Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα περαστικα τι να πω?....

Μαρια δες λιγο εδω για τα κρανα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4944.0

Μιλαμε πολυ καλο φρουτο με φοβερες ιδιοτητες.

Μηπως να το κραταγες να εδινες στη μικρη αραιωμενο με νερο σα βυσσιναδα?

Θα ψαξω να βρω και εγω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γειά σας ζουζούνες και από’μένα , είχε τρέξιμο σήμερα και δεν σας πρόλαβα να σας καλημερίσω.

Με τέτοιο καιρό πώς να μη πάρουν τα πάνω τους οι ιώσεις.

Σαρδελίνα Χρόνια πολλά και από’δω να είσαι γερή και ευτυχισμένη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες σου επαγγελματικές απαιτήσεις. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τον γλυκύτατο Αστεράκο σου.

Περαστικά λοιπόν στα αρρωστούλικα και να αναρρώσουν γρήγορα. Μανούλες βαστάτε γερά , σε λίγες μέρες θα ξεμπερδέψουμε με όλα αυτά.

Και εγώ να πω την αλήθεια μου τρομοκρατήθηκα πολύ χθες με το μικρό , γιατί ενώ το απόγευμα μου ξύπνησε από τις 530 μετά δεν σηκωνότανε με τίποτα από την κούνια του, μέχρι τις 7 καθόταν εκεί και γκρίνιαζε μόλις πήγαινα να τον σηκώσω, εγώ τον κοίταζα , τον έπιανα τον ξαναέπιανα μήπως ήταν ζεστός γιατί μου έδειχνε συνέχεια το λαιμό του. Ευτυχώς όλα καλά (μέχρι στιγμής) αλλά πολύ γκρίνια βρε κορίτσια το σκατό μου , ολόκληρη μάχη τώρα κάνουμε μέχρι να σηκωθεί από το κρεβάτι , μέχρι να πιει το γάλα, σήμερα μου είχε σηκωθεί η τρίχα κάγκελο μέχρι να φύγω να έρθω στη δουλειά μου.

Μαλευτεράκι καλορίζικη η νέα σου αγορά , ελπίζω να την ευχαριστηθείς όσο τίποτα άλλο.

ΠανΜαρ και Μαελενίτσα νομίζω βρήκαμε το νέο συμπεθεριό που προορίζεται στο καφέ μας , με τα ζουζούνια σας. Είσαστε όμως λίγο μακριά αλλά τα συμπεθέρια καλύτερα να είναι μακριά και αγαπημένοι.χιχιχι

Μαρινάκι εσείς πως ξυπνήσατε σήμερα;

ΠανΜαρ το Havrix πρέπει να είναι για την Ηπατίτιδα Α, αλλά εμείς δεν το έχουμε κάνει ακόμα και δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω.

Όσες ξέχασα με το συμπάθειο ,θα επανέλθω

Kiko μου λες???? Χαχαχα!!! Μπα καλέ, αφού τη Σοφούλα την περιτριγυρίζουν τόσοι γαμπροί εκεί στις γύρω περιοχές, γειτονάκια, χαχαχα!!

Τι είναι τώρα πάλι αυτό με τον μικρό σου? Πως την είδε έτσι στραβά? Κάτι τέτοια έκανε κι ο δικός μου και με το κόλπο του χοπ χοπ πάνω στο κρεββάτι τον σηκώνω.

Ούτε εμείς θυμάμαι να κάναμε τέτοιο εμβόλιο παιδιά, εκτός αν ήταν με κανένα άλλο μαζί, σαν πολυδύναμο πχ και δεν το πήρα χαμπάρι. Πάντως το όνομα δεν μου λέει κάτι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Μαρινα περαστικα τι να πω?....

Μαρια δες λιγο εδω για τα κρανα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4944.0

Μιλαμε πολυ καλο φρουτο με φοβερες ιδιοτητες.

Μηπως να το κραταγες να εδινες στη μικρη αραιωμενο με νερο σα βυσσιναδα?

Θα ψαξω να βρω και εγω

Τι λες! Και ούτε που το είχα ακούσει ποτέ μου!

Ευχαριστώ Ρίτα!

Η μικρή δεν πρόκειται να το πιει. Θα μου το φτήσει στα μούτρα! Μόνο νερό και γάλα πίνει και με το ζόρι λίγη πορτοκαλάδα. Αυτό που θα είναι και γλυκό... με τίποτα!!!

Πάντως το βράδυ, θα το δοκιμάσω με λίγο κονιακάκι!!!

mrdIp3.png

ΠανΜαρ και Μαελενίτσα[/b] νομίζω βρήκαμε το νέο συμπεθεριό που προορίζεται στο καφέ μας , με τα ζουζούνια σας. Είσαστε όμως λίγο μακριά αλλά τα συμπεθέρια καλύτερα να είναι μακριά και αγαπημένοι.χιχιχι

Κορίτσια, μην μπλέκεται την κόρη μου με συμπεθεριά γιατί αν το μάθει ο μπαμπάς της θα μου κόψει κάθε επαφή μαζί σας!!!

Εκείνος θα αποφασίσει ποιος είναι ο κατάλληλος γαμπρός για την κόρη του! Χα!Χα!Χα! (κούνια που τον κούναγε...) Και το πρώτο και βασικό, να είναι γαύρος!!!

Εξάλλου, δεν ξέρουμε και την γνώμη του Γρηγόρη για την Σοφία!

mrdIp3.png

ΠανΜαρ το Havrix πρέπει να είναι για την Ηπατίτιδα Α, αλλά εμείς δεν το έχουμε κάνει ακόμα και δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω.

Ούτε κι εγώ ξέρω για τι είναι το Havrix. Αφού το είπε η παιδίατρος, θα το κάνουμε! Της έχω εμπιστοσύνη. Πιο πολύ η τιμή του με ενδιέφερε... Μόλις το κάνουμε θα σας πω και για τι είναι!!!

mrdIp3.png

εμεις επιτελους ηρθε το infarix για τον μπεμπη και θα κανω και στον τιμο το mmr που ειχαμε αφησει αλλα το εχω λιγο αγχος μην μου κανει πυρετο εσας για ποσες μερες σας ειχε κανει πυρετο;ηταν υψηλος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

εμεις επιτελους ηρθε το infarix για τον μπεμπη και θα κανω και στον τιμο το mmr που ειχαμε αφησει αλλα το εχω λιγο αγχος μην μου κανει πυρετο εσας για ποσες μερες σας ειχε κανει πυρετο;ηταν υψηλος;

Σ' εμάς Vatraxaki μου δεν έκανε πυρετό, αλλά 10 μέρες μετά έβγαλε εξανθήματα τα οποία μας είπε η γιατρός είναι ελαφριά μορφή της ασθένειας.

Τώρα άλλα παιδάκια ανέβασαν πυρετό χωρίς εξανθήματα και άλλα τίποτα. Μακάρι να είστε από τους τυχερούς με το τίποτα ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Έχεις δίκιο Κίκο. Τώρα μπήκα στο google και το είδα. Για ηπατίτιδα Α είναι. Και είναι για παιδιά από 2 έως 18 ετών.

Θυμάμαι που μου το είχε πει η 1η παιδίατρος η οποία αρχικά είχε σημειώσει να γίνει λίγο πριν πάει παιδικό σταθμό αλλά ο παιδίατρος που έχω τώρα μας είπε ότι καλό είναι να το κάνουμε μέχρι τα 21/2.

λοιπόν ΠανΜαρ εύρηκα την τιμούλα του εμβολίου:

η μορφή των 1440 1 ml = 30,40ευρώ

και των 720 0.50ml= 19,84 ευρώ .

Μαρινάκι περαστικά στο μικρό μπουμπουκάκι σου βρε κοπέλα μου, δώστης ένα μεγάλο φιλάκι απο 'μένα και να προσέχετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...