Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι γιατροί του ΙΚΑ σου προτείνουν να τα κάνεις χωριστά. Άλλο το mmr και άλλο της ανεμοβλογιάς (γιατί έτσι λέει το ΙΚΑ). Εγώ που τα κάνω σε παιδίατρο εκτός ΙΚΑ, πηγαίνω στο ΙΚΑ μόνο για να μου τα γράψουν (αν τα δικαιολογούν). Όταν είχα πάει για το priorix, μου είπε η παιδίατρος του ΙΚΑ ότι "εμείς εδώ τα κάνουμε χωριστά, αλλά κι εγώ στο ιατρείο μου κάνω το priorix tetra". Άντε βγάλε άκρη μετά!

δεν εχω καμια σχεση με το ικα πανμαρ μου παω σε ιδιωτικη γιατρο και συνεργαζεται με εναν του τεβε μου τα γραφει και παω στον αλλο και μου τα σφραγιζει ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ακόμα την επόμενη εβδομάδα θα πάει Βατραχάκι και μετά δεν ξέρω αν θα πάει μία εβδομάδα τον Ιούλιο και να είμαστε καλά από Σεπτέμβρη πάλι! Νομίζω βέβαια ότι κάτι έχουμε κάνει λάθος και όταν είναι στο σπίτι, κυριολεκτώ δεν κάθεται πάνω από 10' μόνος του με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να ταίσω τη μπουμπού να την περιποιηθώ κλπ. Εϊναι που είναι δύσκολη στο φαγητό, όταν είναι και κάποιος άλλος στο δωμάτιο έχουμε σοβαρό θέμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ακόμα την επόμενη εβδομάδα θα πάει Βατραχάκι και μετά δεν ξέρω αν θα πάει μία εβδομάδα τον Ιούλιο και να είμαστε καλά από Σεπτέμβρη πάλι! Νομίζω βέβαια ότι κάτι έχουμε κάνει λάθος και όταν είναι στο σπίτι, κυριολεκτώ δεν κάθεται πάνω από 10' μόνος του με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να ταίσω τη μπουμπού να την περιποιηθώ κλπ. Εϊναι που είναι δύσκολη στο φαγητό, όταν είναι και κάποιος άλλος στο δωμάτιο έχουμε σοβαρό θέμα!

σε καταλαβαινω βρε Μαρινακι κι εγω ολη μερα και με τα δυο τραβω λουκι αλλα τι να κανουμε θα συνηθησει κι ο δικος σου κι εμενα ολο τρελες κανει για να μου τραβαει την προσοχη ε τωρα καλοκαιρακι παμε και καμια βολτιτσα περναει η μερα μας προσπαθω να τον απασχολω για να μην ειναι ολο πανω απο το μωρο και το πειραζει μαζι μαγειρευουμε καθαριζουμε ολα θα τον κανω νοικοκυρη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

φιλεναδούλες ευχαριστώ για τις ευχές....όπως βλέπω η πρόταση για ενοικίαση βραδινών φορεμάτων σας βρήκε θετικές. Να είναι καλά το Νικάκη μας...κάτι αντίστοιχο υπάρχει στην Θεσ/νίκη;

Να σας προβληματίσω και με κάτι άλλο; χαχα ...εδώ θέλω τις Σαλονικιές που ξέρουν τις περιοχές...όπως σας είπα σκεφτόμουν για Καλαμαριά επειδή έχει την αγορά και έχει περαντζάδα...ωραία περιοχή επίσης είναι και η Κρήνη που μένω και ο Φοίνικας που τον έχουν αναβαθμίσει πολύ...τώρα έρχεται το ερώτημα: δεν είναι καλύτερα σε μιά περιοχή που έχει περαντζάδα; Σε άλλη περίπτωση πιστεύω πως θα θέλει ακόμη περισσότερη διαφήμιση έτσι δεν είναι;

Ρίτα το ταλέντο σου θέλουμε...ολόκληρη διαφημιστική διευθύνεις :tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

φιλακι μου συμφωνω με την πανμαρ για το κρανος, πρεπει να ειναι top quality αρα ακριβο...τι μηχανη εχεις?
Ένα σκούτερ έχω κι εγώ της piaggio.

πανμαρ, ευχαριστώ πολύ. Πού είναι το εν λόγω μαγαζί; Κορυδαλλό μήπως;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κι εμείς Βατραχάκι κάναμε το priorix tetra που είναι το mmr + ανεμοβλογιάς. Δεν είχαμε ούτε πυρετό, ούτε εξανθήματα. Τίποτα!

Και εμείς αυτό κάναμε τον Οκτώβρη του 2009. Την 7η μέρα ακριβώς έκανε δέκατα για 2 μέρες και μετά έβγαλε εξανθήματα που εξαφανίστηκαν σε 3ις μέρες. Πέρασε την ασθένεια δηλαδή ελαφρά και αν συμβεί αυτό πρέπει να προσέξεις να μείνει σπίτι το παιδί ή να μην το φυσήξει πουθενά γιατί είναι ευαίσθητο για πνευμονία. Τη Δευτέρα έχουμε να κάνουμε το infarix.

Καλησπέρα είπα; Δεν είπα :oops::oops::oops:

Καλέ βγάλτε και εμάς από τα αρρωστούλικα......πάει πέρασε.

Μαελένη, μαμαλευτεράκι, Νατάσα, Μαρίνα περαστικά και αγύριστα να είναι......εεεε......να πω κάτι χωρίς να σας αγχώσω. Προσέξτε γιατί κυκλοφορεί και οστρακιά. Και εμείς αυτό φοβηθήκαμε στην αρχή με το σπυρί στη γλώσσα, αλλά ευτυχώς και το στρεπ τεστ που κάναμε (ξέχασα να σας το πω αυτό) και η καλλιέργεια που βγήκε σήμερα είναι αρνητικά....ευτυχώς :P:p:p:p Αν δείτε τίποτα περίεργα σπυθουράκια σε στόμα, μασχάλες, βουβωνική χώρα γρήγορα στο γιατρό. Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν αντιβίωση γιατί είναι μια ασθένεια που χτυπάει στα νεφρά.

Κωνκών μου να προσέχεις λίγο το αλάτι στη διατροφή σου. Θυμάμαι αυτό μου έλεγε πάντα ο γυναικολόγος για τα πρηξίματα στα άκρα.

Κικο περνάνε φάσεις τα μικρά μας και τρώνε και κάτι τρομερά και φοβερά κολλήματα :P:p:p:p:p

Σούλα και Μαελένη και την Αλεξάνδρα όλα την πονάνε. Μέχρι και τα μαλλιά της :confused::confused::confused: Όσο για την αγορά παππουτσιών, μεγάλη πληγή. Πριν από 2 εβδομάδες περίπου πήγαμε να της πάρουμε ένα ζευγάρι με την πεθερά μου και κρατούσε το παλιό παππούτι αγκαλιά για να μην το πάρει κανένας.

Πετρούλα εσύ καλέ τα έχεις όλα έτοιμα για τα γενέθλια !!!!! Άντε να ανασκουμπωθώ και εγώ. Παρακαλάω μόνο να φτιάξει ο καιρός :(:(:(:( Καλύτερα είναι ο Αναστάσης έτσι; Στα 'όρη στα άγρια βουνά' που έλεγε και η γιαγιά μου.

Delenaki εσύ με τα ριχτά θέλεις να κρύβεις τα κόκκαλα και εγώ τα πάχια.:evil::evil::evil: Ε ρε ζωή, παλίοκοσμε και παλιοκοινωνία. :D:D:D:D

Σαρδελάκι χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Να σε χαίρονται οι άνδρες σου και να τους χαίρεσαι και εσύ. Και εμένα μου άρεσε η ιδέα για την ενοικίαση φορεμάτων και ναι, συμφωνώ ότι σε δρόμο με περαντζάδα θα έχεις ανάγκη λιγότερης διαφήμισης.

Λαζαρένια που είσαι; Πήρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων;

Ξεπέρασα την Κίκο στα σεντόνια :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα δεν διάβασα τίποτα

έκανε πάλι πυρετό:(:(:(:(

και τώρα είναι γυμνός και κοιμάται δροσερός δροσερός έπεσε:D:D:D

δεν έφαγε τίποτα μονό νερό και στισα

γιοβανα για οστρακιά που λες είχε το παιδάκι τις από πάνω

πριν λιγε μέρες λες να την τσιμπήσαμε ?

δεν έχει όμως καθόλου σπυράκια

πουθενά τον έψαξα το πρωί

ήταν το πρώτο που σκέφτηκα ...

θα ξυπνήσει και θα τον πάω μάλλον γιατρό

να δούμε κιόλας ίσως να τον πάω αύριο πρωί θα δω

:tongue::tongue:

Hello!

Kαλα σαρδελακι αυτο το ''διευθυνεις'' πολυ μου αρεσε...ασε χειροτερη απο κλητηρας εχω γινει ουτε τα βασικα δεν εχω καταφερει ακομα να θυμηθω...χαχα

Αντε να κατσω σπιτακι μου.Φτανει τοσο...χαχα

Λοιπον εγω δε ξερω την περιοχη σας καθολου .Καταρχην μιλας για βιτρινα ή για μαγαζι σε οροφο?

Αν μιλαμε για βιτρινα σαφως και η περαντζαδα θα σε βοηθησει.Αν μιλαμε για οροφο δε νομιζω οτι παιζει και τοσο ρολο απλα ισως θα ηταν καλο να μην ειναι και εντελως ξεκομμενο ενα μαγζι δλδ σε οροφο σε μια γειτονια.Οπως και να εχει και σε οροφο να ειναι μπορεις να το προωθησεις με καποιο πανο-ταμπελα στο μπαλκονι του και με καποιο σταντ στο δρομο.

Επισης εγω θα διαλεγα μια περιοχη οχι πολυ ''ακριβη''.Δηλαδη ας πουμε στην Αθηνα δε θα το ανοιγα στο μαγαζι στο Κολωνακι διοτι σιγουρα ισως ηταν αποτρεπτικο για τη μικρομεσαι ταξη και στους υψηλους κυκλους με πλουσιες πελατισσες δεν μπαινεις απο τη μια μερα στην αλλη.Δεν ξερω αν οι περιοχες που αναφερεις ειναι κατι αναλογο.

Σχετικα με τι διαφημιση.Τα ειπαμε,σου εδειξα καποια πραγματα και σου ειπα τι ειναι χρησιμο να κανεις,οτι θες με ρωτας.Τροποι διαφημισεις υπαρχουν πολλοι.Απο ενα φυλλαδιο που εγω το θεωρω απαραιτητο για το ξεκινημα,μεχρι διαφημιστικο δωρο,προσφορες ή ακομα και καταχωρηση σε καποιον οδηγο ή site γαμων βαφτισεων.Να εχεις υποψην σου οτι επειδη θα απευθυνεσαι σε γυναικες οι οποιες τις περισσοτερες φορες μπορει στην ουσια να μη θελουν να πληρωσουν αλλά θελουν να δειχνουν οτι πληρωσαν πολλα,θα πρεπει να ειναι πολυ προσεγμενο και πολυ σικατο οτι κανεις.Επισης επειδη μιλαμε για γαμο θα πρεπει να νιωθουν οτι ειναι ξεχωριστες.Ενα δωρακι με τη φιρμα σου μια προσφορα για τη βαφτιση τους στο μελλον κτλ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιάννα αν την πέρασε γειτονόπουλό σας να τον πας οπωσδήποτε στο γιατρό. Μπορεί να έχει σπυθουράκια στο λαιμό ή στο στόμα και να μην μπορείς να τα δεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ηλιάννα αν την πέρασε γειτονόπουλό σας να τον πας οπωσδήποτε στο γιατρό. Μπορεί να έχει σπυθουράκια στο λαιμό ή στο στόμα και να μην μπορείς να τα δεις.

Λες :(:(:(:( παναγια μου ..........?

θα πάω σήμερα βασικά το προιγουμενά βραδύ πριν εμφάνιση την οστρακιά παιζαν μαζί στην βεράντα μου από τότε δεν ξανά συναντήθηκαν αλά μένουν από πανό μας

[καλησπερα Ρητα μου καλά χρυσά και άγια όλα αυτά από επαγγελματικής πλευράς πιστεύω ότι η καλή δουλεία είναι οι ποιο καλή διαφήμιση όλων

Hello!

Να εχεις υποψην σου οτι επειδη θα απευθυνεσαι σε γυναικες οι οποιες τις περισσοτερες φορες μπορει στην ουσια να μη θελουν να πληρωσουν αλλά θελουν να δειχνουν οτι πληρωσαν πολλα,θα πρεπει να ειναι πολυ προσεγμενο και πολυ σικατο οτι κανεις.Επισης επειδη μιλαμε για γαμο θα πρεπει να νιωθουν οτι ειναι ξεχωριστες.Ενα δωρακι με τη φιρμα σου μια προσφορα για τη βαφτιση τους στο μελλον κτλ...

Εδώ συμφωνά απόλυτα μαζί σου για το ξεκίνημα

Μαμαλευτερακι σιγουρα, αλλα η δουλεια δεν ερχεται απο μονη της...πιστεψε με παιζει πολυυυ μεγαλο ρολο η διαφημιση για το ξεκινημα.

Τωρα οσον αφορα την ιδια τη δουλεια και την ποιοτητα της σαφως αυτο ειναι το Α και το Ω αλλα για να το κρινουν αυτο πρεπει να σου μπουν ανθρωποι στο μαγαζι σου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαμαλευτερακι σιγουρα αλλα η δουλεια δεν ερχεται απο μονη της...πιστεψε με παιζει πουλ μεγαλο ρολο η διαφημιση για το ξεκινημα.

Τωρα οσον αφορα την ιδια τη δουλεια και την ποιοτητα της σαφως αυτο ειναι το Α και το Ω αλλα για να το κρινουν αυτο πρεπει να σου μπουν ανθρωποι στο μαγαζι σου.

Ναι για την άρχι ναι πρέπει να τραβήξεις πελατεία το θέμα δεν είναι πόση θα μπουν αλά πόση θα μείνουν μέσα σε ένα χώρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...