Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις Ηλιανα ασχολουμαστε με το ποσοι θα μπουν σε ενα μαγαζι και με ποιον εξτρα τροπο θα μεινουν ευχαιρστημενοι.Απο εκει και περα ειναι θεμα του μαγαζατορα πως θα τους κρατησει και με τι ποιοτητα-τιμη κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

η περιοχή που λέω (Καλαμαριά) μετράει στις καλές περιοχές , αλλά δεν είναι και σαν το Πανόραμα. Έχει καλή αγορά η Καλαμαριά και επειδή είναι και κοντά στο σπίτι μου θέλω να το κάνω εκεί. Δεν είμαι διατεθημένη να τρέχω από ανατολικά στα δυτικά.

Όσο για την διαφήμιση ριτάκι θα το συζητήσουμε ακόμη πιό αναλυτικά...όλα αυτά που μου λες είναι σούπερ και ομολογώ πως με βοηθάνε πολύ. Για να μην ζαλίζουμε όμως τα κορίτσια θα σου στείλω και πμ για να με συμβουλεύσεις για κάποια πράγματα ότι αφορά την διαφήμιση.

Όσο για το μαγαζί θα το κάνω σε όροφο!

m57Zp2.png

Κι εμείς μόλις επιστρέψαμε από τη γιατρό. Ιωση μάλλον και για πλάκα χτυπήσαμε κι ένα 40,4 όσο ήμασταν εκεί. Μόνο αντιπυρετικά δίνουμε και παρατηρούμε. Ουφ και ξανά ουφ. Τι να πω. Μαύρη νύχτα μας περιμένει :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!

Μολις καθησα, απο τη δουλεια στα jumbo και απο εκει να ειδοποιησω όλο τον κόσμο, να ψωνισω και να 'μαι!!!!Πριν 10 λεπτα μπήκα μεσα...ευτυχως αυριο δεν θα πάω στη δουλεια και μου εμεινε αλλη μια εργασιμη ημερα, η επόμενη Τεταρτη:wink::wink:

Ελένη μου περαστικα στον μικρό και πάλι, ο πυρετος δεν λέει να κατεβει πάντως...Τι σας ειπε η παιδιατρος???

Ηλιανα και στον Λευτερη περαστικα!!!Πολύ πυρετο ανεβασε κι εκεινος μωρε...

Μαρινακι ευχομαι και το κοριτσακι μας να αναρρωσει γρηγορα και να μην ταλαιπωρειται και εκεινη, μια σταλια ανθρωπάκι...:(:(

Νατασα πως ειναι ο Σωτος???Ελπίζω οταν ξαναμπεις να μας πεις οτι δεν ταλαιπωρηθηκε πολύ!!!Εσυ πως τα πας με τα νεα καθηκοντα???

Ρε Σούλα σου απάντησα με πμ, μηπως δεν το ειδες???Θα στο ξαναστείλω..

Γιοβαννα εχει στα jumbo πολύ ωραια θεματολογια για τις γατούλες που σκέφτεσαι να κανεις..ωραια τετραδιακια, λευκωματα, αυτοκολλητα κλπ

Μαρινα κοιταξα και για σενα αλλα δεν βρηκα κτ σε αυτο που εχουμε στα υπόψιν..Εκτος κι αν μου διεφυγε γιατι αυτα ειναι στα πιο ροζ τμηματα...

Κοριτσια ετοιμασε ο καλος μου κτ να τσιμπήσουμε...πάω και θα τα πούμε μετα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαελένη περαστικά σας. Πίστεψέ με σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κουράγιο.

Μαρίνα περαστικούλια και για την τοσοδούλα σου :(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα μόλις μου τηλ η μικροβιολόγος δεν χω λόγια για αυτήν την γυναίκα κάθισε μέχρι αυτήν την ώρα στο εργαστήριο για τις εξετάσεις του δικού μου παιδιού και είναι και με το πόδι εγχειρισμένο με της πατερίτσες

τη άνθρωπος και τι γιατρός ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΡΙΑ :D:DΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ

Τελικά το τεστ στρεπτόκοκκου βγήκε αρνητικό

κάναμε και γενικού ουρών

κατενθουσιάστηκε ο μικρός

όταν του είπα να κατουρήσει στο κυπελάκι :D:D:D

καμία ένδειξη και από εκεί

περιμένουμε την καλλιεργεί αύριο ;)

πιθανών λέει η παιδίατρος που τον πήγα και τον ακροαστικέ

κρύωσε δεν βρήκε τίποτα ούτε κόκκινο λαιμό ούτε κάτι άλλο

βασικά κάνει πολλά τζιτς ο κολαρακος του σήμερα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ τώρα είναι απύρετος και κοιμήθηκε

πτώμα είναι να δούμε τι νύχτα θα περάσουμε :?:???::?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχ παντου αυτη η παλιο ιωση κυκλωφορει το απογευμα μιλουσα με την κουμπαρα μου και η μικρη της τα ιδια 39 πυρετο μετα ειδα μια γνωστη κι αυτη τα ιδια!

αμαν φοβηθηκε το ματι μου και πριν ο τιμος ζητουσε να παει μονος του για νανι και κοιμηθηκε αμεσως αχ ευχομαι απλα να ηταν κουρασμενος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ κακό αυτό μόνος για ύπνο σπάνιο φαινόμενο να τον παρακολουθείς μην σου σηκωθεί με τίποτα πυρετό εγώ πιστεύω φιλιο κρύωσαν τα μικρά μια ζεστή μια κρύο καιρός είναι αυτός

Μη νομίζεις Βατραχάκι...ριχτό είναι το φόρεμα.... τα πολύ εφαρμοστα τα αποφεύγω γιατί πετάγονται τα κόκκαλα...:tongue::tongue:

κοίτα προβλήματα που έχει ο κόσμος

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

έλα εδώ να σου κόψω ένα κομματάκι κρέας να βολευτείς και εσύ στα εφαρμοστά :wink::wink::wink::wink:

maeleni αχ και εσείς πυρετό τι πράγμα είναι αυτό ?

ana08καλη σταδιοδρομία και περαστικά και σε εσάς

συμπάσχουμε μαζί:(:(:(

κωνκων πλησιάζεις στο τέλος καλή μου γιαυτο ίσως πρήστηκαν τα ποδαράκια σου

πανμαρ λαλίστατη και η δίκια σου να την χαίρεσαι κοπέλα μου

Καλά του Γρηγόρη τα μπαλάκια θέλει να δει!!!! Ντροπή!!!(Κατάλαβα τι εννοεί. Πλάκα κάνω.)

καλέ εγώ αυτό κατάλαβα

και μου έγιναν τα μάτια ναααααααααα :shock::shock::shock::shock:

όσο για την ηπατίτιδα Α θα την κάνουμε τον επόμενο μηνά μιασ και βγάλαμε το παμπερς

Μαρινακη μου περαστικά στο μικρουλάκι σου αχ τι κρίμα να ταλαιπωρείτε μια στάλα ψυχούλα μωρέ χίλιες φορές να έχουμε εμείς πυρετό παρά αυτά

kiko δύσκολο τελικά να εργάζεσαι και να έχεις παιδί-σπίτι

κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω πολύ τυχερή που δουλεύω μέσα στο σπίτι και δεν χρειάζεται να φεύγω

θα μου πεις ότι έξω ξεχνιέσαι λίγο αυτό είναι το μονό σίγουρο:wink::wink:

vatraxaki εμάς το μμρ δεν μας παρουσίασε τίποτα απολύτως τσάμπα ειχα τρομοκρατηθεί

marina28 κα vatraxaki αχ διαβάζω και αρχίζω να σκέπτομαι τις αντιδράσεις του Λευτέρη όταν θα έρθει σπίτι ο μπέμπης δύσκολα τα βλέπω και σκούρα και μαρινα μου τίποτα δεν έκανε λάθος απλά τα παιδιά ζηλεύουν τόσο απλό

τα διάβασα όλα ουφ…………….

και σχολίασα:D:D:D:D

κούκλες μανούλες πάω να κάνω μπάνιο-αποτρίχωση να πασαλειφτώ

έχω και Β επιπέδου αύριο

ωχ ωχ αγωνιά και από εκεί

άντε να ξεκουραστώ......:?:???::?

κάλο βράδυ να έχουμε και απύρετο φιλιαααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...