Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια συγγνώμη αν σας άγχωσα με την οστρακιά, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά δεν λένε;

Ηλιάννα ηρέμησες που όλα είναι εντάξει; Εύχομαι να είναι απύρετο το βράδυ σας να ηρεμήσετε σύντομα.

Μαελένη και ο Γρηγόρης σου εύκολος είναι στους πυρετούς βλέπω. Μακάρι να περάσει και για εσάς σύντομα ο εφιάλτης.

Νατάσα ο Σωτήρης είναι καθόλου καλύτερα;

Μαρινάκι η μπουμπού πώς είναι;

Πάντως ο καιρός όντως μας τρέλλανε. Θέλω καύσωνα τώωωωωωρααααααα!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρααααα! Όλα άρρωστα μωρέ;............... Έκαψα τα φασολάκια...... χάζευα τα ρούχα, τί να φορέσει αύριο στο σχολείο και μου άρπαξαν..... τα μισά έσωσα...

Τσακίζω ένα Nesquik οικογενειακό τώρα, ακούς lazarenia, κακούργες με καταστρέψατε με τα παγωτά που μου φέρατε......!!!!!!!!!!!!!! Γιάμι-γιάμι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

'μ'ολις βάλαμε θερμόμετρο 37,5! Αυτές τις μέρες λέω ευτυχώς που θηλάζω, μπορεί να γκρινιλαζω καμιά φορά αλλά τώρα πουτη βλέπω πόσο ανακουφίζεται και ηρεμεί εκεί, τι να πω, αξίζει με τα χίλια!

Κοριτσάρες μου σας καληνυχτώ μήπως και κοιμηθούμε απόψε, όλα τα παιδάκια μας να ξυπνήσουν αύριο απύρετα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καληνύχτα και από εμένα κορίτσια. Όλοι υγιείς και απύρετοι να είναι αύριο. Φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

'μ'ολις βάλαμε θερμόμετρο 37,5! Αυτές τις μέρες λέω ευτυχώς που θηλάζω, μπορεί να γκρινιλαζω καμιά φορά αλλά τώρα πουτη βλέπω πόσο ανακουφίζεται και ηρεμεί εκεί, τι να πω, αξίζει με τα χίλια!
Είναι μεγάλο φάρμακο να ξέρεις, εκεί που όλα απαγορεύονται αυτό επιτρέπεται κι ούτε πρόκειται να σου παθει καμιά αφυδάτωση. Άσε που όσο θηλάζει, όντως ηρεμεί πολύ, και περνάει η αρρώστια λίγο ευκολότερα πιστεύω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Kορίτσια μου, πού χαθήκατε; Φροντίζετε τα αρρωστούλια και ξεκουράζεστε; Περαστικά σε όλα τα μωρά μας. Πάω για ύπνο... επιτέλους... αχ... πέρσι τέτοιες μέρες δεν δούλευα κι είχα όοοοοοολο το χρόνο δικό μου... πόσο μου λείπουν αυτές οι μέρες... Καληνύχτα κορίτσια μου. Περαστικάααααα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημεραααααααααααααα

Εμεις δοξα τω θεο ειμαστε καλα!!!και ο ζουζουνος και εμεις..Βεβαια ολη μερα θελει βολτα αλλα ευτυχως εχει παψει να ειναι γκρινιαρης

Ηλιανα με το καλο σήμερα η β επιπεδου και περαστικα στο αγορι σου

Περαστικα και στην νυφη μου και στον Γρηγορακη ..

πωπω καλοκαιριατικα ενα σωρο ιωσεις..

Βατραχακι εμεις ειχαμε κανει το Priorix (μας ειπε η γιατρος οτι εχει πιο ελαφριες παρενεργειες απο το mmr)και δεν ειχαμε καμια παρενεργεια ..

Γειτονακι εμεις το havrix το καναμε 2 δοσεις , μια οταν πηγαμε παιδικο και μια στα δυο (επειδη το ξεκινησε μικρος)

εμεις τα εμβολια εχουμε μελλον παντως γιατι μετα το prevenar εχουμε να κανουμε και αντιγριπικο κατα τον Νοεμβρη ...

Ωχχχχ αλλη μια μερα βαριεμαι να δουλεψω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα ,

Εύχομαι τα αρρωστούλικα μας να είναι καλύτερα σήμερα.

Μαρινάκι , Ηλιάνα , Ελένη μου πως είναι τα μικρα??

Συμπεθέρα μου εγώ πιστευω ότι το καλύτερο είναι η διαφήμιση .Αφού δεν εχει βιτρίνα το μαγαζί όπως λεει και η Μαργαρίτα πρέπει να σε μαθει ο κόσμος.

Τώρα για την περιοχή λεω μήπως επειδή θεωρείται από τις καλές και «ακριβές» περιοχές καποιες διστάσουν να το πλησιάσουν????

Αλλα και πάλι στο χέρι σου είναι με σωστή ενημέρωση να σε προτιμήσουνε.

Εμείς χθες πήγαμε στο jumbo και καναμε χειρότερα από παιδακια.Α τι είναι αυτό το πράγμα .Πας για συγκεκριμένα πράγματα και φευγεις φορτωμένος σαν γαιδούρι και με πολύ ελαφρύτερο πορτοφόλι.

Πήραμε και μια κούνια στη μικρή και ξετρελαθηκε , μεχρι τις 12 και μισή δεν κατεβαινε.

Πετρούλα μου το πήρα το πμ δεν το ειχα παρει πριν.Σου εστειλα mail.Φιλακια!!!

Καλημέρα!

Βάλτε μας και εμάς στα αρρωστούλικα...:(:(

Χθες κατά τις 3.00 ξύπνησε και έκανε εμετό και ήταν πολύ ζεστή αν και το θερμόμετρο έδειχνε μόνο 37 :roll::roll: Τέλος πάντων ο άντρας μου δεν ήθελε να της βάλουμε υπόθετο :evil: και της έδωσα σιρόπι ντεπόν και στο καπάκι ξαναέκανε εμέτο...:(:( Τώρα το πρωί είχε 38,5 και της έβαλα υπόθετο ντολάλ...για να δούμε:roll::roll:

Εντωμεταξύ χθες στη βόλτα ήταν πολύ κυρία... της πήραμε και τραπεζάκι με καρεκλίτσες απο την ικεα και ήταν μες στην τρελή χαρά...:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

φιλεναδούλες ευχαριστώ για τις ευχές....όπως βλέπω η πρόταση για ενοικίαση βραδινών φορεμάτων σας βρήκε θετικές. Να είναι καλά το Νικάκη μας...κάτι αντίστοιχο υπάρχει στην Θεσ/νίκη;

Να σας προβληματίσω και με κάτι άλλο; χαχα ...εδώ θέλω τις Σαλονικιές που ξέρουν τις περιοχές...όπως σας είπα σκεφτόμουν για Καλαμαριά επειδή έχει την αγορά και έχει περαντζάδα...ωραία περιοχή επίσης είναι και η Κρήνη που μένω και ο Φοίνικας που τον έχουν αναβαθμίσει πολύ...τώρα έρχεται το ερώτημα: δεν είναι καλύτερα σε μιά περιοχή που έχει περαντζάδα; Σε άλλη περίπτωση πιστεύω πως θα θέλει ακόμη περισσότερη διαφήμιση έτσι δεν είναι;

Ρίτα το ταλέντο σου θέλουμε...ολόκληρη διαφημιστική διευθύνεις :tongue:

χρονια σου πολλα και απο εδω φιλεναδιτσα μου.

πιστευω οτι αν βρεις στη περιοχη σου θα ειναι πολυ καλη περιπτωση.αλλα καλο θα ηταν να εχει και ευκολο παρκαρισμα.θα μου αρεζε πολυ και στον δρομο κεντικο κοντα στον πεζοδρομο εκει πιο κατω απο την μητροπολη της καλαμαριας.εχει ανοιχτοσια και συνηθως εχει και παρκαρισμα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Αχ βρε κοριτσάκια μου όλα τα παιδακια με πυρετό? Ουτε το καλοκαιρι δεν γλιτωνουμε τις παλιοιωσεις.

Χθες είχαμε μετακομισεις στο σπιτι. Βάλαμε την κουνια στη κρεβατοκαμαρα και το γραφειο με τον υπολογιστη πάλι στο σαλόνι. Ο Κωνσταντίνος ενθουσιάστηκε που έφυγε το κρεβατακι απο το δωματιο του και έχει τοσο χωρο για παιχνιδι.

Σήμερα το βραδυ παω στον δοκτορ να δουμε τη μπεμπα.:D

Ηλιάννα μου με το καλό η β-επιπεδου.

Σούλα μου σηκωσατε ολο το jumbo?:D Κ εγω τωρα που πληρωθηκα πρέπει να πάω να κανω μια καταθεση και εκεί.

Deleni Μαρίνα Ηλιάννα maeleni ευχομαι γρηγορα να γινουν καλα τα παιδάκια σας. Περαστικά τους και σε σας κουράγιο!

Καλημερα μανουλες!!!

Πως ειναι τα πιτσιρικια μας σημερα???

Διαβαζω και η Αναστασία μας ειναι αρρωστουλα..:(

Περαστικα της βρε Ελενη μου, τουλάχιστον με το dolal θα κανει ωρα να ανεβασει τωρα και μακαρι να μην κανει καθολου το παιδι..

Ελένη πως ηταν η βραδια σας???Εκανε πάλι τετοιο πυρετο ο Γκογκής???

Ηλιανα με το καλό να κανεις τον υπέρηχο σημερα!Τι ωρα εχεις ραντεβου??

Βικυ τις εβγαλες τις ελιες??Πως εισαι?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ντελενάκι μου περαστικά στην ζουζούνα σου!

Συμπεθέρα μου συμφωνώ ότι η διαφήμιση είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνω μιάς και θα είμαι σε όροφο. Σκέφτηκα ένα φυλλάδιο πρίν ανοίξω φυσικά. Σκέφτηκα να κάνω μιά ιδιαίτερη προσφορά για μία εβδομάδα από την ημέρα που θα γίνουν τα εγκαίνια. Π.χ. 5 % σε όλα τα νυφικά ή κάτι τέτοιο...δεν το έχω τελειοποιήσει ακόμη 100%

Κάνω ένα γκάλοπ τώρα με εσάς και ερωτώ: εσάς τί θα σας τραβούσε σε μία διαφήμιση για ένα καινούργιο μαγαζί με αντικείμενο ότι έχει σχέση με γάμο και βάπτιση; Τί θα σας έκανε να πάτε στο μαγαζί και να δείτε την δουλειά μου και ίσως να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάτι.

Βικουλινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Για Ν. Κρήνη τί λες για μαγαζί; Δηλαδή εδώ στην περιοχή μου! Λες κι εσύ επειδή είναι σε όροφο δεν έχει τόση σημασία η περαντζάδα; εδώ βρίσκεις στάνταρ να παρκάρεις...μου είπανε από ένα μεσιτικό για ένα διαμέρισμα εδώ κοντά μου στην οδό Σμύρνης.

Στην Καλαμαριά εκεί που λες θα μου άρεζε και μένα...βρίσκεις να παρκάρεις και το καλό είναι ότι έχουν κάνει και πάρκινγκ σε περίπτωση που δεν βρείς κάτι έξω υπάρχει και αυτό!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...