Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρέπει να αλλάξω κράνος;... δεν το πήρα από το practiker... ακριβά το πήρα... αλλά.... να, έχουν περάσει 9 χρόνια............. αν ξέρεις σχετικα πες μου.

Εννοείται!!!! Τα κράνη έχουν και ημερομηνία λήξης! Και πρέπει να προσέχεις να μην σου πέφτει και κάτω, να μην τρώει τούμπες και χτυπήματα γενικότερα.

Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως περίπου κάθε τρία χρόνια πρέπει ν'αλλάζεις (αρκεί να μην έχει χτυπηθεί).

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοείται!!!! Τα κράνη έχουν και ημερομηνία λήξης! Και πρέπει να προσέχεις να μην σου πέφτει και κάτω, να μην τρώει τούμπες και χτυπήματα γενικότερα.

Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως περίπου κάθε τρία χρόνια πρέπει ν'αλλάζεις (αρκεί να μην έχει χτυπηθεί).

Καλά ακόμα εδώ είσαι???

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ε, δε θα τις έχει φάει τις τουμπίτσες του... πωπω... δεν έχω λεφτά... με τσάκισες τώρα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καληνύχτα σε όσες πηγαίνουν για ύπνο.

Εγώ έχω κρασακι ακόμα στο ποτηράκι μου. Ε τι να κάνω να το αφήσω να πάει χαμένο το μπουκαλάκι? Χτες το ανοίξαμε, αλλά δεν το ήπιαμε και λέω να το τιμήσω. Ωραίο ωραίο δροσερό!!!

Προφανώς και δεν πρέπει να πάει χαμένο!

Σούπερ οι φωτογραφίες!!!

Εσύ είσαι κούκλα και ο γιος σου υπέροχος!

Θα τις δείξω αύριο και στην κόρη μου!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Προφανώς και δεν πρέπει να πάει χαμένο!

Σούπερ οι φωτογραφίες!!!

Εσύ είσαι κούκλα και ο γιος σου υπέροχος!

Θα τις δείξω αύριο και στην κόρη μου!

:) :) Στην υγειά μας κορίτσια! Εσύ δεν έχει λικεράκι σήμερα? Μπυρίτσα? Ουισκάκι? Τίποτα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ανεβαίνεις συχνά? Γιατί για να πάρεις ένα σοβαρό κράνος... κοστίζει!!!
Κάθε μέρα πάω στο γραφείο μου... Αμπελόκηποι... πρέπει να πάρω κάτι καλό, όχι κάτι φτηνιάρικο... γύρω στα 200 ευρώ να υπολογίζω;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κάθε μέρα πάω στο γραφείο μου... Αμπελόκηποι... πρέπει να πάρω κάτι καλό, όχι κάτι φτηνιάρικο... γύρω στα 200 ευρώ να υπολογίζω;

Όπως λέει και ο άντρας μου "Εσύ κοστολογείς το κεφάλι σου!" Εγώ θα έπαιρνα πολύ ακριβότερο. Τουλάχιστον από 450 και πάνω... Και επειδή, ειδικά με τα μηχανάκια, έχω ζήσει αρκετά, θα έδινα λεφτά για καλό κράνος!

Ελένη, το έβαλα το λικεράκι μου. Πάει... τελείωσε το μπουκάλι...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Α έτσι ε? Στην υγειά σου τότε. Να δω από αυριο τι θα κάνεις? Μάλλον η Ηλιάνα θα πρέπει να φτιάξει μια νταμιτζάνα λικέρ και να το στείλει σε όλες χιχιχι!!!!

Τι να κάνω η καημένη... Θα το γυρίσω στο ουίσκι!

Μήπως έχει δοκιμάσει καμιά σας κράνα? Γιατί μου έφεραν ένα σιρόπι και γράφει πάνω πως αν το διαλύσω με κονιάκ, γίνεται λικέρ? Το ξέρετε?

mrdIp3.png

Tίιιιιιιιι;;;;;;;

Υπάρχουν και πολύ ακριβότερα αν θες! Και με 800...! Ο άντρας μου πέρσι το δικό του το πήρε 650 γιατί ήταν το προηγούμενο μοντέλο!!!

Και μην πάρεις με τίποτα σπαστό κράνος ή καλοκαιρινό! Full face μόνο!

Αν όντως σ'ενδιαφέρει, να ρωτήσω τον καλό μου αύριο περισσότερα και να σου πω.

mrdIp3.png

Μήπως έχει δοκιμάσει καμιά σας κράνα? Γιατί μου έφεραν ένα σιρόπι και γράφει πάνω πως αν το διαλύσω με κονιάκ, γίνεται λικέρ? Το ξέρετε?
Έχω δοκιμάει σπιτική κράνα από Κοζάνη κι επειδή είμαι λάτρης των γλυκών κρασιών πχ μαυροδάφνη μου θύμισε πολύ κάτι τέτοιο και ξετρελάθηκα. Βασικά λικέρ είναι. Είναι πολύ ωραίο. Δηλ. θα μας πεις αύριο κερνάς κράνα;;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τι να κάνω η καημένη... Θα το γυρίσω στο ουίσκι!

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά το θεωρω πιθανό. Θα είναι λίγο πικρό όμως ή ιδέα μου????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...