Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

απο σημερα πρωινη στη δουλεια εως και 23 Ιουλιου που τελειων τα μαθηματα. Δεν εχω διαβασει τιποτα μονο τα σημερινα . Περαστικα στα αρρωστουλικα. Και ο Παναγιωτης ειχε δεκατα για τρεις μερες.

Πηραμε τα δειγματακια πο το φωτογραφο και εχω ενθουσιαστει η κουκουβαγια μανα. Τα παιδακια μου ειναι υπεροχα στις φωτο.Μαρινα (επειδη ετοιμαζεσαι για βαφτιση) τελικα το ασπρο κοκκινο ηταν τελειο. Και στις φωτογραφιες υπεροχο φαινεται.

Φιλακια

Οι εγκυουλες τι κανετε; Εχω χασει και τη μπαλα μετα γενεθλια!!! Χρονια πολλα στα ζουζουνακια που ειχαν γενεθλια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λαζαρένια μου όλα καλά...τα σεμινάρια ήταν μόνο 3 μέρες...τώρα ψάχνω για χώρο και μάλλον θα αποδειχθεί το πιό δύσκολο από όλα!

Βικάκι ακούω συγχαρητήρια για το μαγαζί...τί έγινε;

m57Zp2.png

Καλημέρα πολυλογούδες, το ξενυχτήσατε πάλι και σας χαίρομαι, εγώ ρε γ@#2#@ μου γιατί ξεραίνομαι σαν το βόδι μετά τις 10:00 μου λέτε; Μάλλον προσπαθώ να κάνω απόσβεση για τα επόμενα ξενύχτια που έρχονται.

Βικάκι και Αρμάκι σας υπέρευχαριστώ για τις συμβουλές σας σχετικά με την κολπίτιδα, να πω την αλήθεια Άρμα μου προσπαθώ να καθυστερήσω λίγο ακόμα τη θεραπεία και το καταπολεμώ και εγώ με πλύσεις χαμομηλιού.

Γιοβαννούλα πως είναι η μικρούλα σου σήμερα; Ελπίζω να ξυπνήσατε καλύτερα.

Πετρούλα κάτι διάβασα και για τον Αναστάση ότι ανέβασε πυρετό χθες το βράδυ , μακάρι να ήταν μέχρι εκεί και σε εσάς.

Θίξατε θέμα για τις γέννες και απόλαυσα όλες εσάς που γεννήσατε είτε φυσιολογικά είτε με καισαρική και δεν πονάγατε μετά , γιατί εγώ βρε κορίτσια ήμουν άρρωστη μέχρι να βγω από το μαιευτήριο και για τις επόμενες 10 μέρες. Δεν ξέρω αν φταίει λόγω του ότι είμαι σχετικά αδύναμος χαρακτήρας ή του ότι κοιλοπόναγα 12 ώρες (μιας και πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό) και στο τέλος καταλήξαμε σε καισαρική. Μιλάμε κορίτσια πόναγα τόσο πολύ το 1ο βράδυ που να φανταστείτε ζήτησα να μη μου φέρουν τον μικρούλη στο βραδινό δρομολόγιο (και ακόμα και τώρα νιώθω πολλές τύψεις γι'αυτό που έκανα) αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς , πόναγα υπερβολικά , σηκώθηκα από το κρεβάτι την 3η μέρα μετά από πολύ πίεση από το γιατρό μου και πήγαινα λες και είχα φάει κλωτσιά μπρος πίσω. Εύχομαι παναγία μου η 2η γέννα να είναι κατά το ήμισυ λιγότερο επίπονη γιατί θα τρελαθώ , θα πηδηχτώ από το παράθυρο έτσι και έχω τα ίδια.

Μαρινάκι σχετικά με τα προσκλητήρια και εμείς τα είχαμε φτιάξει μόνοι μας, είχα πάρει (σχετικά οικονομικά) κουτιά μεγάλα για προσκλητήρια και είχα ζωγραφίσει απ'έξω τον πρίγκηπα βάτραχο με glitter χρυσό και μέσα τύπωσα από τον υπολογιστή μας σε ριζόχαρτο την πρόσκληση στην οποία είχε αχνό backround ένα πρίγκηπα βάτραχο πάλι και μετά με βοήθεια από τις φίλες μου , είχα πάρει ψαλιδάκια σε διάφορα σχήματα και κόβαμε μία μία την πρόσκληση γύρω γύρω. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό μπορώ να πω αλλά αν δεν με βοηθούσαν τα κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα και ακόμα περισσότερο στις μπομπονιέρες μετά. Σου παραθέτω και εγώ κάποιες ωραίες ιδέες για προσκλητήρια που βρήκα και μακάρι να σε κατατοπίσουν λίγο. Τέλος να σου πω, ότι μια δεύτερη σκέψη μου ήταν να πάρω έτοιμα μεγάλα γλειφιτζούρια και να τυπώσω μόνο την πρόσκληση εγώ και να τη δέσω πάνω. Κάτι άλλο πολύ ωραίο ήταν μια φίλη μου που είχε πάρει μικρά μπιμπερό από τα jumbo και είχε βάλει μέσα την τυπωμένη σε ριζόχαρτο πρόσκληση.

http://www.mytree.gr/gr/baptism-christening-favors-bonbonnieres.html

Ιωαννίτσα που είσαι;

Πικουλινάκι και ότι σε σκεφτόμουν σήμερα πως χάθηκες, αναμένουμε να δούμε και εμείς στιγμιότυπα από τη βάφτιση. Είστε όλοι καλά;

Σαρδελάκι εσείς πως τα περάσατε το ΣΚ.

Λαζαρένια 4η μέρα χωρίς πιπίλα , μια χαρά καλέ είστε εσείς , πάει την ξεχάσατε να δεις.

Ηλιάνα πως τα πάς εσύ με τις συσπάσεις; Όλα καλά τώρα;

Κορίτσια και εγώ θέλω να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές

Καλημερα!

Πηγα τον μικρό σχολείο, εκανα και τις εξετασεις αιματος και τωρα τσακίζω 2 μπουγάτσες:mrgreen:.

Τί έχετε γράψει πάλι βρε κοριτσια!

Μαρίνα μου τί τραβας κ εσύ κοριτσάκι μου! Ελπίζω να γινουν γρηγορα καλα τα παιδάκια σου και να μη ταλαιπωρουνται κ αυτά.

Πετρουλα μου δεν προλαβα φωτο. Εχεις βάλει στο fb? Ο πυρετός έπεσε ή έκανε πάλι? Περαστικά σας.

giovanna μου η μικρή είναι καλύτερα?

maeleni μου ουτε τις δικες σου φωτο προλαβα.

Μαρίνα? Κωνκων? Πώς είναι τα αγοράκια μας σήμερα?????

Ελένη μου ο δικός είναι μια χαρα. Ο βηχας του κρατησε 2 μερουλες χωρις πυρετους κ άλλα συμπτωματα.

κικο μου μην αγχωνεσαι για τα κολπικα υποθετα. Δεν είναι βλαβερά για την εγκυμοσύνη, άλλωστε αν δεν τα πάρεις θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τα βράδια μας πιάνει η πάρλα με τον καλό μου και δεν κάθομαι στο pc.

Μαρακι μου καλα κάνετε με τον καλό σου και τα λετε. Κ εμείς βάζουμε για υπνο τον μικρό και μετά χαλαρωνουμε;).

pikoulinaki μας έλειψες! Οταν παρεις φωτο να μας δείξεις να πάρουμε κ καμιά ιδέα!

Πω πω μέχρι να τα διαβάσω όλα, εφαγα και τις 2 μπουγατσες....είμαι πολύ γουρουνα τελικά:mrgreen:.

βικυ συγχαρητηρια για το μαγαζι σας!ποτε θα ερθω απο εκει να σας δω μωρε???

τι εγινε με την ψαρια?οταν πας να μου πεις ετσι?

απο δευτερα θα ειμαι χαλκιδικη οταν παμε θα σου πω.

το ειπα στον αντρα μου και μου ειπε οτι το ξερει και το χρησιμοποιουν στο τσαπαρι γιατι γυαλιζει και μοιαζει με μικρα ψαρακια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα,

Χάθηκα αλλα εχει πεσει πολύ δουλειά και τρεχω να τελειώσω για να πάρω άδεια.

Σας διάβασα (οσο μπόρεσα γιατι γραψατε και πολλά).

Καταρχήν να πω περαστικά στα αρρωστούλικα.αμαν πια ιώσεις και μέσα στο καλοκαίρι .ΕΛΕΟΣ.

Giovanna η μικρή σου είναι καλύτερα?

Πετρούλα μου ο αναστάσης μας????

Μαρινάκι εσένα ρε κορίτσι τι να σου πω?

Πολύ ταλαιπωρία!

Συμπεθέρα μου σε χάσαμε……….Ο γαμπρούλης μου καλά?

Τα δικά μας.Τελικά εκλεισα για τα γενέθλια σε έναν παιδότοπο που εντάξει δεν με ενθουσιασε και πολύ αλλα με αυτόν τον παλιόκαιρο δεν ρισκάριζα την αυλή.

Πετρούλα και εγώ είδα τον καιρό αλλα δεν τους εμπιστευομαι πλεον.Εύχομαι παντως την Παρασκευή να εχει τελεια λιακαδα ή εστω λίγη συνεφιά.Και φυσικά να είναι καλα ο μικρός.

Λοιπόν επισήμως Κυριακή 27/6 και ωρα 7 μμ σας καλώ στα γενέθλιά μας.

Θα χαρώ πολύ να σας δω.

Χθες αφήσαμε τη μικρή για να παμε στον παιδοτοπο στην αδερφή μου για κανενα μισάωρο και σήκωσε τον κόσμο «μανουλα μανούλα» και καποια στιγμή την κατέβασε κατω η αδερφή μου και της πήρε ένα δωράκι και εκείνη την ωρα παρκαραμε εμείς.

Με το που με είδε δεν μπορούσε να την κρατήσει η αδερφή μου.

Τι θα γίνει με αυτό το χάλι οεο!!!!!!!!

Ιωάννα που είσαι ρε κορίτσι να μας πεις τα νεα από το γιατρό??????

λαζαρένια μου όλα καλά...τα σεμινάρια ήταν μόνο 3 μέρες...τώρα ψάχνω για χώρο και μάλλον θα αποδειχθεί το πιό δύσκολο από όλα!

Βικάκι ακούω συγχαρητήρια για το μαγαζί...τί έγινε;

πηραμε για τεταρτη συνεχομενη χρονια βραβειο.

εμεις ποτε θα παμε να φαμε οεο???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πω πω μέχρι να τα διαβάσω όλα, εφαγα και τις 2 μπουγατσες....εί

Καλημέρα θέλω μπουγάτσα κούκλααααααααα

δεν ξέρω ρε κορίτσια πόσες ώρες κοιμούνται τα δικά σας ο δικός μου κοιμήθηκε 2 και σηκώθηκε από τις 8 μεσημερη ένα 2ωρο το πολύ κοιμάται τι παλούκι παιδί έχω όλο τρέχει δεν περπατά ποτεεεεεεεεεεεεεεε τι πραμα είναι αυτό κουτουλάω τώρα

έβαλα το φαγητό στην φωτιά μοσχαράκι μανέστρα μιαμ μιαμ αρχησε να μυρίζει κιόλας

:tongue::tongue:

Καλημερα φιλες μου!!!

Πως ειστε??/Εμεις προς το παρόν απύρετοι, σηκώθηκα στις 4 να τον μετρησω και ειχε 38.3 του εδωσα ντεπον μες τον υπνο- ανοιξε και το στομα του- και απο τοτε δεν ξανανεβασε..Είμαι απο τις εφτα στο πόδι , πήγα πήρα και τα ψαρακια μου και καθομαστε μεσα γιατι ο καιρος ειναι χειμωνιατικος...

Ντινα και Σαρδελάκι σας χάσαμε!!!Τρεχετε ε???

Καλυτερο το πρωίνό ωραριο Ντινα???Περιμενουμε και φωτο..

Βικυ κι εγω θελω οπωσδήποτε να επισκεφτουμε το μαγαζι σας!!!Για μενα ειναι πιο εφικτο απο τα κοριτσια και σιγουρα θα σας ερθουμε λίαν συντόμως..

Κωνκων θα σου στειλω με e-mail τις φωτο απο τα πιτσιρικια..

Σούλα νομιζω εκανες την καλύτερη κίνηση για τον παιδότοπο..Πολύ αγριεμενο τον βλέπω κι εγω τον καιρό..Με το καλό λοιπόν!!

Λαζαρενια αφου την ειχες 4 μερες χωρις πιπιλα γιατι την ξαναεδωσες????Ο δικος μου δεν την ζητησε καθολου, αλλα ειχε μια ανησυχια στον υπνο, δλδ ενω με πιπιλα κοιμοταν σε 1 λεπτο χωρις πιπιλα στριφογυρνουσε, σηκωνόταν , μουρμουριζε και εκανε και μιση ωρα να κοιμηθεί..Κατα τα αλλα δεν ειχαμε προβλημα

Πάω να κάνω ενα καφεδακι κι ερχομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κωνκωνάκι και άλλα κοριτσάκια με FB έχω βάλει δικές μας μόνο φωτο εκεί.

Τα άλλα παιδάκια αν θέλουν οι άλλες μανούλες ;)

Πετρούλα μακάρι να μην ανεβάσει άλλο πυρετό. Πλησιάζουν και τα γενέθλια ε? Μη μου πεις πάλι λούτσους πήρες χιχιχι!!! Σ' ευχαριστώ και για το χτεσινό μήνυμα κοπελιά :) Το τηλ ερζάζεται σήμερα? Αντε θα παραλάβεις και το κινητό σε λίγο!

Joa μου περιμένουμε πως και πως νέα σου. Πού εξαφανίστηκες??

Kiko καλημέρα. Αχ σεντονάκι πάλι ;) να σκεπαστώ λιγάκι με την ψύχρα που έχει.

Τέτοια υπόθετα είχα πάρει κι εγώ. Μου είχε δώσει Vitagyn, είναι σχετικά ελαφριά και δεν επιρρεάζουν. Από το να προχωρήσει το κακό καλύτερα τα υπόθετα.

Να ευχαριστήσω και την arma από εδώ για το μήνυμα που μου έστειλε με ευχούλες για τα γενέθλια :)

Ελπίζω να μην ξέχασα να ευχαριστήσω κάποια! Να μου το συγχωρήσετε. Η μέρα μου ήταν πολύ πολύ άσχημη χτες.

Ααααα και σας ξαναρώτησα αλλά δεν μου απάντησε καμία. Κουπονάκια εκπτωτικά για Neslac θέλει καμία????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ασε Ελένη εχω ξενερωσει πολύ με το τηλ.

Μεχρι τωρα δεν εδινα σημασια στο κιν. και τωρα που δεν εχω σταθερό το αναζητω απελπισμένα..χαχα Ειπαμε το πάθημα να μου γινει μαθημα...

Το σταθερο δεν καταλαβαμε ακομη τι προβλημα εχει και περιμενω τον τεχνικο απο τη forthnet

Οσο για τα ψαρακια, σημερα πήρα φιλετα πέρκας, τρελένονται οι αντρες μου και τα παίρνω πολύ συχνα..

Ιωαννα που εισαι βρε καλό μου???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα θέλω μπουγάτσα κούκλααααααααα

να σου στειλω λιγη απο αυτη που τρωω τωρα?

Τι ωραίος καφές φιλιω καλημέρα κούκλα μου

Πετρούλα πάλι καλά που έπεσε ο πυρετός αυτός ο καιρός μας έχει ζαλισει όλοι θα αρρωστήσουμε στο τέλος

εμάς βούλωσε η σωλήνα από την βεράντα και έχει 10 εκατοστά νερό από την χθεσινή βροχή και ο μικρός θέλει να βγει να κάνει ποδήλατο αντε να δουμε πηρα ένα εξάρτημα χτες να το ξεβουλώσει ο άντρας μου

Ελένη είσαι μια κούκλα δεν σχολίασα χτες μια κούκλα πολύ ωραία μάτια και χρώμα μαλλιών ξανθοχαλκινα τα βάφεις δεν είναι φυσικό ?και ο μικρός κουκλάκι ξανθό

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...