Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις επιτελους ηρθε το infarix για τον μπεμπη και θα κανω και στον τιμο το mmr που ειχαμε αφησει αλλα το εχω λιγο αγχος μην μου κανει πυρετο εσας για ποσες μερες σας ειχε κανει πυρετο;ηταν υψηλος;

Βατραχάκι να ξέρεις ότι λίγο πολύ όλα τα εμβόλια (διαφορετικών εταιρειών) είναι ίδια. εμείς κάναμε το MMR και ευτυχώς δεν έκανε τίποτα , ούτε πυρετό ούτε εξανθήματα. είναι αναλόγως τον οργανισμό του παιδιού.

Θυμάμαι που μου το είχε πει η 1η παιδίατρος η οποία αρχικά είχε σημειώσει να γίνει λίγο πριν πάει παιδικό σταθμό αλλά ο παιδίατρος που έχω τώρα μας είπε ότι καλό είναι να το κάνουμε μέχρι τα 21/2.

λοιπόν ΠανΜαρ εύρηκα την τιμούλα του εμβολίου:

η μορφή των 1440 1 ml = 30,40ευρώ

και των 720 0.50ml= 19,84 ευρώ .

Μάλλον το ακριβό θα είναι για τους ενήλικες... Γιατί διάβασα ότι βγαίνει σε δύο μορφές, μία για παιδιά και μία για ενήλικες.

Ευχαριστώ!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

τι υπαρχει και αυτο και τα δυο μαζι σε ενα;

Προφανώς! Εμείς αυτό που κάναμε (τον Οκτώβριο του 2009), λεγόταν priorix tetra και ήταν για ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά (mmr) και για ανεμοβλογιά. Και θα το επαναλάβουμε όταν θα είναι 6 χρονών.

mrdIp3.png

Προφανώς! Εμείς αυτό που κάναμε (τον Οκτώβριο του 2009), λεγόταν priorix tetra και ήταν για ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά (mmr) και για ανεμοβλογιά. Και θα το επαναλάβουμε όταν θα είναι 6 χρονών.

και δεν ειχατε κανενα συμπτωμα;

θα ρωτησω την γιατρο μου να μου πει αν το προτηνει να το κανουμε να ξεμπερδευουμε.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

και δεν ειχατε κανενα συμπτωμα;

θα ρωτησω την γιατρο μου να μου πει αν το προτηνει να το κανουμε να ξεμπερδευουμε.

Όχι. Τίποτα. Γενικότερα η μικρή δεν είχε συμπτώματα από κανένα εμβόλιο. Ούτε καν λίγο πυρετό.

mrdIp3.png

Μαρίνα μου στεναχωρεθηκα για τη μπεμπουλα σου. Αμαν ρε γμτ με τις παλιοιωσεις, καλοκαιριατικα με βηχα και πυρετο χάλια... Της κάνεις μάσκες? Και εσύ κοιτα να ξεκουραζεσαι οσο μπορείς για να αντεχεις και το ξενυχτι.

θα κανω και στον τιμο το mmr που ειχαμε αφησει αλλα το εχω λιγο αγχος μην μου κανει πυρετο εσας για ποσες μερες σας ειχε κανει πυρετο;ηταν υψηλος;

vatraxaki μου ο Κωνσταντίνος δεν έκανε καθολου πυρετο απο το mmr. Ελπίζω να μη κάνει ουτε ο Τιμούλης.

Διαφημίσεις

vatraxaki μου ο Κωνσταντίνος δεν έκανε καθολου πυρετο απο το mmr. Ελπίζω να μη κάνει ουτε ο Τιμούλης.

αχ το ελπιζω κωνκωνακι μου η αυριο η μεθαυριο θα παμε να το κανουμε.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολυ που με σκέφτεστε, τι να κάνουμε θα περάσει κι αυτό! Σκέφτομαι ότι πρέπει να βγω και για κάτι δουλίτσες και δε με κρατάνε τα πόδια μου! Γεράαααματα!

Κι εμείς το κάναμε το havrix ακριβώς επειδή πάμε σταθμό, από κόστος δεν ξέρω γιατί εγώ δεν τα πληρώνω τα εμβόλια, πηγαίνω στο φαρμακείο παίρνω το εμβόλιο και την επόμενη πηγαίνω τη συνταγη΄που μου έγραψε η γιατρός και εκείνη παίρνει τα λεφτά κατευθείαν από το ταμείο μου, ευτυχώς δηλαδή γιατί τα δίνουμε όλα σε ορούς και ρουφηχτήρια πού να είχαμε κι αυτό! Το MMR και σε εμάς δεν είχε καμί παρενέργεια, τις έχουμε από μόνοι μας! :twisted:

mGKop3.png60Jvp3.png

θα ρωτησω το φαρμακειο αν εχει αυτο το priorix που λετε αν ειναι να παρω αυτο αχ ευχομαι να μην μας κανει κι εμας τιποτα.

Οι γιατροί του ΙΚΑ σου προτείνουν να τα κάνεις χωριστά. Άλλο το mmr και άλλο της ανεμοβλογιάς (γιατί έτσι λέει το ΙΚΑ). Εγώ που τα κάνω σε παιδίατρο εκτός ΙΚΑ, πηγαίνω στο ΙΚΑ μόνο για να μου τα γράψουν (αν τα δικαιολογούν). Όταν είχα πάει για το priorix, μου είπε η παιδίατρος του ΙΚΑ ότι "εμείς εδώ τα κάνουμε χωριστά, αλλά κι εγώ στο ιατρείο μου κάνω το priorix tetra". Άντε βγάλε άκρη μετά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...