Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , anemoni9 είπε:

Μπαίνω σφήνα, αλλά ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για το εμβρυολογικό του Γένεσις. Και εμείς εκεί θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια, όχι με τον Σταυράκη όμως, και το είχα άγχος μήπως δεν κάναμε σωστή επιλογή κέντρου.

πιστεύω θα έχεις σύντομα νέα! Ίσως σε εμάς έπαιξε ρόλο ότι το ραντεβού ήταν αμέσως μετά τις γιορτές που είναι κάπως νεκρή περίοδος και δεν είχαν τόσο φόρτο.

σκέψου δεν ξεκινάω Φεβρουάριο διέγερση γιατί δε μου βγαίνει χρονικά λογω της επιτροπής .... άντε να δούμε ...ανυπομονώ να ξεκίνησω παρόλο που ψιλοφοβαμαι 😃

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα

Ιωαννα μου μπραβο!!!!!Γαριδακι ε?Χαχαχα πολυ μου αρεσε αυτο !!Αντε με το καλο η αυχενικη

Κικη να τα βαλεις τα υποθετα, μωρε δεν πιστευω να επηρεαζουν πουθενα

Πετρουλα ευχομαι οσο το δυνατον μια απυρετη μερα

Κων κων αυτος ο καιρος για σενα ειναι οτι καλυτερο η αληθεια ειναι.Χαιρομαι ποιυ σου αρεσε το γλυκο η κρεμα πορτοκαλιου δεν ειναι απαιχτη?

Λαζαρενια εγω εννοειται πως δεν θα την εδινα την πιπιλα...ευχομαι να στην ξεχασει ευκολα

Βικυ σαφως αν μου ελεγαν να κατσω και παραπανω στο νοσοκομειο για το παιδι θα καθομουν δεν υπηρχε περιπτωση.Για μενα ομως, και παρα την καισαρικη μου με την οποια ενιωθα απιστευτα καλα, το μαιευτηριο ηταν μεγαλη κουραση.Σας τα εχω ξαναπει μωρε, κουραστηκα αφανταστα εκει μεσα με τη βαβουρα και τα ξενυχτια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λίγες δουλειές είπα να κάνω και γράψατε ένα σωρό πάλι...που να προλάβω η γυναίκα να σας διαβάσω!

Βικάκι μου συγχαρητήρια για το μαγαζί...άντε ντε πότε θα πάμε να φάμε;;;;;;;;;;;; Από πότε φεύγεις Χαλκιδική;

Κικο μου ότι αφορά την γέννα και εγώ πονούσα αφόρητα για όσες μέρες ήμουν στο μαιευτήριο και για άλλες 10 μέρες στο σπίτι...φρίκη. Πονούσα τόσο που δεν μπορούσα να σηκωθώ στο σπίτι από το κρεβάτι που μόλις έκλαιγε το μωρό και σηκωνόμουνα φυσικά από τον πόνο σφιγγόμουν και μάτωνε η τομή μου για κανα δυο μέρες...ελπίζω κι εγώ σε 2η γέννα να μην είμαι έτσι.

Πετρούλα μου περαστικούλια στο μπομπιράκι σου. Τρέξιμο...ψάχνω τα μεσιτικά της Καλαμαριάς τώρα για να πάρω τηλ να τους πω τι θέλω και να αρχίσουν το ψάξιμο!

Έβαλα να πλύνω τώρα τα καλύματα από τους καναπέδες (τις θήκες των μαξιλαριών δηλαδή) και τα βάζω πρώτη φορά στο πληντύριο...άντε να δούμε!

πάω να μαγειρέψω!

φιλιά

m57Zp2.png

οταν ξανα ερθω στη φιλη μου εκει θα σου φερω πακετακι

στην γνωστή φίλη σου και παλιά πελάτισσα μου θα έρθεις σουσου ?

την αυτήν που ξεκινά άπο αααα το ονόματοη ? :D:D:D:D

θα πιούμε μαζί καφέ

Βρήκα από Ρωσία σλινγ με 20 ευρώ κορίτσια τελικά θα παραγκηλώ από εκεί πολύ όμορφα σχεδία τελικά μεγάλη απατεώνες είμαστε στην Ελλάδα

:tongue::tongue:

ναι τα θελω τα πινουμε και τα δυο στειλτα μαζι με τον spider man :mrgreen:

Καλέ εννοείτε ένα έξοδο μην ξεχάσεις

na μου στείλεις τα γραμματόσημα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σαρδελακι πως παει το ψαξιμο για μαγαζι?

Ηλιαννα αργησα εχθες και δεν σου εστειλα πμ με τα στοιχεια μου θα σου στειλω σε λιγο

Πανμαρ συγχαρητηρια για την πανα

Βατραχακι τα μικρα καλα?

Αρμακι ολα καλα?Σε χσασαμε η Ευουλα τι κανει?

Πικουλινα περαστικα στον μικρο.

Ρε παιδια τι μεγεθος ποδηλατο να του παρουμε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιαννα αργησα εχθες και δεν σου εστειλα πμ με τα στοιχεια μου θα σου στειλω σε λιγο

Βατραχακι τα μικρα καλα?

οκ απλά έχω ένα ενδοιασμό θα σου στείλω πμ να μου πεις κάτι

συγγνώμη καλέ το 14 να παρατε απλά είπα όχι γιατί φέτος βολεύονται με τα τριροδα και εμείς σε τέτοιο δίλλημα ήμασταν αλά τελικά αποφασίσαμε να μην του πάρουμε

εμεις απο ποδηλατα εχουμε 3 σε ολα τα μεγεθη προικα απο τον ανηψιο μου..μιας και ο ανηψιος μου ειναι ενας γιγαντας (7 ετων 145cm) του αλλαζαμε συνεχεια ποδηλατα οποτε με το που αλλαζε το μαζευαμε εμεις στην αποθηκη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

παρε το λαστιχο του νερο και χωστο βαθεια μεσα στην τρυπα που φευγουν τα νερα.θα ξεβουλωσει σιγουρα.

και μη γελατε με την περιγραφη,πως αλλιως να το πω???

ε ρε βικυ ουτε ο γκουσκουνης να ησουν :):):):):):):):)

Ηλιανα στειλε πμ

Οσο για το ποδηλατο κι εγω ετσι ελεγα αλλα ποδηλατει κανονικοτατα απο τον Οκτωβρη περσυ και πλεον το ποδηλατο το τρικυκλο τριζει ολοκληρο ....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι τα μικρα καλα?

o μικρος μολις κοιμηθηκε κι ο "μεγαλος" αλωνιζει

εμεις πηραμε στα γενεθλεια του απο τα τζαμπο 70 ευρω

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα στειλε πμ

Οσο για το ποδηλατο κι εγω ετσι ελεγα αλλα ποδηλατει κανονικοτατα απο τον Οκτωβρη περσυ και πλεον το ποδηλατο το τρικυκλο τριζει ολοκληρο ....

εεεεεεεεεε και ας τρίζει και εμένα κάνει ποδήλατο εδώ και πολύ καιρό μήπως είμαστε υπερβολική με της αγορές αφού ακόμη παίζει με αυτό γιατί να του πάρεις καινούργιο ? με το που το πάρεις καινούργιο πάει αυτό στο πατάρι άχρηστο

και εμας με το τρικυκλο κανει ακομη ποδηλατο και επισης τριζει αρκετα ..σεισμοπληκτο ......εμεις παντως λεμε απο του χρονου να του ξεκινησουμε κανονικο ποδηλατο με βοηθητικες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...