Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Πετρούλα μιαμ μιαμ πρωί πρωί... τι νοστιμιές είναι αυτές;;;;

Εμείς σήμερα θα πάμε να πάρουμε τις μπομπο και διάφορα στολιδάκια απο τα τζάμπο... να δω θα βρω τίποτα να μου αρέσει;;;:roll:

Τέλικά δεν άντεξα...παρήγγειλαμ μπαλόνια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μόνο ένα όμως με σχήμα αερόστατο που γράφει "Ιωάννης" ελπίζω ο παπάς να μην το βρει too much...:rolleyes::rolleyes:

Πανμαρ τα κράνα σε λικέρ κάνει η μαμά μου και είναι σούπερ νόστιμο (και δυνατό...:rolleyes:) αλλά το κάνει απευθείας, όχι με χυμό...

Επανέρχομαι με τα υπόλοιπα

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και από μενα.

Εμείς χθες τρέχαμε να καλέσουμε για τα γενέθλια και η μικρή μου με εβγαλε εξω από τα ρούχα μου.

Πήγαμε να της παρουμε παπούτσια (πάλι) και μας ακουσε και παλι ολη η επικρατεια.Δεν ηθελε και με τιποτα να εχει ο μπαμπας της το καρότσι φώναζε ¨που είνια μανούλα μουυυυυ" λες και με ειχαν απαγαγει.Αχ με εχει κουρασει αυτη η ιστορία.

Πετρούλα μου πολύ ωραία ολα οσα ετοιμάζεις .ΑΝ μας καλέσεις θα τα δοκιμάσουμε και από κοντά.

Σου εχω στείλει πμ δεν το πήρες???

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου για οσες δεν ειδατε την πρόσκληση μας, το πάρτυ μας ειναι την Παρασκευή 25.6.2010 και ώρα 7 στο σπίτι μας και ειστε όλες καλεσμενες!!!!

Το τηλ. μου το έχετε και θα ειναι μεγαλη χαρα για μενα αν μπορέσετε να πιουμε το καφεδακι της Παρασκευη μαζί!!!!

Ελένη να φανταστω θα πάτε στα Jumbo της Πυλαίας ε???Κι εγω θα πεταχτω το μεσημερι αλλα θα πάω στου Ωραιοκαστρου..ειναι πιο κοντα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα σας.

Βλέπω jumboσυνάντηση!!!! Αντε να κάνετε παρέα τα ψώνια σας.

Πετρούλα ο Αναστάσης καλά έτσι? Και οι ετοιμασίες σας βλέπω σε καλό δρόμο.

Χαίρομαι, αλλά ήρθε σε μας ο πυρετός από το βράδυ.

Νομιζω δεν καταπίνει και καλά, αλλά που να σ' αφήσει να δεις. Του έδωσα τώρα 2η φορά αντιπυρετικό, μιας και ανέβασε και το πρωί.

Αν συνεχίσουμε έτσι, μάλλον δεν θα σας τιμήσουμε με την παρουσία μας. Τουλάχιστον όχι ο junior. Τώρα ήρθε και μου τρίβεται.

Νομίζω πως την άρπαξε χτες που τους βρήκα στη βόλτα με τη ζακέτα. Μάλλον ίδρωσε :(

Τι να πω. Μακάρι να πάμε καλύτερα.

Φιλιά σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Περαστικα του βρε Ελένη!!!

Πολλα παιδακια ειναι ετσι..ειναι ιωση μιας ημερας με πυρετό και ερεθισμενο λαιμό

Οπως και να εχει να γινει καλά το παιδί και να μην ταλαιπωρείται!!Για το παρτυ μας μην ανησυχεις καθόλου..εσεις να ειστε καλά!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου περαστικά σας.Ευχομαι να μην είναι τίποτα και να συνερθει αμέσως.

Και θα το ξαναπώ.ΕΛΕΟΣ πια καλοκαίρι είναι φτανει με τις αρρώστειες!

Α και εγώ θα πάω μαλλον στο jumbo στο λιμάνι!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι βρε κορίτσια. Αντε γιατί με τους πυρετούς έχει τρομάξει το μάτι μου.

Καλά συγνώμη καλοκαίρι είναι αυτό τώρα?????

Καλές αγορές!

Εσείς θα διασκορπιστείτε στα Jumbo όλης της πόλης χαχαχα!!! Η μια Λιμάνι, η άλλη Ωραιόκαστρο και η τρίτη να υποθέσω Φοίνικα!!! Ούτε διαφήμιση να τους κάναμε χαχαχα!!!

Αχ κι εγώ έχω οδοντίατρο πάλι στις 12. Αντε να δούμε τι θα δούμε πάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!

Βρε Ελενάκι μου... Γι' αυτό έκλαιγε το βράδυ? Αρρωστούλικο ήταν το καημενούλι? Περαστικά...

Έχετε αρχίσει όλες να με πείθετε ότι η κράνα πρέπει να είναι πολύ ωραία... Θα το δοκιμάσω!

Α! Και κάτι που διάβασα μερικές σελίδες πίσω...

Γειτόνισσες (δικιά μου και της μαμάς μου), από εβδομάδα κανονίζουμε και πάμε Παγκράτι. Σήμερα θα πάμε σε κάτι φίλους, αύριο θα κατέβω στους γονείς μου και Παρασκευή πρωί λέω να φύγω για Λουτράκι και να γυρίσω Δευτέρα. Αν δεν φύγω, το κανονίζουμε και νωρίτερα άμα μπορείτε.

mrdIp3.png

καλημερα μανουλες κ παιδακια:)

πετρουλα μου ανοιξες την ορεξη πρωι-πρωι:)

Ελενη-μαελενη μου αρρωστουλης ειναι ο μικρουλης μας?

πανμαρ μου θα μπορουσες να βαλεις και κονιακ στο σιροπι κρανα, οπως εδειξε η Ριτα το σαιτ με συνταγες, εγω απλως βαζω πιο πολυ ζαχαρη, δηλαδη στο 1 κιλο κρανα και 1-200 λιτρα κονιακ βαζω γυρο στα 800 ζαχαρη μαζι με κανελλα και γαρυφαλο

φιλακι μου συμφωνω με την πανμαρ για το κρανος, πρεπει να ειναι top quality αρα ακριβο...τι μηχανη εχεις?

εισαι για κοντρες??:):)

εγω στην Χαλκιδικη εχω ενα 10 χρονο dio σκουτερακι, ειναι το μονο που μπορω να κουμανταρο και ...μη γελασετε... στο μονο που ακουμπουν τα ποδια μου κατω. οταν ο ανδρας μου μου αγορασε πριν απο 4 χρονια ενα καινουργιο sym, το εδωσα και καταλαβε μεσα στο οικοπεδο, γκρεμοτσακιστικα και πολυ φτηνα την γλυτωσα:) το χαρισα στην Καλλη και πηρα το παλιο μου...ο παλιος ειναι αλλιος λενε:)

η Βικυ σημερα πηγε στο νοσοκομειο να βγαλει 2 ελιες που εχει μαζι με την Καλλη:|:( εγω εδω με την κολλητη μου

καλημερα!!!

τι κανετε;

πανμαρ μου και η μαμα μου κανει λικερ κρανα και ειναι σουπερ επισης αν ποναει η κοιλια σου και πιεις ειναι πολυ καλο.

μαελενη μου περαστικα σας!εχει πολυ πυρετο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...