Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααααααα

Τι διαβαζω παλι αρρωστα μωρακια εχουμε ???περαστικα σε ολα τα παιδακια ..ο καιρος ειναι και φθινοπρωρινος και λογικο ειναι να αρρωσταινουν ..

Ηλιαννα μεγια το σλινκ κοριτσι!!με το καλο να το παραλαβεις..

Εμεις ειμαστε καλα μονο που ο Χρηστος παλι εδειρε ενα παιδακι στο σχολειο...τι θα τον κανω ???τον ρωταω καθε μερα τι εκανε στο σχολειο και μου λεει ντα ντα..αμα χρειαστειτε μπραβο εχω τον χρηστακη διαθεσιμο ..

Γειτονισσα απο εβδομαδα οι μερες που εχω ελευθερες ειναι Δευτερα και Παρασκευη !!τις υπολοιπες τρεχω σε ικα και γιατρους...γκρ....

Για λικερακια λετε...τρελαινομαι ..μπορω να πιω ολο το μπουκαλι στην καθισια μου ..αλλα μιας και η γιατρος ειπε οχι αλκοολ δεν πινω τιποτα τωρα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια!!!!!!

ΟΥ ΟΥ!!!!:D

Σας ελειψα καθολου??? Εμενα μου λειψατε παρα πολυ!!!

Αλλαξα γραφειο απο τη Δευτερα... Ηρθε στην καινουρια θεση με τρομερο αγχος... Σημερα πια ειμαι καπως καλυτερα. Στο μεταξυ απο τη Δευτερα το απογευμα μου αρρωστησε και ο μικρος. Διαρροια, πυρετο 39+, μυξες, λαιμο... Ολα τα καλα. Και να εχω και το αγχος της νεας δουλειας, να ειμαι και αυπνη ολη νυχτα, συν το αγχος μου για το παιδι... Καλα, δεν το συζητω. Ο μικρος ακομα αρρωστος ειναι, πριν παλι 38,5 ειχε...

Αυτα τα νεα μου!

Δεν εχω πολυδιαβασει, αλλα σιγα σιγα πιστευω θα σας προλαβαινω...

Αλεξανδρα χρονια σου πολλα! Ο,τι επιθυμεις φιλενδα!

Μαελενη μου να χαιρεσει τον Γρηγορακη σου! Sorry που αργησα να ευχηθω για το παιδι... Παντα γερος και καλοτυχος να ειναι!

Ριτα, Ιωαννα και Πανμαρ, κανονιστε να μη με ενημερωσετε οταν θα κανετε τη συναντηση στο Παγκρατι!:D Ειμαι μεσα, εννοειται αυτο!

Πολλα φιλια σε ολες και περαστικα στα αρρωστουλικα μας!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες μου το Νικάκη μας μου έδωσε μιά τρομερή ιδέα και φυσικά πρέπει να την μοιραστώ μαζί σας...

τα βραδινά φορέματα αντί να τα πουλάω μόνο να τα ενοικιάζω κιόλας...πολύ καλή η ιδέα νομίζω μιάς κι εγώ είμαι από αυτές που αγοράζουν ένα φόρεμα για έναν γάμο π.χ. και μετά καταλήγει στην ντουλάπα χωρίς να το ξαναφορέσω!

m57Zp2.png

Νατάσσα μου καλορίζικη η νέα θέση και το νέο γραφείο. Περαστικά και σε σας.

Παιδιά 39,2 χτυπήσαμε πριν λίγο. Πήγα έδωσα Ponstan και ήρθα στη θέση μου πάλι. Αχ τι κακό είναι αυτό ξανά!!!! Δεν θέλω άλλο πυρετό λέμε!!!!!

Αλεξάνδρα αυτό το κόλπο υπάρχει στην Αθήνα, ακόμα και για αξεσουάρ, τσάντες και φυσικά για ρούχα. Απλά η μεταποίηση θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να μη χαλάει το ρούχο. Σαν τα νυφικά δηλ. Καλή ιδέα. Μπράβο στη Νίκη που το πρότεινε ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αλεξανδρα μου ειναι πολυ καλη ιδεα η ενοικιαση βραδυνων .Στην Αθηνα υπαρχουν σχετικες εταιριες και νοικιαζουν επωνυμα βραδυνα ρουχα -παπουτσια-τσαντες σε καλες τιμες!!!απλα μην ξεχασεις να το διαφημισεις αναλογα..

Βρε Ελενη μου τον εχει ευκολο τον πυρετο ο Γρηγορης..

Νατασσουλι μας ελειψες!!!περαστικα στον Σωτο μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσάκια μου!

Καλεεεε μια χαρα είναι ο Κωνσταντίνος απο το Σάββατο ακόμα. Βγαλτε μας απο τα αρρωστούλικα. Ευτυχως τα περισσοτερα τα περνάει στο πόδι, 1-2 μερες και μετα περδικι.

Σήμερα είχαν πάλι απεργία οι δασκάλες μας και τον είχα σπίτι. Κουραστηκα παρα πολύ γιατι είμασταν εξω για βόλτες. Ευτυχώς έφαγε και επεσε ξερος για υπνο. Τα ποδαράκια μου είναι πολύ πρισμένα τωρα.

Νατάσσα maeleni μαμαλευτερακη περαστικά στα παιδάκια σας. Ξεχνάω κανεναν?

sardelaki μου να τα εκατοστησεις με υγεία! Και καλες δουλειές! Πολύ καλη η ιδεα για τα ενοικιαζομενα φορέματα.

Μαρίνα μου πώς είστε σήμερα?

Sorry αν ξεχναω κατι....

Ελένη μου "ψήθηκε" το πουλάκι μου.

Περαστικά ευχομαι.

Ηλιάνα περαστικά και στον Λευτερακη.

Συμπεθερα όνωτς πολύ καλή η ιδέα της Νίκης.Και εγώ νομίζω ότι αυτό βολευει περισσότερο γιατι ολες μας πιστευω ότι εχουμε παρει ενα πολύ καλό ρούχο που μετα το χαιρεται η ντουλαπα μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...