Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Θα τα έχω στα υπόψιν για επόμενες αγορές😀

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σε εκανα και φιλιναδα στο φμ ιχιχι

Αφού ψάχνεις Κουκου έχει κι άλλο

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=94

Δεν ψάχνω κάπου συγκεκριμένα άπλα το σκεπτομαι θα σας ζαλίσω πάλι χιχιχι

:tongue::tongue:

Δεν ξέρω καθόλου Ηλιάνα νομίζω το δικό μου είναι 9-18 κιλά αλλά μέχρι να τα φτάσουμε θα πάμε στο δημοτικό!!! Εϊναι ένα maxi-cosi. Δεν ξέρω πώς είναι αυτά που περιγράφεις γιατί προς το παρόν δεν το έχω σκεφτεί καν πότε θα χρειαστεί το επόμενο!

Και εγώ αυτό έχω στο δικό μου αυτοκίνητο και ο καλός μου ένα chicco, πάλι 9-18 κιλά στο δικό του. Ήμαστε ευχαριστημένοι και από τα δύο, αλλά μάλλον και εμείς δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλο. 18 κιλά θα είναι στο δημοτικό :D:D:D:D

Μαρινάκι εύχομαι να τελείωσε εδώ η περιπέτειά σας και αύριο να είναι απύρετος. Με υγεία και το Notebook. :P:p:p:p

Πετρούλα μου και για εσάς ισχύει αυτό. Αύριο να είναι καλύτερα. Έχεις ετοιμάσει τίποτα για το πάρτυ; Εγώ όχι ακόμα :(:(:(:( και θέλω να κάνω ένα σωρό πράγματα.......βιβλίο ευχών, cd κλπ.

Ηλιάννα καλοφόρετο και το σλινγκ. Εμένα δεν ξέρω ρε παιδιά αν θα με βόλευε κάτι τέτοιο. Δύσκολο μου φαίνεται να σταθεί το παιδί εκεί. Ένα μάρσιπο που μου είχαν φέρει δώρο, μια φορά τον χρησομοποιήσαμε. Όπως μάθεις τελικά είναι.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Recaro!
Recaro, επίσης, κατέβασα την κυρία από το Λητώ, που μας εξυπηρέτησε, για να μας το βάλει σωστά στο κάθισμα. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι το 80% των παιδικών καθισμάτων είναι τοποθετημένα λάθος... με μοιραία αποτελέσματα, κορίτσια προσοχή.
Φιλάκι, τα έχουμε τα πιπινάκια μας ε?
χιχιχιχι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Recaro, επίσης, κατέβασα την κυρία από το Λητώ, που μας εξυπηρέτησε, για να μας το βάλει σωστά στο κάθισμα. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι το 80% των παιδικών καθισμάτων είναι τοποθετημένα λάθος... !

Συμφωνώ .....

επισεισ όταν βλέπω μικρό να κάθετε πάνω σε ένα κάθισμα

και να μην είναι δεμένο τρελαίνομαι :twisted::twisted::twisted:

ναι αυτο ειναι ενδιαφερων απο τα λιγα που εχουν ζωνεσ πχ η φιλεσ μου ολεσ πηραν αυτα

http://www.juniornet.gr/index.php?target=products&product_id=29793

αυατ ατ φωβαμαι πολυ

http://www.juniornet.gr/index.php?target=products&product_id=30149 η κατι τετοιο που δεν εχει ζωνεσ εγω θελω να εχει ζωνεσ

Διαφημίσεις

Φιλάκι, τα έχουμε τα πιπινάκια μας ε?

Και εγώ στο κλαμπ.....χι, χι, χι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

επισεισ όταν βλέπω μικρό να κάθετε πάνω σε ένα κάθισμα

και να μην είναι δεμένο τρελαίνομαι :twisted::twisted::twisted:

Κι εγώ... και, λυπάμαι που το λέω, αναρωτιέμαι τί γονείς είναι αυτοί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...