Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια

Σαρδελάκι να σας ζήσει το μωρό. Γερό να είναι πάντα και καλότυχο.

Μαρινάκι περαστικά σας. Πολλές μέρες μωρέ ταλαιπωρείται ο Γώγος σου; Πήγατε στη γιατρό; Την ιδέα για τις πεταλούδες εγώ στην έδωσα πρώτη και τα συγχαρητήρια τα πήρε η Σαρδελίνα;;; Αδικία :o:o:o:o:o Και η κρεμάλα όμως έξυπνη είναι.

Πετρούλα περαστικά και σε εσάς. Εύχομαι να είναι περδίκι ως την Παρασκευή. Και η Αλεξάνδρα μου καλά είναι, απύρετη, αλλά έχει βγάλει 2-3 σπυθουράκια ακόμα. Αναμενόμενο μας είπε ο γιατρός.

Κικίτσα μου εσύ πόνεσες τόσο μετά τη γέννα γιατί πέρασες και τους πόνους του φ.τ. και της καισαρικής. Εγώ είχα πολύ εύκολη γέννα. 05.15 ξεκίνησαν τα πρώτα πονάκια, 11.15 είχα γεννήσει.......κυρία.!!!!

Joa τέλεια νέα! Όλα θα πάνε σούπερ και στην αυχενική.

Λαζαρένια η προλακτίνη είναι καθαρά ορμονικό πρόβλημα και άσχετη με το θηλασμό. Η αδερφή μου είχε τέτοιο πρόβλημα στα 15 της, έτρεχαν σταγόνες γάλακτος από το στήθος, και το ρύθμισε με χάπια. Δεν είναι αγχωτικό. Συνήθως ακολουθείται και με έντονη τριχοφυία σε χέρια, πόδια, πρόσωπο κλπ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΝΕΜΠΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΩ ΜΟΥ

panemprfo http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4b7263b649138.jpg αυτο εδω απο ροσια 23 ευρω με τα εξοδα αποστολησ σε βαμβακερο

http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4c13d27258624.jpg kai ΑΥΤΟ 31 ΜΕΤΑΞΟΤΟ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ

http://carrrot.ru/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=59&Itemid=23 ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΟΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΑ 31ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΟΥΛΑ

Καλή μου Ηλιάνα αν το πάρεις και δεν είναι καλό ή θέλει κόντεμα ή κάτι άλλο πώς θα συνεννοηθείς με Ρωσία????

Είδα πάντως ότι στο www.ntanta.gr έχει ένα σε καλοκαιρινή προσφορά. Το είδες?

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ **RSEarth**

? 33.00

Απο τα ομορφότερα Ring Slings μας. Δροσερό βαμβακερό με μπέζ βάση και κάθετες ρίγες σε γήινες αποχρώσεις. Ασημί ή μπρονζέ κρίκοι και τσέπη στην ουρά. Έχει υπέροχη ύφανση και αφή.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

(((Γιοβάννα μου)))! Σμουτσ! Γιατρό δεν πήγαμε μιλήσαμε στο τηλ και μου είπε αν έχει ως αύριο που σήμερα είναι 4η μέρα να τον πάω!

Ρίτα όντως για λίγα κομμάτια είναι ασύμφορο γιατί τα εκτυπωτικά διπλασιάζουν την τιμή! Μάλλον για κρεμάλα μας βλέπω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ακριβως ετσι αλλά δεν ειναι μονο η εκτυπωση στην προκειμενη ειναι και το καλουπι και τα κοπτικα...

Δε συμφερει,εγω παντως ειμαι της αποψης οτι σε τετοια πραγματα δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις πολλα λεφτα.

Ρε συ Ηλιανα με ολο το θαρρος...δεν το παιζω κουβαρντου μη με παρεξηγησεις αλλα αξιζει τον κοπο να ρισκαρεις να παραγγειλεις απο εξωτερικο ,ενα υφασμα που δεν θα εχεις δει και θα βαλεις μεσα το μωρο για να γλιτωσεις 10-20 ευρω?

Εγω δε θα το εκανα, θα αγοραζα κατι πιο οικονομικο απο εδω ωστε αν κατι δεν πηγαινε καλα να το γυρνουσα πισω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4b7263b649138.jpg μου αρέσουν αυτό στα23 ευρώ

http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4c13d32b1464e.jpg αυτό στα 31 ευρώ

http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4c08d13a14835.jpg και αυτό στα 35

τα λίνα δεν μου αρέσουν γιατί είναι καλοκαιρινά εγώ θα γεννήσω Οκτώβριο όποτε δεν θα ταιριάζει με την εποχή σας

ΖΑΛΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ακριβως ετσι αλλά δεν ειναι μονο η εκτυπωση στην προκειμενη ειναι και το καλουπι και τα κοπτικα...

Δε συμφερει,εγω παντως ειμαι της αποψης οτι σε τετοια πραγματα δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις πολλα λεφτα.

Ρε συ Ηλιανα με ολο το θαρρος...δεν το παιζω κουβαρντου μη με παρεξηγησεις αλλα αξιζει τον κοπο να ρισκαρεις να παραγγειλεις απο εξωτερικο ,ενα υφασμα που δεν θα εχεις δει και θα βαλεις μεσα το μωρο για να γλιτωσεις 10-20 ευρω?

Εγω δε θα το εκανα, θα αγοραζα κατι πιο οικονομικο απο εδω ωστε αν κατι δεν πηγαινε καλα να το γυρνουσα πισω.

ΡΙΤΑ ΜΟΥ 20ευρώ είναι πολλά

έξαλλου ποιος μου λέει ότι από δω τα υφάσματα θα είναι οκ και δεν θα βγάλει κάποια αλλεργία

ουτε απο εδω μπορω να δω το υφασμα παραγκελια θα κανω μεσω ιντερνετ

Koριτσακια εδω ειμαστε και εμεις, ευτυχως ειναι απύρετος ο μικρος..Για το βραδυ λίγο φοβαμαι.. παιξαμε πολύ μιας και ο μικρος εχει ξυπνησει απο τις 3..Θα σας δω το βραδυ γιατι θα κοιμηθει και ο μικρος νωρίς και εχει και μουντιαλ, ε??Οποτε θα ειμαι free...με την Αργεντινη νομιζω δεν εχουμε πολλες ελπίδες!!! πάω να τακτοποιήσω κτ ρουχακια και μετα να κανω και μια λίστα για Σ/Μ

Ηλιανα το βραδυ θα τα δω τα sling

Ελένη ο Χ. ξεχασε να μου φερει το κιν. το μεσημερι:mad::-x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αφού είσαι μεταξύ των 3 να σου πω ότι προτιμώ το τελευταίο.

Τα άλλα τα βρίσκω πολύ σταθερά σαν υφάσματα και κατ' εμέ άβολα, καθώς το δεύτερο είναι και αρκετά μακρύ.

Το πρώτο πάλι είναι πολύ μεγαλίστικο.

Αλλά αφού τα χέρια σου πιάνουν γιατί δεν τολμάς να κάνεις ένα μόνη σου? Η να δώσεις οδηγίες σε μοδίστρα?

Εχεις δει τις οδηγίες κατασκευής?

http://www.babywearing.gr/DIY/DIY_sling.htm

Καλή επιτυχία πάντως σε ότι κι αν αποφασίσεις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Aν επαιρνα θα διαλεγα αυτο με τα 31 ευρω πιο καλο απο ολα μου φαινεται.

αντίστοιχο μεταξωτό εδώ κοστίζει 67 ευρώ μιλάμε για 36 ευρώ διάφορα δεν είναι λίγα

και εμενα αυτο ακι το πλεχτο μου αρεσε ποιο πολυ το ασπραμαυρο ειναι σαν σεντονι ποιοτηκοσ

Διαφημίσεις

Αφού είσαι μεταξύ των 3 να σου πω ότι προτιμώ το τελευταίο.

Τα άλλα τα βρίσκω πολύ σταθερά σαν υφάσματα και κατ' εμέ άβολα, καθώς το δεύτερο είναι και αρκετά μακρύ.

Το πρώτο πάλι είναι πολύ μεγαλίστικο.

Αλλά αφού τα χέρια σου πιάνουν γιατί δεν τολμάς να κάνεις ένα μόνη σου? Η να δώσεις οδηγίες σε μοδίστρα?

Εχεις δει τις οδηγίες κατασκευής?

http://www.babywearing.gr/DIY/DIY_sling.htm

Καλή επιτυχία πάντως σε ότι κι αν αποφασίσεις.

να σου πω τι σκέφτηκα να πάρω ένα πρώτα να δω τον τρόπο ραφίς και μετά να κάνω εγώ άλλο με έπιασες σουσου

το πλεχτό είναι για νεογέννητο και μου άρεσε πολύ παρά πολύ

το δεύτερο είναι για ποιο μετά και για νεογέννητο

εγώ είμαι και μεγαλόσωμη όποτε θα μου είναι ποιο κοντό

και θα βοήθα η ουρά στον θηλασμ

ό πρέπει να αποφασίσω μέχρι αύριο πρωί γιατί θα ακνει μια αποστολή και πρέπει να απαντήσω

Koριτσακια εδω ειμαστε και εμεις, ευτυχως ειναι απύρετος ο μικρος..Για το βραδυ λίγο φοβαμαι.. παιξαμε πολύ μιας και ο μικρος εχει ξυπνησει απο τις 3..Θα σας δω το βραδυ γιατι θα κοιμηθει και ο μικρος νωρίς και εχει και μουντιαλ, ε??Οποτε θα ειμαι free...με την Αργεντινη νομιζω δεν εχουμε πολλες ελπίδες!!! πάω να τακτοποιήσω κτ ρουχακια και μετα να κανω και μια λίστα για Σ/Μ

Ηλιανα το βραδυ θα τα δω τα sling

Ελένη ο Χ. ξεχασε να μου φερει το κιν. το μεσημερι:mad::-x

Α καλά μη σκάς. Εφυγα νωρίς με τρομερό πονοκέφαλο.

Μακάρι να πάει έτσι καλά ο μικρός!

να σου πω τι σκέφτηκα να πάρω ένα πρώτα να δω τον τρόπο ραφίς και μετά να κάνω εγώ άλλο με έπιασες σουσου

Ε τότε αλλάζει το θέμα κοπελιά!!!!!!

Το πλεχτό δεν θα μπορέσεις εύκολα να το αντιγράψεις.

Δύσκολα θα βρεις μηχανή για τέτοιο ύφασμα, εκτός αν έχει κάποιος γνωστός σου σίγουρα.

Το πρώτο είναι πάντως πιο κομψό, αλλά δεν μ' αρέσει το χρώμα.

Εσύ αποφασίζεις.

Πάρε το μακρύ μια και είσαι μεγαλόσωμη όπως λες κι αν είναι το κονταίνεις και το αντιγράφεις ;)

Ε τότε αλλάζει το θέμα κοπελιά!!!!!!

Το πλεχτό δεν θα μπορέσεις εύκολα να το αντιγράψεις.

Δύσκολα θα βρεις μηχανή για τέτοιο ύφασμα, εκτός αν έχει κάποιος γνωστός σου σίγουρα.

Το πρώτο είναι πάντως πιο κομψό, αλλά δεν μ' αρέσει το χρώμα.

Εσύ αποφασίζεις.

λες για το μεταξωτό ποιο κομψό ? πλεχτό δεν

έχω ξανά δει πουθενά όμως δεν θα μπορέσω και να κάνω

σκεφτομαι και σας ΖΑΛΙΖΩ να πάρω το πλεχτό και μετά να κάνω ένα άλλο με ότι ύφασμα και χρώμα θέλω

φεύγω σιγα σιγα να πάμε παιδική χαρά

έφαγα όλο το μεσημέρι μου στην καρεκλά :(:(:(:(

καλό το ιντερνέτ και οι αγορές

αλά είμαστε γυναίκες θέλουμε

να δούμε –να πιάσουμε το ύφασμα με τα χεριά :wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...