Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από αστεράκι το πήρα κι εγώ όχι λινό με ένα κομμάτι ύφασμα εξτρα στο τελειωμα! Λες να είχε 50 και να μη θυμάμαι? Παίζει κι αυτό!

Το άλλο που μου συνέβη σήμερα είναι ότι υποφέρω τρελά από το αυχενικό! Επιβαρύνω την κατάσταση πολύ με το παλιολαπιτόπι γιατί σας είπα ότι δουλεύει η οθόνη μόνο με κλίση οπότε σκύβω το κεφάλι και να τα αποτελέσματα! Να και μια φορά όμως που άξιζε που με έπιασε το αυχενικό! Ο καλός μου με λυπήθηκε και θα πάμε το απόγευμα, αν είναι καλά τα παιδιά, να μου πάρει ένα μικρό notebook! Ανυπομονώ@

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια

Από αστεράκι το πήρα κι εγώ όχι λινό με ένα κομμάτι ύφασμα εξτρα στο τελειωμα! Λες να είχε 50 και να μη θυμάμαι? Παίζει κι αυτό!

Το άλλο που μου συνέβη σήμερα είναι ότι υποφέρω τρελά από το αυχενικό! Επιβαρύνω την κατάσταση πολύ με το παλιολαπιτόπι γιατί σας είπα ότι δουλεύει η οθόνη μόνο με κλίση οπότε σκύβω το κεφάλι και να τα αποτελέσματα! Να και μια φορά όμως που άξιζε που με έπιασε το αυχενικό! Ο καλός μου με λυπήθηκε και θα πάμε το απόγευμα, αν είναι καλά τα παιδιά, να μου πάρει ένα μικρό notebook! Ανυπομονώ@

αυτό που κατάλαβα εγώ στα αστεράκια ενε ότι χρεώνονται όλα έξτρα μίλησα στο τηλ με την κοπέλα από τα αστεράκια και για να βγει ένα σχέδιο όπως στην φωτογραφία ανεβαίνει πολύ η τιμή

αχ τι καλός ο αντρούλης σου είναι μούρλια τα μήνη λαπ τοπ έχει η ανίψια μου ένα ροζ

πο

:tongue::tongue:

μαρινα ποια ποιότητα πηρές την βαμβακερή που είναι σαν σεντονη ? σε βόλεψε τσαλακώνει πολύ ?

http://www.babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm

ποιο χρωμα απο αυτα ?

Hλιανα εγω θα το επαιρνα απο Ελλαδα παντως περιπου το ιδιο σου βγαινει κι εδω 40ευρω εγω το πηρα απο το ntanta.gr το ειχε προσφορα 27 ευρω βγαζει συχνα προσφορες τωρα εχει ενα μπεζ 33 ευρω και τα στελνει δωρεαν.

πικουλινα μου αντε με το καλο το τριτο :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ευχαριστώ για τις ευχές...εδώ στην Ελλάδα είναι η κολλητή μου. Γέννησε ένα κοριτσάκι...πήγαινε για φυσιολογικό τοκετό, αλλά η μικρή έκανε κακά και πήγαν άρον άρον για καισαρική.

Σημασία έχει ότι και οι δυο είναι καλά!

πάω να διαβάσω τι γράψατε το μεσημέρι...οργιάσατε παλι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

είσαι μια κούκλα και για το πορτοκαλί στην βάση σου που με ρώτησες θέλει σβήσιμο με εφασορ όχι ντεκαπαζ γιατί θα φούντωση το πορτοκαλή και φυσικά εξουδετέρωση με μπλε η βιολε αυτό να ζητήσεις από την κομμώτρια σου

Τώρα θα περάσει ένας μήνας για να τα ξαναβάψω. Δηλ όταν θα είμαι στα μέρη σου χαχαχα!

Σας ευχαριστώ και τις δυό σας για τα καλά σας λόγια.

Μαρίνα εμένα μου άρεσε η ιδέα της κρεμάλας ;) Ειδικά αν θα είναι και από τα χερακια σου θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

Ηλιάνα τι να σου πω τότε. Πάρε το γκρι που πηγαίνει με όλα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Hλιανα εγω θα το επαιρνα απο Ελλαδα παντως περιπου το ιδιο σου βγαινει κι εδω 40ευρω εγω το πηρα απο το ntanta.gr το ειχε προσφορα 27 ευρω βγαζει συχνα προσφορες τωρα εχει ενα μπεζ 33 ευρω και τα στελνει δωρεαν.

πικουλινα μου αντε με το καλο το τριτο :mrgreen:

το ειδεσ το σχεδιο δεν το εχω ξανα δει εδω σε κανενα σαιτ

http://carrrot.ru/index.php?option=c...d=13&Itemid=23 δεσ το λιγο 35 ευρω μαζι με τα εξοδα βγενει

Τώρα θα περάσει ένας μήνας για να τα ξαναβάψω. Δηλ όταν θα είμαι στα μέρη σου χαχαχα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ναβγαλω μεροκαματο παλι?

αντε στηλε μου και εσυ τα γραμματοσημα χιιχιχιχ

να μην με χρεωσεισ μπουαχχχχχχχχχχχ

παω να ξεκουρατσω λιγο πιαστικε

ο απα αυτοσ μου

με τα σλινγ ολοι μερα

ντα ντα ντα θα ξεχασω τα ελληνικα σημερα

Διαφημίσεις

σαν κασκολ ειναι το υφασμα το καλοκαιρι θα θες αλλο.

ουυυυυυυυυυ καλα μεχρι του χρονου βασικα ειναι για νεογενιτο εωσ 10 κιλα οποτε νομιζω να βολεψει μπουρδα λεσ να κανω ?

λεσ να ειναι σαν πατακι παλι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βατραχάκι θα σας βάλω εδώ κι εσάς το προσκλητήριο να βρείτε τη λύση! Είναι ολίγον δύσκολο, γι αυτό σκέφτηκα αυτή την ιδέα! Να σας παιδέψω!:confused:

Ηλιάνα το 1139 το 1ο σχέδιο που έχει πήρα. Με βόλεψε αρκετά σε εκκλησία σε γάμους κλπ και στο σούπερ απαραίτητο! Αλλιώς δεν ξέρω πώς θα ψώνιζα!

Σαρδελάκι να σας ζήσει το μπουμπουκάκι της φίλης σου! Άντε να μαθαίνουμε κανένα ευχάριστο να ανεβαίνουμε! Τι θα γίνει εδώ στο καφέ, μετά τη συμπεθέρα ποιά θα μας ανακοινώσει επόμενη εγκυμοσύνη? Μέχρι τέλος Καλοκαιριού, νομίζω θα έχουμε τουλάχιστον 2~!

mGKop3.png60Jvp3.png

Aχ με επηξε στη δουλεια σημερα το αφεντικο μου(ο ανδρας μου καλε χαχα)με μια εκρεμμοτητα και ακρη δεν εβγαλα ..αντε να τελειωνω να κατσω με το παιδακι μου...

Γυρισα σπιτι και βρηκα και κομμενο το ρευμα σε ολo το τετραγωνο...

Ο Γρηγορης με τα εργαλεια στο χερι προσπαθουσε να το φτιαξει...χαχα

Τι κανετε?

Μαρινα δε σε ξεχασα απλα ο ανδρας μου λεει ουτε να το συζητας να φτιαξεις λουλουδι σε αυτα τα κομματια,δε συμφερει.Αν θες κατι αλλο μου λες

Παντως την κρεμαλα τη βρισκω εξαιρετικη ιδεα!!Μου αρεσει πολυ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κατι τετοιο δεν σου αρεσει;

illusion11200.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ΠΑΝΕΜΠΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΩ ΜΟΥ

panemprfo http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4b7263b649138.jpg αυτο εδω απο ροσια 23 ευρω με τα εξοδα αποστολησ σε βαμβακερο

http://carrrot.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4c13d27258624.jpg kai ΑΥΤΟ 31 ΜΕΤΑΞΟΤΟ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ

http://carrrot.ru/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=59&Itemid=23 ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΟΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΑ 31ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΟΥΛΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...