Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα arma!!

Τι γάλα της έδινες..Γιατι ρε εσύ Noulac..Εμενα οι παιδιατροι μου πρότειναν διάφορα αλλά τα noulac, δεν ξέρω δεν με εμπνέουν (μπορεί να κν λάθος)..Εμεις πίνουμε ακόμη σκόνη, το aptamil και θα το πίνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί ο δικος μου μεχρι τον Ιούλιο θήλαζε και μου είπε ο γιατρός ας πιεί για ενα εξάμηνο σκόνη πριν πάτε στο φρεσκο..Από φρεσκα μου πρότειναν βιολογικης καλλιεργειας (πχ Φαρμα Κουκακι, Όλυμπος, ΜΕΒΓΑΛ)

Λοιπόν το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα γάλα, αλλά θα το ξαναπώ. Τώρα της δίνω σκόνη frisogrow. Η παιδίατρος μου είπε ότι εφόσον το πίνει να συνεχίσω μέχρι τους 18 και μετά μου είπε μέχρι τα δυο εφόσον έχουμε θέμα με το βάρος. Αν θέλω να αλλάξω πριν τα δύο να ξεκινήσω εβαπορέ γιατί τα φρέσκα, πέρα του ότι δεν είναι τόσο εμπλουτισμένα όσο το εβαπορέ, δεν είναι τα ασφαλέστερα σε θέμα παστερίωσης, και επίσης επειδή δεν είναι επεξεργασμένα, έχουν μέσα πολλά άλατα που πέφτουν βαριά στο γαστρεντερικό του παιδιού.(μιλάω για τα κανονικά φρέσκα, όχι τα παιδικά). Μετά τα δύο που πια ολοκληρώνεται η ''διεργασεία'' στο γαστρεντερικό είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε φρέσκο. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα, και όλα αυτά που μου λέει δεν είναι θεμα ''εταιριών'' κλπ. (δεν μου έχει προτείνει μάρκα ποτέ), αποφάσισα να το ακολουθήσω. Τώρα εγώ ήθελα να δω αντιδράσεις, γιατί το έχει μειώσει αρκετά το γάλα, για να δω αν της αρέσει καλύτερα. Το επόμενο βήμα, αν το μειώσει κι άλλο θα είναι να δοκιμάσω κάποιο φρέσκο υψηλής παστερίωσης. Φρέσκο κανονικό δεν θα δώσω πριν τα δυο.(εκτός βέβαια αν δεν πίνει κανένα άλλο), θα δείξει...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούλα πότε σκέφτεσαι να ξεκινήσει η μικρή παιδικό? Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχει μία σχετική ασυνενοησία με τια γιαγιάδες η θέση σου είναι δύσκολη αφού από τη μία πλευρά αισθάνεσαι "υποχρεωμένη" που σε βοηθάνε και δικαιολογημένα δεν μπορείς να είσαι όλο παρατηρήσεις και από την άλλη ξέρεις ότι ο τρόπος που μεγαλώνουν το παιδί δεν είναι αυτός που θα ήθελες εσύ. Δεν ξέρω, ίσως ο σταθμός είναι καλύτερη λύση!

mGKop3.png60Jvp3.png

.... πίναμε το απίστευτο γάλα (φρεσκότατο αφού η γιαγιά μου είχε δική της αγελάδα μπλιάχ πώς μπορούσαμε τόσο βαρύ!).

Έτσι Μαρίνα..Εγώ μέχρι τα 12 (πρίν 16 χρόνια) πήγαινα στο γαλατά (άκου να δεις!!) λίγο πιο πάνω απ'το σπίτι μου με το "μπραγατσι" έτσι το λέγαμε (ένα ταπερ με χερούλι) και επειδή ντρεπόμουν στην επιστροφή το έβαζα σε σακούλα... Πολύ παχύ γαλά..αφού οταν το ζεσταίναμε και το αφήμανε να κρυώσει για να το πιούμε έπιανε πάνω 2 εκ. πέτσα...Γάλατα είναι αυτα σήμερα..σκέτο νερό.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε Σούλα μου, δεν το πιστεύω! Τι να πω? Μα τόσο ''κολλημένα'' μυαλά, να μην θέλουν να καταλαβουν το καλό του παιδιού? Δεν ξέρω πραγματικά, εγώ είμαι πολύ σκληρή σε ότι αφορά το παιδί, θέλω να ακολουθούν κατά γράμμα ότι τους λέω και το κάνουν. Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί ξέρω ότι άλλο η μαμά μου, ή η πεθερά μου που βλέπουν την μικρη μόνο για επίσκεψη και άλλο να μου την κρατούσαν (το τι θα γίνει όταν βγω για δουλειά με την μαμά μου που θα την κρατάει, θα σας το πω τότε..χαχαχαχα). Και για το θέμα του ''ντα ντα'' δεν σε βρίσκω καθόλου υπερβολική...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα !!!

Σουλα υπομονη γιατι τελικα βλεπω μονο προκοπη οταν παει παιδικο η ζουζουνα αλλα μην σε απογοητευσω και παλι τον μισο καιρο παλι οι γιαγιαδες θα την εχουν αφου συνηθως την πρωτη χρονια αρρωσταινουν πολυ ..

Αχ stone δεν προλαβα να δω τον σουμαχερ σου!!!οι φωτογραφιες του μαθητη μου δεν ειναι ακομη ετοιμες , θα μας ειδοποιησουν απο τον παιδικο ..

Μαρινα και μενα το βραδυ ο Χρηστος εγινε μουσκεμα, οποτε απο σήμερα αλλαζουμε παλι πανα και παμε στις active fit Που δεν ειχαμε ποτε διαρροες ..

Ο Χρηστακος περιχαρης πηγε και παλι σχολειο ...εμεις βρηκαμε γαλα τελικα να πινουμε νουνου κιντ ..

Deleni και εμεις μεχρι τα 5 γαλα απο το μπιμπερο πιναμε και τα τρια παιδια ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

ευχομαι να πανε ολα καλα με την μπεμπουλα της πικουλινακι.

να ειναι ολα περαστικα.

περιμενουμε νεα σου...

αρμα κ εγω νουλακ της δινω.στην αρχη το φρεσκο κ τωρα το εβαπορε.το πινει παρα πολυ αλλα στην αρχη εβαζα λιγο μελι μεσα.

ρωτα την παιδιατρο σου.

deleni να της τα παρεις λιγακι ναι.εγω της τα κοψα κ φουντωσανε πολυ.

καλα μεχρι τα 9 σε μπιμπερο???απιστευτο.

αλλα αληθινο γιατι θυμαμαι μια συμμαθητρια μου στο δημοτικο,ερχοταν η μαμα της με το μπιμπερο στο διαλειμα.

σουλα μου σου τα χουμε πει αλλα μαλλον εισαι πολυ υποχωρητικη.σε καταλαβαινω αλλα πρεπει να αρχιζουν να σε φοβουνται λιγακι.η μεση σου πως ειναι?

μαρινακι κ εγω πιστευω για τα καροτσια αυτο που λες κ εσυ.

εγω ακουσα οτι κλεινει απο μονο του οταν ειναι μεσα το παιδι γιατι εχει την ασφαλεια διπλα του.ισχυει?

κ εμεις πολυ γαλα πιναμε απο κατσικα γι αυτο το σιχαθηκα!μπλιαξ!

σαρδελακι κ κα φωτεινη ολα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Επειδή είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα, και όλα αυτά που μου λέει δεν είναι θεμα ''εταιριών'' κλπ. (δεν μου έχει προτείνει μάρκα ποτέ)

Αρμα και εμενα δεν μου εχει προτείνει μάρκες, μου είπε όμως βιολογικης καλλιεργειας όταν προχωρήσουμε σε φρεσκο (απο δικη μου ερευνα κατεληξα σε αυτες που προαναφερω)..Ο τωρινός μας παιδίατρος είναι συναδελφος της μητερας μου και δημόσιος..Το αναφερω γιατί η προηγούμενη παιδίατρος (ιδιώτης) απένατι απ'το σπίτι μου, μας εδινε γαλα σκόνης σε δειγματα, ενώ ο μικρός ακόμη θήλαζε...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πικουλινακι ευχομαι να πανε ολα καλα με την μικρουλα ...

Ειχαμε περασει και εμεις δυσκολιες με τον Χρηστακη που τρεχαμε στα νοσοκομεια οταν ηταν 3 ημερων αλλα ευτυχως εμας δεν χρειαστηκε εγχειριση ..

Αλλα επειδη και εμεις εχουμε κυστη φρυδου και υπαρχει περιπτωση να κανουμε εγχειριση η ολη επεμβαση κραταει 30 λεπτα και η ναρκωση ειναι ολικη μεν αλλα πιο ελαφρυα απο τις αλλες ..αυτο σε ιδιωτικο παιδικο νοσοκομειο ..

Στα δημοσια νοσοκομεια ακολουθουνται αλλες διαδικασιες πολυ πιο ψυχοφθορες ,πιο βαρια ναρκωση , πολλες μερες παραμονη στο νοσοκομειο , στο δωματιο εχει πολυ κοσμο , οχι ευελιξια στα ωραρια ...

Αν ειχαμε παει σε δημοσιο νοσοκομειο (που ειχαμε παει σε 3 γιατρους)ο Χρηστος θα ειχε κανει 2 εγχερισεις εως τωρα , θα φοραγε γυψους μεχρι 1 ετους και σε καθε αλλαγη γυψων θα του εκαναν ολικη ναρκωση ..

Δοξω τω θεο που ειχαμε την οικονομικη ανεση να παμε σε ενα καλο ιδιωτικο νοσοκομειο ..

Δεν εχω κατι με την δημοσια υγεια αλλα υπαρχει πολυ εκμεταλευση και πολλοι γιατροι εργαζονται με πρωτο παραγοντα το χρημα...Σε δημοσιο νοσοκομειο για το παιδι μου θα πηγαινα μονο αν ηξερα καποιο γιατρο συστημενο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κούκλες,

Σούλα δεν σε βρίσκω καθόλου υπερβολική για το θέμα με την μητέρα σου που λέει έτσι στην μικρή, η Φωτεινή αν πάει να κάνει κάτι που το μωράκι μου είναι τόσο ήσυχο και γλυκό, την λέω όχι κούκλα μου αυτό δεν το πειράζεις γιατί είναι της γιαγιάς και η μικρούλα μου απομακρύνετε κάνοντας το χεράκι της ¨¨όχι όχ騨

Κορίτσια το καρότσι ασφαλίζει από κάτω με το πάτημα του ποδιού, εκεί θέλει μονο προσοχή, τώρα αν η αμερικανίδες ήταν τόσο βιαστικές και έβαλαν τα παιδάκια στο καρότσι χωρίς να το πατήσουν καλά,, τότε τι να πω??? Και αυτό μονό στην Αμερική

στην Ελλάδα 1 στους 4 έχουν MacLaren δεν αναφέρθηκε τίποτα, κατασκευαστικά το καρότσι είναι άψογο και αν δεν το έχω φόρτωση και κυκλοφορήσει. Πηρα τηλέφωνο στο κατάστημα και με είπαν ότι έχουν ενημερωθεί γραπτός από την κατασκευαστική της MαcLaren ότι είναι από κακό χειρισμό και εντοπίζετε μονο στην Αμερική.

Θυμάστε πριν από χρόνια μια γυναίκα που έβαλε τον σκύλο της στο φούρνο μικροκυμάτων για να τον στέγνωση, μάλιστα δικαστικός κέρδισε γιατί στις οδηγίες χρήσης δεν έγραφε ότι απαγορεύονται να στεγνώνουν μέσα στο φούρνο ζωάκια.

τόσο γκα γκα η άνθρωποι:confused::confused::confused:

lazarenia ολα καλα οπως λεει και ο Σακης Ρουβας

Καλημερα!!!

Pikoulinaki περαστικα σας! Ευχομαι να πανε ολα καλα και η μικρη μπουμπου να μην ταλαιπωρηθει καθολου!!! Περιμενουμε νεα σας!!!

Σουλα μου κι εγω πιστευω πως ο σταθμος θα ειναι η καλυτερη λυση. Για κοιταξε το μετα τις γιορτες, μηπως την αρχισεις και ησυχασετε ολοι σας!

Φωτεινη κι εμεις το εχουμε αυτο το καροτσι. Δεν το χρησιμοποιουμε πια, αλλα το εχω φυλαξει για το δευτερο και θα το χρησιμοποιησω. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Απλα θα προσεχω οταν θα το κλεινω να μην ειναι το παιδι κοντα...

Αρμα και ο Σωτηρης frisogrow πινει και να σου πω την αληθεια, δεν εχω σκοπο να του το αλλαξω μεχρι τα 2 για τους ιδιους λογους που ανεφερες κι εσυ. Εκτος κι αν το βαρεθει. Σε αυτη τη φαση (γιατι εχουμε περασει πολλες) ο Σωτηρης πινει 150 μλ το πρωι και 300 το βραδυ. Τρωει κι ενα γιαουρτι το απογευμα και τυρακι μεσα στην ημερα οποτε ειμαστε καλυμμενοι στο θεμα ασβεστιο.

Λοιπον πηγαμε χθες τον παιδιατρο και καναμε το priorix. Συμπτωματα μας ειπε οτι θα δουμε απο την 6η ως τη 10η μερα με εμφαση στην 8η. Για να δουμε.... Τον μετρησε κιολας με τα χιλια ζορια και ειναι 85,5 εκ. και 12.500. Ιωαννα νομιζω οτι τα παιδακια μας ειναι ακριβως στα ιδια κυβικα. Ετσι δεν ειναι???

Τον ρωτησα και για τη φρουτοκρεμα που την εκοψε και μου ειπε να τον αφησω να κανει ο,τι γουσταρει. Τωρα πινει χυμο πορτοκαλι για δεκατιανο, μισο αχλαδι στα μεγαλα κεφια και μιση αυγοφετα. τουλαχιστον βρηκαμε εναν τροπο να τρωει αυγο...

Για το μεσημαριανο του που ειναι το μοναδικο γευμα που το θελει ακομα λιωμενο (αν οχι στο μουλτι εστω πατημενο με πηρουνι) η απαντηση ηταν η ιδια. "Σταματα να πιεζεις το παιδι και αστο να κανει ο,τι θελει. Αλλωστε το παιδι ολη μερα μασαει και πετρες, δεν εχει προβλημα. Απλα την ωρα του μεσημεριανου πειναει πολυ και δεν εχει τη διαθεση να μασαει". Γενικα ειναι πολυ cool αυτος ο γιατρος... Αρκει να μη ζοριζουμε τον Σωτηρη...

Και μια τελευταια ερωτηση κοριτσια. Θαλασσινα εχετε δωσει ποτε στα παιδακια σας. Ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο και τωρα ντρεπομαι να τον παρω μονο γι'αυτο. Ειμαστε πολυ του θαλασσινου στο σπιτι (γαριδες, καραβιδες, χταποδι, καλαμαρια) και ειναι κριμα να του τα στερω, αν δεν υπαρχει προβλημα...

Επισης χθες εφτιαξα πιτσα παλι (ακους Μαργαριτα???) και ο Σωτηρης εκστασιαστηκε. Το καλυτερο του βεβαια ειναι οι πιπεριες. Ειχε κατσει πανω απο τη λαμαρινα και τραβαγε μια μια τις πιπεριες και τις ετρωγε. Κοριτσια τις "καθαρισε" ολες. Τιποτα δεν εμεινε!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

357011u2w3ig0rvw.gif

Κουρευτήκαμεεεε!!!!!!

Πιο αναίμακτα απο ότι φοβόμουν, ήμουν δίπλα της και μου κρατούσε το χέρι, φώναζε βέβαια "μπα, μπα " (μτφ: όχι, όχι) αλλά της έδωσα και μια χτένα να κρατάει και να μου κάνει τα μαλιά και όλα καλά! Με το πιστολάκι έβαλε τα κλάματα γιατί το φοβάται αλλά όλα οκ!!!! Στρογγύλεψε το κεφαλάκι της!:P

Άνα εμείς θαλασσινά της έχουμε δώσει, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (όχι για τίποτα άλλο αλλά δεν είναι και φανατική του είδους!)...

Όσο για την πίτσα εμένα "ξεπαστρεύει" τα μανιτάρια!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Νατασσα ειμαστε ακριβως στα ιδια κυβικα!!!!ειμαστε 86 ποντους και 12800 σε κιλα!!!Ειμαστε τροφαντα αγορακια....

Εμεις εχουμε θεμα με το πορτοκαλι ..θελει να πινει συνεχεια πορτοκαλαδες, μου φερνει συνεχεια τον στιφτη και πορτοκαλια για να στιψουμε..εγω του δινω μεχρι 3 την ημερα . ξερετε φερνει διαροια να πινει παραπανω??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα !!!

Μαρινα και μενα το βραδυ ο Χρηστος εγινε μουσκεμα, οποτε απο σήμερα αλλαζουμε παλι πανα και παμε στις active fit Που δεν ειχαμε ποτε διαρροες ..

...

Μα καλά μήπως έχουμε ένα παιδί και είμαστε μία με διπλή προσωπικότητα?Κι εμείς από αύριο το βράδυ μόνο active fit! Τζάμπα χάρηκα γιατί από την ώρα που ήρθε από το σχολείο μέχρι που κοιμήθηκε έκανε μόνο στο γιογιό τσίσα και κακά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Να ευχηθω στα γρηγορα τα καλυτερα για το μικρο πικουλινακι μας και γρηγορα στο σπιτακι του!Περιμενουμε νεοτερα με την πρωτη ευκαιρια!

Ana oxi εμενα 3 πραγματα μου απαγορευσε μετα το χρονο και ειναι τα εντοσθια,τα θαλασσινα και οστρακοειδη και οι ξηροι καρποι.

Θα ξαναρθω αργοτερα

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...