Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το τραγικό είναι ότι έχω συζήτηση με κάποιουσ

και μου απαντανε τα δένουμε τα φουκαριάρικα για να μην μας γράψουν οταν κανουμε μεγαλο ταξιδη :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αυτό είναι το θέμα απαντώ να μην σας γράψουν ?

:tongue::tongue:

Κορίτσια πάω για νάνι. Φιλάκια και όνειρα γλυκά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

και μου απαντανε τα δένουμε τα φουκαριάρικα για να μην μας γράψουν οταν κανουμε μεγαλο ταξιδη :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αυτό είναι το θέμα απαντώ να μην σας γράψουν ?

Είναι η ίδια λογική μ'αυτούς που οδηγούν μηχανάκια και φοράνε κράνος που αγοράσαν πριν πέντε χρόνια από το practiker με 15 ευρώ, μόνο και μόνο για να μην τρώνε κλήσεις!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Να δεις που σιγά σιγά θα μαζευτούνε κι άλλες!

Μαελένη μου, πού είσαι?

Εδώ εδώ παρούσα, αλλά δεν ασχολούμε με τα αθλητικά. Μικρότερο άντρα έχω βέβαια χαχαχα!!!! Πήρες το mail????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Δεν το κατάλαβα ρε κορίτσια υπάρχουν ανθρωποι που έχουν τα παιδιά σε κάθισμα αλλά δεν τα δένουν? Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό!

Σας καληνυχτίζω κι εγώ κοριτσάκια να δούμε αν θα κοιμηθούμε πάνω από 4 ώρες σήμερα@ Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ντόι-όι-όι-όινγκ

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κούκλες ήρθε το στεφάνι μου με κρασί μεγάλη βραδιαααααααααααααααα θα έχουμε αύριο λεπτομερές έφυγα κάνει και νεύμα και χαζογελά δεν πάμε καλά εφυγααααααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Είναι η ίδια λογική μ'αυτούς που οδηγούν μηχανάκια και φοράνε κράνος που αγοράσαν πριν πέντε χρόνια από το practiker με 15 ευρώ, μόνο και μόνο για να μην τρώνε κλήσεις!
Πρέπει να αλλάξω κράνος;... δεν το πήρα από το practiker... ακριβά το πήρα... αλλά.... να, έχουν περάσει 9 χρόνια............. αν ξέρεις σχετικα πες μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εδώ εδώ παρούσα, αλλά δεν ασχολούμε με τα αθλητικά. Μικρότερο άντρα έχω βέβαια χαχαχα!!!! Πήρες το mail????

Είδες που σου είπα ότι θα μαζευτούμε κι άλλες? Χα!Χα!Χα!

Σε έδωσα ε?

Όχι δεν έχω προλάβει καθόλου να μπω. Μου έστειλες? Πάω... επιστρέφω σε λίγο!

mrdIp3.png

Καληνύχτα σε όσες πηγαίνουν για ύπνο.

Εγώ έχω κρασακι ακόμα στο ποτηράκι μου. Ε τι να κάνω να το αφήσω να πάει χαμένο το μπουκαλάκι? Χτες το ανοίξαμε, αλλά δεν το ήπιαμε και λέω να το τιμήσω. Ωραίο ωραίο δροσερό!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Δεν το κατάλαβα ρε κορίτσια υπάρχουν ανθρωποι που έχουν τα παιδιά σε κάθισμα αλλά δεν τα δένουν? Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό!

Σας καληνυχτίζω κι εγώ κοριτσάκια να δούμε αν θα κοιμηθούμε πάνω από 4 ώρες σήμερα@ Φιλάκια!

κι ομως υπαρχουν εδω απεναντι μου μια ανοιγει βαζει το παιδι επανω στο καθισματακι αλλα δεν το δενει τωρα με ποια λογικη το βαζει να κατσει εκει πανω μαλλον για να βλεπει καλυτερα :confused:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κι ομως υπαρχουν εδω απεναντι μου μια ανοιγει βαζει το παιδι επανω στο καθισματακι αλλα δεν το δενει τωρα με ποια λογικη το βαζει να κατσει εκει πανω μαλλον για να βλεπει καλυτερα :confused:

Αχ και να χρειαστεί να πατήσει κανένα φρένο να το δω να γίνεται ρουκέτα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...