Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σου στειλω λιγη απο αυτη που τρωω τωρα?

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι

με το φοιτητικό πακέτο στέλναμε φαγητά στην αδελφή μου θεσαλλονικη θέλω λίγο και κανένα τρίγωνο πανοράματος αχ αχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω μαελενη μου τα θελω αν μπορεις να μου τα στειλεις!

Φιλιο θα σου στείλω κα εγώ αλά λήγουν στις 31 06 είναι ένα μπλοκ με 6 κουπόνια για την συσκευασία τον 6 την οικονομική μετά θα πάει ταχυδρομείο ο Νίκος

:D:D:D

Τα νουλακ για το γάλα έχω εγώτα θεσ ?

:tongue::tongue:

καλημερα μανουλες κ παιδακια

τι επαθε η Αλεξανδρα? η διαγνωση ειναι κοξακι?

απο της 7 το πρωι η Φωτεινη ειναι στα ντουζενια της:) αν θα καταφερω να την βαλω να κοιμηθει για λιγο, ετσι θα ηρεμισει και το κεφαλι μου που σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο..... νομιζω οτι γερναω σιγα σιγα:)

εκανε κ κακακια στην τουαλετα, κατι μπιλιτσες μικρες:):)

εμάς βούλωσε η σωλήνα από την βεράντα και έχει 10 εκατοστά νερό από την χθεσινή βροχή και ο μικρός θέλει να βγει να κάνει ποδήλατο αντε να δουμε πηρα ένα εξάρτημα χτες να το ξεβουλώσει ο άντρας μου

παρε το λαστιχο του νερο και χωστο βαθεια μεσα στην τρυπα που φευγουν τα νερα.θα ξεβουλωσει σιγουρα.

και μη γελατε με την περιγραφη,πως αλλιως να το πω???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι

με το φοιτητικό πακέτο στέλναμε φαγητά στην αδελφή μου θεσαλλονικη θέλω λίγο και κανένα τρίγωνο πανοράματος αχ αχ

οταν ξανα ερθω στη φιλη μου εκει θα σου φερω πακετακι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερααααααααααααα

Το μπεμπακι μας ειναι καλα!!!πλεον απο σπορακι εγινε γαριδακι !!!και εχει και μικρουλικα ποδαρακια-χερακια!!!η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη απο ολες τις μετρησεις ..Οποτε τωρα εχουμε 7/7 αυχενικη διαφανεια για να τα ξαναπουμε με το γαριδακι μου..

Μπουγατσα ακουσα και πειναω ...ενα κομματακι για Βριλησσια παρακαλω...

Κα Φωτεινη και Βικυ συγχαρητηρια!!!!Παντα τετοιες χαρες να σας δινει το μαγαζι σας!!

Να ευχηθω στα παιδακια μας Ανασταση , Αλεξανδρα και Γιωργο περαστικα!!!

Γειτονισσα μια χαρα το σοφακι με την πανα!!!μπραβο ...

Και οι φωτο της ελενης που ειναι καλε???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φιλιο θα σου στείλω κα εγώ αλά λήγουν στις 31 06 είναι ένα μπλοκ με 6 κουπόνια για την συσκευασία τον 6 την οικονομική μετά θα πάει ταχυδρομείο ο Νίκος

:D:D:D

Τα νουλακ για το γάλα έχω εγώτα θεσ ?

ναι τα θελω τα πινουμε και τα δυο στειλτα μαζι με τον spider man :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερααααααααααααα

Το μπεμπακι μας ειναι καλα!!!πλεον απο σπορακι εγινε γαριδακι !!!και εχει και μικρουλικα ποδαρακια-χερακια!!!η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη απο ολες τις μετρησεις ..Οποτε τωρα εχουμε 7/7 αυχενικη διαφανεια για να τα ξαναπουμε με το γαριδακι μου..

μπραβο Ιωαννα μου πολυ χαρηκα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Είδες Μαελένη είδα ότι ο καιρός είναι περίεργος και ξεδίπλωσα ένα σεντονάκι έτσι για να σας ζεστάνω λίγο.

Θυμάσαι σε ποιο μήνα τα είχες πάρει αυτά τα υπόθετα Ελενίτσα;

Ξέχασα να σε ρωτήσω γιατί καλέ δεν είχες καλή νύχτα εχθές;

Ιωαννίτσα με το καλό και η αυχενική να είναι , αν και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα είναι γιατί θα την κάνεις ανήμερα της Αγίας Κυριακής που έχω και την ονομαστική μου εορτή , επομένως μην ανησυχείς θα σε φυλάει.

Κωνκωνάκι μπράβο που ο Κωνσταντινούλης την πέρασε ξυστά την ιωσούλα , καλά έκανες και έφαγες μπουγατσούλα , εγώ τσάκισα ένα σαντουιτσάκι με τοματούλα , μαρουλάκι και λίγο μανούρι (διαίτης πάντα ότι τρώω).

επανέρχομαι σε λίγο

Γειά σου συμπεθέρα με τις περιγραφές σου! Εχω λυθεί στα γέλια! χαχαχαχαχα:D

Σούλα μου αντε με το καλό να κάνετε κ εσεις το παρτάκι σας!

Ιωάννα μου είδες που άδικα αγχωνωσουν? Ολα καλά!;)

maeleni μου σας είδα στο fb. Τέλειες φωτο! Μαμα και γιος κουκλιά!

vatraxaki μου εμενα (λογω της καταστασης μου) με βολευει που είναι έτσι ο καιρός και έχει δροσουλα. Για τα μπανάκια σας όμως δεν λέει καθόλου...

Ρίτα μου το πορτοκαλογλυκακι τ ε λ ε ι ο! Τελικά δεν μου φτάναν τα σαβαγιάρ και το έκανα με την εκδοχη της μανουλας σου με πτι μπερ. Τετοια γλυκακια μου αρεσουν δροσερα και ελαφριά. Μέχρι και ο Κωνσταντίνος έφαγε 1 κομματι που δεν συμπαθει και πολύ τα γλυκάκια.

Αχ το φαϊ μου άρχισε να μοσχοβολάει. Εβαλα χοιρινο-πατατα-καροτο-κολοκυθι-μελιτζανα-πιπερια ντοματα στο φούρνο. Τουρλου το λεμε εμείς, αλλά βάζουμε και κρέας.

Μπραβο Ιωαννα!!!!Αντε και θα κανεις αυχενικη θα ειναι ολα super και μετα διακοπουλες για χαλάρωση!!!!

Ειδες που αδικα ανησυχουσες???

Στην αυχενικη θα δειτε και φυλο και ευχομαι πανω απ'όλα να ειναι όλα καλά και να δειτε και αυτο που επιθυμειτε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κωνκωνάκι μπράβο που ο Κωνσταντινούλης την πέρασε ξυστά την ιωσούλα , καλά έκανες και έφαγες μπουγατσούλα , εγώ τσάκισα ένα σαντουιτσάκι με τοματούλα , μαρουλάκι και λίγο μανούρι (διαίτης πάντα ότι τρώω).

Ναι Κικιτσα μου και οι μπουγατσες που έφαγα διαιτης ήταν...:mrgreen: Η μία με κιμα και η άλλη με κρέμα και ενα σοκολατουχο γαλα και μολις έφτασα τα +13 κιλάκια:mrgreen:. Και τωρα θα χτυπησω και λιγο καρπουζάκι να δροσιστω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...