Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κορίτσια, καλημέρα! Ξέρετε αν είναι σε έλλειψη το cetrotide; Το παρήγγειλα Δευτέρα και σήμερα μου λένε ότι δεν τους το έχουν φέρει και να πάρω αύριο τηλέφωνο για να δω αν έχουν κάποια ενημέρωση. Οπότε ούτε αύριο παίζει να το έχουν. Είμαι επαρχία αλλά 1:30 ώρα περίπου από Θεσσαλονίκη, εννοώ δεν είμαστε δα και καμιά δυσπρόσιτη περιοχή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ένα-δύο, με λαμβάνετε? Σας γράφω από το μικράκι μου! Πλάκα έχει αλλά μέχρι να το συνηθίσω θα μου πάρει καιρό! Πάντως κορίτσια μπράβο σας που είχατε τόση διάθεση και δημιουργικότητα και ασχοληθήκατε με όλα αυτά! Εγώ κάτι τελείως απλό σκέφτομαι σε στυλ πάπυρο και ένα απλό δέσιμο! Ξεκινάω και να δούμε αν θα τα καταφέρω ή θα πάω να παραγγείλω να τελειώνουμε!(Προκομένη λέμε, στην 1η δυσκολία τα παρατάω!)

Πανμαρ τι γίνεται πώς πάει ο αγώνας? Ακούω φωνές από γύρω κατά καιρούς αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά! Τώρα διάβαζα τι άλλο έγραψες μάλλον δεν πήγε καλά για την Ελλαδίτσα μας!

Βατραχάκι τελικά δεν έχω φώτοshop θα δοκιμάσω με word και βλέπουμε! 250 περίπου μου το πήρε ο καλός μου! Είναι μια σταλίτσα, λευκό και ελαφρύ! Πάει τώρα με έχασε για τα καλά, μάλλον το έκανε για να εξιλεωθεί που έχουμε χαθεί με τα διαβάσματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια άσχετο τι κάθισμα αυτοκίνητου έχετε εγώ έχω ένα από 0 έως 15 και σκέπτομαι αν πάρω ένα τώρα 15 έως 36 αλά λα προβληματίζομαι στο ότι αυτά δεν χουν δίκες τους ζώνες και δένεις το παιδί με την ζώνη αυτοκίνη του

:tongue::tongue:

Δεν ξέρω καθόλου Ηλιάνα νομίζω το δικό μου είναι 9-18 κιλά αλλά μέχρι να τα φτάσουμε θα πάμε στο δημοτικό!!! Εϊναι ένα maxi-cosi. Δεν ξέρω πώς είναι αυτά που περιγράφεις γιατί προς το παρόν δεν το έχω σκεφτεί καν πότε θα χρειαστεί το επόμενο!

mGKop3.png60Jvp3.png

οσες αποθηλασατε με τι τροπο αποθηλασατε?

ειχατε γαλα καιρο μετα?

Έμένα έγινε μόνο του Λαζαρένια μου. Ούτε χάπια πήρα, ούτε τίποτα. Με το που μου ήρθα περίοδος για πρώτη φορά μετά την σύλληψη, μου μειώθηκε το γάλα. Εκεί που την θήλαζα πρωί βράδυ, σταμάτησα το πρωινό και για λίγο καιρό που είχα ακόμα γάλα την τάιζα το βράδυ, μέχρι που σταμάτησε κι αυτό.

mrdIp3.png

ηρθα!!!

Hλιανα εμεις εχουμε και στα δυο αυτοκινητα maxi-cosi 9 εως 18 απο τα καλυτερα καρεκλακια και απο τα πιο ασφαλη πρωτα στην κατηγορια τους αλλα ειναι λιγο ακριβα ιδιως στην Ελλαδα εγω τα πηρα απο Γεμανια

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Πήρα έαν πανακρίβου μαμαλευτερακι έως 36 μηνών.

Μαρινάκι πόσο κάνει το μικρό σου; Ψάχνουμε με τις φίλες μου να πάρουμε δώρο σε μια φίλη μας που δεν έχει pc, ψάχνουμε και μέσω δημοπρασιών στο internet αλλά δεν βρίσκουμε την τιμή που θέλουμε...

πανμαρ, μπορεί να είμαστε τα πουρά του καφέ μας αλλά μια χαρά τεκνατζούδες μας βρίσκω, χαχαχαχα!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια άσχετο τι κάθισμα αυτοκίνητου έχετε εγώ έχω ένα από 0 έως 15 και σκέπτομαι αν πάρω ένα τώρα 15 έως 36 αλά λα προβληματίζομαι στο ότι αυτά δεν χουν δίκες τους ζώνες και δένεις το παιδί με την ζώνη αυτοκίνη του

Με τη ζώνη του αυτοκινήτου δένεις το παιδί ή το καθισματάκι? Εμείς έχουμε ένα recaro το οποίο το δένω με τη ζώνη του αυτοκινήτου, αλλά το παιδί το δένω με τις ζώνες που έχει το καρεκλάκι.

mrdIp3.png

Μαρινακι μου εγώ λέω να δρομολογήσω σιγα σιγα γιατί θα βάλουμε τον μπέμπη σε αυτό ποου χουμε και λέω να πάρουμε ένα καλό για τον λευτερη θα ψαχτώ πρώτα και μετά να κάνω την αγορά έχω χρόνο άπλα αυτά κοστίζουν 150 -200 ευρώ και δεν έχουν ζώνες μονό πλαίσιο από γύρο κάτι τέτοιο λέω

http://sparcoclub.gr/products.php?p=159&l=1

Με τη ζώνη του αυτοκινήτου δένεις το παιδί ή το καθισματάκι? Εμείς έχουμε ένα recaro το οποίο το δένω με τη ζώνη του αυτοκινήτου, αλλά το παιδί το δένω με τις ζώνες που έχει το καρεκλάκι.

Με την ζώνη του αυτοκίνητου το παιδί το κάθισμα είναι στον αέρα

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω για τι απαντησεις.οποτε ειναι ορμονικο.

απλα η γυναικολογος μου ειπε οτι απο τον θηλασμο ευθυνεται.

αυριο θα δειξουν οι εξετασεις.

τριχοφυια εντονη εχω με την γεννα.

φιλακι μαλλον αλλεργια ειναι και ανησυχησε.της ειπα να κανει τεστ.

ηλιανα μπορεις κι απο δ να βρεις ωραια υφασματα και να το ραψεις εσυ.και οικονομικα.

ωραιο το κειμενακι της βαφτισης.

πετρουλα ωραια η προσκληση σου.

αχ τι αλλο ηθελα να πω.............

εχω και απωλεια μνημης γμτο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

καθησματακι εχω 0εως 18 κι εχει δικες του ζωνες.

το αλλο ειναι για μεγαλυτερα παιδακια και να πω οτι το φοβαμαι λιγο.

οσο για την εθνικη ,ειμαι φαν του γκεκα.παλιος μου καλος φιλος!τον θυμαμι απο μικρη να παιζει στην αελ .μεγαλο ταλεντο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Α! Ναι! Ηλιάνα, κι εμείς είχαμε το port bebe, ως καθισματάκι για μέχρι 9 κιλά και μετά την βάλαμε στο άλλο.

Ο άντρας μου, δεν ασχολήθηκε με τίποτα σε σχέση με τα ψώνια του παιδιού, στο μόνο που ήταν κατηγορηματικός και πήγε κατευθείαν και το αγόρασε (χωρίς να ψάξει σε δεύτερο μαγαζί), ήταν στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου! Recaro!

Φιλάκι, τα έχουμε τα πιπινάκια μας ε?

Μαρίνα, για την ιστορία, χάσαμε 2-0!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...