Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

φεύγω σιγα σιγα να πάμε παιδική χαρά

έφαγα όλο το μεσημέρι μου στην καρεκλά :(:(:(:(

καλό το ιντερνέτ και οι αγορές

αλά είμαστε γυναίκες θέλουμε

να δούμε –να πιάσουμε το ύφασμα με τα χεριά :wink::wink::wink:

Πήγαινε τη βολτίτσα σου ηρέμησε απο όλα αυτά που είδες κι όταν επιστρέψετε με το καλό ελπίζω να έχεις πάρει την απόφαση την καλή ;)

Καλά να περάσετε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο μένα... τελευταία και καταιδρωμένη...:tongue::tongue:

Που να σας προλάβω καλέ;;;

Μαρίνα, Γιοβάνα και Πετρούλα ελπίζω τα παιδάκια σας να είναι καλύτερα...;)

Ηλιάνα εγώ για να είμαι ειλικρινής....θα έφτιαχνα...(ή μάλλον θα αγγάρευα τη μαμά μου που ξέρει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) νομίζω ότι έτσι θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις πολύ καλύτερο ύφασμα (ποιοτικά) και αν κάνεις το πρώτο μετά έυκολα μπορείς να κάνεις και σχεδιάκια....:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

lazarenia αλλεργία πρέπει να είναι. Στην κόρη μου δεν εκδηλώθηκε ποτέ έτσι για αυτό κι αργήσαμε να το καταλάβουμε. Όσο δεν έβλεπε ο παιδίατρος μας κοκκινίλες δεν πήγαινε το μυαλό του για αλλεργία... Αλλά νομίζω το πιο συχνό σύμπτωμα είναι αυτό. Οι κοκκινίλες δηλ. Να μην το αφήσει βέβαια. Αλλά να ξέρεις εφόσον της εκδηλώνεται έτσι δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο σοβαρό όσο της Ναταλίας που της εκδηλώνεται εσωτερικά...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια καλησπέρααααα! Ετοιμαζόμαστε να δούμε την Εθνική μας!!! Έψησε ο άντρας μου κάτι ωραία πανσετάκια και φάγαμεεεεεεε, ου έσκασα... Πάω να την κάνω μπάνιο και να τη δρομολογήσω για ύπνο. Τα λέμε στην πορεία!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κι εγώ ταίζω μπας και κοιμηθούμε νωρίε σήμερα! Ο μικρός μάλλον απύρετος, η μπουμπού χάααλια από το βήχα, έτοιμηη για εμετό είναι αυτή τώρα! Τπο νέο notebook φορτίζει!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ηλιάνα εγώ το πλεχτό δε θα το έπαιρνα γιατί είναι πιο πιθανό από το βαμβακερό π.χ. να εμφανίζει αλλεργία το μωρό!

Φιλάκι πήρες θέση για τον αγώνα?

Να σας ζαλίσω λίγο ακόμα? Όσες ασχοληθήκατε και φτιάξατε πρόσκληση για τα γενέθλια των παιδιών σας το κάνατεμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή παίρνατε σχεδιάκια και τα βάζατε word?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ ταίζω μπας και κοιμηθούμε νωρίε σήμερα! Ο μικρός μάλλον απύρετος, η μπουμπού χάααλια από το βήχα, έτοιμηη για εμετό είναι αυτή τώρα! Τπο νέο notebook φορτίζει!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να σας ζαλίσω λίγο ακόμα? Όσες ασχοληθήκατε και φτιάξατε πρόσκληση για τα γενέθλια των παιδιών σας το κάνατεμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή παίρνατε σχεδιάκια και τα βάζατε word?

Μεγειές μεγειές!!!!

Εγώ το έκανα στο πρόγραμμα που δουλεύω τα σχέδια, αλλά μάλλον γίνεται και στο word, ίσως λίγο πιο δύσκολα, γιατί δεν είναι τόσο ευέλικτο.

Αλλο πρόγραμμα ίσως το photoshop.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Mαρινα με γεια το notebook!!!Καλες περιηγησεις!!

Εγω δεν εχω καποιο σχεδιαστικο πρόγραμμα οποτε τα εκανα μεσω word, ζωγραφική και οffice picture manager και στο τελος τα εδωσα για εκτυπωση σε τυπογραφειο

Οπου μπορω να σε βοηθησω, ειμαι διαθεσιμη!!

186t.th.jpg

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

επέστρεψα από παιδική χαρά με καθαρό μυαλό και διάλεξε αυτό το σλινγ τελικά http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4c13d32b1464e.jpg

Την άλλη παρασκευή πρώτα ο θεός θα το έχω στα χεριά μου

ελπίζω να μην είναι πατάτα

και να έρθει όπως το φαντάζομαι τέλος

το ζάλισμα για σλινγ

μετά από δυο εβδομάδα θα με βρίζετε για την επιλογή μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

επέστρεψα από παιδική χαρά με καθαρό μυαλό και διάλεξε αυτό το σλινγ τελικά http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4c13d32b1464e.jpg

Την άλλη παρασκευή πρώτα ο θεός θα το έχω στα χεριά μου

ελπίζω να μην είναι πατάτα

και να έρθει όπως το φαντάζομαι τέλος

το ζάλισμα για σλινγ

μετά από δυο εβδομάδα θα με βρίζετε για την επιλογή μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε με το καλό Ηλιάνα μου.

Για να δεις αν είναι καλό ή όχι μάλλον θα πρέπει να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσεις!

Αλλιώς πως????

Αντε με το καλό Ηλιάνα μου.

Για να δεις αν είναι καλό ή όχι μάλλον θα πρέπει να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσεις!

Αλλιώς πως????

θα βάλω μέσα της φίλης μου 2 μηνών είναι τώρα να δούμε πως είναι και φυσικά την ποιότητα να δούμε την ραφή το χρώμα όλα

αν της αρέσει σκέπτομαι να της το κάνω δωράκι :D:D:D

δεν της πήρα τίποτα όταν γέννησε δεν είχα χρήματα και τις χρωστάω ένα δωράκι

δεν τις το είπα όμως σήμερα που βρεθήκαμε έξω

και παραγγέλλω άλλο για μένα :wink::wink::wink:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...