Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάζεψα τα κομμάτια μου και μπαίνω να σας ευχαριστήσω όλες για τις ιδέες σας και κυρίως τη διάθεσή σας να βοηθήσετε!

Σαρδελίνα μου πολύ καλό αυτό με τις πεταλούδες και οικονομικό! Επειδή διάλεξα μπομπονιέρες για μικρους και μεγάλους 1,5ευρώ χωρίς όμως τούλια, κορδέλες και κουφέτα οπότε τελικά θα φτάσουμε πάνω από το 2ευρω σκεφτόμουνα να περιοριστούμε λίγο στα προσκλητήρια! Και χτες κάπου μετά τις 4 το πρωί που χτύπησε ο γιος μου 39,4 και τον πήρα στο κρεβάτι και χτύπαγε κλοτσίτσες στην κεφάλα μου, μου κατέβηκε μια ιδέα! Να σας πω, να μου πειτε τη γνώμη σας! Το όνομα της μπουμπούς θα είναι έκπληξη για όλους, το ξέρει μόνο η κουμπάρα κι ο Γώγος που δε μπορεί να το πει!:wink: Σκέφτηκα λοιπον να κάνουμε ένα προσκλητήριο με αρκετό χιουμορ και μια κρεμάλα! Το παιχνίδι που παίζαμε παιδιά λέω! Να βάλω το 1ο και το τελευταίο γράμμα από κάτω μια κρεμάλα και διάφορα γράμματα και στη συνέχεις ένα κειμενάκι που ακόμα δεν έχω σκεφτεί του στυλ...αν θέλετε να βρείτε τη λυση στο γρίφο ελάτη την τάδε ημερομηνία στην τάδε εκκλησία. Τι λέτε? Θα το κάνουμε μόνοι μας, οικονομικό μήπως όμως παραείναι παιδικό και τελικά χαζό?

Εντομεταξύ ξεκίνησα κατευθείαν με αυτά γιατί τόσο χάλια που νιώθω σωματικά κυρίως δε θέλω να σας μαυρίζω! Σας τα έγραψα άλλωστε, το μόνο θετικό είναι ότι από τις 4 το πρωί με το πονστάν δεν έχω ξαναδώσει τίποτα και είναι γύρω στο 37 και πολύυυ βήχα, κυρίως η μπουμού!

Δε θυμάμαι τίποτα να σχολιάσω, παρά μόνο ότι είδα την Πικουλίνα μας! Πού χάθηκες καλέ εσύ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οσες αποθηλασατε με τι τροπο αποθηλασατε?

Εγω είχα πάρει χαπια και μετα απο κανα μηνα (αν θυμαμαι καλά) το στηθος επανηλθε στο αρχικό μεγεθος. Είναι λιγακι ζορικα τα χαπακια αυτα με τις παρενεργειες που έχουν, αλλά καθαρίζει το στηθος τελείως. Δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες, αυτά μου είχε πει τοτε ο γυναικολογος μου. Αλλες κοπελες έχουν αντιθετη άποψη σχετικά με τον αποθηλασμό και θεωρουν πολυ επικινδυνα τα χάπια.

Τις ορμονικες εξετασεις για την προλακτίνη πότε θα τις κάνεις?

Και τώρα που το θυμήθηκα, εσύ δεν είσαι Πικουλίνα που το απέκλειες για 2ο και έφραξες και τη μπουκαπόρτα? χι,χι,χι! Πολύ μου αρέσει που άλλαξες γνώμη! Μας βλέπω εδώ μέσα πολύτεκνες!

Λαζαρένια εγώ έκοψα σιγά-σιγά και σταδιακά τα γεύματα και μέσα σε ένα μήνα σταμάτησα το θηλασμό. Δεν πήρα χάπια αλλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης είχα σταγόνες, τώρα δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί θήλασα στο καπάκι τη μπουμπού.

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι γιατι οχι κουκλα?σε ευχαριστω.

πως θα την στειλεις?

να σας ρωτησω κατι?

οσες αποθηλασατε με τι τροπο αποθηλασατε?

ειχατε γαλα καιρο μετα?

ρωταω γιατι ακομη βγαζω γαλα απο το στηθος και η γυναικολογος μου μου ειπε να κανω εξεταση προλακτινης.

να ανησυχω?

με φαξ σε κάποια βιβλιοπωλείο εκεί απλά να μου στείλεις το φαξ εγώ τα πήρα από τα κεντρικά πριν λίγο ένια διπλά στο σπίτι μου και πετάχτηκα στα κεπ είναι ψηλό άσχετη

:tongue::tongue:

Λαζαρενια καλα αποτελέσματα για τις εξετασεις και μακαρι να πάρουν την μικρη σε οποιο παιδικο εσυ επιλέξεις..Τωρα για αυτο που ρωτας σε σχεση με τον αποθηλασμό πραγματικα δεν εχω απάντηση....

Μαρίνα αν σου δειξω προσκλητηριο απο βαφτιση και γαμο μαζι θα πάθεις πλάκα..Σκετο cartoon!!!Απο το προσκλητηριο δεν μενει τπτ, το διαβαζει ο καλεσμενος μια φορα και κραταει ημερομηνια και ωρα,...πολλές φορες καταλήγει στον καδο πριν την τελεση του μυστηριου..Οσο πιο φθηνο τοσο πιο καλό για εσας!!!Μη κοιτας καλόγουστο ή οχι, τις βασικες πληροφοριες να δινει και απο εκει και περα και 5 ευρω να δωσεις ο κακοβουλος θα βρει να πει κτ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

λες νατα πουλανε κι εδω σε βιβλιοπωλειο?

αν ειναι να μην σε βαζω σε κοπο ηλιανα.θα ρωτησω και θα σου πω οκ?σε ευχαριστω πολυ και ναι ειναι ασχετοι στο κεπ.

κι εγω αποθηλασα σταδιακα και χωρις χαπια.αλλα ειδα οτι ακομη βγαζω.σημερα εκανα εξετασεις και για προλακτινη.αυριο θα ξερω τι ειναι αυτο που μου φταει :-D:-D:-D

σας φιλω παω να ξαπλωσω λιγακι και περαστικα στα αρρωστουλικα.

να μην ξανααρρωστησουνε ποτε.

1654096yn4fep17z7.gif

Μη κοιτας καλόγουστο ή οχι, τις βασικες πληροφοριες να δινει και απο εκει και περα και 5 ευρω να δωσεις ο κακοβουλος θα βρει να πει κτ

συμφωνώ και επαυξάνω

Γκρι, πράσινο και μουσταρδί δεν είναι ηλάννα? Τα άλλα είναι pouch και μει-τάι! Μου άρεσε το γκρι! Από Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος 40 το πήρα αλλά είχε μεγαλύτερη πικοιλία εδώ νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου τα βλέπω, αλλά μήπως έιναι λίγο χειμωνιάτικα? Σαν κασκόλ είναι το ύφασμα. Σαν χρώματα πάντως αν ρωτάς μ' αρέσουν το 3,4,8,9, αλλά τα 8,9 μου παραφαίνονται μακριά. Μήπως είναι τα πιο χειμωνιάτικα? Θα βγάλεις άκρη με τα ρώσικα?

Ετσι πάντως πως τα βλέπω ως το 4 είναι πιο ανάλαφρα και τα υπόλοιπα γίνονται πολύ βαριά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κορίτσια από Ρωσία θα τα παραγγέιλλω και βγαίνει 35 ευρώ σύνολο τώρα μιλούσα με εκεί

ξέρω ρώσικα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα τρία πρώτα λέω

το πράσινο

το μουσταρδί

και το γκρι

Ένα θα πάρω για αρχή και βλέπουμε

είναι χειμωνιάτικα γιαυτο μου αρέσουν Οκτώβριο γεννώ μέχρι αν σαραντισουμε ότι πρέπει για τον μπέμπη

Αυτό που λες Ελενάκι είναι pouch! Ξέχασα να σχολιάσω ότι πρόλαβα για λίγο τις φώτο σας εδώ χτες! Ήσουν όντως κούκλα, όπως και ο πανέμορφος γιος σου και η πρωττότυπη τούρτα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γκρι, πράσινο και μουσταρδί δεν είναι ηλάννα? Τα άλλα είναι pouch και μει-τάι! Μου άρεσε το γκρι! Από Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος 40 το πήρα αλλά είχε μεγαλύτερη πικοιλία εδώ νομίζω!

από πού πηρές το ίδιο ? έχει και εκεί ποικιλία αυτά που πουλάν τα αστεράκια τα λίνα 50 ευρώ εκεί βγαίνουν 850 ρούβλια δηλ 22 συν έξοδα 28 ευρώ μονο σε ότι χρώμα θες μαζί με τσεπάκι στην ουρά

να σου έχω κατά μπερδευτεί μου άρεσε και αυτό με τα πατουσακια αλά ανεβαίνουμε πολύ στην τιμή ρε παιδιά

45 αρχική

συν 7 το ρέλι

συν 15 το σιδεροτιπο

συν 5 η τσέπη

συν 3 τα έξοδα φτάσαμε στα 75 ευρώ για αν είναι όπως το βλέπεις στην φωτογραφία

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1352_marsippos.JPG

Ηλιάνα μου τα βλέπω, αλλά μήπως έιναι λίγο χειμωνιάτικα? Σαν κασκόλ είναι το ύφασμα. Σαν χρώματα πάντως αν ρωτάς μ' αρέσουν το 3,4,8,9, αλλά τα 8,9 μου παραφαίνονται μακριά. Μήπως είναι τα πιο χειμωνιάτικα? Θα βγάλεις άκρη με τα ρώσικα?

Ετσι πάντως πως τα βλέπω ως το 4 είναι πιο ανάλαφρα και τα υπόλοιπα γίνονται πολύ βαριά.

είσαι μια κούκλα και για το πορτοκαλί στην βάση σου που με ρώτησες θέλει σβήσιμο με εφασορ όχι ντεκαπαζ γιατί θα φούντωση το πορτοκαλή και φυσικά εξουδετέρωση με μπλε η βιολε αυτό να ζητήσεις από την κομμώτρια σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...