Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήρθαμε κι εμείς!

Η μικρή έφαγε και κοιμήθηκε για να είναι ξεκούραστη να πάμε το απόγευμα επίσκεψη!

Πολλά αρρωστούλικα μαζευτήκαν πάλι! Περαστικά σας και κουράγιο στις μανούλες!

Ελένη (μαελένη) άκου γέλιο. Δείχνω το πρωί τις φωτογραφίες σας στη Σοφία. Της εξηγώ ποιοι είστε και ενθουσιάστηκε. Όταν γυρίσαμε από τις δουλειές μας και την βάζω να φάει μου λέει "Ελένη Γηγόρη θέλω!". Της πάω κοντά το κομπιουτεράκι και της βάζω τη φωτογραφία σας να σας βλέπει. Και μου λέει "Ελένη μαμά Γηγόρη. Αγκαλιά. Τι φοράει?" Της εξηγώ. και μετά μου λέει "Γηγόρη μπαλάκια να δω." Της βάζω την άλλη φωτογραφία και όση ώρα έτρωγε, είχε μπροστά της τη φωτογραφία του γιου σου και να του μιλάει, να του γελάει... Του είπε και καλή όρεξη και καληνύχτα, όταν τελείωσε το φαί της και θα πήγαινε για ύπνο!

Μη νομίζεις Βατραχάκι...ριχτό είναι το φόρεμα.... τα πολύ εφαρμοστα τα αποφεύγω γιατί πετάγονται τα κόκκαλα...:tongue::tongue:

Αχ! Προβλήματα που έχεις...

Αλεξάνδρα, Χρόνια Πολλά! Με υγεία! Κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια ότι είναι πολύ καλή η ιδέα για τα φορέματα!

Γειτόνισσα, Ρίτα, Νατάσα... πού θα πάει... Θα βρούμε μια μέρα και θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε! Βέβαια, αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, δεν με βλέπω να πηγαίνω Λουτράκι, οπότε θα μπορώ και Παρασκευή και Σ-Κ και Δευτέρα!

Δεν θυμάμαι αν ήθελα και κάτι άλλο να πω (δεν είμαι και Κίκο!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα

Περαστικα σε ολα τα εμπυρετα που απο οτι διαβαζω δυστηχως ειναι πολλα.....

Νατασσα,Μαρια Ιωαννα.Οποια μερα θελετε και σημερα και αυριο και την Παρασκεη εγω μπορω, φτανει να κανονιστουμε μεχρι το μεσημερι γιατι μετα ολο και κατι κανονιζω.

Σκ ισως φυγουμε.

Δευτερα τριτη επισης μπορω.Απο τεταρτη οχι, εχουμε σχολειο τα απογευματα!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελένη (μαελένη) άκου γέλιο. Δείχνω το πρωί τις φωτογραφίες σας στη Σοφία. Της εξηγώ ποιοι είστε και ενθουσιάστηκε. Όταν γυρίσαμε από τις δουλειές μας και την βάζω να φάει μου λέει "Ελένη Γηγόρη θέλω!". Της πάω κοντά το κομπιουτεράκι και της βάζω τη φωτογραφία σας να σας βλέπει. Και μου λέει "Ελένη μαμά Γηγόρη. Αγκαλιά. Τι φοράει?" Της εξηγώ. και μετά μου λέει "Γηγόρη μπαλάκια να δω." Της βάζω την άλλη φωτογραφία και όση ώρα έτρωγε, είχε μπροστά της τη φωτογραφία του γιου σου και να του μιλάει, να του γελάει... Του είπε και καλή όρεξη και καληνύχτα, όταν τελείωσε το φαί της και θα πήγαινε για ύπνο!

Και πολύ γέλιο όμως! Χαχαχα. Να τη βάλεις να μας πει και περαστικά και γρήγορα!!!!

Πως θα γίνει μέχρι την Παρασκευή να γίνουμε καλά οεο?????

Καλά του Γρηγόρη τα μπαλάκια θέλει να δει!!!! Ντροπή!!!(Κατάλαβα τι εννοεί. Πλάκα κάνω.)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλά του Γρηγόρη τα μπαλάκια θέλει να δει!!!! Ντροπή!!!(Κατάλαβα τι εννοεί. Πλάκα κάνω.)

Βρε πονηρό μυαλό... Το κοριτσάκι μου είναι αθώο... δεν σκέφτεται τέτοια!

Άμα της πω ότι είναι και άρρωστος... Τότε είναι που θα με ζαλίσει! Σαν να την ακούω από τώρα... "Γηγόρης, αρρωστούλης... Δεν άκουγε μαμά του και κύωσε... Τώρα κάνει ορό?" (ο ορός είναι το χειρότερό της και η μόνιμη απειλή μου!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα ο άντρας μου έχει μηχανή... αλλά είναι τόσο βαριά που ούτε έχω δοκιμάσει ποτέ να την οδηγήσω...:tongue::tongue:

Του δικού μου να δεις! Ούτε τα πόδια μου δεν φτάνουν στον δρόμο!

Εμένα μου έχει ένα μοτοποδήλατο, αλλά ούτε μέχρι την πλατεία δεν πάω!

Παλιότερα, κανά παπάκι, σκουτεράκι, άντε μέχρι ΑΧ και Serow, τα οδηγούσα, τώρα... ούτε αυτά!!!

mrdIp3.png

πανμαρ μου και η μαμα μου κανει λικερ κρανα και ειναι σουπερ επισης αν ποναει η κοιλια σου και πιεις ειναι πολυ καλο.

Να το πίνω σαν λικέρ, με αλκοόλ ή το σκέτο σαν βυσσινάδα?

Πάντως, με όλα αυτά που μου λέτε όλες σας για την ( ή τα) κράνα, έχω φτιαχτεί πολύ να το δοκιμάσω!!!

mrdIp3.png

η Βικυ σημερα πηγε στο νοσοκομειο να βγαλει 2 ελιες που εχει μαζι με την Καλλη:|:( εγω εδω με την κολλητη μου

Αχ... Κι εγώ πρέπει να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή... Όλο το αναβάλλω! Ο άντρας μου μου λέει "Γυναίκα σε παντρεύτηκα, Σημίτης μου κατάντησες!"

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

μαελένη, Ηλιάνα και Νατάσσα τι διαβάζω? Πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ που αρρωσταίνουν τα βλαστάρια μας. Γρήγορα περαστικά εύχομαι. Ο Γιώργος μου είναι απύρετος αν και ο βήχας δεν εξαφανίστηκε ΑΛΛΑ δυστυχώς κόλλησε για τα καλά η μπουμπού κι αυτό έίναι το χερότερό μου! Χτύπησε 38αρι χτες και ζοριζόταν πολύ! Φυσικά 4-7 πάλι κοιμηθήκαμε και όλο κουταμάρες κάνω πάλι σήμερα!

Σαρδελίνα να τα εκατοστήσεις και καλές δουλειές εύχομαι!

πολύ ωραία ιδέα η ενοικίαση βραδινών!

mGKop3.png60Jvp3.png

εχουμε τωρα για Σεπτεμβρη το Prevenar

Εμείς όλα τα άλλα τα έχουμε κάνει. Το Havrix είναι το τελευταίο μας. Μετά 4 χρονών πάλι!

Ευτυχώς, δεν είναι ακριβό! Ευχαριστώ γειτόνισσα!

mrdIp3.png

Ο Γιώργος μου είναι απύρετος αν και ο βήχας δεν εξαφανίστηκε ΑΛΛΑ δυστυχώς κόλλησε για τα καλά η μπουμπού κι αυτό έίναι το χερότερό μου! Χτύπησε 38αρι χτες και ζοριζόταν πολύ! Φυσικά 4-7 πάλι κοιμηθήκαμε και όλο κουταμάρες κάνω πάλι σήμερα!

Έλα μωρέ... Το μπουμπουκάκι σου... Περαστικά βρε Μαρινάκι.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...