Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υπάρχουν και πολύ ακριβότερα αν θες! Και με 800...! Ο άντρας μου πέρσι το δικό του το πήρε 650 γιατί ήταν το προηγούμενο μοντέλο!!!

Και μην πάρεις με τίποτα σπαστό κράνος ή καλοκαιρινό! Full face μόνο!

Αν όντως σ'ενδιαφέρει, να ρωτήσω τον καλό μου αύριο περισσότερα και να σου πω.

Ωωωωχ... θα το βάλω στο 5ετές κι αυτό... σ' ευχαριστώ αγάπη μου για τις πληροφορίες, αν χρειαστώ κάτι θα σου πω. Θα το ψάξω.

Ξεμυαλιστρούλες μου καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω δοκιμάει σπιτική κράνα από Κοζάνη κι επειδή είμαι λάτρης των γλυκών κρασιών πχ μαυροδάφνη μου θύμισε πολύ κάτι τέτοιο και ξετρελάθηκα. Βασικά λικέρ είναι. Είναι πολύ ωραίο. Δηλ. θα μας πεις αύριο κερνάς κράνα;;;;

Εμένα μου την έφερε η μαμά μου κάπου από Νάουσα ή Έδεσσα. Θα του βάλω κονιακάκι και αν το πετύχω θα σε περιμένω!!!

mrdIp3.png

Ωωωωχ... θα το βάλω στο 5ετές κι αυτό... σ' ευχαριστώ αγάπη μου για τις πληροφορίες, αν χρειαστώ κάτι θα σου πω. Θα το ψάξω.

Ξεμυαλιστρούλες μου καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!

Αν το πάρεις απόφαση, πες μου να σε στείλω σε κάτι φίλους. Κοντά σας σχετικά είναι το μαγαζί.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και... απονείρευτα!

mrdIp3.png

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά το θεωρω πιθανό. Θα είναι λίγο πικρό όμως ή ιδέα μου????

Δεν ξέρω καθόλου. Είναι, μου είπαν κάτι σαν μύρτιλλα, αλλά ούτε τέτοιο έχω δοκιμάσει!

mrdIp3.png

Καληνυχτα Filaki!!!

Μαράκι τέλειωσες το λικεράκι σου? Εγώ έχω καναδυό γουλίτσες ακόμα. Η μικρή κοιμάται φυσικά? Τι έγινε πράλαβες τι δουλίτσες σου σημερα που ξυπνήσατε αργά????

Απλά κράνα με κονιάκ μου φέρνει μια πικρίλα κάπως!!!!! Μπορεί και να κάνω λάθος. Πρέπει να το φτιάξεις και να μας πεις!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Filaki!!!

Μαράκι τέλειωσες το λικεράκι σου? Εγώ έχω καναδυό γουλίτσες ακόμα. Η μικρή κοιμάται φυσικά? Τι έγινε πράλαβες τι δουλίτσες σου σημερα που ξυπνήσατε αργά????

Κι εμένα λίγο μου έμεινε... Ένα τσιγαράκι και πάω για ύπνο.

Η μικρή κοιμάται από τις εννέα... Με τα χίλια ζόρια γιατί ήθελε να κοιμηθεί από τις επτάμιση!

Δουλείες? Τίποτα δεν έκανα! Αύριο όλα! ήρθε μετά και μια φίλη μου με την μικρή της, φύγαμε μετά όλες μαζί να πάμε στο ωδείο, μόνο γάλα πήρα στον γυρισμό!

mrdIp3.png

Απλά κράνα με κονιάκ μου φέρνει μια πικρίλα κάπως!!!!! Μπορεί και να κάνω λάθος. Πρέπει να το φτιάξεις και να μας πεις!

Θα σου πω... Θα δοκιμάσω λίγο στην αρχή κι αν είναι ωραίο θα φτιάξω όλο το μπουκαλάκι!

mrdIp3.png

Μαράκι κι εγώ δεν τέλειωσα το κρασάκι μου, αλλά ο μικρός άρχισε να κλαίει, οπότε σε χαιρετώ. Μαύρη νύχτα θα περάσουμε αν αρχίσαμε από τώρα!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Μαράκι κι εγώ δεν τέλειωσα το κρασάκι μου, αλλά ο μικρός άρχισε να κλαίει, οπότε σε χαιρετώ. Μαύρη νύχτα θα περάσουμε αν αρχίσαμε από τώρα!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Καληνύχτα και...κουράγιο!!!

mrdIp3.png

Καλημερα στα γρηγορα γιατι ακομα εχω δουλιτσες να κανω...να δω ποτε θα κοιμηθω.

Λικερ κρανα καταπληκτικο

Μαρια δες εδω

http://www.radicio.com/forum/index.php?showtopic=2071

http://gastristeros.blogspot.com/2009/09/blog-post_16.html

http://www.gourmed.gr/recipes/LIKER-KRANA-18622.htm

Καθισμα αυτοκινητου και εμεις recaro!!!Εως 36 κιλα, πολυυ καλο!Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.

Πανακριβο οπως λεει και το Φιλακι αλλα ο ανδρας μου αυτο δεν το διαπραγματευοταν.

Σας χαιρετω

Καληνυχτα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Εργασία kαι χαρα σημερα..Πως ειστε???Εμεις ευτυχως απύρετοι και μαλλον αυτο ήταν...μας πήρε ξωφαλτσα που λέμε!!

Κορίτσια άσχετο τι κάθισμα αυτοκίνητου έχετε εγώ έχω ένα από 0 έως 15 και σκέπτομαι αν πάρω ένα τώρα 15 έως 36 αλά λα προβληματίζομαι στο ότι αυτά δεν χουν δίκες τους ζώνες και δένεις το παιδί με την ζώνη αυτοκίνη του

Βρε Ηλιανα θα φερεις σλινγκ απο Ρωσια και για καρεκλακι θα παρεις απο ΚΟΥΚΟΥ???Πλάκα πλάκα μπορεις να φερεις απ'έξω και σε πολύ καλή τιμή..

Εγω μαζι με το καρότσι παρηγγειλα και 2 καρεκλακια maxi cosi που εχουν βγει τα no1 σε crash test απο www.ebaby.it η οποία σελίδα δυστυχως δεν ισχυει γιατι μαλλον εχει μπει καποιος ελληνας αντιπροσωπος και στο γυρναει στα ελληνικα και οι τιμες ειναι διαφορετικες....

ηρθα!!!

Hλιανα εμεις εχουμε και στα δυο αυτοκινητα maxi-cosi 9 εως 18 απο τα καλυτερα καρεκλακια και απο τα πιο ασφαλη πρωτα στην κατηγορια τους αλλα ειναι λιγο ακριβα ιδιως στην Ελλαδα εγω τα πηρα απο Γεμανια

Α γεια σου!!!

Πετρούλα μου και για εσάς ισχύει αυτό. Αύριο να είναι καλύτερα. Έχεις ετοιμάσει τίποτα για το πάρτυ; Εγώ όχι ακόμα :(:(:(:( και θέλω να κάνω ένα σωρό πράγματα.......βιβλίο ευχών, cd κλπ.

Αχ ρε Ιωαννα το σκεφτηκα, αλλα κι αυτο θελει δουλεια και χρόνο..Μάλλον θα πάρω κανενα χαρουμενο τετραδιακι όμορφο απο το jumbo..Ετσι ειχα κανει και στη βαφτιση γιατι με όλα τα υπόλοιπα το ειχα ξεχασει και ετρεχα τελευταια στιγμη...

Απο ετοιμασίες λίγο πολύ τα εχω μοιρασει...Εχω κανει κρεπουλες αλμυρες και τις εχω βαλει στην καταψυξη,επίσης εχω σκοπό να κανω μακαρονοσαλάτα, κλάμπ σαντουιτς, κρουασανακια με gouda και γαλοπουλα και κρουασανακια με μερεντούλα... η μαμα μου θα κανει αλμυρη πίτα με τυρια και αλλαντικα (σε φορμα του κέικ, μιαμ μιαμ), κοτόπιτα, τυροπιτακια, λουκανοπιτακια και τουρτα..Θα παραγγείλω μόνο χαμπουργερακια και chiccy's που εχουν πιο πολύ μανουρα και δεν προλαβαίνουμε...και τα υπόλοιπα κλασικα, κρακερακια, πουρακια, μπισκοτακια κλπ

Επίσης πήγα και πήρα απο το ζαχαροπλαστειο και την παρασταση του Eeyore που παρηγγειλα και βγηκε όπως ακριβως στο χαρτί...Τελεια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!

Πετρούλα, περαστικά κι αγύριστα να είναι! Έρχεται και το πάρτυ σας!

Ρίτα, ευχαριστώ για το λικέρ. Άρα είναι κάτι που πίνεται και είναι και υγειινό! Το ότι έιναι ωραίο μας το είπε και το φιλάκι χτες βράδυ! Επειδή, όμως, η μαμά μου μου έφερε έτοιμο τον χυμό (σαν βυσσινάδα είναι) , έχεις καμμία ιδέα σε τι αναλογία να βάλω κονιάκ με χυμό?

mrdIp3.png

Απο ετοιμασίες λίγο πολύ τα εχω μοιρασει...Εχω κανει κρεπουλες αλμυρες και τις εχω βαλει στην καταψυξη,επίσης εχω σκοπό να κανω μακαρονοσαλάτα, κλάμπ σαντουιτς, κρουασανακια με gouda και γαλοπουλα και κρουασανακια με μερεντούλα... η μαμα μου θα κανει αλμυρη πίτα με τυρια και αλλαντικα (σε φορμα του κέικ, μιαμ μιαμ), κοτόπιτα, τυροπιτακια, λουκανοπιτακια και τουρτα..Θα παραγγείλω μόνο χαμπουργερακια και chiccy's που εχουν πιο πολύ μανουρα και δεν προλαβαίνουμε...και τα υπόλοιπα κλασικα, κρακερακια, πουρακια, μπισκοτακια κλπ

Επίσης πήγα και πήρα απο το ζαχαροπλαστειο και την παρασταση του Eeyore που παρηγγειλα και βγηκε όπως ακριβως στο χαρτί...Τελεια!!!

Εμένα πάντως πρωί πρωί μου άνοιξες την όρεξη!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...