:D:D:D

καλημέρα

δύσκολη νύχτα

μεγάλη..............................

με πολύ κλάμα

από εμένα τον μικρό..............

τσακώθηκα και με τον άντρα μου πολύ άσχημα μέσα στην νύχτα:(:(:(:(

ΑΛΛΑ καινούργια μέρα ξεκινά

11 έχουμε ραντεβού για τον μπεμπέ μας

και όλα ποιο όμορφα γίνονται μόλις αντικρίζεις το πρωινό

φιλιαααααααααααααααα

Καλα αποτελεσματα στο Β-επιπεδου!!!!!!!!!!!

pikoulinaki μου υγεια ευχομαι πάνω απ'όλα και ολα θα πανε καλά! Περασαμε κ εμεις περισυ μια απολυση και ξερω πως είναι...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!! Εγω μονο με την υγεια μας αγχωνομαι με τιποτα αλλο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Καταρχην να ευχηθω περαστικα σε ολα τα παιδακια! Ο Σωτος μου ειναι καλυτερα ευτυχως! Ακομα τα κακα μας δεν εχουν φτιαξει, αλλα το ξερω οτι αυτο το κομματι θα παρει χρονο... Διαιτα και βλεπουμε!

Εγω με τη δουλεια μια χαρα, αρχιζω να βρισκω τους ρυθμους μου! Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μια με το αγχος της δουλειας, μια με την αρρωστια του Σωτηρη, απο τη στεναχωρια μου εχασα 4 κιλα σε 15 μερες! Κατι ειναι κι αυτο, ελπιζω να τα κρατησω!

Μαελεηνη περαστικα στο παιδι! Φανταζομαι την τρομαρα σου οταν ειδες το 40,4! Πωπω θα μου κοβοντουσαν τα ποδια!

Ντελενακι και Ηλιανα περαστικα και στα δικα σας τα βλασταρια! Ηλιανα καλη επιτυχια με το β επιπεδου!

Σαρδελακι εμενα αυτο που θα με τραβαγε σε ενα μαγαζι θα ηταν μια καλαισθητη πρωτη εικονα. Αν εχεις βιτρινα μια καλογουστη βιτρινα, αν δεν εχεις μια περιποιημενη ταμπελα. Εμενα προσωπικα δε θα με τραβαγαν οι προσφορες (μη φανταστεις οτι μου τρεχουν απο τα μπατζακια), απλα εχω στο μυαλο μου οτι οπου ακους πολλες προσφορες, τα πραγματα δεν ειναι οπως τα περιμενεις (αισθητικα εννοω..). Στο δικο μου μυαλο παντα ετσι? Απο εκει και περα εφοσον θα εβλεπα κατι που θα με ενδιεφερε θα κοιταζα να μειωσω οσο μπορω την τιμη, αλλα αυτο σε δευτερο σταδιο...

Πικουλινι χαιρομαι που εισαι τοσο αισιοδοξος ανθρωπος! Εγω ειμαι απιστευτα απαισιοδοξη και πανικοβαλλομαι συνεχεια! Ολα καλα θα πανε! Ειμαι σιγουρη!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!!:D

t7fQp3.png

Καλημέρα και απο'μένα κορίτσια.

Πολλά ζουζουνάκια αρρωστήσανε γ@#@ μου, εύχομαι σήμερα να είναι η τελευταία μέρα ταλαιπωρία σας για παιδιά και μαμάδες.

Ηλιάνα με το καλό να κάνεις τη Β΄επιπέδου και αναμένουμε τα ευχάριστα απο τον μπέμπη σου.

Νατάσα ήσουν που ήσουν συλφίδα τώρα με 4 κιλά μείον θα έχεις γίνει φτερό στον άνεμο φαντάζομαι.

Πικουλίνι εύχομαι και εγώ πάνω απ'όλα να είσαστε οικογενειακώς υγιής και να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη η περίοδος ανεργίας του συζύγου σου.

Σαρδελάκι θεωρώ και εγώ πως η βιτρίνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εγώ προσωπικά για να μπώ σε ένα μαγαζί θα το κάνω μόνο αν με τραβήξει η βιτρίνα αλλιώς προσπερνώ, είναι πολύ λίγα τα μαγαζία που θα μπω μόνο και μόνο επειδή έχουν το όνομα και υστερούν σε βιτρίνα. Επίσης η ταμπέλα να προσπαθήσεις να τη φτιάξεις όσο μπορείς πιο εντυπωσιακά όμορφη και καλαίσθητη γίνεται, παίζει εξίσου μεγάλο ρόλο με τη βιτρίνα και τέλος θεωρώ πως τα δώρα ή κάποια προσφορά (στην παρούσα φάση της κρίσης) θα δελεάσουν αρκετό κόσμο. Όπως και να το κάνεις όταν ακούς από τον ιδιοκτήτη ότι υπάρχει κάποιο δώρο και κάποια ανταπόδωση στην αγορά που θα κάνει ο πελάτης έχει θετική ανταπόκριση. Προσωπική μου γνώμη πάντα όλα τα παραπάνω.

Κωνσταντίνα με το καλό να δείτε και εσείς τη μπεμπούλα σας.

Σουλίτσα λεφτά να έχεις για τα Jumbo και σου ψωνίζω ότι θες απο 'κει. Εν όψει γενεθλίων όμως χαλάλι σας.

Γιοβαννούλα η μικρή σου πως πάει με την ίωση;

Εμείς βρε κορίτσια είμαστε στη φάση τώρα που δεν πίνει με τίποτα το γάλα του ο μικρός. Απο τότε που του έκοψα το μπιμπερό αρνείται πεισματικά να πιει το γάλα, δεν ξέρω τι να κάνω , σκέφτομαι σοβαρά να πισωγυρίσω στο μπιμπερό μήπως βρω άκρη απο την άλλη όμως δεν θέλω να ενδώσω μπας και είναι φάση που θα την ξεπεράσει σύντομα. Δεν ξέρω τι να κάνω.:?

Καλημερα!

Ελπιζω ολα τα αρρωστουλικα να αναρρωσουν σημερα.

Αγχωθηκα με ολους αυτους τους πυρετους.Θα παω να τον θερμομετρησω...

Κικο μου πολλα παιδακια μετα τα 2 και οσο μεγαλωνει η ηλικια(αντιδραστικη πειριοδος κτλ) οταν κοβουν το μπιμπερο κοβουν και το γαλα...μου το ειχε πει απο περσι μια φιλη μου και το εχω διαβασει και σε ενα θεμα στο parents.Ελπιζω να επανελθει διαβασε και εκει μπας και παρεις καμμια ιδεα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα μου έχασες 4 κιλα και τί έμεινε? Κόκαλο ήσουν...

Μπραβο στον Σωτηρακη που είναι καλυτερα! Οσο για τα κακα...θέλει χρονο και μπολικο ρυζι, θα το σιχαθει στο τελος.

sardelaki μου αφου θα είναι σε όροφο το μαγαζι θα φτιαξεις μια ομορφη ταμπελα. Αν είναι στον 1ο όροφο στις μπαλκονοπορτες μπορεις να βαλεις νυφικα κ βαπτιστικά κατι βιτρίνα. Το έχω δεί εδω στην Αθηνα.

Κικη μου κ εμενα τοτε που το εκοψε τελειως ηταν οταν προσπαθησα καποια πρωινα να του δωσω ειτε να το πιει μονος του απο το μπιμπερο είτε σε ποτηράκι. Πρεπει να είναι τωρα κανας μηνας απο τοτε που δεν το πινει με τιποτα και ετσι ξυπναμε νωρις για να του το δωσουμε στον υπνο.

Οι περισσοτερες κοπελες πιστευω οτι θα πουνε να μην το δωσεις ξανα αφου το κοψατε, εγω όμως επειδη ο Κωνσταντινος είναι πολύ δυσκολος στο φαϊ θα το ξαναέδινα. Γενικως θα εκανα τα πάντα μπας και φάει κατι.

Εγω στο θεμα πιπιλα και πανα υποστηριζω να μην πισωγυριζουμε επειδη ειναι καθαρα συνηθεια και εκπαιδευση (υπνος και τουαλετα) και το πολυ πολυ να μας κατουρησουν ή να αργησουν καποιες μερες να κοιμηθουν.

Στο θεμα μπιμπερο ομως επειδη αφορα διατροφη, αν το παιδι το θελει, το δινεις, απλα εχεις στο μυαλο σου καποια στιγμη να ξαναδοκιμασεις να το κοψεις.

Η φιλη μου που ειχε περισυ τον μικρο της 4 ετων με πνευμονια στο νοσοκομειο και επινε γαλα με μπιμπερο μου ειπε οτι πολλοι γιατροι της ''την ειπαν'' γιατι του το τραβηξε τοσο.Της εξηγησαν οτι δεν ειναι καλο για πολλους λογους.

Εγω θα ελεγα να το δωσεις κικο να δεις αν φταιει αυτο.Ισως απλα ετυχε, πολλα παιδια αρνουνται το γαλα απο καποια ηλικια και μετα επανερχονται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...